bu perşembe kötüyüz galiba ... Ama haftaya hepimiz biraz toparlandık gibi birde ara veren arkadaşlar kilo almış ya onlar sonuçta yeni katılmış gibi listeye değerlendirilmeli diye düşündüm.
merhaba arkadaşlar adım damla 29 yaşındayım bir kurumda memurum 6 aylık bir bebeğim var 162 cm boyundayım 70 kiloyum eski kiloma dönmek istiyorum 60 olmak istiyorum evden anneye gidiyorum bebeğimi alıyorum.sonra beraber eve gidiyoruz onu uyutuyorum sonra başlıyorum temizliğe yemek yapmaya bu spordan sayılırmı bilmem
kitap okumayıda çok özledimama kendime bile ayıracak zaman bulamıyorum
benide aranıza alırsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar adım damla 29 yaşındayım bir kurumda memurum 6 aylık bir bebeğim var 162 cm boyundayım 70 kiloyum eski kiloma dönmek istiyorum 60 olmak istiyorum evden anneye gidiyorum bebeğimi alıyorum.sonra beraber eve gidiyoruz onu uyutuyorum sonra başlıyorum temizliğe yemek yapmaya bu spordan sayılırmı bilmem
kitap okumayıda çok özledimama kendime bile ayıracak zaman bulamıyorum
benide aranıza alırsanız sevinirim
*** 2.TAKIM 347. ETAP ***
Akrep33 (62,0///%)
Seldom ( 81,6/84,6/-3,00/ -3,68 %)
hedef52 ( 64,5/64,8/-0,3/-0,47 %)
selennnnn ( 61.8///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (74.9/75.6/%)
nurceng(62.1///% )
liymonatta( 54///% )
2. TAKIM ORTALAMASI: [/B]
limonatacim bu hafta en cok kilo grup olarak birinci oluruz bence.kimse uzulmesin bugun yeniden baslayalim ama bu son olsun.veremezsen bende ayrilicam hedefcim gelip sacma listeler yazmak hosuma gitmiyo.bana ceza olsun burdan ayri kalmak.bide sacimi boyiycakti biliyosunuz onuda yapmadim daha
Sizlere birşey sormak istiyorum arkadaşlar bu ara spor diyet falan derken benim adet günüm 5 gün geçti karnımda ağrılar oluyor arada kramp şeklinde ama bu adet olmadan önceki ağrılar gibi değil? Spor ve diyet buna sebep midir? yoksa başka bir nedeni olabilir mi?
ühüüüüü şimdi sarılıp seninle ben de ağliiicam:2:
ben de 32 yaşında , devlet memuru, 5 yaş ve 2,5 yaşlarında sonuncular ikiz toplam 3 çocuk annesiyim.1,57 boy ve 65 kilodayım.
çocuklar beni de çok bağlıyor, bir öğle aram var bana kalan. onda da yemek mi yiyecem yürüyüş mü alış verişl mi yapıcam şaşıyorum.
çocuğu anaokuluna bırakıp alma görevi bende olduğu için işe arabayla gidip geliyorum.hareket yok... günde yarım saat 5000 adım yürüyüş yapabiliyorum o kadar.
sen yolun başındasın ve bebeğin çok küçük. umarım emiyordur ve kilolarını güzel güzel verirsin
hoşbulduk canım inş canım herkes istediği kiloya kavuşur inanırmısın yeni kıyafetler almak istiyorum önce zayıflıyım sonra kıyafet alıcam diye kendimi şartlandırıyorum inş yaza kadar göbeğim ve kalçamdaki fazlalıklardan kurtulur güzel güzel giyinirimhosgeldin canim.Insaallah istedigin kiloya saglikla kavusursun.senin bebisin kucuk ve yogunsun oyuzden dengeli icinde hersey olan bir diyet yap bana sorarsan
2hafta önceki kiloma döndüm offf*** 2.TAKIM 347. ETAP ***
Akrep33 (62,0///%)
Seldom ( 81,6/84,6/-3,00/ -3,68 %)
hedef52 ( 64,5/64,8/-0,3/-0,47 %)
selennnnn ( 61.8///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (74.9/75.6//%)
nurceng(62.1/62.4/-0.3/% )
liymonatta( 54///% )
2. TAKIM ORTALAMASI: [/B]
Sizlere birşey sormak istiyorum arkadaşlar bu ara spor diyet falan derken benim adet günüm 5 gün geçti karnımda ağrılar oluyor arada kramp şeklinde ama bu adet olmadan önceki ağrılar gibi değil? Spor ve diyet buna sebep midir? yoksa başka bir nedeni olabilir mi?
bebişler bakıcımızda. kendisi komşum olur büyük oğluma da o bakmıştı. büyüğü alıp ikizleri vermiştikmaşallah maşallah canım 3 tane ile başetmek daha zor olsa gerek
evet canım emdiriyorum ek gıdaya da başladık
nerde yürüyüş yapıyosun 5000 adım öğlen arasında m (bebişlere kim bakıyor)
hoşbulduk canım inş canım herkes istediği kiloya kavuşur inanırmısın yeni kıyafetler almak istiyorum önce zayıflıyım sonra kıyafet alıcam diye kendimi şartlandırıyorum inş yaza kadar göbeğim ve kalçamdaki fazlalıklardan kurtulur güzel güzel giyinirim
evet bi diyet programı belirledim kendime ( içinde yumurtası cevizi yeşilliği bol olan ) inş sağlıkla vericem kilolarımı
spor ve diyet yüzünden olması zor. gebelik testi yap bence de. ben ikizlerde adet günümü 1 gün geçtiğinde testi yapmıştım çünkü ruh halim sinyal veriyordu. hadi hayırlısı bakalım sağlıklı beslenmek sana da yaramış mı
bebişler bakıcımızda. kendisi komşum olur büyük oğluma da o bakmıştı. büyüğü alıp ikizleri vermiştik
5000 adım evet öğlen arasında oluyor. çarşıyı turluyorum alışverişimi yapıp bazen yemek yiyip geliyorum. hzılı yürürsem yarım saatte bitiyor.
Öğle aran varsa eve emzirmeye gitmiyorsan çarşıda yürüyüş yapabilirsin sen de. dışarda yürüyemezsen leslie ile yürüyüş videolarını internetten bulup evde yürüyebilirsin. lymonatta onu yapıyor. dün ben de özendim cep telefonumdan açıp biraz yürüdüm 10-12 dakika kadar
Hoşgeldin... Seni epey kararlı gördüm canım bu kararlılıkla emin ol istediğin kilonun altına bile düşersin... hep birlikte zayıflayalım...
inş hepimiz zayıflarız canım
doğumdan sonra evde mutfağa yolum çok düşüyordu.market ürünlerini sevmezdim ama doğumdan sonra çok yer oldum.
şimdi çalışmaya başladım inş yemek olayım düzene girecek
sabahları kahvaltı yapıyorum öğlenleri düzenli yemeğim olacak akşam da salata yoğurt bu işi halledicem inş tabi sizin yardımlarınızla bende size elimden gelen ne varsa yaparım.
bence insan kendini aynada beğendikçe mutlu oluyor daha bir özgüvenli oluyor.
ben yeni atandım canım kpssden bir üniversitenin ucra bir köşesindeki meslek yüksek okulunda personel işlerine bakıyorum öğlen aramda yürüyemem ama leslie önceden indirmiştim onunla tekrar başlıcam
mümkünse bende aranıza katılabilir miyim?
1.65 boyunda 60 kiloyum. 5 kilo bir fazlalığım var bel bölgemde simit oluştu acilen vermek istiyorum bu 5 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?