Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar ben disari cikamadim.tartilamiyorum yani.sorun olmaz umarim.
esim bana sevgililer gunu hediyesi tarti alacakmis.normalde boyle ozel gunleri hiicc kutlamayiz:)tarti hediye alacakmis

bu perşembe kötüyüz galiba ... Ama haftaya hepimiz biraz toparlandık gibi birde ara veren arkadaşlar kilo almış ya onlar sonuçta yeni katılmış gibi listeye değerlendirilmeli diye düşündüm.

haftaya 63,9 olmazsam 1 ay izine çıkıcam (akrep bunu yapmalıyım bence)

ühüüüüü şimdi sarılıp seninle ben de ağliiicam:2:

ben de 32 yaşında , devlet memuru, 5 yaş ve 2,5 yaşlarında sonuncular ikiz toplam 3 çocuk annesiyim.1,57 boy ve 65 kilodayım.
çocuklar beni de çok bağlıyor, bir öğle aram var bana kalan. onda da yemek mi yiyecem yürüyüş mü alış verişl mi yapıcam şaşıyorum.
çocuğu anaokuluna bırakıp alma görevi bende olduğu için işe arabayla gidip geliyorum.hareket yok... günde yarım saat 5000 adım yürüyüş yapabiliyorum o kadar.
sen yolun başındasın ve bebeğin çok küçük. umarım emiyordur ve kilolarını güzel güzel verirsin

hosgeldin canim.Insaallah istedigin kiloya saglikla kavusursun.senin bebisin kucuk ve yogunsun oyuzden dengeli icinde hersey olan bir diyet yap bana sorarsan

gecen haftaya geri donmusum.bunada sukur.haftabasinda yarim kilo daha vardi o gitmis Allahtan

limonatacim bu hafta en cok kilo grup olarak birinci oluruz bence.kimse uzulmesin bugun yeniden baslayalim ama bu son olsun.veremezsen bende ayrilicam hedefcim gelip sacma listeler yazmak hosuma gitmiyo.bana ceza olsun burdan ayri kalmak.bide sacimi boyiycakti biliyosunuz onuda yapmadim daha

o şekilde yaparsanız bu ceza olmaz ki başka şekilde cezalandırabilirsiniz kendinizi arkadaşlar...
Kilo almışda olsanız gruptan çıkmanız pek doğru gelmedi bana. Burda en azından motive oluyoruz değil mi?

Sizlere birşey sormak istiyorum arkadaşlar bu ara spor diyet falan derken benim adet günüm 5 gün geçti karnımda ağrılar oluyor arada kramp şeklinde ama bu adet olmadan önceki ağrılar gibi değil? Spor ve diyet buna sebep midir? yoksa başka bir nedeni olabilir mi?

sen bir bebis testi al bence :))

maşallah maşallah canım 3 tane ile başetmek daha zor olsa gerek
evet canım emdiriyorum ek gıdaya da başladık
nerde yürüyüş yapıyosun 5000 adım öğlen arasında m (bebişlere kim bakıyor)

hosgeldin canim.Insaallah istedigin kiloya saglikla kavusursun.senin bebisin kucuk ve yogunsun oyuzden dengeli icinde hersey olan bir diyet yap bana sorarsan
hoşbulduk canım inş canım herkes istediği kiloya kavuşur inanırmısın yeni kıyafetler almak istiyorum önce zayıflıyım sonra kıyafet alıcam diye kendimi şartlandırıyorum inş yaza kadar göbeğim ve kalçamdaki fazlalıklardan kurtulur güzel güzel giyinirim
evet bi diyet programı belirledim kendime ( içinde yumurtası cevizi yeşilliği bol olan ) inş sağlıkla vericem kilolarımı

2hafta önceki kiloma döndüm offf

spor ve diyet yüzünden olması zor. gebelik testi yap bence de. ben ikizlerde adet günümü 1 gün geçtiğinde testi yapmıştım çünkü ruh halim sinyal veriyordu. hadi hayırlısı bakalım sağlıklı beslenmek sana da yaramış mı

maşallah maşallah canım 3 tane ile başetmek daha zor olsa gerek
evet canım emdiriyorum ek gıdaya da başladık
nerde yürüyüş yapıyosun 5000 adım öğlen arasında m (bebişlere kim bakıyor)
bebişler bakıcımızda. kendisi komşum olur büyük oğluma da o bakmıştı. büyüğü alıp ikizleri vermiştik
5000 adım evet öğlen arasında oluyor. çarşıyı turluyorum alışverişimi yapıp bazen yemek yiyip geliyorum. hzılı yürürsem yarım saatte bitiyor.
Öğle aran varsa eve emzirmeye gitmiyorsan çarşıda yürüyüş yapabilirsin sen de. dışarda yürüyemezsen leslie ile yürüyüş videolarını internetten bulup evde yürüyebilirsin. lymonatta onu yapıyor. dün ben de özendim cep telefonumdan açıp biraz yürüdüm 10-12 dakika kadar

Hoşgeldin... Seni epey kararlı gördüm canım bu kararlılıkla emin ol istediğin kilonun altına bile düşersin... hep birlikte zayıflayalım...

ben yeni atandım canım kpssden bir üniversitenin ucra bir köşesindeki meslek yüksek okulunda personel işlerine bakıyorum öğlen aramda yürüyemem ama leslie önceden indirmiştim onunla tekrar başlıcam

Hoşgeldin... Seni epey kararlı gördüm canım bu kararlılıkla emin ol istediğin kilonun altına bile düşersin... hep birlikte zayıflayalım...

inş hepimiz zayıflarız canım
doğumdan sonra evde mutfağa yolum çok düşüyordu.market ürünlerini sevmezdim ama doğumdan sonra çok yer oldum.
şimdi çalışmaya başladım inş yemek olayım düzene girecek
sabahları kahvaltı yapıyorum öğlenleri düzenli yemeğim olacak akşam da salata yoğurt bu işi halledicem inş tabi sizin yardımlarınızla bende size elimden gelen ne varsa yaparım.
bence insan kendini aynada beğendikçe mutlu oluyor daha bir özgüvenli oluyor.

İnş. hepbirlikte birbirimizi motive edeceğiz. Dediğin çok doğru aynada kendine bakınca beğenmeli insan bu yüzden istiyor zaten zayıflamayı...

Hoşbulduk canlarım :)) en son 72.8 dim kaptanım
Görücen siyah olucam ben 69 :))
Dünkü menü
Sabal birazcık ekmek köy peyniri ( bayılıyorm hiç bi peynir bu tada sahip deil) Ve 1 küp şekerli çay
Ara: Havuç Portakal
Asıııl yemek şimdi geliyor ühühüh
Akşam: 2 Tabak makarna oda yağlı bayaaağ bi yağlıydı sosu
Neyse bugünden itabaren başlıyorm düzene sokmaya inş. girecek düzene pis boğazım

mümkünse bende aranıza katılabilir miyim?
1.65 boyunda 60 kiloyum. 5 kilo bir fazlalığım var bel bölgemde simit oluştu acilen vermek istiyorum bu 5 kiloyu

Son düzenleme:
ben yeni atandım canım kpssden bir üniversitenin ucra bir köşesindeki meslek yüksek okulunda personel işlerine bakıyorum öğlen aramda yürüyemem ama leslie önceden indirmiştim onunla tekrar başlıcam

bak takımımızda yeni doğum yapmış anne de var (nurceng zannediyorum 1,5-2 aylık oldu) senin gibi üniverstenin ücra bi köşesinde çalışan da (bahiresemanur eski üyedir takımdan çıkıp kilo aldı takıma girmeye cesaret edemiyor ama ara ara uğruyor ) yani benzer hayatlar...

mümkünse bende aranıza katılabilir miyim?
1.65 boyunda 60 kiloyum. 5 kilo bir fazlalığım var bel bölgemde simit oluştu acilen vermek istiyorum bu 5 kiloyu

ebyar hoş geldin. ebyar seni ben nerden biliyorum yaf.... bu arada kızlar ilk 1-2 hafta deneme haftası. kilo bildirim günümüz perşembe günüdür. deneme süresi kararsızları elemek içindir. aktif bir katılımla kısa sürede listede siz de yer alırsınız.
Günlük düzenli olarak menülerimizi/spor/ okuduğumuz kitapları paylaşalım.

oooo maşallah bu gidişle takım inşallah canlanacak.
Siyahbeyaz sen kilo veriyorsun sana bişey demiyorum, seldom sen de kötü bi dönemden geçtin, ambuyambu anam senle benim iyi bi dönemimiz olmuyor ki ben söz verdim gelecek hafta 63,9 olmazsan kendimi listeden çıkartacam bi daha da 63,9u görmedikçe listeye girmicem ama inşallah sayfayı ve listeleri takip edebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…