Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar benim corba iyi gidiyo ama ruhum kotu.buyuk oglumla cok catisiyoruz sanki beni uzmek icin yapiyo herseyi.benimde bu ara tahammulum hic yok herseye kiziyorum.sabahtan islerimi yaptim simdi kendimi uykuya birakmak istiyorum.bide esim iki gecedir hastanede kaliyo geceleri korkudan bide sacma ruya gormekten duzgun uyuyamiyorum onunda etkisi var.neysem sonra gelir listenin son haline bakarim

oğlun kaç yaşında canım? ben rehber öğretmenim. belki faydam dokunur.

bugunki menum
kahvalti
1,5 belki 2 yumurta;1 kepekli lavas.yesillik.donates.salatalik
ara
yarim pket special k biskuvi .hepsi 66 cal imis.ben sevdim tadi guzeldi
ogle
kiymali karnabahar kavurma.bir buyuk kase yogurt
ara
cok tshilli ekmekle tost
aksam
izgara balik.salata.
ara
misafirlige gitcem umarim azcik yerim

kizimla bir saat yuruduk geldik.
iki fincak karisik bitki cayi
kitap iki sayfa

evet kilommm 60.1
ohh beee valla dün tartıda 62.5 görünce moralim çok bozulmuştu ama o meğersem yediğim 2 şişe serumun şişliğiymiş
ondan dün diyorudum başlangıç kilom 62 olsun diye
valla çok mutluyum hadi bakalım gaza gelelim

varmıyız 5 günde 5 kilo diyetine c.tesi başlayalım patatesle hadi kızlar ya

ay bende yapsam mı acaba vücudum bir şoka girsin hala şişlik hissediyorum yaa öyle böyle değil :30::30:

gece ve sabah elma sirkesi içtim, şimdi de kahve ile kuru kayısı yiyorum. öğlen eve gidince bi daha tartılıcam, hem bu gün temizlik günü eve gidince temizlikçinin önünden evi toparlıyım ( o derece kötü yani:17:)

off ben dün akşam yaptım biraz dolap içlerini topladım duru eltimlere çıkmıştı eşimde delirdin mi evin içinde koşturuyorsun diyor yarın mı gelecek temizlikçi diyor ve bana kızıyor sürekli temizlikçiden önce sen zaten evi temizliyorsun deli misin diye :52::52::52: ne yapayım ya ayıp yani iyice pisliğimizi ayyuka mı çıkaralım bugün eşim gelmeden evi bir süpüreyim kızar yoksa o gelince yaparsam yarın benim temizlikçi abla gelecek hazırlık olsun kadıncağızda evin temiz kolay oldu diyor bilse benim birgün önceden toparladığımı :27::27::27:

kizlar benim corba iyi gidiyo ama ruhum kotu.buyuk oglumla cok catisiyoruz sanki beni uzmek icin yapiyo herseyi.benimde bu ara tahammulum hic yok herseye kiziyorum.sabahtan islerimi yaptim simdi kendimi uykuya birakmak istiyorum.bide esim iki gecedir hastanede kaliyo geceleri korkudan bide sacma ruya gormekten duzgun uyuyamiyorum onunda etkisi var.neysem sonra gelir listenin son haline bakarim

belkide sen ona kızdığın için o daha fazla böyle davranıyordur birde tam tersini denesen nasıl olur acaba

Hayatım fatmabol ve elif_merve beklemede kalsın çünkü paylaşım konusunda henüz eksikler..

m1986 tamam, onun paylaşımda sorun yok ama diğer arkadaşları henüz tam tanıyamadık bile, tanıtamadılar kendilerini maalesef, o yüzden deneme sürelerini uzatalım canım..

ben kilo bildirimini nasıl yapacağım b,lmiyorum şimdilik böyle yazsam olur mu? başlangıç kilom 65.6 şimdiki kilom 63.8 (geçen hafta verdiğim kilonun üstüne kilo verememişim ama almamışımda.:( ) hedef kilom ilk etapta 60.

oyyy kızlar oyy bugün çok kötü bir gün geçirdim :( 18 yıllık öğretmenim ilkkez bir veli bildiğin binayı bastı beni aramaya :/ güvenlik engel olmuş ama ben onu bulurum da bilirim de esmiş gürlemiş gitmiş...walla tırstım ne yalan söyleyeyim...walla biz kadınlardan korkulur..anne nasıl doldurduysa adamı yalan yanlış baba direk işten soluğu bizim orda almış...konuda şu; çocuk dikkat dağınıklığıyla beraber küfür argo şiddet herşeyin olduğu bir 4. sınıf öğrencisi..daha önce kitap defter getirmiyor ve çok küfrediyor diye anneyle konuşmuştum ve şikayet değil çözüm bulalım diye de altını çizmiştim çünkü kadın ben onu benzetirim bi daha yapmaz falan demişti...hatta ram (rehberlik araştırma merkezi) ve ücretsiz destek alabileceği 2 yerin telefonlarını vermiş, bir de bi arkadaşıma yönlendirmiştim adımla gidin falan diye :/ bugün de ders başladı çocuğu bahçeden çağırdım, özel olarak, gelmedi derse, 14-15. dk da gelince almadım derse idareye git dedim...anne de meğer okuldaymış çocuk direk anneye gitmiş kadın bildiğin sınıfı bastı girecek sınıfa falan diye bi efelendi..ben de geç kağıdı olmadan alamam, 15 dk neredeydi ne bileyim dedim ama gayet ılımlıyım, hem bu ona ders olsun falan diyorum, kadın al git çocuğu daha 2. derste baba gelmiş..ben çocuğuna küfürbaz demişim defter getirmiyor demişim kağıda yazsa nolurmuş bilmem ne bilmem ne!!! hiç alakası yok bugünkü konularla...erkeklere inanamıyorum bazen...sonuç ben onu görcem diye bağır çağır gitmiş...acaip demoralize oldum...bunca yıldır hiçbir öğrencimle bu noktaya gelmediğim gibi o çocuğu da kaybetmemek için çok uğraştım gerçekten...çıkışta diğer veliler olaya şahit olmuşlar benim haberim yok ya, onun adına özür diliyorlar dikkate almayın falan diyorlar ben de anlamıyorum ne diyorlar diye meğer adam binayı ayağa kaldırmış...olan çocuklara oluyor yazık o anne-babalara gerçekten..

Bugun 82.3 kiloyum baalangictan bu araya kadar sadece 700 gram verdim ....kilo bildirimi yapmamam gerekiyorsa yapmam ...sikinti yok benim icin tanimak isteyen herkese acigim neyi tanimak istiyosunuz onuda pek anliyamadim ve yazdiklarimi alinti yapip cevaplayanlara da cok tesekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tekrar cok tesekkur ederim ozelliklede seldom ve hedef52 ye deneme suresini uzatmaniza gerek yok cnm bugune kadar neleer yazabildiysem hergun ancak o kadar yazabilirim hepiniz hoscakalin....

Tekrar cok tesekkur ederim ozelliklede seldom ve hedef52 ye deneme suresini uzatmaniza gerek yok cnm bugune kadar neleer yazabildiysem hergun ancak o kadar yazabilirim hepiniz hoscakalin....

Fatmacim hoscakalda ne demek olur mu oyle sey tanitma derken biz ilk girdigimizde ki bende cok yeniyim kendimizden bahsetmemiz istenmisti bu guzel bir seyy..
Mesela kac yasindasin meslegin evlimisin nerlisin kilo seruvenin vs.
Lutfen bir yerlere gitme ;) gecen hafta misafirlerim oldugu icin ben pek giremedim oyle iste

oyyy kızlar oyy bugün çok kötü bir gün geçirdim :( 18 yıllık öğretmenim ilkkez bir veli bildiğin binayı bastı beni aramaya :/ güvenlik engel olmuş ama ben onu bulurum da bilirim de esmiş gürlemiş gitmiş...walla tırstım ne yalan söyleyeyim...walla biz kadınlardan korkulur..anne nasıl doldurduysa adamı yalan yanlış baba direk işten soluğu bizim orda almış...konuda şu; çocuk dikkat dağınıklığıyla beraber küfür argo şiddet herşeyin olduğu bir 4. sınıf öğrencisi..daha önce kitap defter getirmiyor ve çok küfrediyor diye anneyle konuşmuştum ve şikayet değil çözüm bulalım diye de altını çizmiştim çünkü kadın ben onu benzetirim bi daha yapmaz falan demişti...hatta ram (rehberlik araştırma merkezi) ve ücretsiz destek alabileceği 2 yerin telefonlarını vermiş, bir de bi arkadaşıma yönlendirmiştim adımla gidin falan diye :/ bugün de ders başladı çocuğu bahçeden çağırdım, özel olarak, gelmedi derse, 14-15. dk da gelince almadım derse idareye git dedim...anne de meğer okuldaymış çocuk direk anneye gitmiş kadın bildiğin sınıfı bastı girecek sınıfa falan diye bi efelendi..ben de geç kağıdı olmadan alamam, 15 dk neredeydi ne bileyim dedim ama gayet ılımlıyım, hem bu ona ders olsun falan diyorum, kadın al git çocuğu daha 2. derste baba gelmiş..ben çocuğuna küfürbaz demişim defter getirmiyor demişim kağıda yazsa nolurmuş bilmem ne bilmem ne!!! hiç alakası yok bugünkü konularla...erkeklere inanamıyorum bazen...sonuç ben onu görcem diye bağır çağır gitmiş...acaip demoralize oldum...bunca yıldır hiçbir öğrencimle bu noktaya gelmediğim gibi o çocuğu da kaybetmemek için çok uğraştım gerçekten...çıkışta diğer veliler olaya şahit olmuşlar benim haberim yok ya, onun adına özür diliyorlar dikkate almayın falan diyorlar ben de anlamıyorum ne diyorlar diye meğer adam binayı ayağa kaldırmış...olan çocuklara oluyor yazık o anne-babalara gerçekten..

Ben en cok cocuga uzuldum ya keske onun arkasinda siddetle duran anne babaya sahip olmaktansa cozum arayan ebeveyinlri olsa idi... bir egitimciden daha iyi kim gozlemleywbilir ki bir cocugu..

Fatmacim hoscakalda ne demek olur mu oyle sey tanitma derken biz ilk girdigimizde ki bende cok yeniyim kendimizden bahsetmemiz istenmisti bu guzel bir seyy..
Mesela kac yasindasin meslegin evlimisin nerlisin kilo seruvenin vs.
Lutfen bir yerlere gitme ;) gecen hafta misafirlerim oldugu icin ben pek giremedim oyle iste

Ben listede adimi gorupte sonra olmaz mevzusuna takildim ..cok buyuk bi hevesle bugun hastaneye giittim dahiliyeye tum testlerimi yaptirdim yarinda dietisyene basliycaktim bunlari yazmak icin girmistim birde kilo bildiricektim onu gorunce fena demorize oldum acikcasi..kimse bana bunlari sormamisti ben ne zaman girsem online olan pek olmuyor tanisma imkanida az oluyor haliyle...

Bugun 82.3 kiloyum baalangictan bu araya kadar sadece 700 gram verdim ....kilo bildirimi yapmamam gerekiyorsa yapmam ...sikinti yok benim icin tanimak isteyen herkese acigim neyi tanimak istiyosunuz onuda pek anliyamadim ve yazdiklarimi alinti yapip cevaplayanlara da cok tesekkur ederim

Ben listede adimi gorupte sonra olmaz mevzusuna takildim ..cok buyuk bi hevesle bugun hastaneye giittim dahiliyeye tum testlerimi yaptirdim yarinda dietisyene basliycaktim bunlari yazmak icin girmistim birde kilo bildiricektim onu gorunce fena demorize oldum acikcasi..kimse bana bunlari sormamisti ben ne zaman girsem online olan pek olmuyor tanisma imkanida az oluyor haliyle...

fatmacım akşamları girebiliyorsun sen de benim gibi o yüzden biz biraz grubun dışında kalıyoruz haliyle, kızlarda da maşallah ne çene var arkadaş :) listeye girmek girmemek önemli mi bence değil, burası; kendi adıma, disipline olmamı sağlıyor, eminim sana da iyi gelecektir, ayrıca bu rutin uygulama, sana özel bir durum değil ki, lütfen bırakıp gitme öyle daha yeni başlıyoruz, haftaya olursun listede..ben varım da ne oldu sanki :/ haklısın belki yerinde olsak biz de öyle hissederdik ama bırakıp gitmek de neymiş, savaş ve kazan listede bir yer :) gitme bi yereeee :/ bak büzdüm dudaklarımı gözlerimi bile kırpıştırdım...bu durum sadece kızımda işe yarıyor ama olsun denemek de fayda var :P

Ben bilgisayar programciligi mezunuyum istanbulda yasiyorum bir oglum var kayra adinda evliyim..muhasebeci olarak 12 yildir calisiyorum ..kilo seruvenim dogustan geliyor ...polikistik over hastasiyim haliyle kilo vermem cok daha zor bu sartlar altinda 45 kilo verdim oncesimde ve 14 kilosunu geei aldim ve tekrar 70 kilolara dusmek istiyorum ..formdaki herkestende yeni biseyler ogreniyorum..forma aksam saatlerinde girebiliyorum gezmekten ve alisveristen cok zevk aliyorum yengec burcuyum cokda zor bi insan degilim...sabah tarida 82.3 gibi ciktim bu rakam gecen haftaninkiyle ayni fakat su an regli donemindeyim bi etkisi varmi net bilmiyorum

Ben bilgisayar programciligi mezunuyum istanbulda yasiyorum bir oglum var kayra adinda evliyim..muhasebeci olarak 12 yildir calisiyorum ..kilo seruvenim dogustan geliyor ...polikistik over hastasiyim haliyle kilo vermem cok daha zor bu sartlar altinda 45 kilo verdim oncesimde ve 14 kilosunu geei aldim ve tekrar 70 kilolara dusmek istiyorum ..formdaki herkestende yeni biseyler ogreniyorum..forma aksam saatlerinde girebiliyorum gezmekten ve alisveristen cok zevk aliyorum yengec burcuyum cokda zor bi insan degilim...sabah tarida 82.3 gibi ciktim bu rakam gecen haftaninkiyle ayni fakat su an regli donemindeyim bi etkisi varmi net bilmiyorum

polikistik overda kilo zor mu veriliyormuş?? aaa bak bu da yeni bahanem :) bende öyleyim, + diyabetiğim, hepsi bir arada olunca da zor oluyor haliyle...
hadi ben de yeniden tanıtayım kendimi, genelde keyifli ama bugün sinirli bir İngilizce öğretmeniyim :) 38 yaşındayım, bir kızım var, ve bugün 8 yaşına giriyor :) eşimi kaybettik o nedenle minnak bir aile olarak istanbulda yaşıyoruz...3 yılda şekerimin ani çıkışıyla 30 kg aldım...104 kg ile başladım 13 ayda 79ları gördüm...inşallah yakın hedef ağustosa 75, ekime 72 olup orda kalmak niyetindeyim...

Cok uzuldum gercekten bu ulkede kimsenin kimseye saygisi kalmamis ...birde tersinden dusunmek lazim boyle bi anne babadan boyle cocuklarin yetismeside kacinilmaz zaten...ben oglum 6 yasinda olmasina ragmen gelisimi icin pedagoglardan yardim almayi ihmal etmiyorum..kufur cok yaygin malesefki evimin icinde hickimse kufur etmez oglumunda buna maruz kalmasini asla istemem ama disarida yururken bile yanimizdan gecen 12 13 yaslarindaki cocuklar bile cok kotu kelimeler sarfediyor ve kayra sadece cok ayip diyip benim yuzume bakiyor...bence sen bi egitimci ve anne olarak en dogrusunu yapmissin...hata onlarin umarim anlarlar ve senden ozur dilerler...

polikistik overda kilo zor mu veriliyormuş?? aaa bak bu da yeni bahanem :) bende öyleyim, + diyabetiğim, hepsi bir arada olunca da zor oluyor haliyle...
hadi ben de yeniden tanıtayım kendimi, genelde keyifli ama bugün sinirli bir İngilizce öğretmeniyim :) 38 yaşındayım, bir kızım var, ve bugün 8 yaşına giriyor :) eşimi kaybettik o nedenle minnak bir aile olarak istanbulda yaşıyoruz...3 yılda şekerimin ani çıkışıyla 30 kg aldım...104 kg ile başladım 13 ayda 79ları gördüm...inşallah yakın hedef ağustosa 75, ekime 72 olup orda kalmak niyetindeyim...

Polikistik over hakkinda okumadigim hicbir makale gitmedigim bir doktor kalmadi...minik prensesin dogum gunu kutlu olsun oncelikle Allah onun omrunu saglikli ve uzun eylesin insallah..sen cok buyuk bi basari elde etmissin zaten seni tanidigim icin cok mutluyum bu arada

bazen oyle seyler olabiluyoir canim.sen onu herzwman cok sevdigini soyle.cocukla inatlasmak cozum olmuyormus.bir de insanin tahammul siniri herzaman ayni olmuyor.duzelur sen duzelince o da duzelir merak etme.uyu da dinlen.iyi gelir.

uyudum canim ama kalktim hersey ayni :)))

oğlun kaç yaşında canım? ben rehber öğretmenim. belki faydam dokunur.

ayyy sagol canim teklif etmen bile cok hosuma gitti cok sagol.benim biri 5,5 diger 2,5 yasinda iki oglum var.ben buyuk oglumla asiri ilgiliydim simdi ilgi bolundu.hala bazen ben kardesimi seviyorum ama genede gitsin diyo. en buyuk sorun yalniz oynamayi bilmiyo.hep benle oynadi simdide ya tv seyrediyo yada arkamda hadi nezaman isin biticek diye beni bekliyo.bide kucugum cok inatci ama anlatilicak gibi degil.istedigi olmayinca kendini yuz ustu yere atiyo.ille istedigi olucak yoksa aglamaktan oluyo. bende biliyorum her istedigini yapmamak lazim zaten yapmadigim daha cok oluyo ama bazen buyugu ikna edip onun istedigini yapiyorum.buyukte agliyo diye her istedigini yapmak zorundamiyim diyo haklisin ama daha anlamiyo biraz buyuyunce seni anliycak guzelce oyniycaksiniz diyorum ama bazen etkilemiyo olay buyuyo. bide bugunku saptamam yukarkinin oglu cok sinirli ve oglum buhafta hep onlaydi bide ondanda etkilendi galiba

seldomcum bugun yasidiklarin ozellikle korkman beni cok uzdu.Allah yardimcin olsun canim.gerekirse ikinci grup olarak gelip okulun onunde bekliyelim:)))
fatmacim sende benim gibi azicik alingansin ama daha yeni alisiyoruz birbirimize.biraz gecsin daha cok paylasimimiz olucak Insaallah
bide seldommmmm fatmayla cok ilgilendin hic beni anmadin bile.bu durumu bugunku sitresine veriyorum :)))

seldomcum bugun yasidiklarin ozellikle korkman beni cok uzdu.Allah yardimcin olsun canim.gerekirse ikinci grup olarak gelip okulun onunde bekliyelim:)))
fatmacim sende benim gibi azicik alingansin ama daha yeni alisiyoruz birbirimize.biraz gecsin daha cok paylasimimiz olucak Insaallah
bide seldommmmm fatmayla cok ilgilendin hic beni anmadin bile.bu durumu bugunku sitresine veriyorum :)))

Evet alinmadim desem yalan olur ama neyseki gecti...

Back
X