oyyy kızlar oyy bugün çok kötü bir gün geçirdim

18 yıllık öğretmenim ilkkez bir veli bildiğin binayı bastı beni aramaya :/ güvenlik engel olmuş ama ben onu bulurum da bilirim de esmiş gürlemiş gitmiş...walla tırstım ne yalan söyleyeyim...walla biz kadınlardan korkulur..anne nasıl doldurduysa adamı yalan yanlış baba direk işten soluğu bizim orda almış...konuda şu; çocuk dikkat dağınıklığıyla beraber küfür argo şiddet herşeyin olduğu bir 4. sınıf öğrencisi..daha önce kitap defter getirmiyor ve çok küfrediyor diye anneyle konuşmuştum ve şikayet değil çözüm bulalım diye de altını çizmiştim çünkü kadın ben onu benzetirim bi daha yapmaz falan demişti...hatta ram (rehberlik araştırma merkezi) ve ücretsiz destek alabileceği 2 yerin telefonlarını vermiş, bir de bi arkadaşıma yönlendirmiştim adımla gidin falan diye :/ bugün de ders başladı çocuğu bahçeden çağırdım, özel olarak, gelmedi derse, 14-15. dk da gelince almadım derse idareye git dedim...anne de meğer okuldaymış çocuk direk anneye gitmiş kadın bildiğin sınıfı bastı girecek sınıfa falan diye bi efelendi..ben de geç kağıdı olmadan alamam, 15 dk neredeydi ne bileyim dedim ama gayet ılımlıyım, hem bu ona ders olsun falan diyorum, kadın al git çocuğu daha 2. derste baba gelmiş..ben çocuğuna küfürbaz demişim defter getirmiyor demişim kağıda yazsa nolurmuş bilmem ne bilmem ne!!! hiç alakası yok bugünkü konularla...erkeklere inanamıyorum bazen...sonuç ben onu görcem diye bağır çağır gitmiş...acaip demoralize oldum...bunca yıldır hiçbir öğrencimle bu noktaya gelmediğim gibi o çocuğu da kaybetmemek için çok uğraştım gerçekten...çıkışta diğer veliler olaya şahit olmuşlar benim haberim yok ya, onun adına özür diliyorlar dikkate almayın falan diyorlar ben de anlamıyorum ne diyorlar diye meğer adam binayı ayağa kaldırmış...olan çocuklara oluyor yazık o anne-babalara gerçekten..