çitlenbik sen geleli 4-5 gün oldu diye biliyorum. ilk 2 hafta deneme haftasıdır. başlangıç kilon da buraya geldiğinde bildirdiğin ilk kilodur.biz yazılıyormuyuz listeye bu hafta
tamam ben ekledim seniKızlar alintilayamadim listeyi eklermisiniz beni :/
79.4
Dün tok karnima 79.3 geldim bugün aç karnima 79.4akşam ki kısır suçlu sanırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Taş devri diyeti kitabını da öneririm canım
siyahbeyaz06 artıkın sen de mi ajan oldun? siyahbeyaz0066 görüyorum , nickin değişti anlaşılan...?
dikkat etmemişim,ziyaretçiler arasında farklı nick görünce aklıma düştü, yoksa kaç gündür farklı nickle geliyorsundur onu da yadırgamamıştım.pazar guunu anlatmistim uzun uzun.okumamissin hedefim.seni gidi:)
nickini degustirmek zorunda kaldim canin ya.sifrem bozuldu mail gelmedi yeni email adresi falan actim derken nikcimi de degistirmek zirunda kaldim.sorun olur mu dite sormstum ama kimseden ses cikmadi..
dikkat etmemişim,ziyaretçiler arasında farklı nick görünce aklıma düştü, yoksa kaç gündür farklı nickle geliyorsundur onu da yadırgamamıştım.
listede nick değişikliği oldu diye belirtiriz sorun olmaz diye düşünüyorum.
**2. TAKIM 354. ETAP **
akrep33 ( 65 / //%)
Seldom ( 79.5 /79,4/0,1/0,13%)
hedef52 ( 63,7 ////%)
selennnnn ( 60, 0////%)
Siyahbeyaz06( 71,3 /70,7 /0,6 /0,42 %) kilo yüzdesi ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6//// % )
uhs ( 67,3 /67,6 / -0,3/ -0,22% )kilo yüzdesi ikiye bölündü
nazperver( 58,1 /// % )
ozgekrd (85 ////%)
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
elif_merve (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
m1986 (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
2. TAKIM ORTALAMASI:
ben bir miktar fazlayım aslında geçen perşembe sabahki kilodan daha azım ama öğlene azalırım belki diye yazmıyorum:)
Kolay gelsingece ve sabah elma sirkesi içtim, şimdi de kahve ile kuru kayısı yiyorum. öğlen eve gidince bi daha tartılıcam, hem bu gün temizlik günü eve gidince temizlikçinin önünden evi toparlıyım ( o derece kötü yani)
**2. TAKIM 354. ETAP **
akrep33 ( 65 / //%)
Seldom ( 79.5 /79,4/0,1/0,13%)
hedef52 ( 63,7 ////%)
selennnnn ( 60, 0////%)
Siyahbeyaz06( 71,3 /70,7 /0,6 /0,42 %) kilo yüzdesi ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6/61.7/-0.1// % )
uhs ( 67,3 /67,6 / -0,3/ -0,22% )kilo yüzdesi ikiye bölündü
nazperver( 58,1 /// % )
ozgekrd (85 ////%)
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
elif_merve (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
m1986 (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
2. TAKIM ORTALAMASI:
ben bir miktar fazlayım aslında geçen perşembe sabahki kilodan daha azım ama öğlene azalırım belki diye yazmıyorum:)
hihihihh artık listeye alımışım :)) ama kilo bildirimini nasıl yapacağımı bilmiyorum.
kizlar benim corba iyi gidiyo ama ruhum kotu.buyuk oglumla cok catisiyoruz sanki beni uzmek icin yapiyo herseyi.benimde bu ara tahammulum hic yok herseye kiziyorum.sabahtan islerimi yaptim simdi kendimi uykuya birakmak istiyorum.bide esim iki gecedir hastanede kaliyo geceleri korkudan bide sacma ruya gormekten duzgun uyuyamiyorum onunda etkisi var.neysem sonra gelir listenin son haline bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?