Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2. TAKIM 354. ETAP **

akrep33 ( 65 / //%)
Seldom ( 79.5 /79,4/0,1/0,13%)
hedef52 ( 63,7 ////%)
selennnnn ( 60, 0////%)
Siyahbeyaz06( 71,3 /70,7 /0,6 /0,42 %) kilo yüzdesi ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6//// % )
uhs ( 67,3 /67,6 / -0,3/ -0,22% )kilo yüzdesi ikiye bölündü
nazperver( 58,1 /// % )
ozgekrd (85 ////%)
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
elif_merve
(başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
m1986
(başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:

2. TAKIM ORTALAMASI:

ben bir miktar fazlayım aslında geçen perşembe sabahki kilodan daha azım ama öğlene azalırım belki diye yazmıyorum:)

Son düzenleme:
siyahbeyaz06 artıkın sen de mi ajan oldun? siyahbeyaz0066 görüyorum , nickin değişti anlaşılan...?

biz yazılıyormuyuz listeye bu hafta
çitlenbik sen geleli 4-5 gün oldu diye biliyorum. ilk 2 hafta deneme haftasıdır. başlangıç kilon da buraya geldiğinde bildirdiğin ilk kilodur.
3-5 gün yazıp takımdan çıkan çok insan oluyor o yüzden ilk hafta listeye almıyoruz. ama üzlme böyle devam edersen haftaya perşembe listede olursun ve verdiğin kilolar boşa gitmez çünkü yeni üye için 2 haftalık ortalama kilo bildirilir kilo vermek için çaabalamaya + bunu bizle paylaşmaya devam et

Kızlar alintilayamadim listeyi eklermisiniz beni :/

79.4

Dün tok karnima 79.3 geldim bugün aç karnima 79.4 akşam ki kısır suçlu sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gece ve sabah elma sirkesi içtim, şimdi de kahve ile kuru kayısı yiyorum. öğlen eve gidince bi daha tartılıcam, hem bu gün temizlik günü eve gidince temizlikçinin önünden evi toparlıyım ( o derece kötü yani)

mesaj tekrarı...........

Son düzenleme:
tamam ben ekledim seni
evet ksıır suçlu ama sadece 100 gram etkilemez bence kilo bile vermişsin dünden bugüne

siyahbeyaz06 artıkın sen de mi ajan oldun? siyahbeyaz0066 görüyorum , nickin değişti anlaşılan...?

pazar guunu anlatmistim uzun uzun.okumamissin hedefim.seni gidi:)
nickini degustirmek zorunda kaldim canin ya.sifrem bozuldu mail gelmedi yeni email adresi falan actim derken nikcimi de degistirmek zirunda kaldim.sorun olur mu dite sormstum ama kimseden ses cikmadi..

dikkat etmemişim,ziyaretçiler arasında farklı nick görünce aklıma düştü, yoksa kaç gündür farklı nickle geliyorsundur onu da yadırgamamıştım.
listede nick değişikliği oldu diye belirtiriz sorun olmaz diye düşünüyorum.

Evet canım aynen öyle yapıcaz, problem olmaz..

Hayatım fatmabol ve elif_merve beklemede kalsın çünkü paylaşım konusunda henüz eksikler..

m1986 tamam, onun paylaşımda sorun yok ama diğer arkadaşları henüz tam tanıyamadık bile, tanıtamadılar kendilerini maalesef, o yüzden deneme sürelerini uzatalım canım..

Kolay gelsin

100 gr fazla ciktim hoffffff degil mi hedef

kizlar benim corba iyi gidiyo ama ruhum kotu.buyuk oglumla cok catisiyoruz sanki beni uzmek icin yapiyo herseyi.benimde bu ara tahammulum hic yok herseye kiziyorum.sabahtan islerimi yaptim simdi kendimi uykuya birakmak istiyorum.bide esim iki gecedir hastanede kaliyo geceleri korkudan bide sacma ruya gormekten duzgun uyuyamiyorum onunda etkisi var.neysem sonra gelir listenin son haline bakarim

bazen oyle seyler olabiluyoir canim.sen onu herzwman cok sevdigini soyle.cocukla inatlasmak cozum olmuyormus.bir de insanin tahammul siniri herzaman ayni olmuyor.duzelur sen duzelince o da duzelir merak etme.uyu da dinlen.iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…