• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

seldomcum bugun yasidiklarin ozellikle korkman beni cok uzdu.Allah yardimcin olsun canim.gerekirse ikinci grup olarak gelip okulun onunde bekliyelim:)))
fatmacim sende benim gibi azicik alingansin ama daha yeni alisiyoruz birbirimize.biraz gecsin daha cok paylasimimiz olucak Insaallah
bide seldommmmm fatmayla cok ilgilendin hic beni anmadin bile.bu durumu bugunku sitresine veriyorum :)))

Ah caniiiiim bugün ilgiye muhtaç benim :( sanırım 2 saattir ağlıyorum caktirdim mi hayır :) kızımın doğumgününde yalnızız ve bu bana çok koydu..genelde annem babam olurdu ilkkez yalnız kaldık :( çocuk da sorup duruyor ne oldu diye mutluluktan diyorum tabi :) arayanlara cevap veremiyorum aglamaktan :/ bi ayarim bozuldu toparlanamiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

-seldom gecmis olsun.baba ve anneyi tanidiktan sonra çocuğa hak vermissindir herhalde.oglum anne babanin kusuruna bakma bari sen anla, sen daha akliselimsin daha da iyi olmak icin bu ebeveyn stresi ile mucadele icin rama git suraya basvur falan diyesi gelir insanin..
-fatmabol bi yere gitmej mi dedin? Arkadaslar yeterince durumu anlatmislar.ama soyledigin iyi oldu listeye yazilip sonradan takima giris icin yeterli bulunmamak moral bozucu oluyor.yeni gelenler hep soruyor nereye nasil bildirim yapicas diye ben de listeye ozel bir bolum eklemekte fayda gormustum.bundan sonra daha secici ve kaptanla diyalog halinde olabilirim.gene kusen giden biri olursa sira sende ; sen yakalarsin:) ambuyu ben tutmustum, beni akrep tuttu,
Seni seldom ve ambu...yani anlayacagin sisman ve gururlu insanlariz:)))
ilk haftalar oryantasyon haftasi.sen bize alisamadigin gibi biz de ayni haftagelen ve kalip kalmayacagi belli olmayan 3 yeni kisiyi kararsiz bir sekilfe tanimaya calisiyoruz.
Yenilerin de eskilerin de hakkini gozetmek lazim. Ozellille de ben kilo vermeye kararliyim ve hedefime ulasana kadar buradayim diyen hak ettigini alir.

-seldom gecmis olsun.baba ve anneyi tanidiktan sonra çocuğa hak vermissindir herhalde.oglum anne babanin kusuruna bakma bari sen anla, sen daha akliselimsin daha da iyi olmak icin bu ebeveyn stresi ile mucadele icin rama git suraya basvur falan diyesi gelir insanin..
-fatmabol bi yere gitmej mi dedin? Arkadaslar yeterince durumu anlatmislar.ama soyledigin iyi oldu listeye yazilip sonradan takima giris icin yeterli bulunmamak moral bozucu oluyor.yeni gelenler hep soruyor nereye nasil bildirim yapicas diye ben de listeye ozel bir bolum eklemekte fayda gormustum.bundan sonra daha secici ve kaptanla diyalog halinde olabilirim.gene kusen giden biri olursa sira sende ; sen yakalarsin:) ambuyu ben tutmustum, beni akrep tuttu,
Seni seldom ve ambu...yani anlayacagin sisman ve gururlu insanlariz:)))
ilk haftalar oryantasyon haftasi.sen bize alisamadigin gibi biz de ayni haftagelen ve kalip kalmayacagi belli olmayan 3 yeni kisiyi kararsiz bir sekilfe tanimaya calisiyoruz.
Yenilerin de eskilerin de hakkini gozetmek lazim. Ozellille de ben kilo vermeye kararliyim ve hedefime ulasana kadar buradayim diyen hak ettigini alir.

Vay be sisman ve gururluyuz evet cok sagolun cok duyarlisiniz...

Ah caniiiiim bugün ilgiye muhtaç benim :( sanırım 2 saattir ağlıyorum caktirdim mi hayır :) kızımın doğumgününde yalnızız ve bu bana çok koydu..genelde annem babam olurdu ilkkez yalnız kaldık :( çocuk da sorup duruyor ne oldu diye mutluluktan diyorum tabi :) arayanlara cevap veremiyorum aglamaktan :/ bi ayarim bozuldu toparlanamiyorum...

Cok normal bi tepki ...ozlem ve yalnizlik ikiside agir seyler ama bide soyle dusunsene sende Allahin bi emaneti var opup koklayabildigin biricik kizin...sen onun herseyisin annesi sil gozyaslarini git dunyadaki cennetini op kokla bosu bosuna dagilma ...

Bugun ilk defa vucut analizi yaptirdim tam 30 kg yagim varmis

Benim yaglarda cok fazlaymis yahu

**2. TAKIM 354. ETAP **
akrep33 ( 65 / //%).
Seldom ( 79.5 /79,4/0,1/0,13%)
hedef52 ( 63,7 ////%).
selennnnn ( 60, 0/60, 0/0.0/0%) sabit
Siyahbeyaz06( 71,3 /70,7 /0,6 /0,42 %) kilo yüzdesi ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6/61.7/-0.1// % )
uhs ( 67,3 /67,6 / -0,3/ -0,22% )kilo yüzdesi ikiye bölündü
nazperver( 58,1 /// % ).
ozgekrd (85 ////%)
Fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:elif_merve.(başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:m1986.(başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
2. TAKIM ORTALAMASI:.

1 gr eksilmemis. Öğün atliyor, yanlis besleniyorum. Aksam yemeginden once badem ve findik yiyoorum. Sayfmiz yurumemis, kosmus valla. Bazen okuyam8yorm. I

**2. TAKIM 354. ETAP **

akrep33 ( 65 / //%)
hedef52 ( 63,7 ////%)
selennnnn ( 60, 0////%)
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6//// % )
nazperver( 58,1 /// % )
ozgekrd (85 ////%)
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo=65.5 )Hedef kilo:53
m1986 (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
2. TAKIM ORTALAMASI:

Hayatım fatmabol ve elif_merve beklemede kalsın çünkü paylaşım konusunda henüz eksikler..

m1986 tamam, onun paylaşımda sorun yok ama diğer arkadaşları henüz tam tanıyamadık bile, tanıtamadılar kendilerini maalesef, o yüzden deneme sürelerini uzatalım canım..

Kusura bakmayın bu hafta evde misafirler bi yandan sınavlar derken hiç giremedim doğru düzgün anca akşamları kısa bir süre girebiliyorum onda ďa mesajları anca okuyorum :)

Evet alinmadim desem yalan olur ama neyseki gecti...

artik beraberiz canim.zayiflama konusunda pek faydam olmaz ama bol bol dert anlatirim :)))))))

canim cok uzuldum valla.elimde olsa pasta alip gelmek isterdim.Allah kuzunu sana seni kuzuna bagislasin

Ben daha okuyorum bekarım ailem ile yaşıyorum. 20 yaşındayım. Kilo verme serüvenim çok fazla değil. Yani uzun değil. 14 yaşımdan beri hafif toplu bi insanım o zamanlar boyum daha kısa olduğu için çok kötü duruyordu sonra kilo vermek istedim 55 kiloya kadar inmiştim. Sonra umursamaz bir hale geldim ve şu an 65 kiloyum ilk başlarda çok şaşırmıştım ben ne zaman bu kadar kilo aldım diye.
2 hafta önce diyete başladım fakat misafir falan derken tam uyamadım. Boyum 1.67 3-4ay gibi bi sürede 12 kilo vermek istiyorum. Umarım başarır(ız) :-) ;)

Bu arada her zaman çok yiyip zayıf olanlara imrenmisimdir :)

Ben daha okuyorum bekarım ailem ile yaşıyorum. 20 yaşındayım. Kilo verme serüvenim çok fazla değil. Yani uzun değil. 14 yaşımdan beri hafif toplu bi insanım o zamanlar boyum daha kısa olduğu için çok kötü duruyordu sonra kilo vermek istedim 55 kiloya kadar inmiştim. Sonra umursamaz bir hale geldim ve şu an 65 kiloyum ilk başlarda çok şaşırmıştım ben ne zaman bu kadar kilo aldım diye.
2 hafta önce diyete başladım fakat misafir falan derken tam uyamadım. Boyum 1.67 3-4ay gibi bi sürede 12 kilo vermek istiyorum. Umarım başarır(ız) :-) ;)

canim bence 60 olsan bile cok iyi.hatta bana sorarsan biraz spo yapip sikilassan bide 5 kilo verirsen super olur

Bi saniye ;) :) tekrar tartildim yatmadan önce 65 çıktı . Yani geçen haftaya göre kilo vermişim çok mutluyum şu an :)

Bu arada her zaman çok yiyip zayıf olanlara imrenmisimdir :)

bense gicik olmusumdur.benim yegenimde kilolu en iyi arkadasi hem cok zayif hemde her oturusta bir ekmek yiyo.zavalli kuzum her disari ciktiklarinda yese bi turlu yemese bi turlu

**2. TAKIM 354. ETAP **

akrep33 ( 65 / //%)
hedef52 ( 63,7 ////%)
selennnnn ( 60, 0////%)
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6//// % )
nazperver( 58,1 /// % )
ozgekrd (85 ////%)
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo=65.5 )Hedef kilo:53
m1986 (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
2. TAKIM ORTALAMASI:
Canım iki haftadır burdasın ve kilo almışsın.. Şimdi nasıl inandıracaksın 2. takıma, gerçekten kilo vermek istediğini:31::31:

Back
X