Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugun ogluslarla botanik bahcesine gittik.anca musait oldum.bizimkiler bocek gorunce uzayli gormus gibi bakiyolar kelebekten kaciyolar :))) zavallilarimin gorebilicekleri biyer yokki ozel yerler haric. neysem menum iyi gidiyo
sabah normal kahvaltim.bide bir top tatli
ara yarim nescafe
oglen daha simdi yiyorum.bezelye marul yogurt karisik salata
ara bir portakal
aksam nesfit
ara yarim nescafe

kizlar bogazim iyilesti hemen istahim acildi.Insaallah abartmam yemeyi.bide hala mezura alamadim.daha dogrusu aklima gelmedi.bu olcumleri liste yapicak gonullu cikmadi galiba

menümü yazayım hemen azıcık öğlende kaçırdım

sabah
nesfit
ara
eti form limon lifli
öğlen
kurufasulye pilav
ara
1 kuru incir bir ceviz
akşam
mantarlı tavuk sote salata çorba (akşam porsiyonlarım yarım yapıyorum

bunların toplam kalorisi 1300küsür benim hedefime ulaşmam için 1500 almam gerek b bile iyidir benim için

kizlar biri beni durdursun.bu hafta hic iyi gitmedi.bugun tartilmadim bile korkudan.yarin kilo vermis olmam da almis da oolmasam .coj korkuyirum.motivasyon falan gitti hic bisey kalmadi.spor salonundakiler nazar degdirdi galiba.son gun sen nekadar inceldin hic 70 gibi durmuyorsun kac kioo verdin diye nazar ettiler beni herhalde.yarin yeniden baslayip bu haftayi telefi etmem gerek.

Birgün mola sinirlerine iyi gelir :) bugün bitmiş yarına odaklan bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangi botanige gittiniz?? Artık zamanı geldi ben de götursem kızları iyi olur...

Hangi botanige gittiniz?? Artık zamanı geldi ben de götursem kızları iyi olur...

zeytinburnuna canim.iki hafta sonra tekrar gidicez agaclar tomurcuklanmis tam cicek acmamisla.burasi kucuk capli bizim gibi bocek avcilarina gore.ama gozum gulhane yada emirganda.doya doya lale gormek istiyorum

zeytinburnuna canim.iki hafta sonra tekrar gidicez agaclar tomurcuklanmis tam cicek acmamisla.burasi kucuk capli bizim gibi bocek avcilarina gore.ama gozum gulhane yada emirganda.doya doya lale gormek istiyorum

ben istanbulda degilim ama cogu gidisim lalelerin acisina denk geldiginden midir bilmiyorum.ben istanbulu en cok laleler actiginda seviyorum.ve hep gormek istiyorum.kiskandim simdi sizi:)

ben istanbulda degilim ama cogu gidisim lalelerin acisina denk geldiginden midir bilmiyorum.ben istanbulu en cok laleler actiginda seviyorum.ve hep gormek istiyorum.kiskandim simdi sizi:)

canim yakindaki guzellikler daha cok ihmal ediliyo.ben bugun yarin derken bahcedekiler solucak.Allahtan yol kenarlari doluda biyere gidip gelirken bolca goruyoruz

24ünde öğrencileri goturcem emirgana, botanik de nezahat gökyiğit çok güzel, size uzak ama birgün ayırıp goturmelisin çocukları, randevulu etkinlikleri de var..

Ah caaaanim öyle gezmeye gelince pek güzel de her daim yaşanilasi değil malesef :/ bak lale zamanı emirgani gör git :) pembe köşkte kahve bile ismarlariz dimi ambu :)

Ay ambu yazdığım her an telefon ambulans yapıyor ya pek gülüyorum :)

Yarin tarti zamani kizlar bende oglen daha cok yedim eskiye nazaran ...aksam icinde fasulye yogurt 2 dilim ekmek ve su an dan sonra hicbisey yok kendimi en son bu saatte aksam yemegine alistiriyorum...

Aksam yemelerini bi azaltsam super olucak yarin yuruyus yapicam ..

hiccccc usenmedim gittim mezura aldim.gelelim olculerime
gogus 93
bel 80
basen 108
yorumlari aliyim kizlar.bide bu popoyu eriticek hareket bilen varsa paylasirsa sevinirim
hedeffffffff bende bardagimi istiyorum

Ambuyanbu
gogus: 93
bel: 80
basen: 108

Hedef
gogus: 80
bel: 81
basen: 104

Siyahbeyaz
gogus: 106
bel: 93

Seldom
gogus: 105
bel: 104
basen: 98

baska yazan varmiydi kizlar? ben telden bukadar yapabildim.istiyenler eklesin canlarim

ewet canim .senin trafikte kahvaltin ve kitap okuman beni ziyadesiyle uzmustu.gezip gorup geomek en iyisi.

benim basenim bu kadar buyuk degil ambum.bu benim basenim degil.kiminse ciksin ortaya:))
bakiyim de duzeltiyim.liste icim elletine saglik ambum.
bide ben hic bel olcmedim ya bo de onu olciyim.hep mide ve gobegimi en kalin yerlerinden olctum.bu bel de benim degil yani:))

ambuyanbu;34913938]Ambuyanbu

Hedef

Siyahbeyaz

Seldom
Fatmabol
Gogus 102
Brl 83
Basen.106

baska yazan varmiydi kizlar? ben telden bukadar yapabildim.istiyenler eklesin canlarim[/QUOTE]

Seldom haric hepimiz masallah popolar fena....

Ambuyanbu

Hedef

Siyahbeyaz
basen: 103

Seldom

duzelttim kendiminkini.belim midemmis halbuki:))ayni yani.baseni degistirdim.

yaaa valla arkada resmen cikinti var:)))) grup olarak bi care bulmamiz lazim.eskiden ablam duvara vururdu popoyu acaba ise yararmi?

Son düzenleme:
Ambuyanbu

Hedef

Siyahbeyaz
basen: 103

Seldom

Fatmabol
Gogus 102
Bel 83
Basen.106

tekrar burada duzelttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…