kizlar biri beni durdursun.bu hafta hic iyi gitmedi.bugun tartilmadim bile korkudan.yarin kilo vermis olmam da almis da oolmasam .coj korkuyirum.motivasyon falan gitti hic bisey kalmadi.spor salonundakiler nazar degdirdi galiba.son gun sen nekadar inceldin hic 70 gibi durmuyorsun kac kioo verdin diye nazar ettiler beni herhalde.yarin yeniden baslayip bu haftayi telefi etmem gerek.
bugun ogluslarla botanik bahcesine gittik.anca musait oldum.bizimkiler bocek gorunce uzayli gormus gibi bakiyolar kelebekten kaciyolar :))) zavallilarimin gorebilicekleri biyer yokki ozel yerler haric. neysem menum iyi gidiyo
sabah normal kahvaltim.bide bir top tatli
ara yarim nescafe
oglen daha simdi yiyorum.bezelye marul yogurt karisik salata
ara bir portakal
aksam nesfit
ara yarim nescafe
kizlar bogazim iyilesti hemen istahim acildi.Insaallah abartmam yemeyi.bide hala mezura alamadim.daha dogrusu aklima gelmedi.bu olcumleri liste yapicak gonullu cikmadi galiba
Hangi botanige gittiniz?? Artık zamanı geldi ben de götursem kızları iyi olur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zeytinburnuna canim.iki hafta sonra tekrar gidicez agaclar tomurcuklanmis tam cicek acmamisla.burasi kucuk capli bizim gibi bocek avcilarina gore.ama gozum gulhane yada emirganda.doya doya lale gormek istiyorum
ben istanbulda degilim ama cogu gidisim lalelerin acisina denk geldiginden midir bilmiyorum.ben istanbulu en cok laleler actiginda seviyorum.ve hep gormek istiyorum.kiskandim simdi sizi:)
zeytinburnuna canim.iki hafta sonra tekrar gidicez agaclar tomurcuklanmis tam cicek acmamisla.burasi kucuk capli bizim gibi bocek avcilarina gore.ama gozum gulhane yada emirganda.doya doya lale gormek istiyorum
ben istanbulda degilim ama cogu gidisim lalelerin acisina denk geldiginden midir bilmiyorum.ben istanbulu en cok laleler actiginda seviyorum.ve hep gormek istiyorum.kiskandim simdi sizi:)
ewet canim .senin trafikte kahvaltin ve kitap okuman beni ziyadesiyle uzmustu.gezip gorup geomek en iyisi.24ünde öğrencileri goturcem emirgana, botanik de nezahat gökyiğit çok güzel, size uzak ama birgün ayırıp goturmelisin çocukları, randevulu etkinlikleri de var..
Ah caaaanim öyle gezmeye gelince pek güzel de her daim yaşanilasi değil malesef :/ bak lale zamanı emirgani gör git :) pembe köşkte kahve bile ismarlariz dimi ambu :)
Ay ambu yazdığım her an telefon ambulans yapıyor ya pek gülüyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ambuyanbu
gogus: 93
bel: 80
basen: 108
Hedef
gogus: 80
bel: 81
basen: 104
Siyahbeyaz
gogus: 106
bel: 93
basen: 108
Seldom
gogus: 105
bel: 104
basen: 98
baska yazan varmiydi kizlar? ben telden bukadar yapabildim.istiyenler eklesin canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?