yaaa valla arkada resmen cikinti var:)))) grup olarak bi care bulmamiz lazim.eskiden ablam duvara vururdu popoyu acaba ise yararmi?
Seldom canim bisey sorucam sana ben sabahki kilomla aksamki kilom arasinda cok fark var garip olan sabah fazla cikiyor aksam suuyu daha cok tuketiyorum gunde 3 ltreden az olmuyo ama cok oldugu oluyor...sence sumu sebep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet akşam suya yukleniyorsan ondan olabilir de, suyu da küçük bardakla yarım saat arayla içmek gerekiyor..yoksa mideyi genişletirmiş...acaba ödem mi oluyor akşam icince? Bilemedim ki.. Bi makale de günde 2.5 maksimum 3 lt su olmalı böbrekler gereksiz yorulur diyordu..benim yaz sicaginda 4 oluyor walla ama şimdi 2yi zorlaniyorum..
Dün hasta yattım akşam spor da yapamadim bi de annem ilaç verdi şu suya katılıp içilenden iyice şiştimbugün dün sabaha göre 500 gram fazla çıktım. Dün akşam çok yememiştim de sizce ilaçtan mıdır ? :-/ çok Üzgünüm şu an
Hepimizde takinti oldu bu ne ya aklimiz fikrimiz gramlarda kilolarda uffff ya takildikcada gitmiyor ...bence biraz unutmaya calismak lazim oncelikle kendi adima...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?