Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar sabah normal kahvalti. oglene dogru iki.oglen iki hamur kizartmasi.aksam ustu bir portakal bir dilim elma.simdi nesfit yedim.

20dak. leslie yaptim cocuklar sagolsun birakmadilar

gelelim gorumceme.dun hastaneyi degistik.bugun tekrar ameliyat oldu ve inanamiycaksiniz icinde bir karis boyunda hortum unutmuslar onu cikarttilar.suan bagirsaklar acik bir sekilde uyuyo.iki gun uyutucaklar.sagolsun doktor endeskopi bile yapmadigi icin haberi yok. Allah onumuze cok iyi bir doktor cikardi Insaallah bundan sonra daha iyi olucak

Son düzenleme:

Insan sagligi bu kadar ucuzmu ya dava edin surundurun o hastaneyi tazminat davasi acin derhal gec kalmadan..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir

Aksam pazi yogurt arada krakerler yedim icim bayildi canim tatli istiyo bende sutlac aldim yesem mi yoksa yemesemmi kararsizim

Gözlerime inanamadım!! Bu nasıl bir şey?? Umarım yargıya tasiyorsunuzdur!! Tabiki öncelikle hastanın sağlığı ama yanlarına kalmamalı kadıncağız ölümden dönüyor resmen..allah ehillerle karşılaştirsin

Ohh sutlacla leblebi yedim sistim ben bu hafta o yuz gramida ararim kesin ozge nerelerde yahu

Aman ya rabbimmm
Aksam pazi yogurt arada krakerler yedim icim bayildi canim tatli istiyo bende sutlac aldim yesem mi yoksa yemesemmi kararsizim

Yemedin dimiiii
Ohh sutlacla leblebi yedim sistim ben bu hafta o yuz gramida ararim kesin ozge nerelerde yahu

Insan sagligi bu kadar ucuzmu ya dava edin surundurun o hastaneyi tazminat davasi acin derhal gec kalmadan..

suan hastamizin biraz toparlanmasini bekliyoruz.hortum cikarma ameliyati kameraya cekildi.hepsi olucak Insaallah.suanki ameliyat masrafi 20.000 i buldu.biz disardan doktor getirdigimiz icin.dahada 20.000 gidicekmis yogun bakim oda masrafi derken.ama hep dedigimiz onemli olan iyi olmaai ama bunlarida o hastaneye odeticez Insaallah

Kizlar cok yogun bir haftaya girdim. Bu haftayi atlatayim daha sık ugrayacagim insallah. Yeme duzenim berbat
Diye menumu yazamiyorum. 3 ana ogun yerine 1 ana 1 ara ogun gibi oluyor.

Bu sabah badem
Aksam 1 tabak yagsiz manti ve salata yedim. Akrep beni gormeden kacayim kulaklarimdan asacak biliyorum.

Son düzenleme:
Günaydın müstakbel çıtırlar

Kalkınca : 5-6 çilek

Kahvalti : 1 yumurta
2 zeytin
1 ev lavasi
1 su br süt

Öğle (dışarıda olcam ve vaktim çok olmayacak) : 1 lahmacun
Ayran
Bol yeşillik

Ara : 10-15-20 çilek :) (kızıma kiyamayip aldım ve bugün bitmek zorunda)

Akşam : 2 kupa brokoli çorbası
2 etimek

2 lt su

30 dk yürüyüş

Dün akşam 1 kase tarhana çorbası içtim sadece.

şimdi de normal zeytin peynir ekmek kahvaltısı yapacağım. öğlen ve akşam yine tarhana çorbası. Hadi bakalım tatlıdan uzak durabilirsem yırtarım bugün.

gerçekten korkunç. demek ki neymiş 15000lik ameliyat yaptıracaksak halihazırda bi 40000 liramız falan bulunması gerekiyormuş. tekrar geçmiş olsun.

sen o zaman hedef kilona çarçabuk ulaşırsın. yalnzı koruma diyeti yaparken de aramızdan çabuk ayrılma yoksam kilolarını bu gidişle çabucak geri alırsınömür boyunca günde 1,5 öğünle devam edeceksen ok

15-Salı
Sabah:1yumurta, 1d. Peynir, cocops süt, 1tk reçel, 1tk tereyağ, 1tk zeytin ezmesi, 1 çilek
2.d. ekmek
Ara: 1mısır patlağı, 2 limonlifli bisk
Öğ: 50g. Tavuk Döner-2d. Ekmek-yeşillik-150 ml kefir
Yürüyüş: 6000 adım
Ara: 1meyveli aktivia
Ara: 50g. Tavuk Döner-2d. Ekmek-yeşillik
Akş: 2kase sebze çorba(kabak-lahana),1,5 sb kefir
Gece:10 fındık

Allah o doktoru bildigi gibi yapsin.hukuken hakkinizi arayin tabi canim.en azindan adamin beceriksiz oldugu duyulyr ve baska insanlari da korumus olyrsunuz boylece.

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin

kızlar sabah gözlerime inanamadım ve 59.3 gördüm ya
bu yoğurdun mucizesimi yoksa emeklerimin karşılığımı bilemedim
menümü az sonra yazacağım

Akrep33 haklisin yememeliydim ama ne yapim paziydi ispanakti bayildi midem...

Sorunum aksam yemegi benim bunuda bu sitede cok ii anladim...ama bana faydaniz cok oldu en azindan artik hatalarimi biliyorum kizlar simdi bunlari asmak icim cabalamaliyim...aksam az yenicek atistirma huyu gidicek bu kadar emegime yazik aylardir platesti yuruyustu vucut ne yapsim aksam hem gec ye hem hep ye...cozucem bunuda...

kızlar sabah gözlerime inanamadım ve 59.3 gördüm ya
bu yoğurdun mucizesimi yoksa emeklerimin karşılığımı bilemedim
menümü az sonra yazacağım

Maşallah maşallah yarına kadar şişeyim falan deme sakın!! Bari sayenizde (ambu ve citlembik) şu cezayı sildirelim...

Bak hatayı bulmak bitirmenin yarısı...yoksa dediğin gibi boşa yoruluyoruz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…