Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayirli Cumalar kizlar

buraya basliyali bir hafta olmadi ama 500gr. vermisim

Sabahki kilom: 68.0

Hedefim altinci ayin basina kadar 64 olmak insallah.

Sizce basarirmiyim? Kac gündür kosuyada cikamadim..

hayırlı cumalar kuşum. tebrik ederim başlamak bitirmenin yarısıdır derler biz biraz fazla uzattık ama sen azmedersen istediğin kiloya ulaşırsın.1 ayda 4 kg. çok sıkı spor gerektirir.
sana da blidrim günümüzün perşembe olduğunu hatırlatayım

oooooooooooooooooooooo sol la mi
oooooooooooooo sol la mi....susam sokağındaki Edi geldi aklıma...

bugun orucumun ilk gunu ve ev nefis borek kokulari icinde.kendime bir cay tabagi helva sakladim Insaallah biraz yemekle aksami bitiricem
amaaa sonrasi icin simdiden korkuyorum

Sabah 1 kepekli tost yumurta minik bi borek ve salata oglen 1 dilim pasta ve cikolata aksam ispanak vr yogurtla biticek insallah su ortamda kendimle mucadele halindeyim her yer tatli dolu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve 300 gram verdigim icinde cok basarili sayiyorum kendimi...

Piknikten geldim yorgunum bitkinim amaaaaa sadece 2 minik pogaca 2 yk kısır ve 2 yk yoğurtlu semizotu ile döndüm 1 bardak da kola ictim ama olsun :) zaten o kadar ip top olayinda erimistir

Son düzenleme:

tuhhh grubun yuz karasi.o piknikte ben olsaydim herseylerrriiiiiiii yerdim

Irade diyosun anliyorum ....helal sana ya...

Aksam ispanak yogurt nr alakaysa lokum hedef bol bol suda iciyorum canim evden bunaldim o yuzden oldu herhalde kosturup kosturup tatliya daliyorun bugun bende serbest biraktim goz acligi bu seldomu o yuzdrn tebrik ediyorun rv bana yaramiyor ise gitmek istiyorum aartik ufaklik iyilessede gitsem artik ya....

Irade diyosun anliyorum ....helal sana ya...

Aslında yemeye niyetli gitmistim ama veliler hocam ne kadar zayiflamissin falan filan dedikçe ben bi gaza geldim yemedim bişey :) olumlu motivasyonun gücü iradeden ziyade :)

Günaydın canlar

Muhtemelen siz mışıl mışıl uyurken ben yürüdüm geldim akşam yemeğimi dahi yapıp, kendi kendine ütülenmeyecegine kanaat getirdiğim çamaşırları utuledim kahvaltimi yaptım veeeee birazdan derse gidicem :)

Menü :

Sabah : 3 yk menemen
1 kepekli sandviç ekmeği

Öğle : 1 tane jolonelli (böyle yazınca pek havali oldu :) bildigin krepte sebzeli kıymalı firinda şey :) )
Salata

Ara : 1 türk kahvesi
Diabetik gofret

Akşam : 1 kupa sebze çorbası
1 adet jolonelli

Ara : 10 erik

2 lt su

40 dk yürüyüş

Ben yediklerine nazar etmem canim gider kendime de pisiririm:) ben yemediklerine nazar ediyorumsahi gitti degil mi pisi dilimcikleri?

Dun sabah yazdigim menuden baya bi saptim.
Gene de bugunu de yaxayim ama once iyice dusunmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…