Kizlar beni ayni yazarmisinizzz
Bu arada hepiniz kandili mübarek olsun Yüce Mevlam dualarinizi kabus etsin bu karikaturde hepimize gelsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Deriz walla :) komşu teyze kandil için hamur kızartması getirdi oyyyyy bi yıldır yemedim nasıl bir nefis terbiyesi yaşıyorum bilemezsiniz :/ kahvalti için ayırdım sabahı nasıl etcem bilmem :/ menüyü sabah yazmanın avantajı mı dezavantajı mı :/
Kaptanım çok güzel bir fikrim varherkes haziranın ilk perşembe günü ( 5 haziran) kaç kilo olmak istediğini yazsın :) aylık hedef yani
Ben bi liste yapıyorum. Isteyenler yazsın :) belki fikir hoşunuza gitmeyebilir o zaman devam etmeyizben kendi hedefimi yazarak başlıyorum:)
Elif_merve = 59 kilo
akrep33 =
seldom =
hedef =
selennnnn =
Siyahbeyaz0066=
Ambuyanbu =
Uhs =
nazperver=
Ozgekrd=
fatmabol =
citlenbikbesyo =
hedefvebasari=bugün 80,3 hedef 75
yeni gelen arkadaşlar da kendilerini eklesin listeyi duzenliyeyim :)
m1986 seni hamilesin diye eklemedim canım :) Allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah :) :) :)
Nasıl güzel mi ? :thumbup: Yoksa olmamış mı ? :thumbdown:
canim Allah yar ve yardimcin olsun
Canım allah hayırlı etsin kolaylasin inşallah...zor şey taşınmak hele şehir değiştirmek...adapte olmak alismak zor...allah yardımcınız olsun
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
Siyahbeyaz her şeyin hayırlısı canım. Her şerde bir hayır vardır. Belki senin için böylesi daha iyidir. Rabbim neylerse güzel eyler. Öpüyorum seni.
kaptanim evime geldim yarin sabah tartilip yaziyimmi?
Kul plan yapar kader gulermis.ben onumuzdeki bir sene ile ilgili ne planlaaaaaaaaar yapmistim.ama yine gosterdiki herseyi O biliyor,O'nun dedigi oluyor...
Elif_merve = 59 kilo
akrep33 =
seldom = 77.5 (malum gramla gidiyorum ben :/ )
hedef =
selennnnn =
Siyahbeyaz0066=
Ambuyanbu =
Uhs =
nazperver=
Ozgekrd=
fatmabol =
citlenbikbesyo =
Hedefvebasari = 75 kg
Hedefvebasari almış ama quotelar kalinca onunkini alintilayamadim...
Perde acildiginda tiyatro sahnesinde eger bir silah asili duruyorsa o silah o oyunda patlaryarin sabah bir patlama sesi duyucas galiba, gece duymayalim da
AKREP
Çocuklarını sevmesine rağmen sevgisini gösteremeyebilir. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ister. Ama, onların kusurlarını da görmez.
VALLA DOĞRU SEVGİMİ ÇOK GÖSTEREMİYORUM
Niye kilosu ikiye bolundu yaziyo hic anlamadim...nedemekki bu...
Eğer bir hafta bildirim yapmazsan verdiğin kilo ikiye bölünüyor ve 1 haftaya düşen kilon bulunuyor yüzdeyi haftalık hesapliyoruzya hani . ortalama gibi düşün1 haftadakini buluyor ikiye bölerek :)
Aslında uzun zamandir var. Depresyon vardı ama ben hep kurslara giderek, arkadaslarla zaman geçirerek, spor yaparak, kitap okuyarak kendimi tedavi etmeye çalışıyordum. Hic somurtmadan, hep gulerek yasadim. Bunları da atlatacağım inşallah. Çocukluğuma mi inmek lazim:))Sıkıntın her neyse mevla ferahlatsin inşallah...takıl buraya beraber depresyona girelim..bu konuda kimse elime su dokemez biliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?