geldim.haftasonu gzrl birtatil gecirfik.iyi gecti.bu arada haftaya antalyaya tatile gidiyoruz.cocuklar dun denizi gorunce cildirdi.biz de cok socak olmadan tasinma telasindan once gitmeye karar verdik.
simdi ben hafta persembe tatildeyim ve tartilamicam.nasul olcek bu is.
ahhhhh ahhhh tatile bol bol uyumaya eşimle acıkta olsa yalnız kalmaya çokkk ihtiyacım var
bebeğim dünyaya geldiğinden beri ben ben olmaktan çıktım bütün sinirimi stresimi eşimden alıyorum galiba
dün ilk defa küs yattık önceden barışmadan uyumazdık dün hiç umursamadık bugünler geçicek mi kızlar çok dertliyim çok
ühüüüüüüüüüü doğru diyosunKızlar bugün dr işlerim çok yoğun takilamadim buraya...uhs siyahbeyaz ve bilumumlari :) halinize sukredin :) tek başına çocuk yetistiren garibanlari da görün!! En son epilasyona bile beraber gittik daaaa ne diyim :/ uzun bir aradan sonra dün ilk kez eşimi rüyamda gördüm..artvine gidiyordu ne alakaysa...ve ben bir türlü fırsat bulup vedalasamiyordum...sabahtan beri icimde bir sızı hani susarsin şu karsindadir ama icemezsin öyle bir yarım kalmışlık var bugün....sakın küs kalmayın akşam goreceginizin garantisi mi var??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu mesajı 21 nisanda paylaşmıştım. akrep de ısrarla yarışmaya dahil olmuştu. şimdi bakıyorum da üçümüzün de o günkü kilosu daha az değil miymiş?:44:
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]78,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]64,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]70,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]74,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]83,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]58,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]63,8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar şu su yeşili projesine bir daha göz atalım dedim. pişkinlik yapıyormuş gibi görmeyin beni ama kaptan ve yardımcısı olarak kilo alsak da son durumu da paylaşmak istedim
hedef kilosuna en yakın olan çitlenbik:46n
ambu bile kilo vermiş kendimi en yakın yerden atmak istiyorum
listeyi hazırlarken fark ettim de ozgekrd ne kadar da iyi gidiyordu keşke pes etmeseydi...umarım geri döner
Kizlar yarin venoz dobbler cekilicek dr pek icacici konusmadi hakkimda hayirlisi banada dua edin lutfen...
Gecmis olsun canim.bacaklarinda agri sisme oluyomu
küsme beabugün barış adımını ilk sen at. ben de geçenlerde demiştim ya kardeşime kırıldım diye hiç içimden gelmese de diyaloğa başladık hemen ertesi gün. tabi şimdi dediklerim yanlış anlaşılıyor diye fazla konuşmuyorum.
bu günler geçecek mi...bilmiyorum...bizimkiler 2,5 yaşındalar sanki büyüdükçe dertleri de büyüyor. evet bakım olarak eskiye göre daha rahatlar ama çocuk yüzünden çıkan karı koca sorunları artıyor gibi. en basitinden beni eşime eşimi de bana şikayet etmeye başlıyorlar
örn. benim eşim çocuklara hiç hayır demez. ne isterlerse yapar disiplin sıfır evde dokunulmaz diye bişey yok lap top fotoğraf makinesi, cep telefonları, dvd palyer, tamir aletleri,ansiklopediler...yasak yok bizim evde!!! saydığım elektronik cihazlardan 3 tanesi yok çünkü çocuklar bozdularelimden geldiğince bu şeyleri ben kendim kolluyorum artık eşimin de bulamayacağı yerlere saklıoyorum. tembih ediyorum çocuklara verme diye. malesef çoğu zaman bu tartışmamızı çocuklar da duyuyor (bizde çocuksuz ayrı vakit geçirme olanağına sahip değiliz).
neyse bi gün( neydi hatırlamıyorum diyelim ki foto makinesi olsun) çocuklar foto makinesi ver diye zırlayıp duruyor ısrar ediyor, eşim de dayanamadı verdi. ne yaptı biliyor musunuz? koşa koşa bana gelip 'anneeeeee babam bana fotoğraf mekinesisni verdi ' diye şikayet etti
o ufacık beyinler nelere çalışmaya başlıyor insan hayret ediyor. sonumuz hayrola...
uhs canim inan bizde cok kotu gunlergecirdik gec irmeye de devamediyoruz.cocuklar malesef bizim kavga sebebbimiz oldu hep.soyle desrm daha dogru olur galiba.cocuklara kadar kavga etmezdik hic ama cocuklarla birlikte kavgalarimiz tartismalarimiz da basladi.ben esimleyemek yemeyi cok ozledim,elinden tutup yurumeyi,film izlemeyi,cocuklarla degilde onunpa uyumayi,arabanin in koltugunda oturup onunla muzik dinleyerek seyahat etmeyi daha aklima gelmeyen ozlemlerim var.biraz bencillik diyebilirsiniz biraz cocuk bulmus da bunaliyor fiyebilirsiniz.tabi onlar benim gozumun bebegi nuru.onlar olmasa hayatin anlami olmaz bu saattensonra.onlarsiz hayat oolmax.
umarim bu gunler cabuk gececektir uhs.beylerden beklentileeimiz ister istemez oluyor yerine gelmeyince de kirginlik oluyor.daha fazla yaralanmadan ve yaralamadan gecer umarim.canini sikma ayni durum bizde de var baskalaronda da vardir belki.
Kızlar bugün dr işlerim çok yoğun takilamadim buraya...uhs siyahbeyaz ve bilumumlari :) halinize sukredin :) tek başına çocuk yetistiren garibanlari da görün!! En son epilasyona bile beraber gittik daaaa ne diyim :/ uzun bir aradan sonra dün ilk kez eşimi rüyamda gördüm..artvine gidiyordu ne alakaysa...ve ben bir türlü fırsat bulup vedalasamiyordum...sabahtan beri icimde bir sızı hani susarsin şu karsindadir ama icemezsin öyle bir yarım kalmışlık var bugün....sakın küs kalmayın akşam goreceginizin garantisi mi var??
Surekli sertlik var toplardamarlarda islev bozuklugu yada diabet dedi arastirmak icin kan vitamin tum tahlilleri yapti yarinda doppler cekilicek kismet artik insallah degildir cok kotu sonuclari varmis...
tişkür canım neffis mammalar yapıyorumvalla oyle bakalim buhafta herkes cok gaza gelmis gibi sonuclar ne olucak
Ambu bile derken sayin kaptan yardimcim neyi kastettiniz:)))) hee buhaftada veriyimde sen atliycak uygun biryer bul.aaaa olmaz daha yeni tencerene doymadin yapma en iyisi:)) twncereni gule gule kullan
Kizlar yarin venoz dobbler cekilicek dr pek icacici konusmadi hakkimda hayirlisi banada dua edin lutfen...
Allah şifa versin canım.dur bir belli olsun durum ne nedir ne değildir hemn canını sıkma. tanı konulması bile olumlu bir şeydir sonuçta en azından rahatsızlığınız sebebini tespit etmişsin anlamına gelir. Umarım bişey çıkmaz veya hafif bir tedavi ile atlatırsın. Sonuçta hastalığı da şifayı da veren Allah.Surekli sertlik var toplardamarlarda islev bozuklugu yada diabet dedi arastirmak icin kan vitamin tum tahlilleri yapti yarinda doppler cekilicek kismet artik insallah degildir cok kotu sonuclari varmis...
Son 5 gün içinde tek kötü öğünüm bu akşam yemeği idi. Kahvaltı normalin üstünde oluyodu ama diğerleri az oluyordu. Neyse yarın bu akşamı telafi edeceğim :)
sen ambunun yazdıklarını çok mu okuyorsungünaydın kızlar dün barıştım eşimle dayanamadım seviyorum ben bu herifi ne yapayım ama dilimde durmadı tabi sen benimle ilgilenmiyorsun diyip durdum bakalım cumartesi akşam bebişi babaannesine bırakıp dışarı çıkıcaz iyi olacak inş
hedefcimmmmmm canımmmm tatlımmmmm galiba 65'i görecem bu perşembe kendimi hafiflemiş hissediyorum yaklaştım sana orada kal geliyorum
dün yediklerim
evde tüp bitince kahvaltılıklar okula taşındı
domates salatalık
peynir zeytin
ekmeği unutmuşum
arada 10 fındık
öğlen
2 patlıcanlı köfte
bir kase yoğurt
2 dilim ekmek
arada 1 tane tuzlu pasta 1 tane şeftali
1 kase ezogelin
6 tane sarma (sayarak yedim kendimi frenlemek için)
ilk defa diyetimi bozmuyorum ve düzenli devam ediyorum inş perşembe azda olsa sonuçlarını alırım
bu arada spor yapamadım ama oğlum ile yarım saate yakın göbek attık ( stresimi atmak için)
tişkür canım neffis mammalar yapıyorum
Allah şifa versin canım.dur bir belli olsun durum ne nedir ne değildir hemn canını sıkma. tanı konulması bile olumlu bir şeydir sonuçta en azından rahatsızlığınız sebebini tespit etmişsin anlamına gelir. Umarım bişey çıkmaz veya hafif bir tedavi ile atlatırsın. Sonuçta hastalığı da şifayı da veren Allah.
sen ambunun yazdıklarını çok mu okuyorsunbak söyliyim üzüm üzüme baka baka naz edermiş
akşamları yemek yemek yerine biz de mi göbek atsak:26:saat 7de herşey bitiyo yemek bitmiş çay içiliyor gayet de tokum ama saat 9da yatacağız ya çocuklar yatmıyor sofra kurduruyorlar falan o arada bişiler oluyo bana
Yaa ben hafta sonu çok da umursamadım nasılsa kolay gidiyor diye ama bu seferde gramla bile zor gidiyor yaa, hedefff okudun üfledinmi kuzuuu kilolar tutundu gitmiyor bu seferdeebu arada kaptan ve hedefin kapismalarini heyecanla takip ediyoruz.bakalim sonuc ne olucak????
Kuzuu sen seldomu övüymusun yeriyomusun anlamadı bennAllah seninBak biz haftaya en az kilo veteni ifsa edeces ya hrpimiz alip alip topluca veriyos herbirimiz 1-1.5 kilo verices seldom 250 gram verince nolcek en iyisi seldomu axad mi etsek yoksa buyuk yaris bensiz olmax der mi ki? Nassi olsa 7 kilocuk su tasiyo fosssss gitse sular birinci olur degel mi
Napcazzki haftanın en kötüsünee :18::18:gunaydinlar
ben de yola ciktim gidiyorum.
misafirlukte daha az yerim genelde..
haftanin kotusunun elimizden cekecegi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?