inanmazsiniz cocuklarim dahil kimse anneler gunumu kutlsmadi.aglamakli surat yaptigimi hayal edin.neyse esim bu sene uzgun ama gecen senede kayinvalideme cicek alirken banada tohum almisti hala acmadilarda.neyse uzgunum hemde cokkkk
Ambu anneler gununu kutlarim arkadasim ...cocuk iste nerdrn bilicekler ee esininde ozel durumu var o kopmustur bu dunyadan brlli bi muddet sonra kendine gelir....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
biliyorumda iste genede beklenti icine girdim.neysem geldi gecti.cok sagol canim opuyorum seni :)))
gece yatmadan içmeyi dene, uyku arasında yeme alışkanlığın yoksa olsa olsa kahvaltıyı abartırsınFolikasit istah aciyormus bi ictim resmen tatli yedirmeye basladi bugun yesil caya basladim ..havalar dengemizi bozdu yuruyusler yalan oldu sonucta boyle oldu oncelik herkes sagligina kavussun tum hastalarimiz sifa bulsun...tanimadigin insanlari merak etmekte tuhaf bi his ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ammmaaaaaan boşver sen ananın anneler gününü kutaldın mı sen ona bak...anneler gününü kutlayacağın bir annen varsa mutlu olmak için yeterli sebeptir, çocukların da aklı ermemiştir, eşin de gitsin kendi annesi arasın filan...ben sıkılıyorum bu kutlama işlerinden.inanmazsiniz cocuklarim dahil kimse anneler gunumu kutlsmadi.aglamakli surat yaptigimi hayal edin.neyse esim bu sene uzgun ama gecen senede kayinvalideme cicek alirken banada tohum almisti hala acmadilarda.neyse uzgunum hemde cokkkk
sana da 200 zıplama +50 mekik mi versek.günaydın canlarım nasılsınız öncelikle herkesin anneler gününü kutluyorum. bebişlerimiz ile çok güzel bir ömür dilerim hepimize
hafta sonu diyetimi hiç bozmadım kendimce pazar günü yediklerimi yazayım birde siz bakın
sabah
bir yumurta
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
domates salatalık yeşil biber
arada 3 kayısı
öğlen bir kase şehriye çorbası
arada
meyve
akşam
5 adet tavuk ızgara
bol salata
2-3 yudum kola
bir parça ekmek
tabi spor yok aslında alışkanlık haline getirmem lazım ama bir türlü başlayamadım bu arada paşam 3. dişini çıkarıyor. inş hemen çıkar paşamın ağrıları geçer
**2. TAKIM 357. ETAP ** yedinci
akrep33 (65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31%)
Seldom ( 78,6 /78,5 /0,1 / 0,13 %)
hedef52 ( 64,1/63,3 /0,8 / 1,25 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/0,0 %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,0/0 / 0 ,0 %) sabit
Ambuyanbu ( 75.1 /73,4 /1,7 / 2,26 %)
uhs ( 67,5 / 67,4/ 0,1 / 0,15 %)
nazperver( 57,9 / / / %) bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 /83,8 / 0/ 0,0% ) sabit
m1986( 63,5 /63,5 / 0/ 0,0 %)sabit
fatmabol( 81,9 /81,4 /0,5 / 0,61 %)
citlenbikbesyo( 59,9 /59,3 / 0,6/1,00 %)
Elif_merve(64,7/64,1/ 0,6/0,93 %)
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,46 %
başlangıç kilolarımız
ambuyanbu 73,4
hedef 63,3
ambucuğum hani yüzde üzerinden yarışacaktık ya seninle. yarışmamız başlasın. yklaşık 1 ay olacak süre yani 16 mayıs cuma kilo bildirimine kadar kim daha çok % kilo vermişse o kazanırbu arada 18 mayısta kardeşimin düşünü var da benim
kızlar yaklaşık 1 yıldır hayalini kurduğum zaman ayarlı tencereyi bulmuş ve hemen satıl almış durumdayım.
hayalim şuydu, sabahtan malzemlerini hazırlayıp evden çıkıyorum eve geliyorum sıcak yemeğim hazır, bu şekilde eve gelir gelmez 'aman evladım 5 dakika müsade edin ocağa yemeği koyup geliyorum' telaşından kurtuluyorum
cumrtesi tencereyi aldım önce güveç modunda kıymalı patates pişirdim çok lezzetli oldu:125:
ardından sütaç yaptım lapa modunda, o çok hafif diri oldu ama yedik bitti bile
sabah kzıartma modunda patates yaptım , patatesler iyi pişti ama bildiğiniz az yağlı tavada çevirmeden pişirilmiş patates kızartması oldu, begenmedim
menemen çok iyi pişmiş ve az yağlı oldu
sonraciğima hiç ertemele modunu kullanmamıştım. sabah 11de çıkarken sulu köfte hazırladım saat 3te dönesiye hazır olsun dedim, o da güzel oldu köfteler biraz dağılmıştı ama lezzetliydi ve zehirlenmedik, köfte o kadaaaaa dışarda bekletilir mi değil mi yani! ama merak ettiğim için deneme faslı köfteye rast geldi. yazın muhetemelen et tavuk ve köfteyi bu yöntemle pişiremeyeceğim veyaaaaa dondurucudan çıkarıp tencereye koyacağım önce çözünecek sonrada ben gelesiye pişecek sevdim bu iş yaaaa
ha bu arada akşama da semizotu pişiriyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/si...aspx?productId=mtsinsco5037&categoryId=232541
teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?