Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım arkadaşlarım hepininizin anneler günü kutlu olsun. Evlatlarınızla birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür yaşayın inşallah. :))

Yıllarca anneler gününde içim çok yandı...şimdi fazlasıyla hakettim coşkulu kutlamaları ama benim gibi içi yananlari düşündükçe çok gürültü patırtıdan imtina ediyorum...yine de ufak çaplı (sabahtan beri!!!) devam eden kutlamalar nedeniyle yorgunum ve bi yanım buruk...sanırım sabah ki buhranlı havadandi...şimdi biraz açtı şükür...bu da yatakodamin penceresinden içeri girmeye çalışan minik cevizler...içimiz açılsın diye..biz ıstanbullu göçmenler görmemişiz malûm :) her kadının anne olabileceği her annenin huzur duyabileceği bir dünyamız olsun inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399824956845.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 46
inanmazsiniz cocuklarim dahil kimse anneler gunumu kutlsmadi.aglamakli surat yaptigimi hayal edin.neyse esim bu sene uzgun ama gecen senede kayinvalideme cicek alirken banada tohum almisti hala acmadilarda.neyse uzgunum hemde cokkkk

Ambu anneler gununu kutlarim arkadasim ...cocuk iste nerdrn bilicekler ee esininde ozel durumu var o kopmustur bu dunyadan brlli bi muddet sonra kendine gelir....

inanmazsiniz cocuklarim dahil kimse anneler gunumu kutlsmadi.aglamakli surat yaptigimi hayal edin.neyse esim bu sene uzgun ama gecen senede kayinvalideme cicek alirken banada tohum almisti hala acmadilarda.neyse uzgunum hemde cokkkk

Hem uzulme zaten en buyuk hediyeye sahipsin hepsi yaninda ne mutlu sana

Herkese gunaydin.menumu yaziyim yaticam
Dun iftar yogurt corbasi haslama bir parca et .bolca et suyu
ara bir bardak kola
ara bir muz
sahur uc adet normal tost ekmegi salam peynir bir bardak ice tea
iftar gene ayni olucak İnsaallah

kucuk oglum bir saattir agliyo.babasiyla ise gitmek icin.ikna edemedigimizden beraber gittiler.buyuk okula gidince iki otobuse binip almaya gidicem pasayi.gecen gun soyle yalniz otobuse binmeyi bile ozledim demistim.artik şom agizlimiyim temiz kalplimiyim bilemedim

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız öncelikle herkesin anneler gününü kutluyorum. bebişlerimiz ile çok güzel bir ömür dilerim hepimize
hafta sonu diyetimi hiç bozmadım kendimce pazar günü yediklerimi yazayım birde siz bakın
sabah
bir yumurta
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
domates salatalık yeşil biber

arada 3 kayısı

öğlen bir kase şehriye çorbası

arada
meyve

akşam
5 adet tavuk ızgara
bol salata
2-3 yudum kola
bir parça ekmek

tabi spor yok aslında alışkanlık haline getirmem lazım ama bir türlü başlayamadım bu arada paşam 3. dişini çıkarıyor. inş hemen çıkar paşamın ağrıları geçer

gece yatmadan içmeyi dene, uyku arasında yeme alışkanlığın yoksa olsa olsa kahvaltıyı abartırsın

ammmaaaaaan boşver sen ananın anneler gününü kutaldın mı sen ona bak...anneler gününü kutlayacağın bir annen varsa mutlu olmak için yeterli sebeptir, çocukların da aklı ermemiştir, eşin de gitsin kendi annesi arasın filan...ben sıkılıyorum bu kutlama işlerinden.
anneme telafon açtım, eşim kayınvalidemle konuşurken onu da bi kutladım, çocuklarıma bakan halaya da çiçek aldık...valla ilk defa aldığım veya verdiğim bir çiçek içime dindi. hep fuzuli masraf gelirdi, pilastik çiçek güzel ama sahte, buket yaptırsan 2-3 günlük ömrü oluyordu, gerçek çiçeğe de bakması zor...bu sefer ki gerçek çiçek ve renkleri çok güzeldi. duvara asılan sakısıda sarkan mor mor bir çiçek, çok sevdim yaaa

sana da 200 zıplama +50 mekik mi versek.
diyetini bozmamışsın helal olsun. bu gidişle beni yakalayacaksın:18:

cumartesi günü saat 14 e kadar aaaa bugün gayet iyiyim harika gidiyo diyet diyordum sonra ne olduysa bitti diyet. piknikte dayanamadım.
pazar günü de mercimek köftesi falan yaptın ohhhh, ama kilo almadığımı düşünüyorum valla perşembe sabah bakıcam kiloma, baskülle tekrar arama mesafe koydum bakmıyom kiloma

bu sabah:1.5 yumurta tavada, 1 dilim peynir, yarım portakal, 3yk sütlaç

kızlar yaklaşık 1 yıldır hayalini kurduğum zaman ayarlı tencereyi bulmuş ve hemen satıl almış durumdayım.
hayalim şuydu, sabahtan malzemlerini hazırlayıp evden çıkıyorum eve geliyorum sıcak yemeğim hazır, bu şekilde eve gelir gelmez 'aman evladım 5 dakika müsade edin ocağa yemeği koyup geliyorum' telaşından kurtuluyorum
cumrtesi tencereyi aldım önce güveç modunda kıymalı patates pişirdim çok lezzetli oldu:125:
ardından sütaç yaptım lapa modunda, o çok hafif diri oldu ama yedik bitti bile
sabah kzıartma modunda patates yaptım , patatesler iyi pişti ama bildiğiniz az yağlı tavada çevirmeden pişirilmiş patates kızartması oldu, begenmedim
menemen çok iyi pişmiş ve az yağlı oldu
sonraciğima hiç ertemele modunu kullanmamıştım. sabah 11de çıkarken sulu köfte hazırladım saat 3te dönesiye hazır olsun dedim, o da güzel oldu köfteler biraz dağılmıştı ama lezzetliydi ve zehirlenmedik, köfte o kadaaaaa dışarda bekletilir mi değil mi yani! ama merak ettiğim için deneme faslı köfteye rast geldi. yazın muhetemelen et tavuk ve köfteyi bu yöntemle pişiremeyeceğim veyaaaaa dondurucudan çıkarıp tencereye koyacağım önce çözünecek sonrada ben gelesiye pişecek sevdim bu iş yaaaa

ha bu arada akşama da semizotu pişiriyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/si...aspx?productId=mtsinsco5037&categoryId=232541

günaydin kizlar,

bende haftasonunu cokta fena atlatmis sayilmam, en azindan sporumuda yaptim

bugün kahvaltim:
- 1 yumurta
- peynir
- domates

ara:
- 3 kuru kayisi

ögle:
- yesil mercimek salatasi

ara:
- seftali

aksama hala karar veremedim.

yemekten sonra 40 dak yürüyüs + tarcinli süt

hepinize güzel bir hafta diliyorum

bu mesajı 21 nisanda paylaşmıştım. akrep de ısrarla yarışmaya dahil olmuştu. şimdi bakıyorum da üçümüzün de o günkü kilosu daha az değil miymiş?:44:

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan

[TABLE="class: cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**2.TAKIM 360. ETAP** etap sonuncusu

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.43%)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %) Diskalifiye oldu (paylaşım ve bildirimde bulunmama alışkanlığı)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.1/ 81.6/ -0,5/- 0,62%)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 /0,2 / 0,34 %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)sabit

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,01

geldim.haftasonu gzrl birtatil gecirfik.iyi gecti.bu arada haftaya antalyaya tatile gidiyoruz.cocuklar dun denizi gorunce cildirdi.biz de cok socak olmadan tasinma telasindan once gitmeye karar verdik.

simdi ben hafta persembe tatildeyim ve tartilamicam.nasul olcek bu is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…