Mümkünse bi süre çağırmayalım kimseyi canımTakima taze kan geliyo iyi ama.bir daha tek tek cagiricam.hedef vr badari da bu hafta gozukmuyo degil mi.
Geçmiş olsun canım.Kizlar benim paşam grip oldu dun gece hic uyumadi bugunude huysuz geçirdi şimdi biraz iyi
Haftaya perşembe grubun birincisi ben olacam ve diger takımlara haftanin birincisi benim diye hava atıcam
Sana da geçmiş olsun canım.İyi geceler :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım iştah açmaz aslında, tamamen bilinçaltı püskürmesi bu durum yani tamamen bizle alakalı.. Tatlı isteği, kan şekeri düzeyi ile alakalı daha çok ve en iyi ilacı da tarçın.. Yeşil çaya başlamakla da iyi etmişsin canım.Folikasit istah aciyormus bi ictim resmen tatli yedirmeye basladi bugun yesil caya basladim ..havalar dengemizi bozdu yuruyusler yalan oldu sonucta boyle oldu oncelik herkes sagligina kavussun tum hastalarimiz sifa bulsun...tanimadigin insanlari merak etmekte tuhaf bi his ...
Ben de sevmiyorum hiç yaa böylesi günleri, sabah gözümü açmadan günüm kutlandı kızım tarafındaninanmazsiniz cocuklarim dahil kimse anneler gunumu kutlsmadi.aglamakli surat yaptigimi hayal edin.neyse esim bu sene uzgun ama gecen senede kayinvalideme cicek alirken banada tohum almisti hala acmadilarda.neyse uzgunum hemde cokkkk
Kendini tuhaf hissetmişindir kesin, otobüste tek başınaHerkese gunaydin.menumu yaziyim yaticam
Dun iftar yogurt corbasi haslama bir parca et .bolca et suyu
ara bir bardak kola
ara bir muz
sahur uc adet normal tost ekmegi salam peynir bir bardak ice tea
iftar gene ayni olucak İnsaallah
kucuk oglum bir saattir agliyo.babasiyla ise gitmek icin.ikna edemedigimizden beraber gittiler.buyuk okula gidince iki otobuse binip almaya gidicem pasayi.gecen gun soyle yalniz otobuse binmeyi bile ozledim demistim.artik şom agizlimiyim temiz kalplimiyim bilemedim
Hmmmmcumartesi günü saat 14 e kadar aaaa bugün gayet iyiyim harika gidiyo diyet diyordum sonra ne olduysa bitti diyet. piknikte dayanamadım.
pazar günü de mercimek köftesi falan yaptın ohhhh, ama kilo almadığımı düşünüyorumvalla perşembe sabah bakıcam kiloma, baskülle tekrar arama mesafe koydum bakmıyom kiloma
bu sabah:1.5 yumurta tavada, 1 dilim peynir, yarım portakal, 3yk sütlaç
Hayırlı olsun canikom, güzel sofraların olsun huzurlu yuvanda inş.kızlar yaklaşık 1 yıldır hayalini kurduğum zaman ayarlı tencereyi bulmuş ve hemen satıl almış durumdayım.
hayalim şuydu, sabahtan malzemlerini hazırlayıp evden çıkıyorum eve geliyorum sıcak yemeğim hazır, bu şekilde eve gelir gelmez 'aman evladım 5 dakika müsade edin ocağa yemeği koyup geliyorum' telaşından kurtuluyorum
cumrtesi tencereyi aldım önce güveç modunda kıymalı patates pişirdim çok lezzetli oldu:125:
ardından sütaç yaptım lapa modunda, o çok hafif diri oldu ama yedik bitti bile
sabah kzıartma modunda patates yaptım , patatesler iyi pişti ama bildiğiniz az yağlı tavada çevirmeden pişirilmiş patates kızartması oldu, begenmedim
menemen çok iyi pişmiş ve az yağlı oldu
sonraciğima hiç ertemele modunu kullanmamıştım. sabah 11de çıkarken sulu köfte hazırladım saat 3te dönesiye hazır olsun dedim, o da güzel oldu köfteler biraz dağılmıştı ama lezzetliydi ve zehirlenmedik, köfte o kadaaaaa dışarda bekletilir mi değil mi yani! ama merak ettiğim için deneme faslı köfteye rast geldi. yazın muhetemelen et tavuk ve köfteyi bu yöntemle pişiremeyeceğim veyaaaaa dondurucudan çıkarıp tencereye koyacağım önce çözünecek sonrada ben gelesiye pişecek sevdim bu iş yaaaa
ha bu arada akşama da semizotu pişiriyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/si...aspx?productId=mtsinsco5037&categoryId=232541
Biz ne yarışması yapmıştıkki, kilo alma sanırsambu mesajı 21 nisanda paylaşmıştım. akrep de ısrarla yarışmaya dahil olmuştu. şimdi bakıyorum da üçümüzün de o günkü kilosu daha az değil miymiş?:44:
**2.TAKIM 360. ETAP** etap sonuncusu
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.43%)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %) Diskalifiye oldu (paylaşım ve bildirimde bulunmama alışkanlığı)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.1/ 81.6/ -0,5/- 0,62%)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 /0,2 / 0,34 %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)sabit
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,01
ambu bile derken[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]78,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]64,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]70,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]74,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]66,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]83,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]58,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]63,8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar şu su yeşili projesine bir daha göz atalım dedim. pişkinlik yapıyormuş gibi görmeyin beni ama kaptan ve yardımcısı olarak kilo alsak da son durumu da paylaşmak istedim
hedef kilosuna en yakın olan çitlenbik
ambu bile kilo vermiş kendimi en yakın yerden atmak istiyorum
listeyi hazırlarken fark ettim de ozgekrd ne kadar da iyi gidiyordu keşke pes etmeseydi...umarım geri döner
ahhhhh ahhhh tatile bol bol uyumaya eşimle acıkta olsa yalnız kalmaya çokkk ihtiyacım var
bebeğim dünyaya geldiğinden beri ben ben olmaktan çıktım bütün sinirimi stresimi eşimden alıyorum galiba
dün ilk defa küs yattık önceden barışmadan uyumazdık dün hiç umursamadık bugünler geçicek mi kızlar çok dertliyim çok
küsme beabugün barış adımını ilk sen at. ben de geçenlerde demiştim ya kardeşime kırıldım diye hiç içimden gelmese de diyaloğa başladık hemen ertesi gün. tabi şimdi dediklerim yanlış anlaşılıyor diye fazla konuşmuyorum.
bu günler geçecek mi...bilmiyorum...bizimkiler 2,5 yaşındalar sanki büyüdükçe dertleri de büyüyor. evet bakım olarak eskiye göre daha rahatlar ama çocuk yüzünden çıkan karı koca sorunları artıyor gibi. en basitinden beni eşime eşimi de bana şikayet etmeye başlıyorlar
örn. benim eşim çocuklara hiç hayır demez. ne isterlerse yapar disiplin sıfır evde dokunulmaz diye bişey yok lap top fotoğraf makinesi, cep telefonları, dvd palyer, tamir aletleri,ansiklopediler...yasak yok bizim evde!!! saydığım elektronik cihazlardan 3 tanesi yok çünkü çocuklar bozdularelimden geldiğince bu şeyleri ben kendim kolluyorum artık eşimin de bulamayacağı yerlere saklıoyorum. tembih ediyorum çocuklara verme diye. malesef çoğu zaman bu tartışmamızı çocuklar da duyuyor (bizde çocuksuz ayrı vakit geçirme olanağına sahip değiliz).
neyse bi gün( neydi hatırlamıyorum diyelim ki foto makinesi olsun) çocuklar foto makinesi ver diye zırlayıp duruyor ısrar ediyor, eşim de dayanamadı verdi. ne yaptı biliyor musunuz? koşa koşa bana gelip 'anneeeeee babam bana fotoğraf mekinesisni verdi ' diye şikayet etti
o ufacık beyinler nelere çalışmaya başlıyor insan hayret ediyor. sonumuz hayrola...
Kuzular şükredin halinize be yaa... Elinizdeki imkanlarla mutlu olmayı öğrenin lütfenuhs canim inan bizde cok kotu gunlergecirdik gec irmeye de devamediyoruz.cocuklar malesef bizim kavga sebebbimiz oldu hep.soyle desrm daha dogru olur galiba.cocuklara kadar kavga etmezdik hic ama cocuklarla birlikte kavgalarimiz tartismalarimiz da basladi.ben esimleyemek yemeyi cok ozledim,elinden tutup yurumeyi,film izlemeyi,cocuklarla degilde onunpa uyumayi,arabanin in koltugunda oturup onunla muzik dinleyerek seyahat etmeyi daha aklima gelmeyen ozlemlerim var.biraz bencillik diyebilirsiniz biraz cocuk bulmus da bunaliyor fiyebilirsiniz.tabi onlar benim gozumun bebegi nuru.onlar olmasa hayatin anlami olmaz bu saattensonra.onlarsiz hayat oolmax.
umarim bu gunler cabuk gececektir uhs.beylerden beklentileeimiz ister istemez oluyor yerine gelmeyince de kirginlik oluyor.daha fazla yaralanmadan ve yaralamadan gecer umarim.canini sikma ayni durum bizde de var baskalaronda da vardir belki.
Çok güzel rüya görmüşsün canım benim.. Bol bol okuyorsun belli eşinin arkasından..Rabbim eşinin yerini ve senin evini cennet eylesin inş.Kızlar bugün dr işlerim çok yoğun takilamadim buraya...uhs siyahbeyaz ve bilumumlari :) halinize sukredin :) tek başına çocuk yetistiren garibanlari da görün!! En son epilasyona bile beraber gittik daaaa ne diyim :/ uzun bir aradan sonra dün ilk kez eşimi rüyamda gördüm..artvine gidiyordu ne alakaysa...ve ben bir türlü fırsat bulup vedalasamiyordum...sabahtan beri icimde bir sızı hani susarsin şu karsindadir ama icemezsin öyle bir yarım kalmışlık var bugün....sakın küs kalmayın akşam goreceginizin garantisi mi var??
ambu mesajı görmüşAmbu bile derken sayin kaptan yardimcim neyi kastettiniz:)))) hee buhaftada veriyimde sen atliycak uygun biryer bul.aaaa olmaz daha yeni tencerene doymadin yapma en iyisi:)) twncereni gule gule kullan
Geçmiş olsun canım.Kizlar yarin venoz dobbler cekilicek dr pek icacici konusmadi hakkimda hayirlisi banada dua edin lutfen...
Aman akşamlara dikkat..Son 5 gün içinde tek kötü öğünüm bu akşam yemeği idi. Kahvaltı normalin üstünde oluyodu ama diğerleri az oluyordu. Neyse yarın bu akşamı telafi edeceğim :)
Tatlım sabah ve akşam elma sirkesi kullan.Faydasını görürsün.Surekli sertlik var toplardamarlarda islev bozuklugu yada diabet dedi arastirmak icin kan vitamin tum tahlilleri yapti yarinda doppler cekilicek kismet artik insallah degildir cok kotu sonuclari varmis...
Aile kurduğumuzda öncelikle beklenti içinde olma halimizden vazgeçmeliyiz şekercim.. Mutlu olmanın tek reçetesi bu, beklentisiz, özverili, sevgi ile anlayışlı yaklaşımgünaydın kızlar dün barıştım eşimle dayanamadım seviyorum ben bu herifi ne yapayım ama dilimde durmadı tabi sen benimle ilgilenmiyorsun diyip durdum bakalım cumartesi akşam bebişi babaannesine bırakıp dışarı çıkıcaz iyi olacak inş
Ooooo hayırlı olsun 65.. Hedefi geçiyosun desenehedefcimmmmmm canımmmm tatlımmmmm galiba 65'i görecem bu perşembe kendimi hafiflemiş hissediyorum yaklaştım sana orada kal geliyorum
dün yediklerim
evde tüp bitince kahvaltılıklar okula taşındı
domates salatalık
peynir zeytin
ekmeği unutmuşum
arada 10 fındık
öğlen
2 patlıcanlı köfte
bir kase yoğurt
2 dilim ekmek
arada 1 tane tuzlu pasta 1 tane şeftali
1 kase ezogelin
6 tane sarma (sayarak yedim kendimi frenlemek için)
ilk defa diyetimi bozmuyorum ve düzenli devam ediyorum inş perşembe azda olsa sonuçlarını alırım
bu arada spor yapamadım ama oğlum ile yarım saate yakın göbek attık ( stresimi atmak için)
Afiyet olsun kuşummmmmmmmmmmmmmtişkür canım neffis mammalar yapıyorum
Allah şifa versin canım.dur bir belli olsun durum ne nedir ne değildir hemn canını sıkma. tanı konulması bile olumlu bir şeydir sonuçta en azından rahatsızlığınız sebebini tespit etmişsin anlamına gelir. Umarım bişey çıkmaz veya hafif bir tedavi ile atlatırsın. Sonuçta hastalığı da şifayı da veren Allah.
sen ambunun yazdıklarını çok mu okuyorsunbak söyliyim üzüm üzüme baka baka naz edermiş
akşamları yemek yemek yerine biz de mi göbek atsak:26:saat 7de herşey bitiyo yemek bitmiş çay içiliyor gayet de tokum ama saat 9da yatacağız ya çocuklar yatmıyor sofra kurduruyorlar falan o arada bişiler oluyo bana
alıştırma çocukları öyle akşam dokuzlara olan sana olur
selam kızlar oğlum evdeki laptopumu kırdı okulda da 19 mayıs çalışmaları hız almış durumda bana 19 mayıs bitimine kadar izin istesem perşembe bildirimde bulunurum salı dan itibaren yanınızdayım kısmetse olur değilmi
ahhhhh ahhhh tatile bol bol uyumaya eşimle acıkta olsa yalnız kalmaya çokkk ihtiyacım var
bebeğim dünyaya geldiğinden beri ben ben olmaktan çıktım bütün sinirimi stresimi eşimden alıyorum galiba
dün ilk defa küs yattık önceden barışmadan uyumazdık dün hiç umursamadık bugünler geçicek mi kızlar çok dertliyim çok
küsme beabugün barış adımını ilk sen at. ben de geçenlerde demiştim ya kardeşime kırıldım diye hiç içimden gelmese de diyaloğa başladık hemen ertesi gün. tabi şimdi dediklerim yanlış anlaşılıyor diye fazla konuşmuyorum.
bu günler geçecek mi...bilmiyorum...bizimkiler 2,5 yaşındalar sanki büyüdükçe dertleri de büyüyor. evet bakım olarak eskiye göre daha rahatlar ama çocuk yüzünden çıkan karı koca sorunları artıyor gibi. en basitinden beni eşime eşimi de bana şikayet etmeye başlıyorlar
örn. benim eşim çocuklara hiç hayır demez. ne isterlerse yapar disiplin sıfır evde dokunulmaz diye bişey yok lap top fotoğraf makinesi, cep telefonları, dvd palyer, tamir aletleri,ansiklopediler...yasak yok bizim evde!!! saydığım elektronik cihazlardan 3 tanesi yok çünkü çocuklar bozdularelimden geldiğince bu şeyleri ben kendim kolluyorum artık eşimin de bulamayacağı yerlere saklıoyorum. tembih ediyorum çocuklara verme diye. malesef çoğu zaman bu tartışmamızı çocuklar da duyuyor (bizde çocuksuz ayrı vakit geçirme olanağına sahip değiliz).
neyse bi gün( neydi hatırlamıyorum diyelim ki foto makinesi olsun) çocuklar foto makinesi ver diye zırlayıp duruyor ısrar ediyor, eşim de dayanamadı verdi. ne yaptı biliyor musunuz? koşa koşa bana gelip 'anneeeeee babam bana fotoğraf mekinesisni verdi ' diye şikayet etti
o ufacık beyinler nelere çalışmaya başlıyor insan hayret ediyor. sonumuz hayrola...
uhs canim inan bizde cok kotu gunlergecirdik gec irmeye de devamediyoruz.cocuklar malesef bizim kavga sebebbimiz oldu hep.soyle desrm daha dogru olur galiba.cocuklara kadar kavga etmezdik hic ama cocuklarla birlikte kavgalarimiz tartismalarimiz da basladi.ben esimleyemek yemeyi cok ozledim,elinden tutup yurumeyi,film izlemeyi,cocuklarla degilde onunpa uyumayi,arabanin in koltugunda oturup onunla muzik dinleyerek seyahat etmeyi daha aklima gelmeyen ozlemlerim var.biraz bencillik diyebilirsiniz biraz cocuk bulmus da bunaliyor fiyebilirsiniz.tabi onlar benim gozumun bebegi nuru.onlar olmasa hayatin anlami olmaz bu saattensonra.onlarsiz hayat oolmax.
umarim bu gunler cabuk gececektir uhs.beylerden beklentileeimiz ister istemez oluyor yerine gelmeyince de kirginlik oluyor.daha fazla yaralanmadan ve yaralamadan gecer umarim.canini sikma ayni durum bizde de var baskalaronda da vardir belki.
Surekli sertlik var toplardamarlarda islev bozuklugu yada diabet dedi arastirmak icin kan vitamin tum tahlilleri yapti yarinda doppler cekilicek kismet artik insallah degildir cok kotu sonuclari varmis...
Canlarim yarin Recebin 15 i oruc tutmak cok sevap.belki biliyosunuzdur ama hatirlatiyim dedim
Bak bak kimse beni dinlememis.
Bide grup ici yarisla ilgili bir fikrim var.bu haftani birincisiyle birdahaki haftanin birincisi ikili olarakta yarissin.kazanan o haftanin birincisiyle yarissin.
Bize cok fazla hareket lazim
simdi aksam yemegimi yedim.biraz cok kacti.uc biber dolmasi ufak bir kase kadar patates puresi bir dilim kavun
İnsaallah daha kacirmam.hedefcim 9 da yatiyoruz yazmissin.bizde hayat daha yeni basliyo o saatlerde.kucugum 12 den once uyumaz.o yuzden bizde yemek isi hic bitmez.gecen gece birbucukta yattik ben aciktim dedi.dolaba gitti tavukgogsunu bulunca oooo ne buldum bunu yiycem dedi.su isitip tatliyi isittim.iki kasik sonra ben doydum yaticam dedi.valla sinir oldum.bu ufaklik beni hic dinlemiyoooooo
canlarım benim sıkmayın canınızı geçer gider hepsi. insan bazen ister istemez biriktiriyor bazı şeyleri ve patlıyor sonra. Küsmek tartışmak da ihtiyac oluyor bazen ama çok az olmalı tabii. eşinize güzel bir yemek hazırlayıp onu özlediğinizden falan bahsetseniz sonrada sıkıntılarınızı konuşsanız belki daha çabuk atlatırsınız bu sıkıntıları. ama konuşurken sen şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun diye değil de bunların olmasına, sunların eksik kalmasına üzülüyorum, gibi cümleler kurmak daha yapıcı olur gibi. Ayrıca eşinizin elini tutmak için her fırsatı değerlendirin. ilk adımı siz atın şekerler ilişkinizi siz yönetin. siz istiyorsunuz diye olur önce bazı şeyler ama sonra bir bakarlar bağımlı olmuşlar size ve bazı şeyleri sizden daha çok ister hale gelirler. Eleştirilmek kimsenin hoşuna gitmez. hele erkekler kadınlardan çok daha fazla yetersizlik duygusuna kapılırlar bazen. unutmayın siz erkeklerden daha güçlü daha akıllısız!!! Stratejik davranın.)
Bide grup ici yarisla ilgili bir fikrim var.bu haftani birincisiyle birdahaki haftanin birincisi ikili olarakta yarissin.kazanan o haftanin birincisiyle yarissin.
simdi aksam yemegimi yedim.biraz cok kacti.uc biber dolmasi ufak bir kase kadar patates puresi bir dilim kavun
İnsaallah daha kacirmam.hedefcim 9 da yatiyoruz yazmissin.bizde hayat daha yeni basliyo o saatlerde.kucugum 12 den once uyumaz.o yuzden bizde yemek isi hic bitmez.gecen gece birbucukta yattik ben aciktim dedi.dolaba gitti tavukgogsunu bulunca oooo ne buldum bunu yiycem dedi.su isitip tatliyi isittim.iki kasik sonra ben doydum yaticam dedi.valla sinir oldum.bu ufaklik beni hic dinlemiyoooooo
bence de sen birinci olaceksınönerilerini dinlicem canım çok teşekkür ederim
bana da uyar tatlım çünkü bu hafta ben birinci olacam.
olacam olacam da ambucum bu göbek galiba diyetle erimicek öyle duruyor ne yapıcam
önerilerini dinlicem canım çok teşekkür ederim
bana da uyar tatlım çünkü bu hafta ben birinci olacam.
olacam olacam da ambucum bu göbek galiba diyetle erimicek öyle duruyor ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?