Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Takima taze kan geliyo iyi ama.bir daha tek tek cagiricam.hedef vr badari da bu hafta gozukmuyo degil mi.
Mümkünse bi süre çağırmayalım kimseyi canım
Kizlar benim paşam grip oldu dun gece hic uyumadi bugunude huysuz geçirdi şimdi biraz iyi
Haftaya perşembe grubun birincisi ben olacam ve diger takımlara haftanin birincisi benim diye hava atıcam
Geçmiş olsun canım.
İyi geceler :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana da geçmiş olsun canım.
Tatlım iştah açmaz aslında, tamamen bilinçaltı püskürmesi bu durum yani tamamen bizle alakalı.. Tatlı isteği, kan şekeri düzeyi ile alakalı daha çok ve en iyi ilacı da tarçın.. Yeşil çaya başlamakla da iyi etmişsin canım.

inanmazsiniz cocuklarim dahil kimse anneler gunumu kutlsmadi.aglamakli surat yaptigimi hayal edin.neyse esim bu sene uzgun ama gecen senede kayinvalideme cicek alirken banada tohum almisti hala acmadilarda.neyse uzgunum hemde cokkkk
Ben de sevmiyorum hiç yaa böylesi günleri, sabah gözümü açmadan günüm kutlandı kızım tarafından sonra annemi de aradım, kızım bana bol resimli bi kitapcık hazırlamış kendi elleriyle, bayağı duygusal bi gündü yani
Kendini tuhaf hissetmişindir kesin, otobüste tek başına
Hmmmm
Hayırlı olsun canikom, güzel sofraların olsun huzurlu yuvanda inş.
bu mesajı 21 nisanda paylaşmıştım. akrep de ısrarla yarışmaya dahil olmuştu. şimdi bakıyorum da üçümüzün de o günkü kilosu daha az değil miymiş?:44:
Biz ne yarışması yapmıştıkki, kilo alma sanırsam

Sabitler takımı :13:

selam kızlar oğlum evdeki laptopumu kırdı okulda da 19 mayıs çalışmaları hız almış durumda bana 19 mayıs bitimine kadar izin istesem perşembe bildirimde bulunurum salı dan itibaren yanınızdayım kısmetse olur değilmi

ambu bile derken ambu bu mesajı görecek

Kuzular şükredin halinize be yaa... Elinizdeki imkanlarla mutlu olmayı öğrenin lütfen
Çok güzel rüya görmüşsün canım benim.. Bol bol okuyorsun belli eşinin arkasından..Rabbim eşinin yerini ve senin evini cennet eylesin inş.
Ambu bile derken sayin kaptan yardimcim neyi kastettiniz:)))) hee buhaftada veriyimde sen atliycak uygun biryer bul.aaaa olmaz daha yeni tencerene doymadin yapma en iyisi:)) twncereni gule gule kullan
ambu mesajı görmüş
Kizlar yarin venoz dobbler cekilicek dr pek icacici konusmadi hakkimda hayirlisi banada dua edin lutfen...

Geçmiş olsun canım.
Aman akşamlara dikkat..
Tatlım sabah ve akşam elma sirkesi kullan.Faydasını görürsün.
Aile kurduğumuzda öncelikle beklenti içinde olma halimizden vazgeçmeliyiz şekercim.. Mutlu olmanın tek reçetesi bu, beklentisiz, özverili, sevgi ile anlayışlı yaklaşım
Ooooo hayırlı olsun 65.. Hedefi geçiyosun desene
Afiyet olsun kuşummmmmmmmmmmmmm
alıştırma çocukları öyle akşam dokuzlara olan sana olur

Kuzu napsın açmı yatsın yazık hedefe

O zaman sana sessiz izin veriyoruz.. Perşembe bildirim yap ama olurmu güzellik, salıya kadar sana sessiz izin

canlarım benim sıkmayın canınızı geçer gider hepsi. insan bazen ister istemez biriktiriyor bazı şeyleri ve patlıyor sonra. Küsmek tartışmak da ihtiyac oluyor bazen ama çok az olmalı tabii. eşinize güzel bir yemek hazırlayıp onu özlediğinizden falan bahsetseniz sonrada sıkıntılarınızı konuşsanız belki daha çabuk atlatırsınız bu sıkıntıları. ama konuşurken sen şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun diye değil de bunların olmasına, sunların eksik kalmasına üzülüyorum, gibi cümleler kurmak daha yapıcı olur gibi. Ayrıca eşinizin elini tutmak için her fırsatı değerlendirin. ilk adımı siz atın şekerler ilişkinizi siz yönetin. siz istiyorsunuz diye olur önce bazı şeyler ama sonra bir bakarlar bağımlı olmuşlar size ve bazı şeyleri sizden daha çok ister hale gelirler. Eleştirilmek kimsenin hoşuna gitmez. hele erkekler kadınlardan çok daha fazla yetersizlik duygusuna kapılırlar bazen. unutmayın siz erkeklerden daha güçlü daha akıllısız!!! Stratejik davranın. )

İnsaallah iyi sonuclar alirsin canim.bozma moralini Allah dermansiz dert vermesin.sonucunu bizede yaz olurmu.dualarim seninle canim

Bugunku menuye gelelim.buaralar ard arda oruc tuttugumdan biraz kotu oldum yarin tutmak icin bugun ara verdim
sabah birbucuk tost peynir 5 zeytin cay ara bir kayisi
oglen bir parca et bolca et suyu
ara nescafe
aksam dolma bir kase yogurt
simdilik boyle gibi İnsaallah abartmam

Bak bak kimse beni dinlememis.
Bide grup ici yarisla ilgili bir fikrim var.bu haftani birincisiyle birdahaki haftanin birincisi ikili olarakta yarissin.kazanan o haftanin birincisiyle yarissin.
Bize cok fazla hareket lazim
simdi aksam yemegimi yedim.biraz cok kacti.uc biber dolmasi ufak bir kase kadar patates puresi bir dilim kavun
İnsaallah daha kacirmam.hedefcim 9 da yatiyoruz yazmissin.bizde hayat daha yeni basliyo o saatlerde.kucugum 12 den once uyumaz.o yuzden bizde yemek isi hic bitmez.gecen gece birbucukta yattik ben aciktim dedi.dolaba gitti tavukgogsunu bulunca oooo ne buldum bunu yiycem dedi.su isitip tatliyi isittim.iki kasik sonra ben doydum yaticam dedi.valla sinir oldum.bu ufaklik beni hic dinlemiyoooooo

Son düzenleme:

Bence süper fikir

önerilerini dinlicem canım çok teşekkür ederim

bana da uyar tatlım çünkü bu hafta ben birinci olacam.
olacam olacam da ambucum bu göbek galiba diyetle erimicek öyle duruyor ne yapıcam

günaydın kızlar dünkü menümü verim sonra biraz işlerim var onları halledicem yarın için çok heyecanlıyım bakalım ne olacak
sabah
iki kepekli ekmek arası tost(yağsız)
domates salatalık az şekerli çay

arada bol su 3 ceviz

öğlen
balık salata çorba

arada
1 elma

akşam
3minnik haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
yeşillik , çay

olar kabul

olacam olacam da ambucum bu göbek galiba diyetle erimicek öyle duruyor ne yapıcam
bence de sen birinci olaceksın

günaydın kızlar. çitlenbik manisadaydı değil miAllah maden ocağındaki işçileri bekleyen ailelere sabır versin.

gunaydun
bu hafra herkes bizi yemege caya cagiriyor.az yesemde masum seyler yemedigimden kenfimi sis hissediyorum.kilo veremedigim kesinde bari almasam.bugun bitki caylarina abanayim da yarin dahaaz ciksin)

Canim klasik laf ama cekebilirsen mekik cek.ben televizyonda dinlemistim otururken karninizi sıkıp birakin kaslar calissin diyodu.ben bir ara yaptim iyi geldi.o sıkilik bir sure devam ediyo gibi hissediyosun.benim cok karnim yok Allahtan ama popo dersen o konuda basi cekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…