Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi geceler kızlar seldom demisti
19mayis çalışmaları var fazla giremem ama çalışmalar da iptal nerde acaba

Grubumuza haftasonu rehaveti gelmis yine.benim menu dun cok kotuydu pasta ve makarnalar doluydu.
Bugun sabah ik posta kahvalti.cok kacirmadim ama
simfi bir tabak corba yarim tabak makarna bir nugget
aksam citir tavuk olucak gibi.
Sabahtan anneme geldik cocuklarla yarinda burdayiz İnsaallah :))))))

Seldom iyi mi ? Bi Şey yoktur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen yazdigim medaj gelmemis.kardesimin dugunundwn donuyoruz.14 saatlik otobus yolculugu başlıyor

Kizlar iki gundur telefon msj yazma bolumune girmiyodu yazamadim.biz bebelerle anneme geldik.cok sukur biraz rahat ettim.bu aksam donuyoruz.bir saatlik yol ama burasi yesillik oldugundan baska sehir gibi.menulerim karisik oluyo biraz aksama toptan yazarim İnsaallah.hepinizi optum.hedefcim iyi yolculuklar canim

kizlar ben antalyadayim tatilde.cok giremiyorum.cocuklari baskaa yerde zapdetmek daha zor.o yuzden cok giremiyorum.kaptanim izin de vermedi.persembe tartilmanin bir yoluni bulurum umarim.

günaydın kızlar nasılsınız bu hafta ben uykusum kilo aldım ama çok mutluyum enejıyım
hafta sonu temizlik yapmak misafir ağırlamak annemin evini temizlemekle geçti
birde kocamla kaçamak yaptık
oğluşumu anneme bıraktım eşimle güzel bir yemek yedik sonrasında seyhan nehrinin kenarında yürüyüş yaptık çok güzeldi
şimdi yine burdayım yine diyet yapma teleşıyla.....

Herkese gunaydin.haftasonum cok iyi gecti.biliyosunuz yanimda baskalari olunca artistlik yapip az yiyorum.oyuzden kilo almamisim.dun aksam evime geldim simdi yumurtami hasliycam.insan iki gunde evini ozluyo valla

merhabalar kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum mutsuz depresif gergin huysuz aksi daha aklıma gelmeyen birsürü olumsuz duygu içerisindeyim
evliliğimi devam ettirmek zorunluluğu beni dahada umutsuzluğa ve mutsuzluğa itiyor bu şekilde ne çocuklarıma nede kendime iyi muamele edemiyorum yeme içme hiç tat vermiyor ya çok yiyorum ya hiç yemiyorum ağzımın tadı çok kötü sabah kızmıma çok kötü davrandım vicdan azabı beni kahrediyor kızımı ve oğlumu alıp gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok burdan kıpırdamam mümkün değil dilimde yığınla keşke var ağlamamak için kendimi sıktıkça boğazım acıyor başım çatlıyor 1 dost omzunda hıçkıra hıçkıra ağlayasım var

canım benim sorunların nedir bilmiyorum ama biz her zaman yanındayız canım anlatmak istersen dinleriz yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa yardım edebiliriz.

senin adina cok sevindim canim.bunu tekrarlamalisiniz en yakin zamanda.bwn de biliyorsun iki tane var.beni kinayacaksiniz belji ama bazen diyorum ki cocuklara bakmasevkimin devami icin bazen onlardan uzaklasip ozlemek istiyorum.bir iki saat onlari ozlememize yetiyorda artiyor zaten.

Herkese gunaydin.haftasonum cok iyi gecti.biliyosunuz yanimda baskalari olunca artistlik yapip az yiyorum.oyuzden kilo almamisim.dun aksam evime geldim simdi yumurtami hasliycam.insan iki gunde evini ozluyo valla
ben de evimi ozledim.

canim hauat o kadar kisa o kadar lksa ki.mutlu oomaya cals cocuklarin ve kendin icin.soma da yaklasik 300 kisi essiz kaldi.kocalarini bir daha goremeyecek kadinlari babalwrini bir daha goremeyecek cocuklari dusun.eger durumun daha vahimse uzatma koptugu yerden kopar at.geriye bakma.ama mutlaka tutup kurtarilacak bir yer vardir.tabi siddet dayak aldatma yoksa

bebeğim olmasa belki o densizliği yapardım ama seni o kadar iyi anlıyorum ki
oğlum benim herşeyim canım birtanem onsuz yapamam
bir gülüşü yetiyor herşey için
ama bu hayat telaşında kendime vakit ayırmak eşimle yanlız kalmak istiyorum

Canim Allah yardimcim olsun.gitme istegi zaman zaman hepimizde oluyo yalniz degilsin bunu bil.ama babasiz cocuk buyutmek gidicek yerin olsada inanki coook zor.kendi babasi kizdiginda sesin cikmaz ama baskasi kizdiginda ne kadar mutsuz olsanda evime gidiyim diyosun.biz anneyiz canim uzucu olsada kendimizden cok fazla fedakarlik yapmak zorundayiz.esinin iyi taraflarini gormeye calis ve olaylari cok fazla irdeleme al cocuklari parka cik hava al.sorunun ne bilmiyorum ailenin destegi varmi bilmiyorum ama kendini cok fazla ezdirmeden orta yolu bularak en onemliside cocuklarin icin kendini topla.ben hep bu cocuklarin ikimizede ihtiyaci var birimiz yetmeyiz diye dusunurum.bide aglamak istiyosan hic durma agla.ben olulerimizi dusunur aglarim turk filmi seyreder aglarim.aglamak basimi agritsada icimi bir bosluk kapliyo rahatliyorum.canim keske sana merhem olabisem ama bu kelin bu kadar merhemi var.seni seviyoruz canim uzaktada olsak yazarak paylasalim dertlerimizi insan paylastikca rahatliyo :)))

canım benim problemler çözemeyeceğinizi düşündüğünüz bir hal aldıysa bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim. erkekler pek yanaşmak istemese de buna. ilk etapta kadının tek başına da olsa yardım almaya başlaması da pek çok problemi çözmeye yardımcı olabilir. bizim elimizden bir şey gelirse seve seve yapaya hazırız.

vay artizzzz vaaaaaaay
çitlenbikim m1986nın dediği gibi bir uzmandan yardım almak en güzeli. biz de yanında oluruz seni dinleriz anlatırsan.
ana bil ki bu hayatta dertsiz olan insan yok. yaşamak= problem çözme sanatı... çocukları alıp gitmek başta kolay gözükse de en zor olanı bu aslında. hem niye gidiyorsun ki o ev senin evin valla 4 yıl bekar hayatı yaşadım. 5 kız çocuklu bir ailede hafifi feminist okumuş ayakları üstünde duran bir genç kız olarak hemen evlenmek istemedim. Amanıııııııın tek bir bayan olmak o kadaaaaa zor ki!!! ben bir de tek kalamıyorum hep yanıma bir arkadaş istedim. ya evlendiler gittiler ya tayin olup gittiler yalnız 5-6 ayda bir yalnız kaldım. en son bulduğum ev arakadaşı ile de öööööyle bir kapıştık ki ' bu ne ulen bu kızın kahrını çekeceğime korkup durduğum evliliğe adım atarım, kocamın kahrını çekerim, en azından evim belli olur yerim belli olur'' dedim. kötü ev arkadaşı sayesinde evlenmeye karar verdimiyi ki evlenmişim. eşimle problemlerimiz yok mu? var burada da anlatıyorum bazen o bana bazen de ben ona problem çıkartıyorum. esasında zor olan 2 kişinin aynı evde yaşaması. inan 2 kız aynı evdeyken daha çok sorun yaşanıyor.
bir de çocukların var. onlar büyüyecek. belki kocandan daha çok sorun çıkaracaklar. okulu var ergenliği var bu sıpaların...hayır yani neden kocanın çocuk bakmasını istemiyorsun( evden ayrılıp gitmek demek benim için çocuklara tek başıma bakarım demek) oturacaksanız aynı evde çocuk bakacaksınız. arada beraber takılmak isterseniz takılırsınız. evlilik bu işte.
hayatta başkalarından ne kadar çok şey beklerse insan o derece mutsuz oluyor. elinden geleni yap, başkalarından çok bişey bekleme, varsayalım ki eşin ile ayrı yaşıyorsunuz 3 tabak yemek pişirirken eşini de düşünüp biraz fazla yapabiliyorsan ne ala, o da baba ve eş olduğunu bilip bir iki işin ucundan tutuyorsa tamamdır...gerisi tatlı dil güler yüz (yazmak ne kadar kolay)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…