Hafta sonu akşamları, baklava ve dondurma çılgınlığı sonrası kilom tavan yaparak 70i bulmuştu
05.05.2014 Kilo : 70
Sabah:
Sarımsak turşusu 1 kaşık ve bir bardak sıcak suyla
Kahvaltı:
Peynir, pide, domates, salatalık, yeşil zeytin, siyah zeytin, mandalinalı soda, karbonatlı su 1 bardak, 1 tablet omega3
Ara:
1 fincan Türk kahvesi
Öğle:
4 adet peynirli sıkma, 1 narlı soda, 1 kola, 4 nektari
Akşam:
2 kaşık salata
Yatmadan önce:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su
Su: 3 litre ( limon dilimleri eklenmiş)
06.05.2014 Salı Kilo: 69,6
Sabah:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su
Kahvaltı:
1 peynirli sıkma, 3 çeşit peynir(kaşar,burgu, köy), pide,lavaş,yeşil ve siyah zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 tablet omega3
Öğle:
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, karışık turşu.
Ara:
4-5 kiraz, 1 nektari, 1 şekersiz Türk kahvesi.
Akşam:
Yok
07.05.2014 Çarşamba Kilo:68,8
Sabah: (boğazım ağrıyordu, sarımsak turşusu yerine yoğurt karımı yemeye karar verdim) Baharatlı yoğurt karışımı, 1 porsiyon pilav üstü kurufasulyeakşam yiyemeyince evden çıkmadan hüplettim..
Kahvaltı:
3 çeşit peynir, zeytin,ekmek,şekersiz çay, 1 bardak karbonatlı su
Ara:
1 lokma karpuz
Öğle:
1 porsiyon susuz kuru fasulye, yarım dilim ekmek, çeyrek porsiyon pirinç pilavı
Ara:
Limonlu soda, 1 peynirli sıkma
Akşam:
4 erik, 2 nektari
08.05.2014 Perşembe Kilo: 67
Bu haftadan sonra menülere spor da eklenecek, tabiki günlük koşturmalarımı saymıyorum bile..
Yani artık akşamları spor çılgınlığı yaşanacak, tatlı çılgınlığı değil
Bugun almam lazimdi ama mumkun degil canim benim ben bu son olaylar cok etkilendim sanirim tansiyonum firladi isede gitmiyorum iki gundur ama hayat devam ediyor ve oglumun dogumgunu var simdi onun icin anaokuluna cikicam canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
08.05.2014 Perşembe Kilo: 67
Sabah:3 kaşık yoğurt ve baharat karışımı
Kahvaltı:
3 çeşit peynir(kaşar,burgu,köy) zeytin, pide, şekersiz çay, 1 kapsül omega3, limonlu soda,1 mini pizza ev yapımı tam buğdaylı.1 kapsül omega3
Öğle:
Izgara tavuk,domates, közde biber, az pide
Ara: 1 türk kahvesi
09.05.2014 CUMA KİLO: 67,6
Sabah: 3 kaşık yoğurt ve baharat karışımı
Kahvaltı:
Tereyağında sucuklu yumurta,2 çeşit peynir(kaşar,burgu) zeytin, pide, şekersiz çay, 1 kapsül omega3, limonlu soda,yarım mini pizza ev yapımı tam buğdaylı.
Öğle:
1 mini pizza poğaça, yarım limonlu soda
Ara: 1 porsiyon special-K, süt
Akşam:
3 kaşık yoğurt ve baharat karışımı
10.05.2014 CUMARTESİ KİLO: 66,8
Kahvaltı: Kavurma, çoban salata, kurusoğan, közlenmiş biber, ekmek, şekersiz çay.
Öğle:
1 porsiyon tavuk tantuni, karalahana salatası, süsbiberi, ayran, şekersiz çay.
Akşam: 1 nektari, kuru fasulye, ekmek, kuru soğan, süsbiberi ( akşam 6 öncesi)
Kitap: Siyah dahlia / James Ellroy
Su:
Limon dilimli 3 litre
11.05.2014 PAZAR KİLO: 67,8
Kahvaltı ve öğle beraber :Tantuni, salata, sumaklı soğan, közlenmiş biber, patlamış mısır..
Ara: Tantuni, domates
Akşam: Yok
Kitap: Siyah dahlia / James Ellroy
Su:
Limon dilimli 3 litre
12.05.2014 PAZARTESİ KİLO: 67,3
Sabah:
2 dilim kaşar, 1 limonlu soda
Kahvaltı:
Tereyağında yumurta, 3 çeşit peynir(burgu, köy, kaşar) siyah ve yeşil zeytin,pide, şekersiz çay.
Ara:
Şekersiz sütlü kahve, 2,5 acı badem kurabiyesi
Ara:
Türk kahvesi
Ara:
2 taze kayısı
Akşam:
Yok
Su: Limon dilimli 2 litre
13.05.2014 SALI KİLO: 66,8
Kahvaltı:
3 çeşit peynir(burgu, köy, kaşar) siyah ve yeşil zeytin,pide, şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta, mısır ekmeği ev yapımı, 1 kapsül omega3
Ara:
1 fincan Türk kahvesi
Ara:
3 papaz eriği
Öğle:
Yeşil mercimekli kabak, yeşil sarımsak, süsbiberi, az pide, az mısır ekmeği
Ara:
1 dilim doğum günü pastası, 1 bardak şekersiz çay.
Akşam:
yok
Kitap:
Siyah dahlia
Su:
2 litre
14.05.2014 ÇARŞAMBA KİLO:67,2
Sabah:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 kupa sıcak su
BUGÜNDEN İTİBAREN 200 DÜZ 50 TERS 250 MEKİK VE MENÜ SONRASI ZIPLAMAYA BAŞLIYORUM İNŞALLAH...
Kahvaltı:
3 çeşit peynir(burgu, köy, kaşar) siyah ve yeşil zeytin,pide, şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta, yeşil sarımsak,1 bardak acılı şalgam, mısır ekmeği ev yapımı, 1 kapsül omega3, 1 limonlu soda.
100 kez zıplandı
Öğle:
1-2 lokma mısır ekmeği, 2 fincan şekersiz çay.
Akşam: Kızımın ısrarı ile yarım lokumlu çukulata
Kitap: Siyah dahlia
15.05.2014 PERŞEMBE KİLO: 67.3
... bu hafta bağırsaklarım çok tembel amaaaaaa
hiç D vitaminine baktırdın mı? ben insülin direncime baktırdım turp gibiydim ama D vitaminime baktırmadım. çocukların damlasından arada alırdım. dün kardeşim endokrine gitti. insülin direnci de çıktı d vitamini eksikliği de . D vitamini sadece 4 birim çıkmış , yok neredeyse. kız da kilo veremiyorum diye yakınıp duruyordu.( hani daha önce bahsetmiştim ya kilo konusunu açmak yüzünden takıştık kırıldım dediğm kardeşim)
Kızlar matemden dolayı paylaşımda listeler yayınlanmıyor bu hafta, haftaya etapla birleştirilecekmiş bilginizeakrep33 ( 67 /67,3 /-0,3/ %)
Seldom ( 78.1 / /)
hedef52 ( 64.5 /65.0 / -0,5/ -0,78 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 70,0/ 0,1/0,14 %)
Ambuyanbu (74.1/73.9 /0.2 / %0.27)
uhs ( 66.9 /66.1 /0.8 /1,12 %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.6/80,7 / 0,9/ %)
citlenbikbesyo( 58,7 /58 / 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
fatmabol geçen haftaki kilonu düzelttim 81,6ymış. bu listeden devam edelim. seldom kaç gündür yok, noldu ki...
Kızlar matemden dolayı paylaşımda listeler yayınlanmıyor bu hafta, haftaya etapla birleştirilecekmiş bilginize
çok iyi bir karar ozaman kızlar ben haftaya 1.liğe oynayacağım kilom bu sabah itibari ile 57,7 1 haftada 1 kilo gitti
Kizlar uzgun.kirgin.sinirliyim.bu durumda ambu ne yapar?abuk sabuk yer tabii.bide haftasonu anneme gecmeyi dusunuyorum.tam kayip bir hafta olucak benim icin.
seldommmmm nerdesin arkadasim?merak ettim biseymi oldu acaba
ben ögrenciyim ve bölümümdern kaynaklanan uyku düzensizliği buna bağlı olarakta beslenmede düzensizlik var ... ama tam bir ayım var 8 kilo vermem gerekioi
Kendini tanıtır misin.kac kilosun ne is yapiyorsun
çok iyi bir karar ozaman kızlar ben haftaya 1.liğe oynayacağım kilom bu sabah itibari ile 57,7 1 haftada 1 kilo gitti
sağol canım yaa bugün diyetisynime gittim 1 ayda 2300gr vermişim 2700gr daha ver yeter dedi ama bakalımkendimi nasıl bulucam 55 teVayy kutlarim canim.boyle devam edersin İnsaallah
Yalnız kilo bildirimini perşembe sabahı yapman gerekiyor canım, bugünkü gibi cuma sabahı yaparsan sayılmaz, verdiğin kiloda kayıt dışı sayılır haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?