Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Soma'da olanlara Allah sabır versin.
Bazen esim eve geç geldiğinde sevinirim. Kizginliklarim birikmiş demek ki, oysa onlar eşlerini, nişanlılarini bir daha goremeyecekler. Durup durup dusunuyorum...

08.05.2014 Perşembe Kilo: 67

Sabah:3 kaşık yoğurt ve baharat karışımı

Kahvaltı:
3 çeşit peynir(kaşar,burgu,köy) zeytin, pide, şekersiz çay, 1 kapsül omega3, limonlu soda,1 mini pizza ev yapımı tam buğdaylı.1 kapsül omega3

Öğle:
Izgara tavuk,domates, közde biber, az pide

Ara: 1 türk kahvesi

09.05.2014 CUMA KİLO: 67,6

Sabah: 3 kaşık yoğurt ve baharat karışımı

Kahvaltı:
Tereyağında sucuklu yumurta,2 çeşit peynir(kaşar,burgu) zeytin, pide, şekersiz çay, 1 kapsül omega3, limonlu soda,yarım mini pizza ev yapımı tam buğdaylı.

Öğle:
1 mini pizza poğaça, yarım limonlu soda

Ara: 1 porsiyon special-K, süt

Akşam:
3 kaşık yoğurt ve baharat karışımı

10.05.2014 CUMARTESİ KİLO: 66,8

Kahvaltı: Kavurma, çoban salata, kurusoğan, közlenmiş biber, ekmek, şekersiz çay.

Öğle:
1 porsiyon tavuk tantuni, karalahana salatası, süsbiberi, ayran, şekersiz çay.

Akşam: 1 nektari, kuru fasulye, ekmek, kuru soğan, süsbiberi ( akşam 6 öncesi)

Kitap: Siyah dahlia / James Ellroy

Su:
Limon dilimli 3 litre

11.05.2014 PAZAR KİLO: 67,8

Kahvaltı ve öğle beraber :Tantuni, salata, sumaklı soğan, közlenmiş biber, patlamış mısır..

Ara: Tantuni, domates

Akşam: Yok

Kitap: Siyah dahlia / James Ellroy

Su:
Limon dilimli 3 litre

12.05.2014 PAZARTESİ KİLO: 67,3

Sabah:
2 dilim kaşar, 1 limonlu soda

Kahvaltı:
Tereyağında yumurta, 3 çeşit peynir(burgu, köy, kaşar) siyah ve yeşil zeytin,pide, şekersiz çay.

Ara:
Şekersiz sütlü kahve, 2,5 acı badem kurabiyesi

Ara:
Türk kahvesi

Ara:
2 taze kayısı

Akşam:
Yok

Su: Limon dilimli 2 litre

13.05.2014 SALI KİLO: 66,8

Kahvaltı:
3 çeşit peynir(burgu, köy, kaşar) siyah ve yeşil zeytin,pide, şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta, mısır ekmeği ev yapımı, 1 kapsül omega3

Ara:
1 fincan Türk kahvesi

Ara:
3 papaz eriği

Öğle:
Yeşil mercimekli kabak, yeşil sarımsak, süsbiberi, az pide, az mısır ekmeği

Ara:
1 dilim doğum günü pastası, 1 bardak şekersiz çay.

Akşam:
yok

Kitap:
Siyah dahlia

Su:
2 litre

14.05.2014 ÇARŞAMBA KİLO:67,2

Sabah:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 kupa sıcak su

BUGÜNDEN İTİBAREN 200 DÜZ 50 TERS 250 MEKİK VE MENÜ SONRASI ZIPLAMAYA BAŞLIYORUM İNŞALLAH...

Kahvaltı:
3 çeşit peynir(burgu, köy, kaşar) siyah ve yeşil zeytin,pide, şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta, yeşil sarımsak,1 bardak acılı şalgam, mısır ekmeği ev yapımı, 1 kapsül omega3, 1 limonlu soda.

100 kez zıplandı

Öğle:
1-2 lokma mısır ekmeği, 2 fincan şekersiz çay.

Akşam: Kızımın ısrarı ile yarım lokumlu çukulata

Kitap: Siyah dahlia

15.05.2014 PERŞEMBE KİLO: 67.3

... bu hafta bağırsaklarım çok tembel amaaaaaa

akrep33 ( 67 / // %)
Seldom ( 78.1 / /)
hedef52 ( 64.5 /65.0 / -0,5/ -0,78 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 70,0/ 0,1/0,14 %)
Ambuyanbu (74.1/73.9 /0.2 / %0.27)
uhs ( 66.9 /66.1 /0.8 /1,12 %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.1/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 /58 / 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)

hedefcim fatmabolu eklemem gerekiyordu eklicektim ama liste yanlis demis bir onceki sayfada bende ne yapacagimi bilemedigimden bisey yapmadum canim.

akrep33 ( 67 /67,3 /-0,3/ %)
Seldom ( 78.1 / /)
hedef52 ( 64.5 /65.0 / -0,5/ -0,78 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 70,0/ 0,1/0,14 %)
Ambuyanbu (74.1/73.9 /0.2 / %0.27)
uhs ( 66.9 /66.1 /0.8 /1,12 %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.6/80,7 / 0,9/ %)
citlenbikbesyo( 58,7 /58 / 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)

fatmabol geçen haftaki kilonu düzelttim 81,6ymış. bu listeden devam edelim. seldom kaç gündür yok, noldu ki...

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim.hepimiz cok etkilendik.bugun haber seyredemiyorum aglamaktan basim cok agriyo.
Sonuclarini alinca bizede yaz olurmu canim oglusununda dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara

hiç D vitaminine baktırdın mı? ben insülin direncime baktırdım turp gibiydim ama D vitaminime baktırmadım. çocukların damlasından arada alırdım. dün kardeşim endokrine gitti. insülin direnci de çıktı d vitamini eksikliği de . D vitamini sadece 4 birim çıkmış , yok neredeyse. kız da kilo veremiyorum diye yakınıp duruyordu.( hani daha önce bahsetmiştim ya kilo konusunu açmak yüzünden takıştık kırıldım dediğm kardeşim)

Geçenlerde baktırmıştım herbişeyim sapasağlam çıkmıştı, bu hafta bağırsaklarım grev yaptı, geçen hafta tıkır tıkırlardı kendileri

Kızlar matemden dolayı paylaşımda listeler yayınlanmıyor bu hafta, haftaya etapla birleştirilecekmiş bilginize

Allahim ne kara gunler ya Rabbim.bi daha boyle acilar gosterme ulkemize..biz boyleyiz o aileleri dusunemiyorum.ne buyuk aci.sebep olanlar ihmali olanlar b u yukun altindan nasil kalkar bunun hesabini nasil verirler.bir iki kisi degil en az 300 kisi yaa..ulkemize sabir sabir sabir ver Allah im..

Kizlar uzgun.kirgin.sinirliyim.bu durumda ambu ne yapar?abuk sabuk yer tabii.bide haftasonu anneme gecmeyi dusunuyorum.tam kayip bir hafta olucak benim icin.
seldommmmm nerdesin arkadasim?merak ettim biseymi oldu acaba

Kizlar uzgun.kirgin.sinirliyim.bu durumda ambu ne yapar?abuk sabuk yer tabii.bide haftasonu anneme gecmeyi dusunuyorum.tam kayip bir hafta olucak benim icin.
seldommmmm nerdesin arkadasim?merak ettim biseymi oldu acaba

evet ya hiç böyle yapmazdı kendisi...

çok iyi bir karar ozaman kızlar ben haftaya 1.liğe oynayacağım kilom bu sabah itibari ile 57,7 1 haftada 1 kilo gitti

Yalnız kilo bildirimini perşembe sabahı yapman gerekiyor canım, bugünkü gibi cuma sabahı yaparsan sayılmaz, verdiğin kiloda kayıt dışı sayılır haberin olsun

Vayy kutlarim canim.boyle devam edersin İnsaallah
sağol canım yaa bugün diyetisynime gittim 1 ayda 2300gr vermişim 2700gr daha ver yeter dedi ama bakalımkendimi nasıl bulucam 55 te
Yalnız kilo bildirimini perşembe sabahı yapman gerekiyor canım, bugünkü gibi cuma sabahı yaparsan sayılmaz, verdiğin kiloda kayıt dışı sayılır haberin olsun

akrebim dün liste ile kilo bildirimi yaptım zaten ama dün 58 idim bugun 57.7ydim onu sizinle paylaşmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…