Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar lütfen kötü düşünmeyelim kötü düşünürsek kötü olur
ambucum her zaman yanındayız canım lütfen sıkıntılarını bizimle paylaş insan anlattıkça rahatlıyor

Canim cok gecmis olsun.kadinlar klubunden bronsitle ilgili keciboynuzu ve hatmi cicegiyle yapilan bir cay vardi.tarifini bulamadim ama bronsit cayi yazarsan cikar.ben bu sene cocuklar bronsitken kullandim cok faydasini gordum
.Allah sifa versin canim

var takımda bir durum. hastalıklar karı koca anlaşmazlıkları.Allah hayırlı çıkış yolları versin hepimize. uhs nin dediği gibi kötü düşünmeyelim inşallah. yapıcı olalım. hata bizde ise özür dilemesini bilelim. affedelim ama sıkıntımızı da söylemeyi ihmal etmeyelim ki insanlar hatalrını bilsinler.

Okuyalim bencede gitsin ugursuzluk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan oglusumu salliyorum ama okadar uykum geldiki anlatamam.dahada esimin evrak isleri var onlari toparliycam.
Gelelim epeydir kimsenin ve benimde yazmadigim menuye
sabah malesef az beyaz ekmekle kahvalti
oglen nesfit bide bir bardak sut biraz petibor biskuvi
aksam 5 tane cubuk kraker 3 salatalik.
Suan cokkkkkkkk acim ama yemiycem.baktim aksam yemiyince gr. oynuyo.İnsaallah yemeden yaticam.
Herkese iyi gecelerrrrr

çok geçmiş olsun allahım şifa versin en yakın zamanda iyileşir inş

çok az yemişsin tatlım dikkat et kendine

günaydın kızlar birileri bizi dürtsün artık ya da başımızdan aşağı soğuk su döksün kendimize gelelim
akrep ile hedef yarışa girsin bende hırslanıp tekrar diyete başlayayım hadi biri beni uyandırsınnnnnnnnn
yiğenimi bayram haftasında sünnet ettirmeyi düşünüyoruz o zamana kadar 5 kilo vermek istiyorum
ama hiç istek yok bende

Canim benim oglanin sunnet dugunu geldi elbise hazir bense kilo aldim sanirsam durum bu yani somaydi hastalikti falan bu haldeyim simdi gecen hafta cok guzeldi bu hafta duzen muzen yok iste...

Formda da kimse kalmadiki bizi toparlayip gaza getiren seldommus onu coook osledim.

akrep33 ( 67 / / / %)
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / / / %)
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / / / %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)

geçen hafta yas sebebi ile takımlar kilo bildirimi yapmamıştı dolayısı ile geçen hafta kilo bildirimi yapan arkadaşların kilosu da burada yazmıyor.

Herkese gunaydin.evet kizlar yaa biraz toparlanalim.dun okadar az yedim gene kilo ayni.hayir olsun bakalim.dun 2.30 da yattim simdi hic halim yok.bide gorumcemin cocugu ateslendi heralde benim ufagada gecti suan burnu akiyo nefes zor aliyo.amannn neyse Allah dermansiz hastalik vermesin.simdi ilik suyumu icip ogluslarima krep yapicam.

hedef52;35397474]akrep33 ( 67 / / / %)
Seldom ( 78.1 / / / % )
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.6/ 82.1/ / %)

geçen hafta yas sebebi ile takımlar kilo bildirimi yapmamıştı dolayısı ile geçen hafta kilo bildirimi yapan arkadaşların kilosu da burada yazmıyor.

[/QUOTE]

Adet tende sismis olabilirim ama vahim sonuc bu gecrn hafta 80.7 idim olaya bak...

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)

Kuzu en son benim paylaştığım listeye göre kilo hesaplamanı da yapıp paylaşırmısın..Sadece kilomuzu yazmıyoruz hesaplamasını da yapıyoruz kii farzı misal ihtiyaç olduğunda zorda kalmayalım..

Olmusmu hedefcimmm.hedef azicik yararli bilgi yolla bacim hasret kaldim.bide listeyi gorunce persembe oldugunu hatirladim:))) tabiiii kilomada bakmanizi rica ediyorum

dün antidepresana başladım beni merak edenlere teşekkür ederim kendimi ve kızımı toparlamam gerek
çım çım çığıran agresif sinirli bir çocuk haline geldi aslında gelmedi getirdik en kısa sürede kendimi ve kızmı toparlayacağım

Kuzu başta ve sondaki quote ları sileceksin ki liste sende görünsün..

Kızlar bu hafta iki etap birleştiği için kiloları ikiye bölücez unutmayın..

ayyyyy kızlar bugün perşembe miydi ben tartılmadım
hafta başı tatil olunca kafalar karıştı bende isterseniz yarın sabah bildirim ya da beni sabit geçin siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…