kızlar lütfen kötü düşünmeyelim kötü düşünürsek kötü olur
ambucum her zaman yanındayız canım lütfen sıkıntılarını bizimle paylaş insan anlattıkça rahatlıyor
Kac gecedir hastahanelerdeyim kizlar oglan bronsit olmus alerjik bi durummus oksuruyor surekli karnim agriyo diyor rabbim sifa versin ne yaapacagimi sasirdim...ben yorgunluktan bitmis durumdayim zzaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok gecmis olsun.kadinlar klubunden bronsitle ilgili keciboynuzu ve hatmi cicegiyle yapilan bir cay vardi.tarifini bulamadim ama bronsit cayi yazarsan cikar.ben bu sene cocuklar bronsitken kullandim cok faydasini gordum
.Allah sifa versin canim
Canlarim ilgilendiginiz icin hepiniz sagolun.ama benim isler cok karisik.inatlasma ve herkesin kendini hakli gormesi isi cikilmaz hale getiriyo.ben eskiden daha alttan alirdim ama artik sabrim kalmadi.
Neyseee citlenbige ne diyorum kendim ne yapiyorum.birbirimize dua edelim olurmu
çok geçmiş olsun allahım şifa versin en yakın zamanda iyileşir inşKac gecedir hastahanelerdeyim kizlar oglan bronsit olmus alerjik bi durummus oksuruyor surekli karnim agriyo diyor rabbim sifa versin ne yaapacagimi sasirdim...ben yorgunluktan bitmis durumdayim zzaten.
Suan oglusumu salliyorum ama okadar uykum geldiki anlatamam.dahada esimin evrak isleri var onlari toparliycam.
Gelelim epeydir kimsenin ve benimde yazmadigim menuye
sabah malesef az beyaz ekmekle kahvalti
oglen nesfit bide bir bardak sut biraz petibor biskuvi
aksam 5 tane cubuk kraker 3 salatalik.
Suan cokkkkkkkk acim ama yemiycem.baktim aksam yemiyince gr. oynuyo.İnsaallah yemeden yaticam.
Herkese iyi gecelerrrrr
Canim benim oglanin sunnet dugunu geldi elbise hazir bense kilo aldim sanirsam durum bu yani somaydi hastalikti falan bu haldeyim simdi gecen hafta cok guzeldi bu hafta duzen muzen yok iste...günaydın kızlar birileri bizi dürtsün artık ya da başımızdan aşağı soğuk su döksün kendimize gelelim
akrep ile hedef yarışa girsin bende hırslanıp tekrar diyete başlayayım hadi biri beni uyandırsınnnnnnnnn
yiğenimi bayram haftasında sünnet ettirmeyi düşünüyoruz o zamana kadar 5 kilo vermek istiyorum
ama hiç istek yok bende
Kuzu en son benim paylaştığım listeye göre kilo hesaplamanı da yapıp paylaşırmısın..Sadece kilomuzu yazmıyoruz hesaplamasını da yapıyoruz kii farzı misal ihtiyaç olduğunda zorda kalmayalım..hedef52;35397474]akrep33 ( 67 / / / %)
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / / / %)
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.6/ 82.1/ / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / / / %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
geçen hafta yas sebebi ile takımlar kilo bildirimi yapmamıştı dolayısı ile geçen hafta kilo bildirimi yapan arkadaşların kilosu da burada yazmıyor.
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
Ambuyanbu (74.1/73.4 /0.7 / %0.94)
uhs ( 66.9 / / / %)
Olmusmu hedefcimmm.hedef azicik yararli bilgi yolla bacim hasret kaldim.bide listeyi gorunce persembe oldugunu hatirladim:))) tabiiii kilomada bakmanizi rica ediyorum
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
Ambuyanbu (74.1/73.4 /0.7 / %0.94)
uhs ( 66.9 / / / %)
Olmusmu hedefcimmm.hedef azicik yararli bilgi yolla bacim hasret kaldim.bide listeyi gorunce persembe oldugunu hatirladim:))) tabiiii kilomada bakmanizi rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?