Haftasinu dugun olayi ayni sehirler arasi yolculuk yorgunluguda cabaasi oglan hasta oldu geceyi hastanede gecirdik ben regli oldun ve tatli yiyorum falan verdiklerimde geri gelmis zaten insallah reglidendir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haftasinu dugun olayi ayni sehirler arasi yolculuk yorgunluguda cabaasi oglan hasta oldu geceyi hastanede gecirdik ben regli oldun ve tatli yiyorum falan verdiklerimde geri gelmis zaten insallah reglidendir
15 saatlik otobüs yolculuğu sırasında büyük oğlum ishal oldu, ve otobüste altına kaçırdı!!! bana sorsanız bu olay olmasaydı yolculuk süper geçmişti.
çünküm beterin beteri var. Şükürler olsun ki otobüsün içine kusmadı (apartmana girerken kustu!)...gece 1 de apartman girişini sildim...
bu gün toz pembe gözlüklerim var, gerçekten yolculuk güzel geçti
geçmiş olsun canımHaftasinu dugun olayi ayni sehirler arasi yolculuk yorgunluguda cabaasi oglan hasta oldu geceyi hastanede gecirdik ben regli oldun ve tatli yiyorum falan verdiklerimde geri gelmis zaten insallah reglidendir
şekerim antalyanın neresindesiniz bizde şöyle bir cümle var (yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzelliklerden bahset bakalım) sende bahset bakimben.tatildeyim .siz toparlanin:))))
evet canım geçen hafta süperdim bu hafta hiç canım diyet yapmak istemiyor kilo vermek hala istiyorum ama diyet yapmak istemiyorumGecmis olsun.takim olarak dagittik gene toparlanalim isallah
benim deseldom hala.yok.19 mayis da gecti.kotu seyler aklima.geliyor.
kızkardeşimin düğününü yaptık, karabükteydim.nereden döndünüz tatlım
geçmiş olsun canım
şekerim antalyanın neresindesiniz bizde şöyle bir cümle var (yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzelliklerden bahset bakalım) sende bahset bakim
evet canım geçen hafta süperdim bu hafta hiç canım diyet yapmak istemiyor kilo vermek hala istiyorum ama diyet yapmak istemiyorum
Kızlar bugün dr işlerim çok yoğun takilamadim buraya...uhs siyahbeyaz ve bilumumlari :) halinize sukredin :) tek başına çocuk yetistiren garibanlari da görün!! En son epilasyona bile beraber gittik daaaa ne diyim :/ uzun bir aradan sonra dün ilk kez eşimi rüyamda gördüm..artvine gidiyordu ne alakaysa...ve ben bir türlü fırsat bulup vedalasamiyordum...sabahtan beri icimde bir sızı hani susarsin şu karsindadir ama icemezsin öyle bir yarım kalmışlık var bugün....sakın küs kalmayın akşam goreceginizin garantisi mi var??
benim deakrep de telefon numarası vardı. ya foruma girmesinde bi aksilik çıktı, ya soma yüzünden depresyonda, ya bize küstü (belki de bana) ya da başına ciddi bişey geldi Allah korusun.
Kaptanim duruma bir el atsa iyi olucak.seldomun nosu varsa bir arayip bizide bilgilendirirmisi kaptancim
Suan es durumlarindan cok kotuyum.belki herkesten dahada kotu.Allah sonumuzu hayir etsin dayanma gucu versin İnsaallah
Kaptanim duruma bir el atsa iyi olucak.seldomun nosu varsa bir arayip bizide bilgilendirirmisi kaptancim
Suan es durumlarindan cok kotuyum.belki herkesten dahada kotu.Allah sonumuzu hayir etsin dayanma gucu versin İnsaallah
Kac gecedir hastahanelerdeyim kizlar oglan bronsit olmus alerjik bi durummus oksuruyor surekli karnim agriyo diyor rabbim sifa versin ne yaapacagimi sasirdim...ben yorgunluktan bitmis durumdayim zzaten.
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazındcaan gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?