Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

15 saatlik otobüs yolculuğu sırasında büyük oğlum ishal oldu, ve otobüste altına kaçırdı!!! bana sorsanız bu olay olmasaydı yolculuk süper geçmişti.
çünküm beterin beteri var. Şükürler olsun ki otobüsün içine kusmadı (apartmana girerken kustu!)...gece 1 de apartman girişini sildim...
bu gün toz pembe gözlüklerim var, gerçekten yolculuk güzel geçti

Haftasinu dugun olayi ayni sehirler arasi yolculuk yorgunluguda cabaasi oglan hasta oldu geceyi hastanede gecirdik ben regli oldun ve tatli yiyorum falan verdiklerimde geri gelmis zaten insallah reglidendir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Citlenbikkkkk keyfin simdi nasil bizi ruh ve ev durumun hakkinda bilgilendirsen sevinirim canim.ne durumdasin merak ediyorum.

Kizlarrrr grup somadan sonra toparlanamadi farkindaysaniz.biraz daha paylasim yapalim bence.birbirimize destek olursak daha cabuk toparlaniriz İnsaallah

Gecmis olsun canim.İnsaallah oglunda ciddi bisey yoktur

Gecmis olsun.takim olarak dagittik gene toparlanalim isallah

Çitlenbik inşallah düzelir canım :) üzme kendini ama paylaşmak istersen biz buradayız unutma :) :)

nereden döndünüz tatlım

geçmiş olsun canım

ben.tatildeyim .siz toparlanin:))))
şekerim antalyanın neresindesiniz bizde şöyle bir cümle var (yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzelliklerden bahset bakalım) sende bahset bakim

Gecmis olsun.takim olarak dagittik gene toparlanalim isallah
evet canım geçen hafta süperdim bu hafta hiç canım diyet yapmak istemiyor kilo vermek hala istiyorum ama diyet yapmak istemiyorum

günaydın şekerlerim şu aralar diyet yapmıyorum o yüzden menü de yok diyet yapma isteğimde yok inş en yakın zamanda geri toparlanırım

seldom hala.yok.19 mayis da gecti.kotu seyler aklima.geliyor.
benim de akrep de telefon numarası vardı. ya foruma girmesinde bi aksilik çıktı, ya soma yüzünden depresyonda, ya bize küstü (belki de bana) ya da başına ciddi bişey geldi Allah korusun.

kızkardeşimin düğününü yaptık, karabükteydim.

seldomun son mesajı buıydu. 19mayıs için izin isteyen çitlenbikti seldom değildi. seldomun dr kontrolleri devam ediyordu.

Kaptanim duruma bir el atsa iyi olucak.seldomun nosu varsa bir arayip bizide bilgilendirirmisi kaptancim

Suan es durumlarindan cok kotuyum.belki herkesten dahada kotu.Allah sonumuzu hayir etsin dayanma gucu versin İnsaallah

benim de akrep de telefon numarası vardı. ya foruma girmesinde bi aksilik çıktı, ya soma yüzünden depresyonda, ya bize küstü (belki de bana) ya da başına ciddi bişey geldi Allah korusun.

Kaptanim duruma bir el atsa iyi olucak.seldomun nosu varsa bir arayip bizide bilgilendirirmisi kaptancim

Suan es durumlarindan cok kotuyum.belki herkesten dahada kotu.Allah sonumuzu hayir etsin dayanma gucu versin İnsaallah

Kızlar belli etmiyorum ama seldomu bende çok merak ediyorum, tel no su vardı evet ama benim görüntüde akıllı olan telefon canı istediğinde noları siliyor ben de o yüzden tel defteri yaptım kendime, maalesef seldomun nosunu da silmiş üstelik deftere geçiremeden, o yüzden elimiz kolumuz ağlı beklicez, dualarımızla birlikte tabi..

Ambu canım hayırdır? Mesele ne? Sana faydalı olabilecek ne yapabiliriz?

kızlar lütfen kötü düşünmeyelim kötü düşünürsek kötü olur
ambucum her zaman yanındayız canım lütfen sıkıntılarını bizimle paylaş insan anlattıkça rahatlıyor

Kac gecedir hastahanelerdeyim kizlar oglan bronsit olmus alerjik bi durummus oksuruyor surekli karnim agriyo diyor rabbim sifa versin ne yaapacagimi sasirdim...ben yorgunluktan bitmis durumdayim zzaten.

Canim cok gecmis olsun.kadinlar klubunden bronsitle ilgili keciboynuzu ve hatmi cicegiyle yapilan bir cay vardi.tarifini bulamadim ama bronsit cayi yazarsan cikar.ben bu sene cocuklar bronsitken kullandim cok faydasini gordum
.Allah sifa versin canim

Canlarim ilgilendiginiz icin hepiniz sagolun.ama benim isler cok karisik.inatlasma ve herkesin kendini hakli gormesi isi cikilmaz hale getiriyo.ben eskiden daha alttan alirdim ama artik sabrim kalmadi.
Neyseee citlenbige ne diyorum kendim ne yapiyorum.birbirimize dua edelim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…