evet canım bir iki sene önce 8. takımda yarışmıştım. allahım çok disiplinliydi.herkes yediğini yazar bazıları yediklerinin kalorisini yazardı ben utanırdım fazla kaçırdığım zaman hıııı ben bekliyorum kendim yapıyor muyum hayır ama buraya herkes birbirinden feyz almaya hırslanmaya geliyor 2. grupta bu yokKizlaaaaaaar bu ne hal??? Hedefler siz naptiniz yaaa?? Emeklere yazık canlar...bencede toparlanalim artık...hergün menüleri düzenli yazalım...önce kendimizi disipline edicez...kendimizi disipline etmezsek grup birşey yapamaz ki??? Akrepcim sen kendini toplam sonrada bizi...dün aradim telefonun bi acaip sinyaller verdi ulaşamadım...yaz geldi gevşedik yine...hadi bismillah
bende 5 kilo vermek istiyorum canım bayrama kadar güzel ciciler almak giymek istiyorum inş bunu başarıcamAnammmm yeni formata gecmisim amaaa hic beyenmedim.bu tele gore degil bence amaaa artik benimde suratlarim var.busabah nesfit oglende bezelye ve yogurt yedim.15:30 da dondurma yiycem.niye saatli derseniz sabah oglusumdam 5 tup kan aldilar.agzinda ve dilinde kizariklik oluyo bazen.neden kaynakli bakicaklar.tahlil sonuclarini almaya gidicem donuste alucam dondurmami.
Bu haftaki sonuclar gercekten cok kotu.benim bayrama kadar 5 kilo vermem lazim.evdeki elbisemi giyebilmek icin.bide dambil calismam lazim.elbiseyi giyince kollarim oynatamiyorum.suanki en buyuk sorun kollarimin sarkmasi![]()
kaptancım izin alanlar var ayrılanlar var yeni arkadaşlar almayalım mı ne dersinTakım yerinde şekerim darmadağın olmadı ve seni geçen hafta izne ayırdığımız için bu hafta alamayız ancak haftaya, tek haftalık izin olmuyor çünkü..