Dün iftarda annemdeydim.. Beni zayıflamış gördü, Ramazandan bu yana görmüyordu..Rengimi soluk gördü.. İlla kan şekerimi ölçmek istedi, dedim anne dur boş ver iyiyim sadece halsizim..Canın ne istiyor onu yapiim dedi, düşündüm canım bişii istemiyorki ve üstelik beni zayıf görmesi beni sevindirdi onu da telaşa soktu hasta olucam diye, tezatlığa bak

Tabii kan şekerimi ölçtü, 61 çıktı sonuç, ve asıl tufan ondan sonra çıktı..Sınırdaymışda ben neden bişii yemiyomuşumda neler neler..Anne dedim oruç, uzun gün ve ben yiyorum..
Bu kadar telaşa kendimi nerdeyse 50 li kilolarda hssettim
Akşam menüde yoğurtlu mercimekli erişte, taze fasulye, salata, ik çeşit pilav, süs biberi pide vardı..Ben başka bişii istemedim, zaten bunları bile yarım yarım yedim, pilavları iki kaşık felan..Yaww ne zormuş anne bakışı altında yemek yemek..Yoğurtlu eriştemi zorla bitirtti, baktım diğerlerine sıra geliyor, salatayı babama verdim, anne yeter dedim valla gitmiyor..
Yarım da kerebiç yedim akşamı kapattım..
Sabaha kadar da uyuyamadım..Annemlerde duyduğum bi mesele aklıma takıldı..Bugün ikindi sonrası uyuyakalmışım film seyrederken..İftar sonrası telefona uyandım.. Bir haber aldım, hayırlı olacağını umduğum bi haber,,Orucumu açtım..
Akşam menümde:
Yarım porsiyon kabak,3 süsbiberi, nane maydanoz,pide, iki kaşık bulgur pilavı oldu..
Sonra biraz oyalandım,benim kızla benle yatmış uyumuş, onun yanına yattım, gece babamız gelince uyandık saat 1 gibi..
Sahurda 1-2 kaşık kabak, pide,4 kiraz,2 şeker pare,çubuk kraker,tuzsuz leblebi 1 avuç kadar ve ev yapımı kek 2 dilim ve çay ve bol suu..
Ayyy çok gibi ama hepsi anca 1 tabak yapıyor sanırsam

ama ben dünyaları yemiş gbiyim..Uykum tabiki yok...