Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2.TAKIM 396. ETAP**

akrep33 ( 59,4 / 58.9 / 0.5 / 0.84%0)
nurceng (56,6 / 56,4 / 0,2 / 0,35%)

siyahbeyaz006( 69.4 / 69.5 / -0.1 / -0,14%)
losefar( 69 / 69 / / %0) sabit
Paleland( 92 / 88.5 / 3,5 / 3,80%)
3lcin( 78 /76.8 /1.2 /1.54% / 0.78%) ikiye bölündü

2.TAKIM ORTALAMASI: 0.95%

menü bildirimim
sabah:1 dilim ekmek,8 zeytin, az çökelek,1 lokma reçel
ara:türk kahvesi 1 tane tulumba tatlısı

öğlen :1 kase kellogs, 1 tane elma

akşam:üzgünüm amaaaa 1 tbk patatesli mantı

ööğlen koşu bandında 45 dk yürüyüş
akşamda iş çıkışı 50 dk yürüyeceğim

akupunktur artık bilimselliği tartışılmayan bir yöntem. akupunktur yaptıranlar iştahlarının kesildiğini söylüyor. tabi nefis terbiyesini öğrenmedikleri için verdikleri kiloları geri alıyorlar. bir de akupunktur yaptırıp midesine kelepçe taktırıp kilo veremeyenler de var yani boğazını tutamayan kimse kilo veremiyor. ben az da olsa fazydası olacağını düşünüyorum. 6 noktaya 7 dk masaj... zaten bişey yiyeceğin zaman 7 dk .oyalansan istek mistek kalmıyor
bu arada büyük konuşma tabi ,bu 1,5 yılda pek kilo veremedim ama kilo da almadımablamlar kızkardeşlerim almışlar başlarını gitmişler şimdi bana sen zayıfsın diyip duruyorlar

öğlen biraz mağaza gezdim. internetten de bakıyorum. siyah pantolon aliciğım. kolay kolay alt bedenim 38e düşmez gene 40 alırım. lcw bedeni 40 galiba koton da vs. 42 olur. bakıyorum işte. gene de 1-2 kilo vermeyi beklesem mi diyorum. valla yeni ciciler almak için sabırsızlanıyorum. bir de kot tunik- kap tazrından bişey düşünüyorum. lcw da 25 liraya kadar düşmüştü dur dedim zayıflayınca alırsın, sonra o modeli kaldırdılar. bir daha benzer bir model getiriler herhalde .

wuuuu akrep noluyo sana?
kızlar hepinizi tebrik ediyorum özellikle de palaelandı, %4 akrepten sonra %3,8i de gördük
siyahbeyaz 100 g.la atlatmışsın. haftaya toparlarsın. ve nurceng kilo vermeye devam ediyor,bilinç altım galiba kilonu bi yerde takılmasını bekliyor sanırsam o yüzden şaşaırıyorum

Kuzu ben bile yeni cici almıyorum henüz, sana noluyor? Önce ver şu kilocukları en azından 60 ı gör, 5 li rakmları zorla öyle alırsın..

Nolmuşki bana zuzuuuuuuuuu

Bu hafta genel liste hazırlama sırası bizde, yani öyle hatırlıyorum.. Akşam 6 sonrası müsait olurum inş..

Kızlar son birkaç haftadır acaba bitirsemmi diyorum ve cuma geliyor birdahaki hafta olsun diyorum..
Yeterlimidir acaba ama bana hala şişkoymuşum gibi geliyor yahu

Bu hafta genel liste hazırlama sırası bizde, yani öyle hatırlıyorum.. Akşam 6 sonrası müsait olurum inş..
eve laptopumu götüreyim. eşim de yok ben de pek müsait olmam ama müsait olursam da bakarım. ne yapılıyor ?...takımların %lerine bakım birinci ,2. 3. takım yazılıyor.
bir de en çok kilo verenler 1,2,3, belirleniyor?
ya %si eşit takım ve kişi varsa? o zaman n'oluyorr?
bir de takım ortalamarını tek tek kontrol etmek yok değil mi , kim ne ortalama demişse ona göre sıralama yapılıyor.
Kızlar son birkaç haftadır acaba bitirsemmi diyorum ve cuma geliyor birdahaki hafta olsun diyorum..
Yeterlimidir acaba ama bana hala şişkoymuşum gibi geliyor yahu

hedef kilon kaçtı?
düz 58e düş öule mezun edelim seni?
daha 1 ay önce şişkoydun şimdi mezun olsam mı diyorsun acaba verdiğin kiloyu geri almaktan mı korkuyorsun? mezun olsan da buralşarda olursun,bence korumak için de çabalaman gerekiyor.

*
2.TAKIM Yarışması

Menekşeler:

akrep33 ( 59,4/ 58.9 / 0.5 / 0.84%)

siyahbeyaz006 ( 69.4/69.5 / -0.1 / -0,14%)

Paleland ( 92 /88.5 / 3,5 / 3,80%)

Sonuç: 4.54%

Zambaklar:

nurceng (56,6 /56,4 / 0,2 / 0,35%)

losefar ( 69 /69 / / %0) sabit

3lcin ( 78 /76.8 /1.2 /1.54% / 0.78%) ikiye bölündü

Sonuç: 1.13%

Menekşeler açık ara ile kazanmış bulunmaktadır...
Eveeettt kutlamalar başlasın yeşil çaylar gelsiinnnn

Tek tek kontrol yok tabi canım ama gözüne takılan varsa yapılabilir hani anormal gibi görürsen felan oda.
eşit takımlar veya kişiler aynı derceyi paylaşıyor ..

Evet çok korkuyorum o yüzden cici almıyorum. Aslında hedef kilom 55 di ama umudum yoktu..Ben kalayım daha ya dimi burda olunca hem disiplini koruyorum hem de 55 i görürüm kimbilir..

*2.TAKIM Yarışması

Menekşeler:
akrep33 ( 58.9

siyahbeyaz006 ( 69.5

Paleland ( 88.5

Zambaklar:

nurceng ( 56,4

losefar ( 69

3lcin ( 76.8

Evet yarışımız devam etmektedir bakalım haftaya hangi grup kazanacak..​

Kızlar bu hafta herkes hedef belirlesin..Cumaya kadar ne kadar verebilirim diye ve her mesajına eklesin..
Ben bu hafta .... gram vericem diye..

Kızlar paylaşımda anket var ve tüm üyelerin katılması gerekiyor, ivedi bir şekilde oylamanızı yaparsanız sevinirim..

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 396. ETAP SONUC LİSTELERİ
9 -16 OCAK 2015

TAKIM DERECELERİ

...................5.TAKIM % 1,47
.................7. TAKIM % 1,29

....................9.TAKIM % 1,09

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
7. takımdan................tattoos................%4,14

İKİNCİ
2. takımdan.........................Paleland...........................%3,80

ÜÇÜNCÜ
4. takımdan..................................fatmiss......................................%3,27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…