Canım geldin hep altta gördüm seni ama yazmadan gittin..Zamansızlık dedim hep..Kızlar bu hafta gelemedim not işlemleri yüzünden kilim56.4
O masaj noktalarını dün izlediğim Tv programında da gördüm sence o masajlar bizim gibilere( boğazını tutamayanlara yani) işlermi biz ovaladıkça iştahımız açılır valla
neeeeeeeeeee tam 1,5 yıllll neyse büyük konuşmayayım bariiii.....
şimdi kaptancığım ben gündüz işteyim ya misafir kim olursa olsun ister bizim taraf ister eşimin tarafı , ben işten gittiğimde yemek hazır olurr:):):): yemek için yorulmam yani bulaşık mulaşık hep bir yardım edenim olur bebişler var diye Birde insanın iştahı kalabalıkta daha çok aaçılıyor bir de misafir varken daha özel yimekler oluyorrrr::):):)
mesala misafire karnı bahar olmaz, kabak olmaz gibi .Aslında karamsar değilim de bu hafta beni şaşırttı , sporumu arttırmıştım , hem öğlen arası spor salonunda 45-50 dk yürüyordum hem de iş çıkışı en az 30dk.neyse şekerler ben şoku atlattım sayılır....
wuuuu akrep noluyo sana?**2.TAKIM 396. ETAP**
akrep33 ( 59,4 / 58.9 / 0.5 / 0.84%0)
nurceng (56,6 / 56,4 / 0,2 / 0,35%)
siyahbeyaz006( 69.4 / 69.5 / -0.1 / -0,14%)
losefar( 69 / 69 / / %0) sabit
Paleland( 92 / 88.5 / 3,5 / 3,80%)
3lcin( 78 /76.8 /1.2 /1.54% / 0.78%) ikiye bölündü
2.TAKIM ORTALAMASI: 0.95%
Kuzu ben bile yeni cici almıyorum henüz, sana noluyor? Önce ver şu kilocukları en azından 60 ı gör, 5 li rakmları zorla öyle alırsın..öğlen biraz mağaza gezdim. internetten de bakıyorum. siyah pantolon aliciğım. kolay kolay alt bedenim 38e düşmez gene 40 alırım. lcw bedeni 40 galiba koton da vs. 42 olur. bakıyorum işte. gene de 1-2 kilo vermeyi beklesem mi diyorum. valla yeni ciciler almak için sabırsızlanıyorum. bir de kot tunik- kap tazrından bişey düşünüyorum. lcw da 25 liraya kadar düşmüştü dur dedim zayıflayınca alırsın, sonra o modeli kaldırdılar. bir daha benzer bir model getiriler herhalde .
Nolmuşki bana zuzuuuuuuuuuwuuuu akrep noluyo sana?
kızlar hepinizi tebrik ediyorum özellikle de palaelandı, %4 akrepten sonra %3,8i de gördük
siyahbeyaz 100 g.la atlatmışsın. haftaya toparlarsın. ve nurceng kilo vermeye devam ediyor,bilinç altım galiba kilonu bi yerde takılmasını bekliyor sanırsam o yüzden şaşaırıyorum
eve laptopumu götüreyim. eşim de yok ben de pek müsait olmam ama müsait olursam da bakarım. ne yapılıyor ?...takımların %lerine bakım birinci ,2. 3. takım yazılıyor.Bu hafta genel liste hazırlama sırası bizde, yani öyle hatırlıyorum.. Akşam 6 sonrası müsait olurum inş..
Kızlar son birkaç haftadır acaba bitirsemmi diyorum ve cuma geliyor birdahaki hafta olsun diyorum..
Yeterlimidir acaba ama bana hala şişkoymuşum gibi geliyor yahu
Tek tek kontrol yok tabi canım ama gözüne takılan varsa yapılabilir hani anormal gibi görürsen felan oda.eve laptopumu götüreyim. eşim de yok ben de pek müsait olmam ama müsait olursam da bakarım. ne yapılıyor ?...takımların %lerine bakım birinci ,2. 3. takım yazılıyor.
bir de en çok kilo verenler 1,2,3, belirleniyor?
ya %si eşit takım ve kişi varsa? o zaman n'oluyorr?
bir de takım ortalamarını tek tek kontrol etmek yok değil mi , kim ne ortalama demişse ona göre sıralama yapılıyor.
Evet çok korkuyorum o yüzden cici almıyorum. Aslında hedef kilom 55 di ama umudum yoktu..Ben kalayım daha ya dimi burda olunca hem disiplini koruyorum hem de 55 i görürüm kimbilir..hedef kilon kaçtı?
düz 58e düş öule mezun edelim seni?
daha 1 ay önce şişkoydun şimdi mezun olsam mı diyorsun acaba verdiğin kiloyu geri almaktan mı korkuyorsun? mezun olsan da buralşarda olursun,bence korumak için de çabalaman gerekiyor.
Kaptancim 58.9 hiç hoş durmuyor yahuuuu bence de kal sen 55 olsun düz olsun.offff ben de görürmuyum 55'i acaba???Kızlar son birkaç haftadır acaba bitirsemmi diyorum ve cuma geliyor birdahaki hafta olsun diyorum..
Yeterlimidir acaba ama bana hala şişkoymuşum gibi geliyor yahu
Tamam canım bunu her mesajına eklemeni istiyorum senden ve diğer arkadaşlar sizlerde belirleyin hedefinzi ve mesjlarınıza ekleyin..Ben bu hafta1.2 kg verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?