Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu sabah çok dar gelen kıyafetlerimi giydim artık oluyorlar ama güzel durması için zayıflamam şart 75 kiloydum bu sabah 68.9 u gördüm :))) hedefim 60 kilo olmak hatta verirsem mezun olmayıf 57 ye kadar inmek istiyoeumm

cancım , türkan diye hitap ettiğin ben miyim? yoksa balıklama daldım mı? fotoda türkan şoray ama nickim dingonunahiri ya ondan sorayım dedim şekercim. Şayet bana diyorsan yoğurt takviyeni dikkate alıyorum, öptüm

hedef kilolar
uhs 58
lusyen 59
losefar52
hepbera55
cemre 61
dingonunahiri 50
zuhal 57
hedef52 58 (ilk hedefi çook uzak geldi hele bu olsun düşünürüz gene)
herkes tamam herhalde, sayımız da epey azalmış

selam herkese.. ya birşey sorucam ben okuyorumda hedef kilolarımızı revize ediyoruz falan diye, neden?
Ben anlamadım, biriniz beni aydınlatabilir mi? Benim hedef kilom 50kg yani şuan için değişiklik yok
hedef kilosunu bildirmediğimiz üye kalmasın, değişiklik yapmak isteyen varsa değiştirsin diye yaptık. hedef kilo bildirilmezse mezuniyet belgesi düzenlenmiyorbelgemizi de alalım yani

blender haa

bugünkü menü
dışarda piknik tarzı yapacağız iftarımızı
mercimek çorbası
tepsi kebabı
pilav
sarma
salata
tatlı olarak ne olacağını bilmiyorum
karpuz kavun
içecek ve en son olarak
semaver çayı
veeeeee
haluk levent konseri

günaydın kızlar ne haber nasılsınız bende bi bitkinlik var hiç işe gelesim yok tatil biran önce gelsin istiyorum çok sıkıldım iş arkadaşlarım izne çıktı yapayalnız kaldım odada akşam kadar offff
neyse bayrama 7 gün kaldı

çok küçük değil mi tatlım
ben büyük oğlumu 4,5 aylıkken sünnet ettirdim. arkadaşım 1,5 aylıkken ettirmişti , küçükken daha kolay oluyor diye , bugün yarın derken eşimin yoğunluğu sebebiyle 4,5 ayı buldu ettirmemiz. ikizlerde kendimizi hazır hisssetmemiz 1 yaşı buldu, ayyy çok geciktik diye düşündüm hepyaşlarını doldurmadan 1 gün önce onları da hallettik.
küçükken daha rahat oluyor,daha çabuk yaraları iyileşiyor ve korku yaşamıyorlar hatırlamıyorlar. zaten 2-6 yaş arası da önerilmiyor, hani var ya şu psikolojide bilmem ne dönemi, cinsiyet eğitimi , tuvalet eğitini, çocukların aklının fikrinin orda olduğu dönem işte o döneme gelmemesi gerekiyormuş.
küçükken tek sorun şu oluyor, ameliyatta hafif bir sersemletici kullanılıyor, mide dolu olup gıdalar çocuğun nefes borusuna kaçmasın diye 4 saat aç olması gerekiyor ve küçük bebkler bu kadar aç kalamıyorlar.
bu arada sünnet ameliyatlarında yaşı küçük olana öncelik veriliyor

biz de bu bayram eşimin memleketine giebileceğiz inşallah. bitkinlik benim çocuklarda var. ramazanda iş yoğunluğu yok, iyi ki diyorum izne ayrılmamışım bu sabah oğlanın tekini uykulu halde yataktan aldım, arabda üstünü değiştirdim düşün yani...yahu uyanmıyorlar, uyanıyor mız mız mız...arabda üstünü değiştirirken kısa süre gene mızırdandı ama olsun, işe 8.40da gelebildim sonuçta

pazartesiden beri kiloma bakmıyorum. kilo sonucumu bu akşam diyetşisyene gönderip yeni listemi isteyeceğim. heyecanlıyım. verdim diye düşünüyorum

ben karar verip yazamadım bir türlü ilk hedefim 54 olsun sonra duruma göre düşürürüm artık

benim oğlanı da 1,5 yaşında yaptırmayı düşünüyorum büyüyünce daha zor olur diye ama inşallah zor olmaz

Günaydın kızlar geldi çattı yine bir tartı günü inşallah hepimiz vermişizdir.
bayramın başına hedef kiloma gelebilmeyi umuyorum. Bugün akşam iftara davetliyiz piknik olarak açıcaz orucumuzu . Bu günlerde Ankara çok sıcak yaaa

dün akşamki dışarda iftar yaptık
menüm
mercimek çorba/6 yk bol sebzeli az etli güveç/1 dilim pide/salata/2 yk rus salatası/ yarım dilim kadayıf
saat 10 gibi epeydir canımın çektiği kağıt helva arası 2 top dondurma

sahur:6-7 yk kıymalı menemen/5 wasa (her biri yarım dilim ekmek kalorisinde)/7-8 kiraz/1,5 ceviz/ çörek otu yağı

diyetisyen günde 1 saat yürü dedi ama pazartesi salı 45 dk, dün 20 dk oldu
bu sabah da eliptik bisikletimi olması gerektiği yere yani salonda tv karşısına taşıdım, 5 dk da olsa başlangıç yaptım

şimdiye kdar uzmanlar yiyecek içecek ile ödüllendirmeyin kendiniz diyorlar diye ödül vermedim kendime, 3 yıldır değişen bişey yok, bundan sonra ödül verecem kendime cuma akşamı süt mısır yiyecem
bir ara da patates kızrtması tabi ketçap ve ranch sos eşliğinde yiyecem3 gündür mısırların yanından geçerken canım çekiyor ertleiyorum, yarın alıcam artıkın

günaydın hepinize canlarım..
Yarın sabah kilo bildirimi var çok ama çok heyecanlıyım.... Son 2-3 gündür tartılmıyorum

Bu arada yazdıklarınızı okuyorum of offff , iftarda neler yenmiş öyle bakim
Rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul eylesin...

ya bebişken dertlerini anlatamadıkları için canı yanıyo mu ne için ağlıyor acaba düşünürüm diye ben düşünmedim hiç şimdi paşam 22 aylık herhalde 6-7 yaş aralığında yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…