Arkadaşlar geçmiş olsun dıleklerınız için teşekkür ederim Türkan sorayım sen çok az yıyosun gıbıme geliyo yoğurt gibi ürünlerle takviye yapabilirsin benim hedef kilom 62 dı aslında sizce mezun olayımmı yoksa biraz daha mı vereyim bilemiyorum çok zayıf değilim 38 beden gıyıyorum ben hala kendimi kilolu görüyorum aslında kilo vermişken ellili kiloları goreyım ama spor yapamıyorum iftardan sonrA enerjım bitiyo yürüyüş yapmak istiyorum ama yapamıyorum surda 10 gün birbirimizi idare edelim bayramdan sonra bol bol spor yapalım pınolı mezun oldumu
hedef kilosunu bildirmediğimiz üye kalmasın, değişiklik yapmak isteyen varsa değiştirsin diye yaptık. hedef kilo bildirilmezse mezuniyet belgesi düzenlenmiyorselam herkese.. ya birşey sorucam ben okuyorumda hedef kilolarımızı revize ediyoruz falan diye, neden?
Ben anlamadım, biriniz beni aydınlatabilir mi? Benim hedef kilom 50kg yani şuan için değişiklik yok
blender haaBu arada bir şey paylaşmak istiyorum hanımlar, bende evde fitnessa başladım, yürüyüşten daha fazla kalori yakıyorum.
Öncelikle reklam amaçlı değil bunu söylemek isterim. Amaç sizlerle paylaşmak... Youtube de fitness blender yada
fitness workout at home yazın, bir hanım kız baya baya yapıyor. İlk 3 günden sonra karnım toparlanmaya başladı, bacak ve kalça ağrısı oluyor ama ağrı kesici içiyorum akşam
blender haa:KK70:[/QUOTE .!.:he valla fitnessblender
çok küçük değil mi tatlımGeçmiş olsun canım benim oğlum 7,5 aylık bayram öncesi bende sünnet düşünüyorum kolay oluyor mu?
ben büyük oğlumu 4,5 aylıkken sünnet ettirdim. arkadaşım 1,5 aylıkken ettirmişti , küçükken daha kolay oluyor diye , bugün yarın derken eşimin yoğunluğu sebebiyle 4,5 ayı buldu ettirmemiz. ikizlerde kendimizi hazır hisssetmemiz 1 yaşı buldu, ayyy çok geciktik diye düşündüm hepçok küçük değil mi tatlım
biz de bu bayram eşimin memleketine giebileceğiz inşallah. bitkinlik benim çocuklarda var. ramazanda iş yoğunluğu yok, iyi ki diyorum izne ayrılmamışımgünaydın kızlar ne haber nasılsınız bende bi bitkinlik var hiç işe gelesim yok tatil biran önce gelsin istiyorum çok sıkıldım iş arkadaşlarım izne çıktı yapayalnız kaldım odada akşam kadar offff
neyse bayrama 7 gün kaldı
ben karar verip yazamadım bir türlü ilk hedefim 54 olsun sonra duruma göre düşürürüm artıkhedef kilolar
uhs 58
lusyen 59
losefar52
hepbera55
cemre 61
dingonunahiri 50
zuhal 57
hedef52 58 (ilk hedefi çook uzak geldi hele bu olsun düşünürüz gene)
herkes tamam herhalde, sayımız da epey azalmış
hedef kilosunu bildirmediğimiz üye kalmasın, değişiklik yapmak isteyen varsa değiştirsin diye yaptık. hedef kilo bildirilmezse mezuniyet belgesi düzenlenmiyorbelgemizi de alalım yani
blender haa
ben büyük oğlumu 4,5 aylıkken sünnet ettirdim. arkadaşım 1,5 aylıkken ettirmişti , küçükken daha kolay oluyor diye , bugün yarın derken eşimin yoğunluğu sebebiyle 4,5 ayı buldu ettirmemiz. ikizlerde kendimizi hazır hisssetmemiz 1 yaşı buldu, ayyy çok geciktik diye düşündüm hepyaşlarını doldurmadan 1 gün önce onları da hallettik.
küçükken daha rahat oluyor,daha çabuk yaraları iyileşiyor ve korku yaşamıyorlar hatırlamıyorlar. zaten 2-6 yaş arası da önerilmiyor, hani var ya şu psikolojide bilmem ne dönemi, cinsiyet eğitimi , tuvalet eğitini, çocukların aklının fikrinin orda olduğu dönemişte o döneme gelmemesi gerekiyormuş.
küçükken tek sorun şu oluyor, ameliyatta hafif bir sersemletici kullanılıyor, mide dolu olup gıdalar çocuğun nefes borusuna kaçmasın diye 4 saat aç olması gerekiyor ve küçük bebkler bu kadar aç kalamıyorlar.
bu arada sünnet ameliyatlarında yaşı küçük olana öncelik veriliyor
ya bebişken dertlerini anlatamadıkları için canı yanıyo mu ne için ağlıyor acaba düşünürüm diye ben düşünmedim hiç şimdi paşam 22 aylık herhalde 6-7 yaş aralığında yaptırırım.ben büyük oğlumu 4,5 aylıkken sünnet ettirdim. arkadaşım 1,5 aylıkken ettirmişti , küçükken daha kolay oluyor diye , bugün yarın derken eşimin yoğunluğu sebebiyle 4,5 ayı buldu ettirmemiz. ikizlerde kendimizi hazır hisssetmemiz 1 yaşı buldu, ayyy çok geciktik diye düşündüm hepyaşlarını doldurmadan 1 gün önce onları da hallettik.
küçükken daha rahat oluyor,daha çabuk yaraları iyileşiyor ve korku yaşamıyorlar hatırlamıyorlar. zaten 2-6 yaş arası da önerilmiyor, hani var ya şu psikolojide bilmem ne dönemi, cinsiyet eğitimi , tuvalet eğitini, çocukların aklının fikrinin orda olduğu dönemişte o döneme gelmemesi gerekiyormuş.
küçükken tek sorun şu oluyor, ameliyatta hafif bir sersemletici kullanılıyor, mide dolu olup gıdalar çocuğun nefes borusuna kaçmasın diye 4 saat aç olması gerekiyor ve küçük bebkler bu kadar aç kalamıyorlar.
bu arada sünnet ameliyatlarında yaşı küçük olana öncelik veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?