sağol canım sanırım herşeyin güzel ve kusursuz olmasını istediğimiz için bu hale geliyoruz ama ona rağmen çok güzeldi herşeyallah yardımcın olsun tatlım ben çok geriliyorum misafir ağırlarken herşey güzel olsun diyemidir bilmem sonra o boyun ağrısı olarak geri dönüyor
saat 5 e kadar buralardayım bende ben taşırım canım eğer yetişmezse
tebrikler canımSelam kızlar...herkes iyidir umarım.ben de belki yarın giremeyebilirim.bugün iftar öncesi tartıldım.
Geçen hfta:59.6
Bu hsfta:58.5
Fark:1.1
%1.84
İyi gecelrr hepinize
ben aranıza katıldığımda yanılmıyorsam 65 lerdeydin şimdi 58 seni canı gönülden kutluyorum.süpersin.azim ve istek bu olsa gerek darısı başımaSelam kızlar...herkes iyidir umarım.ben de belki yarın giremeyebilirim.bugün iftar öncesi tartıldım.
Geçen hfta:59.6
Bu hsfta:58.5
Fark:1.1
%1.84
İyi gecelrr hepinize
Ne güzelll bende o günleri görmek istiyorummmben aranıza katıldığımda yanılmıyorsam 65 lerdeydin şimdi 58 seni canı gönülden kutluyorum.süpersin.azim ve istek bu olsa gerek darısı başıma
Plates yap canım, acaip sıkılaştırıyor..Kizlar birde benim acilen sikilasmam lazim bunun icinde spor yuruyus lazim bunun icinde ramazanin bitmesi lazim zayiflayinca tenim salkti ozellikle bacaklarda ciddi sarkmalar var oralara ağırlıklı verip sikilastirmaliyim. En azindan eylulden once ne kadar sikilasip zayiflarsam o kâr çünkü eylülde tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz
Günaydın hepinize, bende bu sabah tartıldım
60 kg yim tamı tamına..
Geçen hafta ve ondan önceki hafta 60.3 kg dim, 300 gram vermişim. Söz haftaya daha çok vericem ..
Geriye kaldı son 10 kilo, ha gayret. Ekim de düğün var bir yakınımın , yaklaşık 3 ay var toplamda vericem kiloları inşallah..
Tebrikler canımMrb hanımlar kilom : 68.4 şükür 900 gr gitmiş haftaya daha çok vereceğimm
dün akşamki mneü yazılmayacak kadar kötüydü
es geçiyorum
sahur:tavada 1,5-2 yumurta,1 biber,4 wasa, 1çb süt, yarım muz, çörek otu yağı
bakıyorum da bu haftaki tatlılara rağmen verdim bu 800 gr. ı.
ama tatlı yedim diye depresyona girmiyor muyum giriyorum, şu son 4 günde tartılmamamın faydası, bir de tartıya çıkıp moralimi bozmadım, telafi etmeye çalıştım. mesela 1 öğün tatlı yemişsem sahur da da canım beyaz ekmek çekiyor hatta ye canım zaten gece tatlı yedin diye şeytan dürtüyorsa hayır dedim en azından 2 öğün arka arkaya aynı hayatı yapmicam
ve gittiyse bu şekilde kilo gitti.
haftaya hedefim 62,9
19:00 geç olur ve neden sait yazalım canım, mecburen bildirimde bulunmadı dicez, tartılmamışsın..kızlar beni bu hafta sabit yazabilir misiniz ben 17:30 işten çıkıyorum sonra kuaföre gidicem eve varmak 19:00 isterseniz o zaman tartılırım siz bilirsiniz nasıl isterseniz
Belediye farkı sanırım, bizim burda da yok maalesef çadır..çok zor oluyo gerçekten iftara gitmek güzelde işte birde karşılığını vermek var neyseki bişey kalmadı allah kolaylık veriyor ya çadır güzel fikir ama bizim burda yok
tabiki neden olmasın...ramazandan sonra başlayacak spor gruplarını düşünüyor musun?
Ayyy kızlar hedef kilolarınıza bakınca en çok da benim kilommm ya***2.TAKIM 421.ETAP***
lusyen32 ( 62,7 / / / % )hedefi:59
hedef52 (64,8/64,0 /0,8 /1,24 % )hedefi:58
Meggieee( 65,4 /64,7 /0,7 /1,07 % )hedefi:58
Hepbera( 62,6 / / / % )sabit,hedefi:55
losefar ( 59,6 /58,5 /1,1 /1,85 % )hedefi:52
secret_88( 55,5 /55,6 /-0,1 / %-0,18 )hedefi:54
cemre cemre ( 62,2 / / / % )sabit,hedefi:61
SaskınAnne (67,8 / / / %)bildirimde bulunmadı,bulunursa 2ye bölünecek bulunmazsa izine ayrılacak,hedefi:58
uhs( 64,4 / // %)hedefi:58,
Dingonunahiri (60,3 /60,0/0,3/ 0,50%)hedefi:50
zuhal32( 69,3 / / / % )hedefi:60,
2.takım ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?