- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
En dusuk kılon kactı canımAh kuzum ve bi sinir ve moral bozukluğu anında nefsime yenik düştümzaten bu huyum yuzunden bu halde değil miyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En dusuk kılon kactı canımAh kuzum ve bi sinir ve moral bozukluğu anında nefsime yenik düştümzaten bu huyum yuzunden bu halde değil miyim
![]()
55-56 idiEn dusuk kılon kactı canım
Kızlar şuan kayısılı biberiyeli form çayımı içiyorum, motivasyonum çok düşük neden böyle oluyorum bilmiyorum yasadıgım boşluk can sıkıntısı vs hemen yememe yansıyor hedefimden o kdr kolay kopuyorum ki ! Yumurta kapıya dayanınca elbıselere giremezken amca jeton dişüyor o zaman napsam da fayda olmuyor tabi
Ben 3 ay buradayim yazlikta ama ailem yarin gidiyor hafta sonlari gelecekler...Canım aksam gec yemıssın
Ne zaman dönüyorsun evine
Zereno gecen alıntılayamadım kuzum 66,9 olup biran önce listeye girmek de bnm ilk hedefim olsun ! Şu şeytanın bacagını bi kırıp şu 65 i göremedim
Kuzum bak seni sürekli uyarıyoruz tatlı ve karbonhidrat diyete başladığından beri hemen hemen hergün var menünde Ramazan-ı hatırla çok güzel vermiştin neden bunları azaltmıştın sorun belli çözümde belli biz sana çok inanıyoruz sende kendine İnan ve hatalarını gör canım elin cıssları gittiğinde lütfen bizleri hatırla :)Kızlar şuan kayısılı biberiyeli form çayımı içiyorum, motivasyonum çok düşük neden böyle oluyorum bilmiyorum yasadıgım boşluk can sıkıntısı vs hemen yememe yansıyor hedefimden o kdr kolay kopuyorum ki ! Yumurta kapıya dayanınca elbıselere giremezken amca jeton dişüyor o zaman napsam da fayda olmuyor tabi
Saol kuzum :) senin desteğinin büyük katkısı var
Tek kalabiliyor Musun canım ?Ben 3 ay buradayim yazlikta ama ailem yarin gidiyor hafta sonlari gelecekler...
Ben oglumla tek kalacağım
Azıcık cıss yiyin canım ya bu nedir hep mi sağlıklı beslenmemerhaba kızlar
bugünki menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
ara 14.00
bikaç adet kuru kayısı
akşam 21.00
1 kaşık kabak yemeği
az menemen
2 dilim kepek ekmekği
3 lt su
2 bardak açlık ot çayı
1 saat yürüyüş
güzel menü canım 4 şişe soda fazla değil miIyi aksamlar hanimlar ,,,
Bugün cok karisik yemek yedim....
Sabah 8 00
1 kase yogurt 2 yk yulaf 1 tk chia 1 cay k bal
Öğlen 11 00
2 yk yulaf kepegi ekmegi
1 dilim tam buğday kasarli sucuklu (firinda)
Domates salatalik 1 kk peynir
Ara ; 2 haslanmis yumurta 2 ceviz
Oglen saat 3
3 yk taze fasulye patlicanli türlü
1 lokma yufka ekmek
Aksam 6
1/2 misir
Aksam 10
4 hurma
4 yk yumurtali et kavurmasi
1 yk yulaf kepegi ekmegi
Domates salatalik...
Ailemle beraberim ailem sabah kahvaltisini gec yapiyorlar ,oglumda erken kalkıyor 2 kahvalti oluyor,,oglen 3 de ki yemek pis bigazligimdan turlu cok guzeldi,anneanemde yedim,aksam yemekte gec oldu cunku ailem gec aksam yemegi yiyir..
Pazartesi tek basimayim insallah daha duzenli olur...
30 dk yuzdum
Yesil cay ictim
3 lt su..b3lki daha fazla..
4 sise soda...
afiyet olsun canım menüde sporda çok güzel :)Cumartesi menü
Sabah 10.30
2 haş yumurta
Domates
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 14.30
1 büyük tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Bol salata
2 silim kepek ekmeği
Ara 18.00
Sade neacafe ve 3 hurma
Akşam 19.30
3 köfte
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak ayran
3 litre su
1 yeşil çay
40 dk bantta yürüyüà
misafirlikteydik canım anneme hadi kalkalım hadi kalkalım dedim kaldıramadım :)Azıcık cıss yiyin canım ya bu nedir hep mi sağlıklı beslenmecanım bu arada menüde ki tek sıkıntı arayla akşam arasının çok uzun olması
Aa 3 ay mıBen 3 ay buradayim yazlikta ama ailem yarin gidiyor hafta sonlari gelecekler...
Ben oglumla tek kalacağım
Tabı benım sayemdeKuzum bak seni sürekli uyarıyoruz tatlı ve karbonhidrat diyete başladığından beri hemen hemen hergün var menünde Ramazan-ı hatırla çok güzel vermiştin neden bunları azaltmıştın sorun belli çözümde belli biz sana çok inanıyoruz sende kendine İnan ve hatalarını gör canım elin cıssları gittiğinde lütfen bizleri hatırla :)
Saol kuzum :) senin desteğinin büyük katkısı var![]()
Afıyet bal şeker olsun canımmerhaba kızlar
bugünki menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
ara 14.00
bikaç adet kuru kayısı
akşam 21.00
1 kaşık kabak yemeği
az menemen
2 dilim kepek ekmekği
3 lt su
2 bardak açlık ot çayı
1 saat yürüyüş
8 mesaj
kitap tarih tıbbı konuşturdu 2
En sevmedıgım cocuk türüsünmisafirlikteydik canım anneme hadi kalkalım hadi kalkalım dedim kaldıramadım :)
saat olmuş 9 daha ne oturcaz annemi bıraksam 12ye kadarda otururduEn sevmedıgım cocuk türüsün
Hadı anne kalkalımm hadi annee![]()
Canım az az yediğin için sorun yok afiyet olsun tatlımIyi aksamlar hanimlar ,,,
Bugün cok karisik yemek yedim....
Sabah 8 00
1 kase yogurt 2 yk yulaf 1 tk chia 1 cay k bal
Öğlen 11 00
2 yk yulaf kepegi ekmegi
1 dilim tam buğday kasarli sucuklu (firinda)
Domates salatalik 1 kk peynir
Ara ; 2 haslanmis yumurta 2 ceviz
Oglen saat 3
3 yk taze fasulye patlicanli türlü
1 lokma yufka ekmek
Aksam 6
1/2 misir
Aksam 10
4 hurma
4 yk yumurtali et kavurmasi
1 yk yulaf kepegi ekmegi
Domates salatalik...
Ailemle beraberim ailem sabah kahvaltisini gec yapiyorlar ,oglumda erken kalkıyor 2 kahvalti oluyor,,oglen 3 de ki yemek pis bigazligimdan turlu cok guzeldi,anneanemde yedim,aksam yemekte gec oldu cunku ailem gec aksam yemegi yiyir..
Pazartesi tek basimayim insallah daha duzenli olur...
30 dk yuzdum
Yesil cay ictim
3 lt su..b3lki daha fazla..
4 sise soda...
Vişne suyu 1 yemek kaşığı mı içtin 33 cc deyince :) inş şekerli değildir geri kalan herşey süper :)Selam canikolar :)
Sabah; 1.5 dilim tb ekmekk az peynir az yumurta bikaç zeytinn
Ara vişne suyu 33 cc
Öğlen sebzeli tavuk sote ve yoğuuurt
Akşam 1 kase yoğurt içine 5-6 çiğ fındık ve 3 hurma
Spor tüm gün yüzme havuzda bacak hareketleri akşam 3000 adımlık kısa bi yürüyüş
Su 3ü geçtii
Yeşil çay içtimm
Yine güneş mağduruyum akıllanmıyorum cidden![]()
Maalesef YokHaftada bi gün izin yokmu sporda![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım bizde de aynı durummisafirlikteydik canım anneme hadi kalkalım hadi kalkalım dedim kaldıramadım :)
Evet eskiden de kalirdim 3 yazdir da oglumla kaliyirum.Tek kalabiliyor Musun canım ?
Fazla da ben seviyirum birde yaz sicak ya iyi oluyorgüzel menü canım 4 şişe soda fazla değil mi![]()
Ben yapi itibariyle gelemem oyle sıkıntıya , istanbul da cok sicak hafta sonlari da sayfiyelik yer yok yakin...bu yaz son yaz belki calismaya baslayacagim onunnicin geliyorum oglum cok mutlu oluyor burada ...Aa 3 ay mıesın izin verıyor mu o kadar
Tabı benım sayemde
Afıyet bal şeker olsun canım
En sevmedıgım cocuk türüsün
Hadı anne kalkalımm hadi annee![]()