Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hanimlar ben bugun iyi basladim umarim da boyle devam ederim....
Ama nasil acimmmmmm......
Sabah oglen yogurt hurma takildim simdi mercimek corbasi yaptim aksama da balik...
Bu arada yesil cayi degisik yaptim hanimlar
Demledikten sonra icine tarcin cubugu attim 1/2 tatli kasigi bal 1 sise soda soguk su 1.2 lt lik surahiye yaptim birde tam limon sıktım buzlobainda duruyor ...fetahlitici nane de yakisir sanirsam... yarinfa oyle deneyeyim....

Tadı nasıl oldu canım. Soda hariç gerisi güzel olur dıye dusundum

Millet kg alır gelir sen verıp gelmıssın. Atsaydın bütün yağ ödem ne varsa :KK70:
Canım otelde her gün aynı yemekler vardı öğlen akşam hep ama
O yüzden ikinci gün sonunda yemek yemez oldum azıcık bişeyler yedim yetti bol bol su içtim meyve suyu içtim
Şimdi bu fırsatı değerlendirmem gerek
Cozutmadan az az yemeye devam etmeliyim ;)

36 yaşında
3 çocuk annesiyim
Calismiyorum
1.57 boy 67.7 kiloyum
6-7 aydir yürüyüş yapıyorum. Arkadaşımla dışarıda 30 dk -1 saat arasında. 7000 adım civarı oluyor günlük adımım 10.000 i geciyor
Boğazimı tutma problemim olunca kilo veremiyorum. Burada günlük menu bildirirken daha disiplinli oluyor insan

Hedefim 56
göbek eritmek 36-38 beden giyebilmek sağlıklı beslenmek.
şimdilik bu kadar:)
Allah bağışlasın çocuklarını Canım hedefin yakınmış inş ulaşırsın çabucak sporunda süpermiş :)
Selam kızlar
Tatil bitti kürkçü dükkanıma döndüm
Evimin temizliğini özlemişim :KK70:sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır
Ben iyiyim günde 3-4 saatim havuzda geçtiğinden vücudum sıkılaştı resmen :)
Oooo dön bakalım dön kilonu merak ediyorum :D bu yüzme işini de çok sevdim hakikaten sıkılaştırdı mı ya?

Valla yakın bi yerde havuz olsa her gün giderim
O kadar hoşuma gitti ki altı üstü 6 günde epey bi sıkılaştı
Ahhh keşke buralarda da yüzme havuzu olsa
Ama başka bi şekilde devam ettirmem gerekiyor
Di mi ya keşke evimizin altında olsa :D

Zereno Zereno canım su eksiler listesini paylas da bi gorelim :sopa:
Tamam kuzum birazdan paylaşayım inş

Aksama pratık cocuklarında yıyebılecegı sıcak havalarda iyi giden ne önerirsiniz ??
Ayran çorbası yap serin serin ;)

Kız Zereno Zereno duymasın o yasssakkkkk :KK53:
Evet evet yasak :D

Hanimlar ben bugun iyi basladim umarim da boyle devam ederim....
Ama nasil acimmmmmm......
Sabah oglen yogurt hurma takildim simdi mercimek corbasi yaptim aksama da balik...
Bu arada yesil cayi degisik yaptim hanimlar
Demledikten sonra icine tarcin cubugu attim 1/2 tatli kasigi bal 1 sise soda soguk su 1.2 lt lik surahiye yaptim birde tam limon sıktım buzlobainda duruyor ...fetahlitici nane de yakisir sanirsam... yarinfa oyle deneyeyim....
Çok hafif bi gün düşünmüşsün çayın tadını da paylaş bizimle ;)

Fırında tavuk pişmiş ken yendi o_O
kim tasicak o kadar nevaleyi arabaya:olamaz:
aman ya canım çok çekti yedik.çayı orda yapalım diyorduk baktım eşim çayi evde demiyor bile:)ben artık çay içer yürüyüşe çıkarım.

Ellssa Ellssa kilonu söylemeye hazır olunca söyle. Listeye baktım yoksun. Meraktan oleciiigim. Tahmin edeyim 72.3 kilosun

Allah bağışlasın çocuklarını Canım hedefin yakınmış inş ulaşırsın çabucak sporunda süpermiş :)

Oooo dön bakalım dön kilonu merak ediyorum :KK70: bu yüzme işini de çok sevdim hakikaten sıkılaştırdı mı ya?

Di mi ya keşke evimizin altında olsa :KK70:

Ayran çorbası yap serin serin :KK66:
Tarhana yaptım artık canım içtim bile :KK68:

Oooo dön bakalım dön kilonu merak ediyorum :KK70: bu yüzme işini de çok sevdim hakikaten sıkılaştırdı mı ya?

Di mi ya keşke evimizin altında olsa :KK70:

Ayran çorbası yap serin serin :KK66:
Süper bişe canım ya
Şu kadarını söyleyeyim otele ilk girdiğimiz günün akşamı bi elbise giydim ama dar oldu biraz hatlarım falan çıktı meydana o_O
İnanır mısın aynı elbiseyi 5. Gün de giydim ve hiç de dar olmadı efil efil bir elbiseydi :)

Fırında tavuk pişmiş ken yendi o_O
kim tasicak o kadar nevaleyi arabaya:olamaz:
aman ya canım çok çekti yedik.çayı orda yapalım diyorduk baktım eşim çayi evde demiyor bile:)ben artık çay içer yürüyüşe çıkarım.

Ellssa Ellssa kilonu söylemeye hazır olunca söyle. Listeye baktım yoksun. Meraktan oleciiigim. Tahmin edeyim 72.3 kilosun
Tamam hazır olduğumda sölerim:KK9::rolleyes:

Süper bişe canım ya
Şu kadarını söyleyeyim otele ilk girdiğimiz günün akşamı bi elbise giydim ama dar oldu biraz hatlarım falan çıktı meydana o_O
İnanır mısın aynı elbiseyi 5. Gün de giydim ve hiç de dar olmadı efil efil bir elbiseydi :)
İşte spor farkıııııı:spor::sampiyon::KK9:

Beni gaza getirdin ip atlıcem :110::KK70:
Atla atla hiç durma
Sabah 8den beri ayaktayım çamaşır yıka çanta yıka defneyi yıka
Ortalığı topla, çamaşırları topla eee tabi bu arada yemek hazırla derken canım çıktı o yüzden henüz spora halim yok ve kendimi acayip kötü hissediyorum harekete o kadar alışmışım ki bi de faydasını bu kadar hızlı gördüm ya
Ben de azıcık Dinleneyim ip atlayacağım :)

Back
X