Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin hanimlat ben 74.8 ciktim...
Bugun hastaligimin 1. Günü ona baglayayim.diyorum iki haftadir sabit 74.1 çıkıyordum..
Bugun kararliyim benim hurma yogurt yulaf üçlüsünü yapacagim... umarim odemle beraber en azindan bir 200 gr veririm.. 73 lu kilolari gorebilirim....
Regl iken yoğurt yemeni tavsiye etmem canım. Fena ödem yapar.

Cumartesi menüsü
Sabah 10.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeģi
Dom -sal

Öğlen 14.30
1 kase mercimek çorbası

Ara 15.30
1 fincan şekersiz türk kahvesi +3 kuru incir

Akşam 19.00
5 adet ızgara kanat
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

Ara 21.00
3 üçgen karpuz

Su : 2litre +1 litre tarçınlı
Spor: 50 dk bantta yürüyüş
Çay yok

Pazar menüsü
Sabah 6.20
1 kk peynir
Domates
3 zeytin
1 dilim kek

Öğlen 12.30
1 kk peynir
Domates
2 filim ekmek

Ara 15.00
1 porsiyon karpuz

Ara 16.00
1 avuç çekirdek

Akşam 19.30
1 tabak et sote
Bol salata
1 dilim tb. Ekmeği

3 litre su
Spor 40 dk bantta yürüyüş
Çay yok.
Cok guzel iki günde tam diyet menusu

29.06.17- 01.09.17
2 Aylık Maraton

HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
Şekersiz: 21/18

GÜN : 18

KAHVALTI
Yok (geç kalktım)

ÖĞLE(13.00)
2 dilim tb ekmek
Salatalık-domates-1 közlenmiş kırmızı acı biber
1 haşlanmış yumurta
2 çubuk peynir

ARA(17.00)
1 maden suyu

AKŞAM(19.00)
7-8 kaşık kıymalı patlıcan söğürme
3 acur dolması
Az sarımsaklı yoğurt ve kuru soğan

ARA(20.30)
200 ml süt

Spor: Yok malesef
Su: 3 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Kitap : Yok

Kızlar bu gece menümü yazıp kaçıyorum gün boyu telefon çekmeyen yerdeydik yazamadım geçmişi yarın okiycam inş hayırlı geceler hepinize :)
Acur dolmasi ve patlican sogurme nedir tatlim

Cumartesi menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Maydonoz domates salatalik
Peynir
Ara
turk kahvesi
Aksam
1 parca soyali tavuk (1 lokma )
Bir iki catal salata
Dunki menum cok karisik hatirladigim kadariyla
Sabah
2 lokma simit
1 parca peynirli gozleme
Salcali suda haslanmis sosis
Peynir
Domates salatalik maydonoz
Ara
Turk kahvesi
5 yaprak sarmasi
Aksam
6 7 kucuk bogum cig kofte marul
Kavun
Seftali
Biraz az mi yemissin tatlim..

Cumartesi menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Ara
turk kahvesi
Aksam
Bir iki catal salata
Sabah
2 lokma simit
1 parca peynirli gozleme
Peynir
Ara
Turk kahvesi
5 yaprak sarmasi
Aksam
Kavun
Seftali

Menüler köte değil canım.
Afiyet olsun.

Cok guzel iki günde tam diyet menusu

Teşekkür ederim.

Bugun hastaligimin 1. Günü ona baglayayim.diyorum iki haftadir sabit 74.1 çıkıyordum..
Bugun kararliyim benim hurma yogurt yulaf üçlüsünü yapacagim... umarim odemle beraber en azindan bir 200 gr veririm.. 73 lu kilolari gorebilirim....
Cumaya kadar çok rahat toparlarsın.

Bu arada kilom hala sabit dun 72.2 i tekrar gordum ama 72.7 e tekrar cikmisim bugun

Ödemdir canım.
Biraz ödem atıcı çaylar iç.

Yulafli yogurt falan yiyebilirdin tatlim, bazrn benim evde oyle oluyor onun icin benim dolapda hep yogurt olur tatlim,,yogurt candir can kurtarandir....

Yulafı ne marka alıyorsunuz.
Ben hiç sevemedim.
Yoğurt zaten kankam. Hiç ayrılmıyoruz evdeyken.

Ödemdir canım.
Biraz ödem atıcı çaylar iç.

Yulafı ne marka alıyorsunuz.
Ben hiç sevemedim.
Yoğurt zaten kankam. Hiç ayrılmıyoruz evdeyken.
Dogadan markasinin yulafini seviyorum tatlim..
Birde 1 , 2 yk yulafi 200 cc yogurdun icinde bir gece beklet tatlim seviyorsan 1 tk tarcin da ekle tatlim. ertesi gün uzerine 1 tk keten tohumu veya chia ekle 1 cay kasigi bal ....

Sabah
5 hurma
1 kase yogurt 2 yk yulaf kepegi 1 tk keten th
Öğle
Sabahkinin ayni keten yerine chia yalniz
Ara
4 yk kinoa salatasi & 1 kepce mercimek corbasi
3 hurma
Aksam
400 gr izgara balik , yumurta salatasi ve kasik salatasi
Butun gun iyiydim ama cerez yedim 100 gr falan oy anam oyyyyy...
30 dk yuzdum aksam ustu gene gittim kirliydi deniz...
Yesil cay
3 lt su...
Yarin daha guzel bir gun olucak umarım...
Kasik salatası nedir canım menün de çok hafif aslında sadece şu kuruyemiş ekstra olmuş :( yine -5 vericem maalesef :(:(

bugün ki menüm
kahvaltı yok

öğle 12.00
domates
salatalık
peynir
2-3 çatal yumurta
2 dilim kepek ekmeği

ara 17.00
1 magnum :KK43:

akşam 20.15
ton balıklı salata

3 lt su
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
kitap tarih tıbbı konuşturdu 2
5 mesaj
Magnum gördüm magnum gördüm :D -5ide kırdım :D şaka bir yana menün çok hafif daha masum bir dondurma seçseydin süper olurdu :)

Cumartesi menüsü
Sabah 10.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeģi
Dom -sal

Öğlen 14.30
1 kase mercimek çorbası

Ara 15.30
1 fincan şekersiz türk kahvesi +3 kuru incir

Akşam 19.00
5 adet ızgara kanat
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

Ara 21.00
3 üçgen karpuz

Su : 2litre +1 litre tarçınlı
Spor: 50 dk bantta yürüyüş
Çay yok

Pazar menüsü
Sabah 6.20
1 kk peynir
Domates
3 zeytin
1 dilim kek

Öğlen 12.30
1 kk peynir
Domates
2 filim ekmek

Ara 15.00
1 porsiyon karpuz

Ara 16.00
1 avuç çekirdek

Akşam 19.30
1 tabak et sote
Bol salata
1 dilim tb. Ekmeği

3 litre su
Spor 40 dk bantta yürüyüş
Çay yok.
Canım cumartesi içtiğin tarçınlı suyu çaydan saydım Pazar gününden -5 sadece bide kek şekerli galiba ondan -5 toplam -10 :/ama menüler çok iyi gerçekten :)

Merhabalarrr :)

Dün ev taşındı şuan 3.dünya savaşının ortasından yazıorum resmen bitik haldeyim eylülü falan kaybediyoruz evde koli içinden çıkıo çocuk o derecedeyiz yani kafama huni takıp koşasım var:mad:

Zereno Zereno ne yedim ne ettim inan gram fikrim yok ama 1 kere burger king yedim patates yemedim,1 çikiletalı gofret yedim tamamen açlıktan çünkü buzdolabımızı daha getirmedik yarın inşallah, 2-3 defa da mantı yedim, 2 defa salam kaşar sandviç yedim ayyy nefret ettim kendimden şuan ama inanın ayaklarım falan şişş ölüyorum :KK43:
Oy kuzum Allah yardımcın olsun :(:( kurallar gereği bi -15 kırıyorum ama haklısın yapacak bişey Yok yediklerin de erimiştir zaten

Günaydın kızlar
Cuma kilosu 61
P.tesi kilosu 61
Sabit çıktım :KK43:
Olsun kuzum yine iyi bence Cuma'ya eksi olur

günaydın kızlar ! dün çok karışık bir gündü bu da menume yansıdı biraz :/

sabah: 1,5 dilim ek dom-sal az peynir ve bal ve çay
ara: kardeşim sınava girdi beklerken midem bulandı biraz çubuk kraker
öğlen: 1 porsiyon kıymalı pide, ayran
ara: sade soda
ara: sade kahve 1 lokma çikolata
akşam: 4-5 yaprak sarma, 1 dilim ek, kahvaltılıklar ve çay
ara: yeşilçay, sade kahve ve yatmadan yine yeşilçay

spor yok koydeydik tüm gün hareketliydim
Sadece kıymalı pide yarım porsiyon olsaydı keşke onun haricinde çok gözüme batan bişey Yok afiyet olsun canım

Günaydınlar.
Herkese musmutlu haftalar olsun.
Gelelim kiloya
Cuma : 86.8
Bu gün: 86.4
Fark : 400 gr.
Eki Görüntüle 2021814
Ooo maşallah canım tebrikler

Canım bende de aynı durum regl olmak üzereyim ve artı çıkıyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum artık :(:( inş Cuma günü eksi görürüz

Cumartesi menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Ara
turk kahvesi
Aksam
Bir iki catal salata
Sabah
2 lokma simit
1 parca peynirli gozleme
Peynir
Ara
Turk kahvesi
5 yaprak sarmasi
Aksam
Kavun
Seftali
Canım spor yok muydu menüler iiy duruyor çay su spor Ne alemde ;)
Acur dolmasi ve patlican sogurme nedir tatlim
Acur kabağın bi türü dışı zebra deseni gibi ondan etli dolma yapıyorlar patlıcan söğürmede közlenmiş patlıcanı sarımsakla eziyorsun üzerine kavrulmuş kıyma ve tereyağ döküyorsun kendim yaptığımda ekstra yağ koymuyorum çok hafif oluyor dün dayımlardaydık ama :/

Bu arada kilom hala sabit dun 72.2 i tekrar gordum ama 72.7 e tekrar cikmisim bugun
Canını sıkma canım inş Cuma'ya eksi olursun
Sizinle bir duygumu paylaşmak istiyorum:
Öhum öhüm:KK14:

Açım aaaaaç :rolleyes:
:D :D her zaman ve her yerde açız :D
Kızlar selamlar
Hastanedeydim şimdi geldim eve öğleden sonra yine gideceğim
Kahvaltımı Yen'i yapabildim :olamaz:
Kilomsaaaaaaaaaa :rapci::rapci::rapci::rapci:
60,8
Tam bir kilom gitmiş yuppiiiiii
Gerçi geçen hafta tartılmamıştım
Dolayısıyla iki haftada 1 kilo olmuş oluyor ama olsun :KK51:
Geçmiş olsun canım neyin var ? Ooo süper kilo vermişsin maşallah Cuma'ya kadar 1 kilo daha gider belki ;)

Kasik salatası nedir canım menün de çok hafif aslında sadece şu kuruyemiş ekstra olmuş :KK43: yine -5 vericem maalesef :KK43::KK43:

Magnum gördüm magnum gördüm :KK70: -5ide kırdım :KK70: şaka bir yana menün çok hafif daha masum bir dondurma seçseydin süper olurdu :)

Canım cumartesi içtiğin tarçınlı suyu çaydan saydım Pazar gününden -5 sadece bide kek şekerli galiba ondan -5 toplam -10 :/ama menüler çok iyi gerçekten :)

Oy kuzum Allah yardımcın olsun :KK43::KK43: kurallar gereği bi -15 kırıyorum ama haklısın yapacak bişey Yok yediklerin de erimiştir zaten

Sadece kıymalı pide yarım porsiyon olsaydı keşke onun haricinde çok gözüme batan bişey Yok afiyet olsun canım

Canım bende de aynı durum regl olmak üzereyim ve artı çıkıyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum artık :KK43::KK43: inş Cuma günü eksi görürüz

Canım spor yok muydu menüler iiy duruyor çay su spor Ne alemde :KK66:

Acur kabağın bi türü dışı zebra deseni gibi ondan etli dolma yapıyorlar patlıcan söğürmede közlenmiş patlıcanı sarımsakla eziyorsun üzerine kavrulmuş kıyma ve tereyağ döküyorsun kendim yaptığımda ekstra yağ koymuyorum çok hafif oluyor dün dayımlardaydık ama :/

:KK70: :KK70: her zaman ve her yerde açız :KK70:

Geçmiş olsun canım neyin var ? Ooo süper kilo vermişsin maşallah Cuma'ya kadar 1 kilo daha gider belki :KK66:
Ayyyy keşke ne güzel olur 5li rakamları görürüm :)
Yok bişe kuzum check up yaptırıyorum sadece

Merhabalarrr :)

Dün ev taşındı şuan 3.dünya savaşının ortasından yazıorum resmen bitik haldeyim eylülü falan kaybediyoruz evde koli içinden çıkıo çocuk o derecedeyiz yani kafama huni takıp koşasım var:mad:

Zereno Zereno ne yedim ne ettim inan gram fikrim yok ama 1 kere burger king yedim patates yemedim,1 çikiletalı gofret yedim tamamen açlıktan çünkü buzdolabımızı daha getirmedik yarın inşallah, 2-3 defa da mantı yedim, 2 defa salam kaşar sandviç yedim ayyy nefret ettim kendimden şuan ama inanın ayaklarım falan şişş ölüyorum :KK43:
Kolay gelsin

Kasik salatası nedir canım menün de çok hafif aslında sadece şu kuruyemiş ekstra olmuş :KK43: yine -5 vericem maalesef :KK43::KK43:

Magnum gördüm magnum gördüm :KK70: -5ide kırdım :KK70: şaka bir yana menün çok hafif daha masum bir dondurma seçseydin süper olurdu :)

Oy kuzum Allah yardımcın olsun :KK43::KK43: kurallar gereği bi -15 kırıyorum ama haklısın yapacak bişey Yok yediklerin de erimiştir zaten

Canım bende de aynı durum regl olmak üzereyim ve artı çıkıyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum artık :KK43::KK43: inş Cuma günü eksi görürüz

Geçmiş olsun canım neyin var ? Ooo süper kilo vermişsin maşallah Cuma'ya kadar 1 kilo daha gider belki :KK66:
Çaya neden -5 veriyorsunuz?

Aaaa onlari yazmayi unutmusum cumartesi 2 km pazar yarim saat yuruyus sular 3 lt i gecti iki gunde

Back
X