Aynen benim de öyle galiba sıkıntı varSitede bir problem mı var yazdığım alintıladgm gitmiyor
Saol canım ama senin esın benzerin yok
Yaaa yokluğumda gelmişsin bak şimdide o gitti ben varım
Ben aslanboğalarla anlaşırım
Canım benim yaama en tatlı sensin
Şımaaar sen hakediyosun canım benimKızlar bu nasıl iltifatlargece gece şu zerenoyu şımartalım dediniz herhalde asıl siz bitanesiniz takımın şekerleri siz konuşunca böyle dinleyesi geliyor insanın enerji topakları
. Ay zerom bende senden pozitif enerji alıyorum tasarruflu bır sekıldeKızlar bu nasıl iltifatlargece gece şu zerenoyu şımartalım dediniz herhalde asıl siz bitanesiniz takımın şekerleri siz konuşunca böyle dinleyesi geliyor insanın enerji topakları
Insallah canım ne kaldı surda en fazla kaç kilo olmustunŞımaaar sen hakediyosun canım benimyarına da güzel eksiler görürürüz inşallah yaaa şöyle 55 leri görsem ne var sanki
Biraz düzeldi sanki canimAynen benim de öyle galiba sıkıntı var
.Yaaa yokluğumda gelmişsin bak şimdide o gitti ben varım
Ben aslanboğalarla anlaşırım
Canım benim yaama en tatlı sensin
Ne zaman canım ?? Burda en fazla 56.3 e düşmüştüm bayram öncesi.. bu sabah 56.4 geldim. Hafta sonu cozutmuştum şükür topladım.Insallah canım ne kaldı surda en fazla kaç kilo olmustun
.
Lutfen efenim bende buradayım
Oy kuzum saolasınŞımaaar sen hakediyosun canım benimyarına da güzel eksiler görürürüz inşallah yaaa şöyle 55 leri görsem ne var sanki
Tasarruflu mu. Ay zerom bende senden pozitif enerji alıyorum tasarruflu bır sekıldeMenulerın ı okuyorum ama cevap veremiyorum bı ıs karışıyor mutlaka bugun lor kavurması yemişsin canım cekti soğanlı mı kavurun ben soğanlı kavururm nasipse yarın lor alayım
Helal olsun canım benim unutmuştum ıyi oldu hatırlattınOy kuzum saolasınneden olmasın canım bugün pide yemiyeydin iyiydi ama inanıyorum en geç haftaya Cuma 55 olacaksın inş :)
Tasarruflu muhakkını helal et canını çektirdim annem yapmış soğanlı bende çok severim
Günaydın..
Kızlar bildiriminizi yaptıktan sonra kilolarınızı listeye de ekleyin.
Tebrikler canım.günaydın
ilk bildirimi ben yapayım
geçen hafta 69
bugün 68.2
fark 0.8
yüzde %1.159
Canım listede yerin belli..nasıl ekleyeceğim ben bilmiyorum anlatabilir misin kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?