Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam :KK54: napıyosunuz kızlar.

Ben geri geleyim birkaç haftalığına diyorumda gelemiyorum bir türlü adapte olamadım.

İzne 53.5 ile ayrılmıştım. Hiç tartılmadım. Bu sabah kaç kiloyum diye tartılacaktım unuttum. Eminim ki çok kilo aldım :KK43: 3 hafta kadar dönüp sonra geri ayrılıp ocak ayının ortalarında tamamen dönüp hedefime ulaşmayı planlıyorum aslında.
Zaten 3 haftada listeye de giremem.

Bu arada buralar çok değişmiş ya :)

Zereno Zereno cimbomlukiz cimbomlukiz @_perina_ nerdesiniz kankiştolarım :KK53:

Bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz :KK200:
Ben izne ayrılmış olan bir üyeyim sizler kaç kilodasınız bilmiyorum ama ben kendimi övmek gibi olmasın :KK70: en zayıf üyesiyim buranın :KK70::KK70:
Bide ben takımın motivasyoncusuyum :KK70:

Siz beni 3 hafta için bi motive ediverinde ben sizi 3 hafta uçurur giderim :KK70: ne dersiniz :KK70:

Hoşgeldin canım.

günaydın kızlar az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah:KK6::KK71:

Hadi inşallah.

ben dünkü menümü yazmamışım sanırım;
kahvaltı omlet domates salatalık biber zeytin
öğle tahıllı ekmeğe domatesli kaşarlı tost
ara 1 kare bitter çikolata kahve ( şiştim resmen bütün hafta çikolata diye diye)
ikindi 1 kase mercimek çorbası
spor yok o_O su 1.5 lt fln
kötü bir gün oldu sabah hemen tartıldım Allahtan yine de 200 gr eksideydim çünkü 17 den sonra hiçbir şey yememiştim yine de böyle sağlıksız oldu bugün sporumu yapıp normal yemekler yiyeceğim.

Öncelikle oğluşuna ve sana çok geçmiş olsun..
Canım buraya yazmadığında bilememki durumunu.. Telefonum var sende.. Ordan bile yazabilirdin..
İnsiyatif kullandım izne ayırdım.. Yoksa bu durumlar kural ihlali olduğundan diskalifiye olması gerekiyor üyenin..
Öyle bi suçlarcasına yazmışsınki ben iyilik yaptığım halde suç işlediğimi düşündüm.

teşekkür ederim,
bildirimde bulunmadı yazılıyordu ama neyse izinde iyi olmuş

Günaydınn
dün akşamki menüm
1 kase çorba
haşlama patatesli az etli
4 kaşık bulgur pilavı
bunlarla iftar yaptım ve sabah tartıldığımda 56.4 düm

bugun ara verdim oruca sahur yapamadım
sabah yarım simit bir dilim süzme peynir ile kahvaltı yaptım öğretmen işi

spor konusunda motivasyona ve gaza ihtiyacım var kiloma yakın biriyle bir haftalık yarışa girebilriim

Günaydınn
dün akşamki menüm
1 kase çorba
haşlama patatesli az etli
4 kaşık bulgur pilavı
bunlarla iftar yaptım ve sabah tartıldığımda 56.4 düm

bugun ara verdim oruca sahur yapamadım
sabah yarım simit bir dilim süzme peynir ile kahvaltı yaptım öğretmen işi

spor konusunda motivasyona ve gaza ihtiyacım var kiloma yakın biriyle bir haftalık yarışa girebilriim
ben varım yarışa ama kilom yakın değil nerdeyse 20 kilo fark var yanii:halay::halay:

Merhaba 2.takımın güzelleri :KK24:
Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size :( 120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür :KK68:şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur:KK36: Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır :KK36:Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef ;)) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükür :KK71:İzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
Kaptanım @akrep33 @ayperest im(dönmüş şükür :KK200:)
cimbomlukiz cimbomlukiz 2BHB 2BHB ve tüm üyeler hepinizi öpüyorum:KK15:

selam canım hoşgeldin :KK54:
ben dün evde değildim tartılamadım bikaç gündür buralarada uğrayamıyorum zaten :KK66:
tartıl bakalım kaç olmuşsun merakla bekliyorum:KK53:
takımın motivasyoncu konusunda sonuna kadar katılıyorum :KK36::KK36:

58.2 :olamaz: 1 ayda 4.7 :KK42:

Nasıl bi yediysem artık :KK34:

günaydın
beni bilgim dışında izne ayırmışsınız
oğlum hastaydı arkasından ben hasta oldum yoğun bir dönem geçirdim.
Geçmiş olsun canım
Hoşgeldin canım
Yeni topiğime de gel.. Sağlıklı beslenip ip atlayarak kilo ver deneyimleri topiği..

Bakıyorum kaptanım ;)

Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size :KK43: 120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür :KK68:şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur:KK36: Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır :KK36:Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef :KK66:) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükür :KK71:İzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
Canım benim hoşgeldin :KK36:

Seni gördüğüme çok mutlu oldum ya veee 7lere düşmüşsün ya maşallah sana inanamıyorum :KK9:

Ben kilo aldım yineo_O

Çokta kalamayacağım buralarda.
Ya da belki kalırım ama aktif olamam sınavlarım yaklaştığında.

Yine sıkıldım habire ne yiyeceğimi düşünmekten miskinlikten. Ve eski hafifliğimde gitti.

Sen maşallah her işi bir arada götürebiliyorsun. Ben hedefime ulaşmadan sen beni de geçersin belkim :KK70:

Kısaca kendimi tanıtayım size :KK43: 120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür :KK68:şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur:KK36: Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır :KK36:Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef :KK66:) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Sende hoşgeldin kuzum :KK36:
senin motivasyonun bizim için çok önemli iyiki geldin :KK200:
benden sonra ayperest ayperest te bana özenip 5 kilo almış nerdeyse :KK53:
o zaman şuanki hedeflere göre seninde benimde ayperest ayperest inde son 10 kilosu kalmış:spor:

Merhaba kızlar nasılsınız :)
Bende bikaç gündür çok yoğundum girip listemi paylaşamadım açıkçası işthımda yerideydi bide hamilemiyim acaba diye düşünüyorken bugün adet oldum, tatlı isteklerinin sebebi belli oldu
Bugünden sonra bir düzene sokacağım inşallah:spor:

Merhaba kızlar nasılsınız :)
Bende bikaç gündür çok yoğundum girip listemi paylaşamadım açıkçası işthımda yerideydi bide hamilemiyim acaba diye düşünüyorken bugün adet oldum, tatlı isteklerinin sebebi belli oldu
Bugünden sonra bir düzene sokacağım inşallah:spor:
hayırlısı olsun canım kısmet :KK66:
bende 28 günde bir regl olurdum ama bu ay 30 gün oldu karnım ağrıyo olucam sanırım ama daha tık yok sabah eşime dedim bende regl beklerken bebek gelirmiş güldük öyle:KK70: bi şüphem yok ondan rahatım :emir_bebek:

Canım benim hoşgeldin :KK36:

Seni gördüğüme çok mutlu oldum ya veee 7lere düşmüşsün ya maşallah sana inanamıyorum :KK9:

Ben kilo aldım yineo_O

Çokta kalamayacağım buralarda.
Ya da belki kalırım ama aktif olamam sınavlarım yaklaştığında.

Yine sıkıldım habire ne yiyeceğimi düşünmekten miskinlikten. Ve eski hafifliğimde gitti.

Sen maşallah her işi bir arada götürebiliyorsun. Ben hedefime ulaşmadan sen beni de geçersin belkim :KK70:
Hoşbulduk canımcım sonunda 7lere ayak bastım çok alışmadan 6lara geçiş yaparım inş :) aslında sen giderken zaten diyet yapmamak için izne çıkmıştın ya o yüzden kilo aldın :/ bence artık bırakma mezun olana kadar yoksa gerçekten sizi geçerim görürsün :KK53: verelim gitsin şu kiloları bizde rahatlayalım onlarda :D

o zaman şuanki hedeflere göre seninde benimde ayperest ayperest inde son 10 kilosu kalmış:spor:
Hoşbulduk canım benim maşallah takımı o kadar güzel idare ediyorsun ki 2.takım sana borçlu :KK15: demek hepimizin 10ar kilosu kaldı o zaman yarışabiliriz bakalım kim daha önce mezun olacak :spor:

Hoşbulduk canımcım sonunda 7lere ayak bastım çok alışmadan 6lara geçiş yaparım inş :) aslında sen giderken zaten diyet yapmamak için izne çıkmıştın ya o yüzden kilo aldın :/ bence artık bırakma mezun olana kadar yoksa gerçekten sizi geçerim görürsün :KK53: verelim gitsin şu kiloları bizde rahatlayalım onlarda :KK70:

Hoşbulduk canım benim maşallah takımı o kadar güzel idare ediyorsun ki 2.takım sana borçlu :KK15: demek hepimizin 10ar kilosu kaldı o zaman yarışabiliriz bakalım kim daha önce mezun olacak :spor:
güzel düşüncelerin için çok teşekkürler canım elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum:KK66:
1-sen 2-ben 3- ayperest ayperest olur heralde:KK53:
ben denemeye varım :KK71:

Hoşgeldin canım.
Cok mutlu oldum .
Müthiş bir enerjisin.

Son 10 kilo ne kiz.
Maşallah size.
Darısı bize.

yaşım 29 boyum 1.67 kilom 58.5 i görmüştüm ama şuan 62 lerde regl olcam sanırım ondan

Kiz zaten zayıf sen. Ben bu kiloda olsam zaten ideal derim.

Back
X