Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hayırlısı olsun canım kısmet :KK66:
bende 28 günde bir regl olurdum ama bu ay 30 gün oldu karnım ağrıyo olucam sanırım ama daha tık yok sabah eşime dedim bende regl beklerken bebek gelirmiş güldük öyle:KK70: bi şüphem yok ondan rahatım :emir_bebek:

Çok sağol canım bendede ihtimal pek yoktu ama acaba dedim 4 gün gecikince

Canım menülerine yoğurt da ekle
Neden
Günaydınn
dün akşamki menüm
1 kase çorba
haşlama patatesli az etli
4 kaşık bulgur pilavı
bunlarla iftar yaptım ve sabah tartıldığımda 56.4 düm

bugun ara verdim oruca sahur yapamadım
sabah yarım simit bir dilim süzme peynir ile kahvaltı yaptım öğretmen işi

spor konusunda motivasyona ve gaza ihtiyacım var kiloma yakın biriyle bir haftalık yarışa girebilriim
Benim,hem,yeme,hem,spor,konjusunda motivasyon ve gaza ihtiyacim var

menü paylaşımı
sabah 7:30 2 tane simit şekersiz sade nescafe :oha:
10.da 1 kupa yeşilçay
12.30 da 2 kaşık pilav 1 kaşıkda karnıkyarık vardı onun kıymasını yedim sade ve 1 kase yoğurt
15:30 yeşilçay
17.00 yoğurt ve salata

evde çok acıkırsam 5-10 tane fındık yerim
3 litre su
5.000 ip atlama yapıcam :spor:

kızlar bugün abur cubur yemek için nefsim tavan yapsada henüz halen yemedim :rolleyes:bunda istediğim çikolatalardan kantinde kalmamasınında etkisi var tabi :KK70:

Ben de öğle boş derste zor tuttum kendimi.
Ama yemedum.

akşama davetliyiz üstelik menüde içli köfte var ne yapicim ben akıl verin

1 tabe ye ve bırak bence.
Hiç yemessen de aklın kalır.

menü paylaşımı
10.da 1 kupa yeşilçay
12.30 da 2 kaşık pilav 1 kaşıkda karnıkyarık vardı onun kıymasını yedim sade ve 1 kase yoğurt
17.00 yoğurt ve salata

3 litre su

2 simit çok.
Ama 5000 ip atlama süper.

Merhaba 2.takımın güzelleri :KK24:
Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size :KK43: 120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür :KK68:şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur:KK36: Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır :KK36:Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef :KK66:) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükür :KK71:İzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
Kaptanım Ellssa Ellssa @ayperest im(dönmüş şükür :KK200:)
cimbomlukiz cimbomlukiz 2BHB 2BHB ve tüm üyeler hepinizi öpüyorum:KK15:
Oo süper bi dönüş olmuş maşallah:KK9:

Merhaba 2.takımın güzelleri :KK24:
Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size :KK43: 120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür :KK68:şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur:KK36: Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır :KK36:Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef :KK66:) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükür :KK71:İzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
Kaptanım Ellssa Ellssa @ayperest im(dönmüş şükür :KK200:)
cimbomlukiz cimbomlukiz 2BHB 2BHB ve tüm üyeler hepinizi öpüyorum:KK15:
hoşgeldin canım:KK60:

Sende hoşgeldin kuzum :KK36:
senin motivasyonun bizim için çok önemli iyiki geldin :KK200:
benden sonra ayperest ayperest te bana özenip 5 kilo almış nerdeyse :KK53:
o zaman şuanki hedeflere göre seninde benimde ayperest ayperest inde son 10 kilosu kalmış:spor:

Zereno Zereno ve senden eksik kalamazdım bi 5 kiloda ben alayım dedim :KK70: ben iki günde almadım ama 1 ayda aldım hıhh :63::KK70:

Yaaa bak sen böyle yazınca çok heyecanlandım yaaaa hepimizin 10 kilosu mu var şimdi :KK71:
Yarışalım bence :rolleyes:

Hoşbulduk canımcım sonunda 7lere ayak bastım çok alışmadan 6lara geçiş yaparım inş :) aslında sen giderken zaten diyet yapmamak için izne çıkmıştın ya o yüzden kilo aldın :/ bence artık bırakma mezun olana kadar yoksa gerçekten sizi geçerim görürsün :KK53: verelim gitsin şu kiloları bizde rahatlayalım onlarda :KK70:

Hoşbulduk canım benim maşallah takımı o kadar güzel idare ediyorsun ki 2.takım sana borçlu :KK15: demek hepimizin 10ar kilosu kaldı o zaman yarışabiliriz bakalım kim daha önce mezun olacak :spor:

Valla sen yaparsın sen 5 lerede geçersin bak gör idolsun sen ya :KK70:

Evet canım öyle düşünerek bıraktım ama 5 kiloda beklemiyordum yani :( 2 falan alırım anca diyodum ama coşmuşum baya bi.
Valla siz burda olursanız gidemem gibi heralde :confused:
Ama final döneminde gevşetebilirim kendimi.. aç karna çalışamıyorum ben çünkü :KK70:

Ya harbiden yarışalım herkes yarın başlangıç kilosunu yazsın :rolleyes: bakalım 10 kilo nedir ki :-)

güzel düşüncelerin için çok teşekkürler canım elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum:KK66:
1-sen 2-ben 3- ayperest ayperest olur heralde:KK53:
ben denemeye varım :KK71:

Bende varım :KK71:
Ben sonuncuda olabilirim 1. Cide gaza gelişime bağlı :KK70:

kızlar bugün abur cubur yemek için nefsim tavan yapsada henüz halen yemedim :rolleyes:bunda istediğim çikolatalardan kantinde kalmamasınında etkisi var tabi :KK70:

:KK70::KK70:

Bende bugünde giremedim diyete. Hatta az önce babama çikolata sipariş ettim 3 tane falan utanmadan. Mesajımı geç görmüş almamış. İyi ki almamış :stop:
Biraz motivasyon araştırması falan yapayım gideyim de:KK70:

menü paylaşımı
10.da 1 kupa yeşilçay
17.00 yoğurt ve salata

3 litre su

Akşamı öyle kapattıysan bugün kardasın demektir yavrum tam gaz devam :KK66:

Kızlar selam dün bildirim yapamadım size. Ama genel olarak kaçaksız az karbonhidratlı güzel bir gündü. Bugünse güne çok yorgun ve üzgün başladım. Kızım ateşlendi gece. İlk defa... Tecrübesizlik çok zor. Hastaneye gittik ateş düşürücü falan verdi. Bu durum devam ederse tahlil olaylarına gireriz dedi. Arada gülse de genel olarak mız mız. Bense uykusuz ve yorgun.
Bugün yediklerim
Sabah 11:00 2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates roka çay
Öğle. 14:30
Sabahın aynısı
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
Yemek az Dı yapamadım başka bişey diye yumurta kırdık bide. Ben 1 tane falan yedim.
Sonrası için nescafe içmek istiyorum şu an...

Kızlar selam dün bildirim yapamadım size. Ama genel olarak kaçaksız az karbonhidratlı güzel bir gündü. Bugünse güne çok yorgun ve üzgün başladım. Kızım ateşlendi gece. İlk defa... Tecrübesizlik çok zor. Hastaneye gittik ateş düşürücü falan verdi. Bu durum devam ederse tahlil olaylarına gireriz dedi. Arada gülse de genel olarak mız mız. Bense uykusuz ve yorgun.
Bugün yediklerim
1 haşlanmış yumurta
Domates roka çay
Sabahın aynısı
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
Yemek az Dı yapamadım başka bişey diye yumurta kırdık bide. Ben 1 tane falan yedim.
Selam canım. Kızın ne kadarlık geçmiş olsun.
Benimde kızım 14 aylık oldu ve ilk defa ateşlendi hafta sonu. Boğazları şişmiş bende çok tedirgin oldum. Anne olmak zor iş.
Geçmiş olsun şimdi nasıl ?

Bide menü bana fazla geldi canım. Az karbonhidrat demişsin 5 dilim ekmek var o_O

Günde 1 2 dilim geçmemelisin.
Akşamıda çok hafif geçirmelisin.
Kaç kilosun ? Boyun hedefin ney :KK51:

Bugün yediklerim
1 haşlanmış yumurta
Domates roka çay
Sabahın aynısı
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
geçmiş olsun cnm evt bebişler hasta olunca her şey tepetaklak oluyor, hiçbir şeyi yoktur inşallah bizimki de diş çıkaracak sanırım, uyku fln hak getire.

Back
X