Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Perinacim ne güzel menu herseyden yiyorsun maşallah ve kilo da veriyorsun değil mi ? Spor da çok güzel .valla bravo

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar .Bu gün o kadar yogundum ki yemek yemeye fırsat bulamadım desem yeridir .
Sabah Nescafe su degismezim.
2 tane yumurtadan Sucuklu omlet yaptım .bir dilim beyaz peynirle yedim .sadece bu kadar koca gün geçirdim .hala akşam yemeği yemedim yorgunluktan yiyecek halim kalmadı .

menun harika ötesi canım :)
Bende iyiyim çok şükür çocuklarda iyi yok bi yaramazlık
Maksat oydu zaten
başardın valla
Perinacim ne güzel menu herseyden yiyorsun maşallah ve kilo da veriyorsun değil mi ? Spor da çok güzel .valla bravo
saol kuzum, sporda vucut analizinde vermemişim çıktı ama bence o kadar da değil, bugün atrtılamadım inşallah veriyorumdur görücez vücudun direncini kırmaya çalışıyorum
oyy kuzum çok yogunsun dinlenmeye calış öğünlerini de ihmal etme olur mu

gayet dengeli olmus canım o kaçamakalrın da tadımlık olması cok iyi :)
geçmiş olsun canım gayet hafif
gayet iyi canım
maşallah kız yemediğin kalmamış

KizZz naptin sen
Kadayifli muhallebi bende de var azıcık yiyeyim bari ağzım tatlansin akşam yemeği yemedim . canımı cektirdinnnnnnnnn

gayet dengeli olmus canım o kaçamakalrın da tadımlık olması cok iyi :)

geçmiş olsun canım gayet hafif

gayet iyi canım

maşallah kız yemediğin kalmamış

KizZz naptin sen
Kadayifli muhallebi bende de var azıcık yiyeyim bari ağzım tatlansin akşam yemeği yemedim . canımı cektirdinnnnnnnnn

Töbe yarebbim sebep olduğum duruma bak

Dünkü menüm

10:00
2 simit (ödül verdim kendime)

16:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı makarna
Turp
Yeşil sarımsak
Maydanoz limon

1 kupa beşi biyerde çayı

Spor
1,5 saat yürüyüş

Kitap
Kehribar dürbünü

Kaptanım bari simiti 1 yapsaydın.benim de en en sevdiğim kahvaltıdır kendileri.1.5 saaat yürüyüş eritmiştir diye düşünüyorum afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…