Yaşadığımız, nefes aldığımız ve insan olduğumuz sürece, keşfetmemiz gereken bir çok güzellik bir çok şifre var..Kesinlikle çok doğru hak veriyorum. Ezan saatleri oruç da bu mantıkta
Saol cnm bnm ♡Tebrik ederim canım ama benim senin kadar yani günde 6 saat spor yapacak vaktim yok, senin yaptığın menüleri de yapmam zira sağlıklı bulmuyorum. Başarılarının devamını dilerim arkadaşım , benim için bu hız kâfi
Saol cnm bnm ♡
Skldm 4 senedir kilolardan hızlı gtsn kurtulayım tamamen de ac kalmaya ragzıyım spor basit
Canım ben deneyımlıyım kılo koruma konusunda daha once daha kotu diyet yapdm ama 1 kılo bile almadım hareketi kesmedıkce almazsn ki ben bıanda yemeye baslamıcam yavas yavaş arttırıcam vücudu alısdırıcamCanım sporu ve diyeti bıraktığında çok hızlı kilo alırsın diye düşünüyorum. Zira ben sporu bıraktığımda bile diyete devam ettiğim halde kilo aldım.
Dereceye girmişiz süper maşallah hepinizi tebrik ederim kızlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 590. ETAP
(28 EYLÜL - 5 EKİM )
TAKIM DERECELERİ
1..............1,335 %........ 14. TAKIM
2..............0,942 %........ 3. TAKIM
3................0,638 %......2. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........4,00 %......Aylin42Konya (10. Takım)
2.......... 3,66 % ..... @Nidsalii (14. Takım)
3.......... 3,00 % ..... @_Silent Scream_ ( 14. Takım)
Etap sonuncusu........sara_28 ....... - 2,22% ..... 10.Takım
Bende kilo koruma konusunda berbatımCanım ben deneyımlıyım kılo koruma konusunda daha once daha kotu diyet yapdm ama 1 kılo bile almadım hareketi kesmedıkce almazsn ki ben bıanda yemeye baslamıcam yavas yavaş arttırıcam vücudu alısdırıcam
Evlilik çocuk hareketsizlik aşırı yeme olmasa gene almazdmya
Çok geçmiş olsun canım inş çabucak toparlanırsınMerhaba kaptanım geçen cuma öğleden sonra şiddetli mide ağrısı ile acile gitmiştim cumartesi sabah safra kesem alındı. Serumdu anesteziydi 3 kilo daha eklemişim üstüne. Şu an 79 kiloyum ve çok üzgünüm. Spor yapamıyorum. Formülün benim durumuma uygunsa sana katılabilir miyim
Kaptanım inanki dikkat ettim hep ekmek sıfır tüketmedim akşamları yemedim ama kızım rahatsız bugün akşam tartılabildim yarım kilo gitmiş
Geçmiş olsun canım. Nasıl şimdiKaptanım inanki dikkat ettim hep ekmek sıfır tüketmedim akşamları yemedim ama kızım rahatsız bugün akşam tartılabildim yarım kilo gitmiş
İyi teşekkür ederim bizim bayramda hastalanmıştı geçmeyen ishal salgını rotadan korktuk biraz toparlanmıştı yine aynısı olmuş viral olduğu için antibiyotik te kullanmıyoruz bekliycez kaptanım çok sağolunGeçmiş olsun canım. Nasıl şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?