Canımm yaa.. Şimdi anca fırsat bulup koştum. Meleğiimm ellerine sağlık kocaman öpüyorum seni*** 2. Takım 596. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 72,1 /71.0 / 1.1 / %1,53)
Ece_ce( 65 / 64,8 / 0,2 / %0,31)
_happy_mom_( 59,8 / 58,7 / 1,1 / 1,84%)
2. Takım ortalaması: % 0,920
Canımm yaa.. Şimdi anca fırsat bulup koştum. Meleğiimm ellerine sağlık kocaman öpüyorum seni
MasallahGünaydın herkese...
1 bucuk saatlik yuruyusumu yaptim . Limonlu suyumu icdim simdi kahvaltiya gecicem. Siz nasilsiniz mapiyosunuz bakiyim? :)))
Canım menülerin saatini de yazarmısınKahvaltı: 1h.yumurta, k.k peynir,bir bardak sütten kahve,çeyrek avokado
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 kase lahana çorbası, 60gram ton balığı
Ara: mini muzun yarısı,1 kask tahin
Akşam: yayla çorbası,köz patlıcan
2.5lt su 30dakika kondisyon bisikleti
Kahve hangisi?Kahvaltı: sucuklu yumurta,iki dilim ekmek
Ara: 1mandalin,çeyrek avokado
Öğlen: 50grm yağsız spagetti parmesanlı
Ara: 200lm sütten yapılmış kahve
Akşam: 2 ızgara köfte,domates,biber
Bugün spor yapamadm ve içtiğim suyu takip edemedim.miktarı bilmiyorum ama aklıma her geldikce her firsatta su ictm.
Alkışlar sana gelsiinGünaydın herkese...
1 bucuk saatlik yuruyusumu yaptim . Limonlu suyumu icdim simdi kahvaltiya gecicem. Siz nasilsiniz mapiyosunuz bakiyim? :)))
Saatini de yazarmısın öğünlerininKahvalti 2 haslanmis yumurta 1 domates 1 salatalik biraz peynir
Öğlen Yoğurt corbasi + 3 adet izgara kofte
Aksam yogurt corbasi
Su 3 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yuruyus
Türk kahvesi.sabah kahvaltı 10:30du. öğlen sanırım14:00 gibi yedim akşam da saat 18:30'da yedim ve günü kapattmKahve hangisi?
Özellikle akşam öğününü kaçta kapattığını merak etmiştim. Dünkü kilon kaçtı canım?Türk kahvesi.sabah kahvaltı 10:30du. öğlen sanırım14:00 gibi yedim akşam da saat 18:30'da yedim ve günü kapattmbidahaki menülerimi artık saatli olarak yazarm.
72.8 canmÖzellikle akşam öğününü kaçta kapattığını merak etmiştim. Dünkü kilon kaçtı canım?
Aramızda çok fark yokmuş.72.8 canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?