gunaydinn kizlarrr
valla hic iyi degilim yaa bugun kendimii cok fena hissediyorum
Neslihan (80.8/79.2/1.6/1.98%)
Allah kolaylık versin canım..zor tabii taşınmak yerleşmekolumunekankayizsmile
süper süper süper
bravo şeker en doğrusunu yapıyosun...
sizlere derken ben kilo aldım bu haftamirmirmirmirönce baklavalar sonrası ve en önemlisi kaçgündür içimde yaşadığım moral çöküntüsü bu haft yere vurdu beniguclubacismile
kızz afferın sana kılo neguzel az az yıyerek kılo vermısın bende oylegünaydınn kızlar.
hemen kilomu söylüyorum
:teytey:72.8:teytey:
her ne kadar tam 72 kilo cıkmasamda buna da şükür diyorum:kedi:
sonnn pısmanlık neye yarar:roflol: neslımm yınede coookk super kılohadi ordan hicte kacamak yapmaya simdilik niyetim yok dunku pismanlik gece uykularimi kacirdi ne diyon sen
yuru sende toparlan ben boyle rakip istemem karsimdaa
öncelikle şu moral bozukluğumdan çıkmam lazımm.canlı caapcanlı ben geri dönüyor ve hemen imzamı değiştiriyorum canlı bir resim eklemeliyim...sevinmesin birileri daha fazlalaelaelaelaelae
bende adanaliyim sekerim hemseri yarisi sayilirizzz :))
valla bilmiym belim agriyorr gogsum batiyor nedense bende anlmadimm
neysee sekerler ben cikiyorum temislikk yapacamm evin hali harapp minnosta gelmis amaa sonra gorusuruzz yine ne yapalimm opuuyorum sizii
günaydın herkese hayırlı cumalar
evet hemen kilomu yazıyorum malesef morakim sıfır oldu ne oldu bilmiyorum iki gün önce tam olarak 83 tüm bu gün malesef 84400 cıktım
minnoşum hoşgeldin bacım :)
hayırlı cumalar canım.günaydın herkese hayırlı cumalar
evet hemen kilomu yazıyorum malesef morakim sıfır oldu ne oldu bilmiyorum iki gün önce tam olarak 83 tüm bu gün malesef 84400 cıktım
hooosss buldummmm mını mını mınnos geldıhihoyyyt 800 gr daha eksık
mınnoss ben bugunde verırım dıyordum ama dunle aynı cıktım
karamelım neysekı fazla cıkmadımcok sukur
hayırlı cumalar canım.
aa niye öyle oldu ki.wc ye cıkmadıysan belkı selma o yüzden fazla cıkmış olabilirisnbilmiyorumkismile
akrep degistir hemen imzani bence de o imzayi gördükce de iclenirsin.
selma12 canim gecmis olsun. yedigin bisey mi dokundu acaba?
minnosprenses 800 gram cok iyi bence azar azar ama istikrarli vereceksin en sagliklisi.
ben de bugün regl oldum. ama önceki kilo bildirimimden cok fazla degil bu haftaki kilom. 2 hafta boyunca paso yattim yediklerime dikkat edemedim kilo yapan seyler yedim. ins. dikkat ettikce haftaya kilo veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?