- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
teş canım güzelmiş mehmet özün yazısı ama ben fındıktan nefret ederim hiç sevmem
canım khvaltı öncesi meyven nrdebilmiyorumkismile bitki çayını ıhlamur kekik de içe ilirsinBUGÜNKÜ YEDİKLERİM KIZLAR
sabah 10 :1 bardak ılık su içtim 1dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 3 zeytin 1 bardak cay
öğlen :saat 1 de :1 tabak yoğurt 1.5 kase şehriye corbası yedim
akşam 5.45 te:yarım kase yoğrt corbası 4 yemek kasığı taze fasulye
aralardada mandalına yedım 2 tane
2litre su (sımdılık)
200 tane ip atladım yarım saat yürüdüm (yürüyerek kipa ya gittim geldim otobüse bınmedım )
50 dk nivea body cd sınden fıtness yaptım 15 dakıka müzik açtım oynadımhihoyyyt
dan brown kayıp sembol kıtabını bıtırdım bugun.cok guzel bır kıtap.cok heyecanlı.
yarında turgut özakmanın DİRİLİŞ adlı canakkale savasını anlatan kıtabını okumaya baslıyacam
Bu arada bugün bır arkadsımla buluştum.ne zamandır gormuyordum.arkadasımı gorunce sok oldum.58 kiloya ınmış.benımle aynı kılodaydı .ipincecık olmuş.cok kıskandım kızlar ya.1 senede vermiş yavas yavas.bende o kilolara ınecekmıyım38 beden olmadan ölürsem gözüm acık gıdecek
kahvaltı öncesi meyve nerde bilmiyorumkismile kitap nerdebilmiyorumkismileevet arkadaşlar geldim gezdim carşıyı kendime siyah bir gömlek aldım birde kırmızı vardı onu almadıgıma pişmanım keşke alsaydım belki yarın gider alırım bilmiyorum bakalım
kahvaltı iki diklim ekmek biraz lor yagsız bir domates yarım salatalık üç tane yeşil biber
öglem bir birbucuk kepce yeşil mercimek yemegi yanında yeşil salata biraz yogurt
akşam haşlanmış tavuk ve yeşil salata
bir lt su üç dört fincan yeşil cay spor ev temizligi ve carşıda gezme regli oldugun için yürüyüş yapmadım duş alınca sorun oluyor bir iki gün daha yapamam
canım khvaltı öncesi meyven nrdebilmiyorumkismile bitki çayını ıhlamur kekik de içe ilirsin
canım khvaltı öncesi meyven nrdebilmiyorumkismile bitki çayını ıhlamur kekik de içe ilirsin
kahvaltı öncesi meyve nerde bilmiyorumkismile kitap nerdebilmiyorumkismile
kızlar selamlar 3günlük aradan sonra
süper bir hafta sonu geçirdim eşim çok hoş bir süpriz yaptı
5 yıldızlı bir termal oteldeydik sauna hamam termal havuz jakuzi fıtness diyet yemekler
süperdi yenilendimmm
bugun çok kötü beslendim ıvır zıvır atıştırdım
sanırım regl olacağım hem şişim hemde sancım var
bakıcı problemimz devam ediyor malesef annem geldi
100 mekik çektim sadece
2. Takıma iyi geceler, keyifli sohbetler.. a.s.
Haftalık durumunuzu veriyorum.. Biraz süsledim, renk olsun diye.. yerimseniben
Yeni arkadaşlar için not.. Az önce paylaşıma linkini bıraktığım bir liste var. Sizin tablonuzda son sütunda yer alan değerler bu listeden alıntıdır. Misal sütunda 9/80 yazıyor.. Bu toplam 80 kişi içinde, verdiği kilonun yüzde ifadesine göre 9. oldu demektir..
Hoşça kalın.. a.s.
oh oh eşin ne güzel bi supriz yapmış senin adına cok sevındım çitlenbikim:kedi:
yenilenmek iyi olmuş artık daha da motive olmuş bir sekılde diyet yaparsın
aynen sekerim yaa hic deme zorla ictim 2lt yatarkende bir yarim lt re ictim ama gel gelelimm gece uc kere wcye gittimneslim valla bende içemiyorum 3 lt.kendımı zorladım bugun 2 lt oldu.su içmek aklıma bıle gelmıyor eyvahedigeldismile
yeşil cayda içemiyorum ben.sabah ıceyım dedım kusacaktım az daha.
siz nasıl içiyorsunuz kızlar ya yeşil cayı.:1no2::uhm:
ne demezsiin nasıl düşünüyorum sorma..bu hafta düştüm diline zatiiiama bundan sonra görürsün sen..:1closedeyes:
aaa guzelmis su bisiklet olayi hosuma gitti ben hergun tepesindeyim ohh bee guzel bir soz duydumm cok sukurkızlar internette DR.Mehmet ÖZ ün bi yazısı hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.
►Sabah kahvaltısında, kırmızı biber tüketin. İki yumurtayla hazırladığınız omletinize, biraz kırmızı biber eklemenizde sakınca yok. Zira kırmızı biber, beyne giden ‘Acıktım!’ mesajlarını durduran kapsaisin adlı maddeyi içerir. Ayrıca kırmızı biber, daha fazla kalori yakmanızı da sağlar.
►Öğle yemeğinden önce, bir avuç fındık yiyin. Fındıkta bulunan kimyasallar, midenizdeki boşluk hissini yavaşlatacak ve tokluk hissetmenizi sağlayacaktır.
►Akşam yemeğinden yarım saat önce, bir dilim yüzde 100 tam buğday ekmeği ile zeytinyağı yiyin. Tam buğday ekmeği, lif içerir; zeytinyağı ise, çok sağlıklıdır.
►Asla öğün atlamayın, mutlaka günde üç öğün yemek yiyin.
►Haftada iki veya üç gün bisiklete binin, ağırlık kaldırın veya karın kaslarını güçlendirecek egzersizler yapın.
►Atıştırma ataklarına hazır olmak için, çantanızda küçük paketler hâlinde; havuç, kereviz, dilimlenmiş elma veya bir avuç fındık bulundurun.
►Araştırmalara göre, televizyon karşısındayken, farkında olmadan daha fazla yemek yiyoruz. Çünkü televizyon seyrederken, ne kadar doyduğumuzun farkına varmıyoruz. Bu yüzden de yemek yediğiniz odada, televizyon bulunmamasına dikkat edin.
►Çok zorda kalmadıkça, akşam 19.00′dan sonra yemek yemeyin. O saatlerden sonra yapılacak yemek seçimlerinin sağlıksız olabileceğini, geç yenen yemeğin uyku düzenini sarsabileceğini unutmayın.
alıntırıdr
Kızlar özellikle şu fındık işi cok hoşuma gıttı :)
07:00 bir taze incir
sabah
08:00:iki çatal deri peyniri,bir kk keçi peyniri,iki siyah bir yeşil zeytin,bir dilim t ekmek,bir bardak çay,iki badem,iki yer fıstığı
ara
12:00:3 alıç,bir taze incir
öğle
13:00-bir biber,bir porsiyon mercimek çorba,bir kaşık kısır,bir marul
akşam
20:00-bir su bardağı yoğurt
bir bardak kekik-3,5 lt su,20 dk türk karikatürleri-karikatürden başka herşeye benziyor yaa.bendeki bitirme hırsı okutuyr bu kitabı..yarım bırakmak bana göre değilbilmiyorumkismile
1. Mekik 1x50
2. Ters mekik 1x20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20
5. Çapraz mekik 20
6. makas hareketi 20
7. Görünmez 10 sn
8. Ayakları kaldırma 10
9. Yürüyüş 30 dk
10. Bacak esnetme 20
11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20
12. Step 20
13. Çömelme 10
14. Geri tekme 10
15. ıp atlama (zıplama) 25
yuhh bacim ya 3ltre icmiss bune bicim bir listee yaakızlar selamlar 3günlük aradan sonra
süper bir hafta sonu geçirdim eşim çok hoş bir süpriz yaptı
5 yıldızlı bir termal oteldeydik sauna hamam termal havuz jakuzi fıtness diyet yemekler
süperdi yenilendimmm
bugun çok kötü beslendim ıvır zıvır atıştırdım
sanırım regl olacağım hem şişim hemde sancım var
bakıcı problemimz devam ediyor malesef annem geldi
100 mekik çektim sadece
cok guzel olmus ellerine saglikkYahu renkler sahiden güzel olmuş.. Bi'daha bakayım dedim.. yerimseniben
GUNAYDIN KIZLAR AKSAM GELEMEDI MISAFIRIM VARDI
bugunde ogleden sonra arazıye gıdıcem onun dosyalarını hazırlamam
lazım bıraz yogunum gecmısı okudum kurallara epey uyulmus sevındım
ben dunu kendıme bır alısma evresı olarak gordum herhalde
kocaman bır kırmızı kartı hakettım neyse canlarım sonra gelırım bol
bıol konusuruz sımdık bıraz ıs yapıyımm mucukkŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?