Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canımKızlar merhaba 2 gündür giremiyorum hepinizi çok özledim müdürümüz değişti devir teslim nedeniyle giremiyorum umarım hepiniz çok iyisinizdir şimdi çıkmak zorundayım hoşçakalın
Aybüke canımcım boşver gitsin her beddua edenin bedduası tutsaydı ohoooo. Rabbim biliyor niyetini gerisi boş.
Mümkün mertebe uzak dur o hanfendiden derim.
Kızlar tuğba iyi şükür test sonuçları da temiz çıkmış. Ama çok yoğunuz bende pek giremiyorum işte ara ara. Haber veririm gelir takıma.
günaydın şeker kızlar..
eşimi gönderdim göreve,gece illaki kızları yatırır babası,küçük anlamadı ama büyük bir başladı babam diye ağlamaya,adam da yolda,ben de meraktayım zaten gece vakti.beni de üzdü valla..allah kimseyi sevdiklerinden mahrum etmesin.
herkese günaydıııınnnnn kızlaaaarrrr
banucum Allah kavuştursun canım, çok zor tahmin edebiliyorum, bu sabah ben de ağlaya ağlaya bir hoş oldum, benim kapı komşum bayanın kars a tayini çıktı, kadının biri 3 yaşında diğeri 5 yaşındas iki evladı var, ayrılmak zorunda kaldı. sabah onla rvedalaşırken kadıncağız yazık yaaa ikisinin de elinden sıkı sıkı tutmuştu ,ciğerim nasıl acıdı nasıl bir ağladım nasıl bir ağladım, gerçekten Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, hel ki bir anneyi evlatlarındannnn
hepinize günaydın kızlar rahatsızlığım devam ediyo
iyileşir iyileşmez aranıza dönmek ümidiyle...
sevgiler hepinize......
akrep ablacim, biraz gec oldu aslinda ama..bizim kizlar yarisi kabul ettiler..
bende spordan vakit bulup giremedim..anca bugun bir sonuc alabildim..siz hala yarismak istiyorsaniz
biz variz yarisa![]()
tabiki istiyoruz şekercik
2. takım kızları duydunuz zilin sesini![]()
70,8-69,2=1,6
cumaya kadar 3 tartı sabahı var
1,6x3=4,8 yapar
69,2-4,8=64,4 gelirim cuma sabahı
nasıl ama
iyi gaz veriyorum demi kendime![]()
kızlarrrr günaydınnnn :)))
ben geldimmmm akrebimmm kızcak bana bu ara inanılmaz boşladım burayı ama bugün itibariyle menü paylaşımına başlayıp düzenli beslenmeye devam ediyo olucam :))
hemmen sabah kahvaltımla başlim
2 dilim çavdar ekmegi , yarım çay brd şekersiz çay , 5 tane siyah zeytin , kibrit kutusu büyüklüğünde peynir , az kırmızı biber
şmdide 1 brd ıhlamur :))