Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oh beee öğlen yemeğiiii :32: :32: :32: açlıktan midem hızlı hızlı döniyiiii, şimdi kendi kendini yiyyceeekkkk :27:

aybükecim anjiyonun tanı için olduğunu biliyorum bir tanem,beni sonrası korkutuyor,annem 3 lü bypass geçirdiğinde ondan önce giren genç çıkamamıştı anjiyodan..damarlar çok tıkalıysa sonrası bypass,sevdiklerin olunca her şey büyüyor gözünde...

Günaydın kızlar,
geçmişi okuyamadım herhalde bir süre daha nete anlık girip çıkacağım.
Bel fıtığım nüksetmişti ve dinleniyordum en azından hareket edebiliyordum. Spor yapıp ilaç alınca geçiyordu. Kızımı kucağıma aldığım gibi
daha beter hale geldi. Kızımı anasınıfından almak zorunda kaldık, kurslarıma bu sezon gidememe ihtimalimi bildirdim. İlaçlarım çok ağır geliyor inşallah faydasını görürüm. Zira iki hafta içinde iyileşme belirtisi olmazsa ameliyat olacağım. Annem yaşlı ve hasta diye ona bahsetmedik, kardeşim dayanamaz söyler panik olur işini aksatır diye ondan bile gizledik.

ya eşim evde kalıyor ya da bir arkadaşım çorba yapmaya geliyor resmen sürünüyorum Allah kimseyi sağlığından etmesin
Kızım küçücük elleriyle kahvaltı getiriyor yatağıma
çorba ve kahvaltı bazen de eşim et yapıyor tavada günlük menülerim böyle
tek korkum kaptanımı zor durumda bırakmak Dün
tartıldım 0,200 gr hareketsiz
halimle vermişim ama bu yeme şekliyle 2 kg bile gitse şaşırmazdım iremezsem artık yarın onu listeye yazarsınız olur mu

Sonraki günlerde de giremezsem sabit bildirim göstereblirsin kaptanım, sorun olacaksa gruptan çıkarabilirsinde ama gerekmiyorsa lütfen yapma burayı seviyorum. Birazdan doktoru arayacağım ilaçlar mı beni şişiriyor öğreneceğim çünkü çok ama çok az yiyebiliyorum ine de şişim ameliyat olup bir kurtulsam başka bir şey istemem güçlendikçe yazarım. hepinizi seviyrm

Kızlar merhaba bugünlerde giremiyorum ama aklım sizde selam verip kaçacağım hızla okumaya çalışıyorum hastalıklar keyifsizlikler almıış başını gidiyor. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu aralar bende hem çok yoğunum hemde keyifsizim müdürümüz değişti her şey değişti uyum sürecindeyiz kendinize iyi bakın beni bu aralar idare edin haftaya inşallah daha iyi olacak

oh beee öğlen yemeğiiii :32: :32: :32: açlıktan midem hızlı hızlı döniyiiii, şimdi kendi kendini yiyyceeekkkk :27:
hadi afiyet olsun canım
Günaydın kızlar,
geçmişi okuyamadım herhalde bir süre daha nete anlık girip çıkacağım.
Bel fıtığım nüksetmişti ve dinleniyordum en azından hareket edebiliyordum. Spor yapıp ilaç alınca geçiyordu. Kızımı kucağıma aldığım gibi
daha beter hale geldi. Kızımı anasınıfından almak zorunda kaldık, kurslarıma bu sezon gidememe ihtimalimi bildirdim. İlaçlarım çok ağır geliyor inşallah faydasını görürüm. Zira iki hafta içinde iyileşme belirtisi olmazsa ameliyat olacağım. Annem yaşlı ve hasta diye ona bahsetmedik, kardeşim dayanamaz söyler panik olur işini aksatır diye ondan bile gizledik.

ya eşim evde kalıyor ya da bir arkadaşım çorba yapmaya geliyor resmen sürünüyorum Allah kimseyi sağlığından etmesin
Kızım küçücük elleriyle kahvaltı getiriyor yatağıma
çorba ve kahvaltı bazen de eşim et yapıyor tavada günlük menülerim böyle
tek korkum kaptanımı zor durumda bırakmak Dün
tartıldım 0,200 gr hareketsiz
halimle vermişim ama bu yeme şekliyle 2 kg bile gitse şaşırmazdım iremezsem artık yarın onu listeye yazarsınız olur mu

Sonraki günlerde de giremezsem sabit bildirim göstereblirsin kaptanım, sorun olacaksa gruptan çıkarabilirsinde ama gerekmiyorsa lütfen yapma burayı seviyorum. Birazdan doktoru arayacağım ilaçlar mı beni şişiriyor öğreneceğim çünkü çok ama çok az yiyebiliyorum ine de şişim ameliyat olup bir kurtulsam başka bir şey istemem güçlendikçe yazarım. hepinizi seviyrm
canım geçmiş olsun umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir
gerçi ameliyatıda çok ağır değil bildiğim kadarı ile

arkadaslar kilo cizelgesi hazırladım ama url yi nereye kaydedecegim bulamadım
yani kk da nereye kaydetcem
tam anlatacaktım baktım yapmışsın profilde çizelge var ya oraya kayıt ediyoruz

Kızlar merhaba bugünlerde giremiyorum ama aklım sizde selam verip kaçacağım hızla okumaya çalışıyorum hastalıklar keyifsizlikler almıış başını gidiyor. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu aralar bende hem çok yoğunum hemde keyifsizim müdürümüz değişti her şey değişti uyum sürecindeyiz kendinize iyi bakın beni bu aralar idare edin haftaya inşallah daha iyi olacak

kolay gelsin canım sanada

aybükecim anjiyonun tanı için olduğunu biliyorum bir tanem,beni sonrası korkutuyor,annem 3 lü bypass geçirdiğinde ondan önce giren genç çıkamamıştı anjiyodan..damarlar çok tıkalıysa sonrası bypass,sevdiklerin olunca her şey büyüyor gözünde...

aklına getirme öyle şeyleri canım

sen güçlü olki onlara sesinlede olsa destek ver canım

allahın izni ile sorun kalmayacak canım

Allahım yaa alıntı yapılamıyoorrr !!! sinir oldumm

neyse banu benim babam bypass bile olmaıyor yüksek şeker hastası olduğu için, ameliyat edecek doktor bulamadık bypass için biz bu riski göze almaayız dedi gittiğimiz her doktor
Allah a emanet yaşıyor babam, her an öldü mü ölecek mi haberini bekledik 1 yıl boyunca, her telefon çalışında ürperdik kesin kötü bir haber geldi diye, çok zor canım biliyorum, yaşamayan bilemez,ama şimdi zaman geçti, sorun geçmedi ama alıştık, babam yine yüksek şekerle mücDELE ediyor yine kalp damarları tıkalı yine kriz geçirme ihtimali var, hatırlarsanız mersin tatili burnumuzdan geldi demiştim, işte babamın şekeri 430 ları bulunca ayak parmağı patladı, kesilme noktasına geldi parmağı, vücut dirençsizliği bir taraftan yataktan çıkamadı, moral bozukluğu bizi perişan etti, hergün hastanedeydik hergün :43: sizin inşallah gerek kalmaz ama bypass şansınız bari var, bak bizim o da yok, Allah a emanet yaşıyor babam :43: :43: ve 400 üstü şekerle insanın ömrü ne kadar dayanır kiii,,, gerçekten çok çok zorrr

selen inan çok üzüldüm, inşallah düzelir güzelim inşallahhhh, bel ağrısı hele ki fırık ağrısı dayanılmaz oluyor biliyorum, Allah yardımcın olsunnn.. kızı neden almak zorund akaldınız o kısmı anlayamadım ???

yaren sanrıım müdürünüz tip biriisi bu kadar stres olduğuna göre, Allah sana da kolaylık versin,, koltuk bambaşka bir şey biliriimm bizzat gördüm, ne hikmetse o koltuğa oturan en yakın tanıdığın bile olsa bambaşka bir havaya bürünüyor, enteresan doğrusuu :)))

şuan nasıl yağmur yağıyor anlatamam
bir bulut sanırım aniden indirdi

herkesin sıkıntısı bu yagmurlarla beraber akıp gitsin

hastalar acil şifa bulsun içimizdeki sınıntılarda akıp gitsin bu yağmur damlaları gibi

çok şükür kızlar,ablamdan iyi haberler var,iki damarına stent takılmış,bypass a gerek kalmamış,sesini de duydum ve üstümden bir dağ kalktı sanki.çok sağolun,desteğinize ihtiyacım vardı.iyi ki varsınız..:16::16:

şuan nasıl yağmur yağıyor anlatamam
bir bulut sanırım aniden indirdi

herkesin sıkıntısı bu yagmurlarla beraber akıp gitsin

hastalar acil şifa bulsun içimizdeki sınıntılarda akıp gitsin bu yağmur damlaları gibi

iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederiz canımcımmmmm :16: :16: inşallah yağmur bereketiyle gelir ve tüm dertlerimizi alıııııııpppp çok çok dönülmez uzaklara alıırrr götürür...

çok şükür kızlar,ablamdan iyi haberler var,iki damarına stent takılmış,bypass a gerek kalmamış,sesini de duydum ve üstümden bir dağ kalktı sanki.çok sağolun,desteğinize ihtiyacım vardı.iyi ki varsınız..:16::16:

çok sevindimmmmmm,stent takılması onun damarlarını açmıştır ve faydası olavaktır, rahatlayacaktır

babacığımın stend takolma operayonu bile riskliydi, şah damarından takıldı stend, şah damarlarının %70 ı tıkalıymış :53::53: doktor masada kalabilir diye diye aldı ameliyathaneyeee ,, offff o ameliyathanenin kapısında ellerimizde kur 'an-ı Kerim ağlaşa ağlaşa nasıl zor saaatler geçirdik,,eski acı zor günleri hatırlattın bana banuu:43::43::43:

çok sevindimmmmmm,stent takılması onun damarlarını açmıştır ve faydası olavaktır, rahatlayacaktır

babacığımın stend takolma operayonu bile riskliydi, şah damarından takıldı stend, şah damarlarının %70 ı tıkalıymış :53::53: doktor masada kalabilir diye diye aldı ameliyathaneyeee ,, offff o ameliyathanenin kapısında ellerimizde kur 'an-ı Kerim ağlaşa ağlaşa nasıl zor saaatler geçirdik,,eski acı zor günleri hatırlattın bana banuu:43::43::43:

ah canım ya,yaranı deştim,ne olur kusura bakma..annemle paylaşamayınca sizden medet umdum,büyük kızım bir haftalıktı annem bypass olduğunda,bilirim stresini,çekilenleri...allah sağlıkla bize bağışlasın onları...

ne dimek banu hiç önemli değil dertleşiyoruz işteee

bugün aylar sonra yüz akı ileee mönümü sunuyorumm Ç))))

ilk güne göre fena değildi sanırsamm :))

SABAH : FORM çay+ 1 kk peynşir+ domates+salatalık+ 1 dilim kepek ekmek

ARA: 1 Adet elma

ÖĞLEN: 3-4 adet izmir köfte+ 1 dilim kepek ekmek+ 1 adet ayran

ARA: 1 adet galeta+ 1 adet ceviz

AKŞAM : 1 kase çorba+ 2-3 kaşık mantı+2-3 adet karnıbahar kızartma ekmek yoookkk :27:

30 dakika dans etceeemmmm :21:

arkadaslar bu ticker da gram olan kilolari nasıl ekliyorsunuz
mesela ben 72,5 yazdıgımda 72,0 olarak gosteriyor virgulden sonrakini gostermiyor
bana yardımcı olurmusunuz

çok sevindim cnm adınaa :)) allah bidaha göstermesin inşallah :))

Günaydın kızlar.
Çok keyifsiz bir dönem benim için.
Kardeşim ve gelinimizle ilgili bir sorun bu.
Çok şükür sağlık değil ama can sıkıcı hemde çok.
Abla olmak ne zormuş kardeşi büyüyünce anlıyor insan.

Kilom açısından gayet iyi durumdayım. Bişiy yiyip içtiğim yok iki gündür. 68,9 kiloyum ama buna bile sevinemiyorum.

arkadaslar bu ticker da gram olan kilolari nasıl ekliyorsunuz
mesela ben 72,5 yazdıgımda 72,0 olarak gosteriyor virgulden sonrakini gostermiyor
bana yardımcı olurmusunuz

Sanırım virgül değil nokta kullan.

günaydın arkadaşlar...sevdiklerim iyiyken gün bana öyle güzel geliyor ki...

İşallah bende pazartesi sabahı aynı böyle yazabilirim.
Geçmiş olsun diyemedim sana ama geçmiş gitmiş bile canım maşallah :38:

Back
X