Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy canım çok tatlısın yaa:1:
nescafe yerine türk kahvesi içebilirsin şekersiz ama..süper bir doping olur..abartmadan olurmu şeker

yok daha neler kuşum..

şşşşş karıştırmayın kızın kafasını..
peynir tamam pilav da 1 kaşıkmış bişii olmaz o da tamam
sadece alkol ve şekerden uzağız tamam kuşum

ben zaten şeker kullanmıom hiç ...dün sadece o yumurtayla 1 kaşık atim dedim ama onuda atmam artık...alkolde bitti...zaten yarından sonra pilavda yemicem..çalıştıgım için bazen çok uykum gelio ve nescafe içiodum...sade ve şekersiz...içmem artık ...arada bi evde türk kahvesi içerim şekersizinden ;) çay için bi sınır varmı? :17::17:

ben zaten şeker kullanmıom hiç ...dün sadece o yumurtayla 1 kaşık atim dedim ama onuda atmam artık...alkolde bitti...zaten yarından sonra pilavda yemicem..çalıştıgım için bazen çok uykum gelio ve nescafe içiodum...sade ve şekersiz...içmem artık ...arada bi evde türk kahvesi içerim şekersizinden ;) çay için bi sınır varmı? :17::17:

şekersiz içtikten sonra çayı istediğin kadar içebilirsin kuşum

yaaa benimde bi kahve zevkim olsunnn oda işyerinde değil evde türk kahvesi olsun baree :31::31:aslında öle şeker var ama ben ozaman bu şekilde yapmıştım bence oynamakda bayağ işe yaradı...hatta yürüyordukta o zaman..ahhh ahhhh eski günlerr...ablamlarla ne güsell yürüoduk şimdi kimsecikler yokk :((

bende yaaaa 58-59 olsam kıyafetlerimde olurr...kardeşiminde düğünü olur sonbaharda...vermek lazım bu kiloları ...buarada bide bebiş olursa yandık ozaman :1::1::1:
yaaa valla ben başlıyom akşam mekike bizimde eylülde sünnet var ama ben ozamana koca göbekli olmayı planlıyom ama kısmet tabi :))
ayy canım çok tatlısın yaa:1:
nescafe yerine türk kahvesi içebilirsin şekersiz ama..süper bir doping olur..abartmadan olurmu şeker

yok daha neler kuşum..

şşşşş karıştırmayın kızın kafasını..
peynir tamam pilav da 1 kaşıkmış bişii olmaz o da tamam
sadece alkol ve şekerden uzağız tamam kuşum

akrebim bende öle diyom hiç bişi yemezse sağlıklı kilo veremezki dimi :))

maalesef var canım
salep ben de severim..
hafta sonu kaçamağın olabilir ama yani mesela dermişim:1:
ayy akrebim haftasonu kaçamağım olsun ozaman :))

yeşil çayda iç kuşum bol bol oda yağ yakıyo :))

şekersiz içtikten sonra çayı istediğin kadar içebilirsin kuşum

yaaa valla ben başlıyom akşam mekike bizimde eylülde sünnet var ama ben ozamana koca göbekli olmayı planlıyom ama kısmet tabi :))

ayy akrebim haftasonu kaçamağım olsun ozaman :))

yeşil çayda iç kuşum bol bol oda yağ yakıyo :))

tamamdır canlarım ..ilk iş tartımı alıom..sonracıma kaynanadan mekik aletini alıom..kocişe ses sistemini aldırıom..şeker yok.nescafe yok ,alkol yok ,ekmek yok,hamurişi kızartma yok,kepek yada tahıllı ekmee devam..vede yeşilçay alıom tabiki...tubiş yeşilçay hamilelikte zararlımı biliomusun?buarada hamile kalırsak napcaz bilmiom...inşallah göbüşlü olursun kıs o zamanaa...ayyy bende kardeşimin düğününe öle olsam :9::9:göbüşlü göbüşlü gece kıyafeti nasıl olur acaba...al işte bak gitti bütün diet :9::9::9::60:

Kahve kilo yapar mı?
Diyet yapanlar ya da kilosuna dikkat etmek isteyenler kahvenin kilo yapıp yapmadığını merak edebilirler. Esasında, kahve kalori açısından bakıldığında oldukça masum bir içecektir. Öyle ki espresso'nun bir fincanında sadece 1-2 kalori vardır. Filtre kahve ve hazır kahvenin bir fincanında ise 8 kalori bulunur.

Bu sebeple, kahve içmek kilo aldırmaz. Hatta tam tersine kahvenin bazı zayıflatıcı etkileri olduğu konusunda çalışmalar bulunmaktadır (Kahve kilo verdirir mi?).

Türk kahvesi kilo aldırır mı?
Tıpkı espresso gibi Türk kahvesinin bir fincanında da sadece bir kalori vardır. Yani sade (şekersiz) içilen Türk kahvesi kilo yapmaz.
Kahve hangi durumlarda kilo aldırır?
Kahvenin kilo aldırması konusunda dikkat edilmesi nokta kahveye eklenen diğer yiyeceklerin kalori miktarıdır.

Eğer kahvenize şeker, krema, çeşitli soslar ya da aromalar ekliyorsanız oldukça yüksek miktarlarda kalori alabilirsiniz. Mesela latte, cappucino, mocha gibi içinde bolca şeker ve yağ olan kahveleri tüketirseniz kilo almanız kaçınılmaz olur. Benzer şekilde Nescafe üçü bir arada ya da ikisi bir arada gibi hazır kahve türleri de sade kahveye göre daha fazla kalori içermektedir.

Kahvede Ne Kadar Kalori Vardır?
Kahvede ne kadar kalori olduğu, kilosuna ve sağlığına dikkat eden insanların aklına takılabilen bir sorudur. Gerçekten de, kahvede ne kadar kalori bulunur?

Bu sorunun yanıtı tamamen içtiğiniz kahveye bağlıdır. Amerikan Tarım Bakanlığı'nın beslenme veritabanına göre bir fincan kahvede (yaklaşık 200 ml) sadece ve sadece 2 kalori bulunur. Ancak, bu içerisine şeker, süt, krema vs. eklenmemiş bir fincan kahve için geçerlidir.

Kahveyi kalorili hale getiren içine koyduğumuz ilavelerdir. Kahvenin içerisinde yoğun olarak bulunan kafeinin acımsı tadını gölgelemek için kahveye katılan bu ilaveler genellikle kalori açısından tehlikeli gıdalardır. Aşağıda bazı kahve içeceklerinin kalori değerini bulabilirsiniz:

Bazı Kahvelerdeki Kalori Miktarı
İçecek Kalori (bir fincan/bardak için)

Hazır kahve 8
Espresso 1
Filtre kahve 8

McDonald's Cappuccino 130
McDonald's Latte 180
McDonald's Mocha 330

Starbucks Filtre Kahve 5
Starbucks Caffè Americano 15
Starbucks Caffè Latte 220
Starbucks Caffè Mocha 290
Starbucks Cappucino 140
Starbucks Caffe Frappucino 430
Starbucks Hot Chocolate 330

Kahveye Koyacağınız İlavelerin Kalori Miktarı
Ekstra Kalori (bir yemek kaşığı için)
Krema 52
Tam süt 9
Yağsız süt 5
Şeker 48
McDonald's kreması 20

Sonuç olarak, kahve kendisi itibarıyla çok düşük kalorili bir içecektir. Ancak, içine ekleyeceğiniz krema, şeker, süt, süt tozu, kahve kreması gibi ilaveler ile tam bir kalori bombardımanı haline gelebilir ve diyetinizi mahvedebilir. Bu nedenle, kahve zincirlerinde bol kremalı ve soslu kahve sipariş ederken bir kez daha düşünün.

tamamdır canlarım ..ilk iş tartımı alıom..sonracıma kaynanadan mekik aletini alıom..kocişe ses sistemini aldırıom..şeker yok.nescafe yok ,alkol yok ,ekmek yok,hamurişi kızartma yok,kepek yada tahıllı ekmee devam..vede yeşilçay alıom tabiki...tubiş yeşilçay hamilelikte zararlımı biliomusun?buarada hamile kalırsak napcaz bilmiom...inşallah göbüşlü olursun kıs o zamanaa...ayyy bende kardeşimin düğününe öle olsam :9::9:göbüşlü göbüşlü gece kıyafeti nasıl olur acaba...al işte bak gitti bütün diet :9::9::9::60:

ayyy bilemedim nese biz nolur nolmaz ıhlamur ,içelim yeşil çay içmeyelim :))

amanın coşmuş bizim takım..:1::1::1:
çok sağolun şekerlerim,öpüyorum hepinizi..:54::54:
mrı çekildi,cuma sonuç alacağım,bakalım hayırlısı...
ah selenciğim,aynı dertten muzdaribiz kuzum,yatmak istiyorum ama ufaklık hep tepemde,neyse buna şükür,allah beterinden saklasın değil mi...
hepsini okuyup alıntılamak istesem de çok oturmak can yakıyor,müsaadenizi istiyorum kızlar...görüşmek üzere...

ah selenciğim,aynı dertten muzdaribiz kuzum,yatmak istiyorum ama ufaklık hep tepemde,neyse buna şükür,allah beterinden saklasın değil mi...
hepsini okuyup alıntılamak istesem de çok oturmak can yakıyor,müsaadenizi istiyorum kızlar...görüşmek üzere...

banucumm çok çok geçmiş olsunnn yat sen kalkma bidenem öpüyorum senii :))

pilav çok az ama 1 kaşık ..alkol bitti artık...kaşarıda yemicem vazgeçtim...bide yürüyüş için kandırabilsem kocişi ohhhh...sadece meyvelerle geçiştircem öğünleri bi tek sabah kahvaltısı yaparım..:1::1:

Canım öğünlerini geçiştirme. Düzgün beslen. Amacımız sağlıklı kilo vermek.

kızlarrr bişi sorcam ben salep ve capicino yu çok seviyom onlarda çok kalori varmı???

kıss sen bu kadar şeyi nasıl yedin ...anlamadım walla...ben yesem onları aksine şişerim çünkü ne zaman rejime başlasam aksi gibi kilo alıodum eskiden..sonrada bırakıodum rejimi ondan sonra zayıflamıştım walla..65 kilodan 51 kiloya düşmüştüm ...umarım şimdide verebilirim...

Evet ikiside çok kalorili canımcım maalesef.

Canım dikkat et kendine Geçmiş olsun tekrar.

hamilelikte yeşil çay önerilmiyor canım ve ada çayıda..söktürücü özellikleri olduğu için..
ayyy bilemedim nese biz nolur nolmaz ıhlamur ,içelim yeşil çay içmeyelim :))
bencedee

canım benim yaa..dinlen sen kuşım..Rabbim acil şifalar versin sana..
selen naptı acabaa:26:

herkese merhaba arkadaslar kacgundur yazamıyorum haftasonları bilgisayarım calısmadıgı icin yazamıyorum haftaici sadece yazabiliyorum
dunde cok yogundum saat 4,30 da isten cıktıgım icin 4.30 dan sonra pek nete girme sansım yok

bu aralar sigarayı bıraktıgımdan cok diete dikkat edemedim bugun sigarayı bırakmamın 6. gunu ve ayrıyetten orucluyum zaten sahurdada 3 dilim ekmek peynir zeytin 2 hurma yedim

sigarayı bırakmam gerekiyordu cunku sigarayı ac karna icemiyordum sigara icmek istedikce gidip yemek yiyor sonra iciyordum kısır döngü gibi yani boylece sigara bırakmaya karar verdim
cok enteresan millet kilo aldırır diye sigara bıralmıyo bense kilo vercem diye sigara bırakıyorum.
gecen 5 gun acaip istahım acıldı ama dün biraz normale dondum
bugunde zaten orucluyum ve dietede devam her ne kadar sigara bıraktıgımdan beri dikkat edemesemde 2 gun daha oruc tutacagım orucluyken oruc diyeti yapıyorum

umarım basarılı olabilirim
birkaç gün iştahın açılsada önemli değil 6 gün geçmiş diğer günlerde geçer sigara okadar kötüki

bende bırakanlardanım ve kesinlikle rahat rahat bir güne uyanmak çok güzel

inşallah kocaman göbüşlü olacaksın sünnette ama olana mekige devam:):1:

canım benim bildiğim hiç bir bitki çayını içmeyin diyorlardı
çünkü ağır metal ıvır zıvır toplandığı yerler falan bir sürü tantanası var bu riske hiç girmeyin taze sıkılmış meyve suyu en güzeli

sanada inşallah kocaman bir göbüş diliyorum

geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçerde rahatlarsın

evet acaba selenin nasıl oldu

Kızlar merhaba ben geldim. Bir süredir giremiyorum sizleri özledim ama ama.....
Kaptanım paylaşımda bulunamıyorum takım kurallarına uyamadığımın farkındayım biraz daha böyle gidebilir İsterseniz ayrılabilirim ama sizin için sorun yoksa sadece 1 kilom kaldı hedefe mezun olmak istiyorum.

bencede sorun etme biran önce yeni müdürünüze alışırsınız inşallah

Benda kahveyi çok severim
aralarda içmeye bayılırdım şimdi türk kahvesine çevirdim oda hergün değil keyif anlarında sade bir şekilde

arasıra çok nadir uykumu açmak içiyorum nescafeyi

birkaç gün iştahın açılsada önemli değil 6 gün geçmiş diğer günlerde geçer sigara okadar kötüki

çünkü ağır metal ıvır zıvır toplandığı yerler falan bir sürü tantanası var bu riske hiç girmeyin taze sıkılmış meyve suyu en güzeli

ayyy inşallah cnmmm :))) inşallahhhh

inşallahhhhhh canımmmm :)))

Canım öğünlerini geçiştirme. Düzgün beslen. Amacımız sağlıklı kilo vermek.

Evet ikiside çok kalorili canımcım maalesef.

Canım dikkat et kendine Geçmiş olsun tekrar.

tamam canımmm çok saoll;) oyy oyyy rakibime bak bana nelerde sölermişşşşşş :29::29::29::29:

herkese merhaba kızlar bgün elektiriğimiz yoktu koca şehirde daha 1-2 ssaaat oldu geleli kabus gibiydi bugün yine dyet ve yürüyüş yaptım da benim en büyü sorunum farkında olmadan ya da farkında olarak tamam tamam bilerek ve isteyerek aralarda tatlımsı şeyler atıştırıyorum yaaa!! nasıl ket vuracağım bu isteğe bilemiyorum :((( ama onun dışında çok güzel gidiyor diyetim ve yüüryüşüm

merhaba kızlar bu akşam üstü dayanamayıp doktora gittim ve ayağımdaki sargıyı çıkarmasını söyledim. röntgen çektiler iyileşmiş sayılır ama hala biraz şiş üzerine bir kaç gün daha basma dedi. bunada şükür bir hafta daha bekleyemeyecektim :))) sargı çıktı ama şimdide hafif hafifi zonkluyor kan hücum ediyor heralde bu akşamı atlatayım yarın sabah yürüyüşe çıkacağım bakalım ne kadar yürüyebileceğim.

nazara geldik takımca galiba :(( banucuğum cuma günü sonuçları alacakmışsın inşallah sıkıntılı bir durum yoktur. selen nasıl oldun acaba? merak ettim. aramıza yeni katılan Tuğbadan torpilli arkadaşıma hoşgeldin diyorum :))) yeni insanlar gelince onları hevesi enerjisi takımımı canlandırıyor değil mi :))

Son düzenleme:
Back
X