Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese merhaba kızlar bgün elektiriğimiz yoktu koca şehirde daha 1-2 ssaaat oldu geleli kabus gibiydi bugün yine dyet ve yürüyüş yaptım da benim en büyü sorunum farkında olmadan ya da farkında olarak tamam tamam bilerek ve isteyerek aralarda tatlımsı şeyler atıştırıyorum yaaa!! nasıl ket vuracağım bu isteğe bilemiyorum :((( ama onun dışında çok güzel gidiyor diyetim ve yüüryüşüm
sen spor ve diyetine dikkat et canım gerisi kolay şekerli bişi için tarçın çok işe yarıyor yeşilçay içiyosan onun içine yoksa süte yoksa sıcak suya çay gibi içebilirisn inanılmaz kesiyor tatlı isteğini adet döneminde bile iş yarıyor:1:

kızlarrr günaydınnnnnn :)))
günaydın canım

hemennnn menümüde paylaşimm :))
sabah:2 dilim ekmek , 4/5 adet yeşil ve siyah zeytin kk peynirr yaaa bişi sorcam ben zeytin çok yiyorum ama yememelimiyim ???
ara:ıhlamur
öğle: az zeytin yağlı pırasa , yarım biber dolması , az soya soslu tavuk , patlican musakka , 1 kase yoğurt
ara: bi öküze sinirlendim 1 tane ülker fıstıklı çikolata :((((
akşam: 1 kase domates çorbası , 1 tabak bamya , 4 yemek kaşığı pilav
canım bir kişiye sinirleniyon kendinden niye alıyon hırsını suçlu sen değil o değilmi ona versene cezanı

günaydın kızlar,

banucum çok geçmiş olsun canım.

seray hosgeldin.

herdemk özlettin kendini bitanem ama düzelmeye gitmen gayet güzel

2.takım güzelleri selam olsun hepinize.
sanada selam canım

dünkü menüm:

sabah; 2 ceviz, bir dilim ekmek, yeşillik ve şekersiz çay

ara: yeşilçay, şekersiz çay ve türk kahvesi

öğle; zeytinyağlı ebegümeci ve bir dilim ekmek

ara: bir portakal

akşam; z.yağlı kereviz ve salata

70 tane mekik, 20 dk aerobik hareketleri, 3 lt su.

ben spor yapıyorum oğlum da benimle yapıyor eşimde dayanamadı heryerim kaskatı ben de yapıyım de biraz rahatlayayım dedi. anlayacağınız aile boyu spor yaptık dün akşam :)))))))
aile boyu spor süper:)))

21.02.2012 menüm:

sabah: kepekli totat ekmeğinde 3 dilim kaşarlı tost ve şekersiz çay

ara:nescafe sade ve şekersiz...(ama dün sondu bundan sonra yok :17: sadece arada bi türk kahvesi içecem)

öğle: patatesli tavuk yemeği vardı..4 dilim patatesinden,küçük bir parça tavuk gögüs etinden ,4 yemek kaşıgı bulgur pilavı..1 küçük dilim ekmek ve yarım kase yoğurt..

ara: 1 adet elma..1 bardak çekersiz çay..

akşam: 3 yemek kaşığı yoğurt 1 dilin kepekli tost ekmeği (kızarmış) ve yarım kase çorba(brokoli havuç soğan şehriye ve sütle yaptıgım bi çorba,tavsiye ederim süper oluyo...)

ara: yatmadan önce yarım bardak şekersiz süt..

ve 4 litre su...
4 litre su çok değilmi maşallah canım valla bende seviyorum tavalet olayı geriyor beni
çorbanın tarifini isteyecektimki yazmışsın zaten aldım ve haftasonu deneyeceğim canım

Günaydın güzel takımımın gezel hatunları:16:

Aynen öyle şekercim...
Yeni arkadaşların enerjileri bulaşıcı olur..
günaydın canım sanada

bak bak bak hemmende savunmaya geçmiş kuzummmmm :))) afiyet bal şeker olsunnn.... valla ben özgeyi gözü gönlü açılsın azcık sağlıklı yemek yesin die götürüyomm kızz özgee benmi koyuyorum tabağına okadar yemeğii azzz al ozamn nie bana atıyon suçuuuu

:9::9::9::9::9: çokmu alıo tubişşşş :9::9::9: aaaa özgecimmmm nie tubişe suç atıonnn...benim burdaki arkadaşlar şokta zaten...şaşırıolar walla az yiyosun diolar...mutlaka hergün çikolata yerdim metro bağımlısı olmuştum resmen...artık yok:D tatlı aldırimmi die dalga geçiolar...aldırrr yememki diom.....anlıcan beni burdakiler caydırmaya çalışıo :1::1::1:

günaydın şekerler

:119::119::119:

günaydınnnnnnnn :34::34:

herdemkçim sen dikkat et yinede yürümeye acele etme bence

nasıl olsa iyleştiğin gibi eski hızına dönersin canım

aşçılar koydugu için yemeği isteyemedim utandımmm :17: ama dolduruyodu dedimki al onların coğunu :9:tavsiyelerinizi dikkate alacağım :42:

çorbanın tarifi: 3 diş sarmısak,1 adet havuç,1 adet soğan bunları rendele 1 kaşık un koy(kaşık bayağ dolu olsun) az yağ koy ve hafif pembeleşinceye kadar hepsini kavur..sonra üzerine 6 su bardağı soğuk su koy.kaynadıktan sonra 1 çay bardağı tel şehriye koy...bayağ bi kaynasın çorba kıvamını alacak biraz..sonra üzerine ince ince kıyılmış iki dal brokoliyi koy..2 bardakta soğuk süt ekle..kaynasın bayağ...çorbanın koyuluğuna göre süt ekeleyebilirsin..çok sulu ise ayrı bi kapta sıcak suda birazcık un karıştırıp çorbaya ekleyebilirsin(topaklanmaması için..)sonra üzerine 2 yemek kaşığı tereyağını bi tavada eritip nane koy içine onuda çorbanın üzerine ekle...afiyet olsun..tabi ben tereyağını çok az kullandım diet yemeği olmuşmudur sence akrepcimm...ama favori çorbamdır...heleki 2 yaşındaki yeğenim bayılıo bu çorbaya :34:

Havuç ve unu saymazsak süper şekercim..
Tereyağı da sağlıklı yağlar içinde canım ve de tok tutuyor..rahatlıkla tüketebiliriz..

Pazartesi

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,5 siyah zeytin,bir avuç içi büyüklüğünde kaşar peyniri

Öğle:
Bir kase tarçınlı süt,çikolatalı nesfit

Akşam:
2 kaşık pırasa,1 çatal spagetti,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu,yeşil soğan

1,5 litre su
3 kupa karışık bitki çayı
30 dk yürüyüş

Salı

Kahvaltı öncesi:
1 elma

Kahvaltı:
1 kase tarçınlı süt,çukulatalı nesfit,2 ceviz

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase tarçınlı süt,2 ceviz,çukulatalı nesfit, 2 kapsül omega3

Akşam:
2 dilim ıspanaklı ve peynirli börek ,1 kase tarhana çorba,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu

Yatmadan önce:
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
50 dk yürüyüş
Kitap:aynı kitaba devam

canım elma sirkeli su nasıl oluyor faydasını görüyormusun bende içeyim diyorum

çok faydalıymış hazımsızlık için falan iyiymiş canım

sen spor ve diyetine dikkat et canım gerisi kolay şekerli bişi için tarçın çok işe yarıyor yeşilçay içiyosan onun içine yoksa süte yoksa sıcak suya çay gibi içebilirisn inanılmaz kesiyor tatlı isteğini adet döneminde bile iş yarıyor:1:

günaydın canım

canım bir kişiye sinirleniyon kendinden niye alıyon hırsını suçlu sen değil o değilmi ona versene cezanı

sanada selam canım

4 litre su çok değilmi maşallah canım valla bende seviyorum tavalet olayı geriyor beni
çorbanın tarifini isteyecektimki yazmışsın zaten aldım ve haftasonu deneyeceğim canım

günaydın canım sanada

bilmiom walla ama normaldede öle zaten diete özgü değil bu su içmem...çok içerim suyu...hadi bakalım umarım beğenirsin...aaaa buarada çorbaya tuzu en son atıosun ama kullanırmısın bilmem tabi ben cok az atım...altını kapamadan önce at tuzunu atacaksan;)

Havuç ve unu saymazsak süper şekercim..
Tereyağı da sağlıklı yağlar içinde canım ve de tok tutuyor..rahatlıkla tüketebiliriz..

çok saol öğlen yemeğim bu ozaman getirmiştim işyerine;) sanada söleyim tuz enson atılıo çorbaya...altını kapatmadan önce at...tabi biz az atıoz...ama başkalarına yaparsan bilgin olsun ;)

Pazartesi

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta,3 ceviz,5 siyah zeytin,bir avuç içi büyüklüğünde kaşar peyniri

Öğle:
Bir kase tarçınlı süt,çikolatalı nesfit

Akşam:
2 kaşık pırasa,1 çatal spagetti,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu,yeşil soğan

1,5 litre su
3 kupa karışık bitki çayı
30 dk yürüyüş

Salı

Kahvaltı öncesi:
1 elma

Kahvaltı:
1 kase tarçınlı süt,çukulatalı nesfit,2 ceviz

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase tarçınlı süt,2 ceviz,çukulatalı nesfit, 2 kapsül omega3

Akşam:
2 dilim ıspanaklı ve peynirli börek ,1 kase tarhana çorba,maydanoz,nane,turp,süsbiberi turşusu

Yatmadan önce:
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
50 dk yürüyüş
Kitap:aynı kitaba devam

:31::31: elma sirkesini ne kadar koyuyorsun canım 1 kupaya...

menüm

kahvaltı
1yumurta-peynir-3 yeşil zeytin limonlu-ceviz-çay
ara
fındık
öğlen
yoğurt -mercimek çorba-2 dilim ekmek
akşam
karnıbahar yemeği -mandalina-elma

2 litre su 1 bardak yeşil çay

bilmiom walla ama normaldede öle zaten diete özgü değil bu su içmem...çok içerim suyu...hadi bakalım umarım beğenirsin...aaaa buarada çorbaya tuzu en son atıosun ama kullanırmısın bilmem tabi ben cok az atım...altını kapamadan önce at tuzunu atacaksan;)

valla iyiki söyledin ben atardım hemen sonra kesilirdi çorba:))))teşekkürler canım

canım elma sirkeli su nasıl oluyor faydasını görüyormusun bende içeyim diyorum

çok faydalıymış hazımsızlık için falan iyiymiş canım

:31::31: elma sirkesini ne kadar koyuyorsun canım 1 kupaya...
Kupanın dibine az sirke katıyorum fazla değil..2 tatlı kaşığı kadar..Üzerine de su ekliyorum..
menüm

kahvaltı
ara
fındık
öğlen
akşam

menü güzel ya spor ya kitap???

iremcim bu arada sen dukana uygun yiyecekler aldıktan sonra hiç problem değil hatta çok yağlı olmadıktan sonra öyle yerler avantaj bile çeşit çok olur iyi olur

tubişim ekmek pilav makarna türevi olmadıktan sonra süper azaz ama çeşit süper gözü doyar insanın

makarna deyince makarna yemiyeli çok oldu ya benim canım çekti bak kendi kendimin canını çektirdim haftasonu öğlen menüm olsun

uyuyana kadar sindiririm hiç değilse:)))

Kupanın dibine az sirke katıyorum fazla değil..2 tatlı kaşığı kadar..Üzerine de su ekliyorum..

menü güzel ya spor ya kitap???

canım bu ikiside bugün malesef yok ders te çalışmadım çünkü iki gündür uykusuzdum dün kızıda annemlere emanet edip 9 da sızdım
oda beniim arkamdan uyumuş 9,30 da sabaha kadar anakız uyuduk amavücudumun dinlendiini hissettim

ama bugün mekikte olsa sadece çekeceğim sonrada yapamadığım derslerimi yapacağım kaptanım

günaydın şekerler

:119::119::119:
günaydınnnn cnmmmm
o kaşar azalacak zaten kıss dünkü menüm o dün konustuk ya kaşar mevzunu bugün ikiye düşürdüm...bugünkü menümde hazırr aslında akşama taze fasülye yaptım onu yicem yoğurtla o kadar:D yarın yazarım artık ne kadar yediğimide..walla çok tuvalete gidiom benn..çok su içiom ama normaldede böle zaten..işyerinde iki tane 1,5 ltlik su bitiyo evdede bir sürahi bitti ...sizin o öle işte kuzucumm...sizin ora iyiyimiş ya ozaman burdada hergün çorba pirinç pilavı genelde, yemek ve yoğurt olur..bakalım bugün ne var bilmiom ama ben evden çorba getirdim...onu içerim sadece...inşallahhh...
biliyom bidenemmmm sen yapcan bu işi :)) ohh taze fasulya ve yoğurt süpper 2 li :)) şimdiden afiyet olsun bende kabuska yaptım içine az bulgur koydum yağurtla onu yicem :))

günaydın canım

sanada selam canım

günaydın canım sanada
yaaaa evevt asında bende öle düşünüyorum ama o kadar sinir oldun kiii anlatamam kendime zarar verdim :((
:9::9::9::9::9: çokmu alıo tubişşşş :9::9::9: aaaa özgecimmmm nie tubişe suç atıonnn...benim burdaki arkadaşlar şokta zaten...şaşırıolar walla az yiyosun diolar...mutlaka hergün çikolata yerdim metro bağımlısı olmuştum resmen...artık yok:D tatlı aldırimmi die dalga geçiolar...aldırrr yememki diom.....anlıcan beni burdakiler caydırmaya çalışıo :1::1::1:

günaydınnnnnnnn :34::34:
ayy benimde çekmece çikolata dolu valla napcam bilmiyom kimseyede vermem çuku çukularımıııııııı
menüm

kahvaltı
ara
fındık
öğlen
akşam

menü süpper afiyet bal şeker olsun cnmm :))

akrebimmmmmm sen benim yazdıklarıma artık bişi demiyosun menümüde yorumlamıyonn küstükmü acepppp

Back
X