sen spor ve diyetine dikkat et canım gerisi kolay şekerli bişi için tarçın çok işe yarıyor yeşilçay içiyosan onun içine yoksa süte yoksa sıcak suya çay gibi içebilirisn inanılmaz kesiyor tatlı isteğini adet döneminde bile iş yarıyorherkese merhaba kızlar bgün elektiriğimiz yoktu koca şehirde daha 1-2 ssaaat oldu geleli kabus gibiydi bugün yine dyet ve yürüyüş yaptım da benim en büyü sorunum farkında olmadan ya da farkında olarak tamam tamam bilerek ve isteyerek aralarda tatlımsı şeyler atıştırıyorum yaaa!! nasıl ket vuracağım bu isteğe bilemiyorum(( ama onun dışında çok güzel gidiyor diyetim ve yüüryüşüm

günaydın canımkızlarrr günaydınnnnnn :)))
canım bir kişiye sinirleniyon kendinden niye alıyon hırsını suçlu sen değil o değilmi ona versene cezanıhemennnn menümüde paylaşimm :))
sabah:2 dilim ekmek , 4/5 adet yeşil ve siyah zeytin kk peynirr yaaa bişi sorcam ben zeytin çok yiyorum ama yememelimiyim ???
ara:ıhlamur
öğle: az zeytin yağlı pırasa , yarım biber dolması , az soya soslu tavuk , patlican musakka , 1 kase yoğurt
ara: bi öküze sinirlendim 1 tane ülker fıstıklı çikolata(((
akşam: 1 kase domates çorbası , 1 tabak bamya , 4 yemek kaşığı pilav
sanada selam canımgünaydın kızlar,
banucum çok geçmiş olsun canım.
seray hosgeldin.
herdemk özlettin kendini bitanem ama düzelmeye gitmen gayet güzel
2.takım güzelleri selam olsun hepinize.
aile boyu spor süper:)))dünkü menüm:
sabah; 2 ceviz, bir dilim ekmek, yeşillik ve şekersiz çay
ara: yeşilçay, şekersiz çay ve türk kahvesi
öğle; zeytinyağlı ebegümeci ve bir dilim ekmek
ara: bir portakal
akşam; z.yağlı kereviz ve salata
70 tane mekik, 20 dk aerobik hareketleri, 3 lt su.
ben spor yapıyorum oğlum da benimle yapıyor eşimde dayanamadı heryerim kaskatı ben de yapıyım de biraz rahatlayayım dedi. anlayacağınız aile boyu spor yaptık dün akşam :)))))))
4 litre su çok değilmi maşallah canım valla bende seviyorum tavalet olayı geriyor beni21.02.2012 menüm:
sabah: kepekli totat ekmeğinde 3 dilim kaşarlı tost ve şekersiz çay
ara:nescafe sade ve şekersiz...(ama dün sondu bundan sonra yoksadece arada bi türk kahvesi içecem)
öğle: patatesli tavuk yemeği vardı..4 dilim patatesinden,küçük bir parça tavuk gögüs etinden ,4 yemek kaşıgı bulgur pilavı..1 küçük dilim ekmek ve yarım kase yoğurt..
ara: 1 adet elma..1 bardak çekersiz çay..
akşam: 3 yemek kaşığı yoğurt 1 dilin kepekli tost ekmeği (kızarmış) ve yarım kase çorba(brokoli havuç soğan şehriye ve sütle yaptıgım bi çorba,tavsiye ederim süper oluyo...)
ara: yatmadan önce yarım bardak şekersiz süt..
ve 4 litre su...
çorbanın tarifini isteyecektimki yazmışsın zaten aldım ve haftasonu deneyeceğim canım
günaydın canım sanadaGünaydın güzel takımımın gezel hatunları
Aynen öyle şekercim...
Yeni arkadaşların enerjileri bulaşıcı olur..