- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
Günaydın kızlarr. burdada hava gri ve yağışlı. kardan bıkmıştık yağmur yağmasına cok sevindim
bu hafta çok pis hırs yaptım
cünkü kendimi tehtid edıyorum. bu haftada boğazıma engel olamazsam kendime küsecem bi daha konuşmayacam 

yaza 3 arkadasım evleniyor. ayda bir kılo verirsem temmuza kadar fıstık gıbı olurum inş.
günaydınnn canım. bende çok istıyorum koşu bandı ama evdekıler aldırmıyor
güle güle kullan sende
günaydn akrebimm
aminn inş. günaydın canım
günaydın canım. haftasonun cok eğlenceli gecmiş sevindim senin adına :)
bu hafta çok pis hırs yaptım

yaza 3 arkadasım evleniyor. ayda bir kılo verirsem temmuza kadar fıstık gıbı olurum inş.
Aaaa kızlar söylemyi unuttum koşu bandım geldi. Ve dün ilk sporumu yaptım.
20 dakika tempolu yürüyüş. Çok iyi geldi valla. Her akşam en az 10 dakika yürücem bakalım. Haftasonları biraz daha fazla.
Birde twister yapıcam 30 kez akşamları.
10 dakika da selülit kemeri var titreşimli ondan yapıcam![]()
günaydınnn canım. bende çok istıyorum koşu bandı ama evdekıler aldırmıyor

günaydın kızlar
burda da var bol yağmur bol gri hava
günaydn akrebimm
herkese günaydın.mutlu,sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için inşallah..
aminn inş. günaydın canım
herkese günaydınnnn...ben cumartesi menümü yazmıstım şimdide 26.02.2012 pazar menümü yazayım:
sabah: patatesli yumurta (2 kibrit kutusu kadar) 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kupa bardak şekersiz çay..
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi, 1 adet küçücük muz..
öğle: pikniğe gittik bi baktıkki sacda sıkma börek yapıolar dayanamadım 2 adet patatesli sıkma yedim yanındada yarım bardak kola içtimm :))
ara:1 çay bardağı şekersiz çay..
akşam: 1kase mercimek çorbası,2 kasık makarna,1 tane et köfte,1 dilim normal ekmek,yarım bardak yedigün..(haftasonu gitti yani benim diet accık)
ara: boş..
doğa yürüyüşü gibi bi yürüyüş yaptım...köpek yavrularını kovaladım..20 taneydi çok tatlılardı..hatta en miniciğini aldı yengemler beslemek için..bende alıodum aldırmadılar( bebek düşünüosun olmaz dediler
( hava süperdi çok ii geldi walla...cumartesi sabah işe gelmek için çıktım evime pazar akşam 5 te geldim :)) plansız programsız süper bi hafta sonuyduu:))
günaydın canım. haftasonun cok eğlenceli gecmiş sevindim senin adına :)