- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
afiyet olsunn cnmm hadi bakalım bu azimle bu hafta tartı yüzünü güldürücek inşallah :))
ayyy sen kocişsizmi gittinnn asla benimki göndermez valla yapışık ikiz gibiyiz ben nereye o oraya ayyy hadi bişiler planlayın ozaman baş başa gidip aşk tazeleyin :))
walla öle oldu fazla sevmez benim kociş kalabalık gezmeyi..ben c.tesi teyzesinde kaldım bide...çünkü arkadaşı gelcekti eşimin onlar bizde kaldılar kuzenleriyle falan..benim içinde değişiklik oldu ...haftaya ki plan başbaşa değildi wallaa teyzeler anneler vs..

Aman efendim o sizin gıcıklığınız.
Arada lazım canım böyle. Bizde genelde birlikte gezeriz kocişkomla ama arada ben kızımı alır çıkarım.
Yada arkadaşlarımızla tek tek buluşuruz. Evde kalan çocuğa bakar![]()
bencede lazımm ...ayyy kısss senin kızınmı var maaşallahhh...ne güselll...darısı bizlere olsunda bizde bebelerle gezelim ayyy..

valla biz ailecek bayılırız pikniğe birazcık daha havalar güzelleşsin erkenden gideriz malum oğlanın öğle uykusu olunca erken gidip erken dönüyoruz dışarda uyumaya bir alıştırabilseydim öyle birşey olmayacaktı ama olsun biz yine de büyük keyif alıyoruz. bugün sabah da kaltık hazırlandık tam evden çıkacaz kaan tutturduk deniz kenarına gidelim diye zor ikna ettim onu.
ohh maaşallahh süpersiniz walla...neden uyumuyoki dışarda ...uyuyanı arabaya yatırırlardı bizimkilerde:) ama olsun ölede olsa zevklidir dışarda vakit geçirmek