afiyet olsun canımhemen menümüde paylaşimm
sabah: 2 dilim ekmek , zeytin , peynir ve maydanoz
ara:ıhlamur
öğle: 2 dilim ekmek 5 adet köfte
ara:açık çay
akşam: domates , soğan ve maydonozdan olusan bol limonlu salata ve 1 dilim ekmekk
ayyy ben çok ekmek yemişim farketmedenn(
ekmek bence fazla değil eğer ince ise çünkü ekstradan pilav makarna herhangi bişi yok belki salata ile yediğin olmayabilirdi ama oda salatadan başka bişi yememişsin
aynen katılıyorum canım herdemksten iyi haberler artık darısı elen ile banunun başınacanım benim kesinlikle bu fiyatı ödeme..
onlar soyguncuysa sen de akıllısın çok şükür..
birkere önceden bildirmeleri gerekirdi ne kadar tuttuğunu..
amin canım amin..
nasıl oldun sen..
herdemkden iyi haberler aldık..
sen ve banu da iyileşirse daha mutlu olucaz inş.
afiyet olsun seni ayrıca bu kadar suyu içtiğin ve içebildiğin için tebrik ediyorum27.02.2012 MENÜM
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilimli kaşar ile tost şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:1 kepçe kuru fasülye 2 yemek kaşığı pirin pilavı 1 kase yoğurt (özlemişim pilavı ayyy)ekmek yok
ara: 1 adet elma 1 bardak şekersiz çay
akşam:2 adet biftek 1 yemek kaşığı pilav ekmek yok
ara:1 fincan türk kahvesi
4 litreye yakın su içtim ...mekik çekemiorum belim felaket ağrıo dünden beri...cuma günü başlamıştım mekiğe ama dün ağrımaya başladı...neden oldugunu anlamadım mekiktenmi acaba...kitapda okuyamadım...acil bi kitap bulmam lazım![]()
afiyet olsun canım bende başlamıştım elma sirkeli suya aklıma gelirse günde bir kere içiyorum ama gelmezse kalıyor alışkanlık haline getirmem lazımben de menümü ekliyorum hemen..
kahvaltı öncesi
bir elma
kahvaltı
avuç içi kadar kaşar(acele ile hazırlıksız çıkınca evden.dolapta bunu buldum..aç kalmakdan iyidir dedim)
ara
bir elma
öğle
bir kase tarçınlı süte; üç ceviz ve nesfit ekledim
akşam
haşlanmış iki tavuk sarma,
iki kaşık bulgur pilavı,
bol salata,
az pide,
şalgam turpu,
pişmiş yeşil biber,
süsbiberi turşusu,
kornişon
yatmadanönce
bir kupa elma sirkeli su
spor:
su:1,5 litre
kitap:duma adası(stephen kıng)
kitaptan birkaç cümle:
"CARSON la nişanlanmak için daha çok genç olduğumuzu söylemediğin için teşekkür ederim."
"yararı olurmuydu?"
"hayır"
"hayır.hem zaten annen bu işi ikimize yetecek kadar yapacaktır."
ılse önce canı yanmış gibi ağzını buruşturdu,sonra da güldü.