- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de neden dayandınki yeseydin hafta sonu sabahı canım yaa..
bir de canıma deydi demezmi Allahım yaagözüm üstünde bu hafta ona göre canım...umarım başka kaçamak olmaz haa ne dersin
![]()
ahaaa akrep kızdı kaççç aysunnnnnn
üşenmiceksin kuşumm..hani metro kabını soyar gibi kolay gelicek salata yapmak..zira biri kilo yapıyor sivilce yapıyor çabuk yaşlandırıyor diğeri de hücreleri canlandırıyor tok tutuyor kilo verdiriyor..
şu an hamile değilsin kuşum..o yüzden içebilirsin bitki çayları..ıhlamurun içine kabuk tarçın da kat ve karanfil..tadı nefis olur..
kendin evde hazırlayabilirsin..mesela elma kabuğunu kabuk tarçın ve karanfille kaynatıp güzel bir bitki çayı elde edebilirsin..istersen bir kaç tane karabiber de atabilirsin..içini ısıtır metoyu hızlandırır..
umarım dengelerim bugün patatesli börek var menüde2 tane yerimm accık çorba içerim yeter heralde...
herkese günaydıınnn bugün çok iyiyim sabah bol yeşillkli kahvaltımı yaptım, kahvaltı çok önemliymiş bir ekz daha anladım bomba gibiyim bugün bombaaaa![]()
![]()
ama size bir şey diyeyim mi dün ben sımsıkı bir çalışma uyguladım yaaa bugün kendimi zarzayıf hissediyorum sanki pantolonum bir beden küçülmüş gibi hissediyorum ne komiğim yaaaaa![]()
![]()
burda acaip bir gri hava var kızlar..yağmur da sağanak halinde yağıyor maaşallah..
selamlar arkadaşlar.özledim sizleri,nasılsınız..
ben bunaldım bu ara kıştan ve eve kapanmaktan...allahım,yaz gelsin,hastalıklar bitsin,canlanalım,coşalım artık yahu...![]()
özür dilerim akrebim bidaha olmaz sözzz...bişiyi anlamadım ama haftasonu ve haftaiçi neden farkedio iki türlüde yanlış bişi yapıom zaten
![]()
tamam canım tairflerini uygulucammmm ...![]()
İlla yicen börekleri yani aysun. Yeme yeme yada bana da yolla
Süper demekki şişlikler gitmiş şekerim. Mutlu olmana çokkkk sevindim.
Ay abla burda da sabah kar kıyamet şimdi güneş var.
Canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın çocuklar nasıl oldu.
Kıyamam ya üzülme gel bi sarılayım sana kuzucummmmm![]()
ayy akrebimm yaaa şişşşttt kızlarrrrr kızdırmayın akrebimi heeeee özürleri kabahatlerinden böyük vallaaakızmakmıı resmen çileden çıktım tubişimm canıma deydi sözüne yaaözrü kabahatinden büyük
![]()
ayyy banucumm bende çok özledim seniii evet yaz gelsin artıkkk yaaaaa :))selamlar arkadaşlar.özledim sizleri,nasılsınız..
ben bunaldım bu ara kıştan ve eve kapanmaktan...allahım,yaz gelsin,hastalıklar bitsin,canlanalım,coşalım artık yahu...![]()
özür dilerim akrebim bidaha olmaz sözzz...bişiyi anlamadım ama haftasonu ve haftaiçi neden farkedio iki türlüde yanlış bişi yapıom zaten
![]()
tamam canım tairflerini uygulucammmm ...![]()
kızlar ben işe dönüorum bilginiz olsun belki işten çıkarımmm biraz çalışmalarımı hızlandırimm görüşürüzz![]()
Daha iyi gibiyim yorgunluk ve uyku hali dışında her şey yolunda. Her gün 5 er dakika e-walker ile çalışıyorum. Gıdalarıma dikkat edemiyorum sağlıksız besleniyorum, hareketsizlik metabolizmamı mahvetti. Bu yüzden kilo almamak için elimden geleni yapıyorum. Sizleri çok özledim.
Canım hoşgeldin tekrar. Liste süper olmuş eline sağlık şekerim.
Sen nasıl oldun.
Merhaba kızlar. artık gelemiyorum takıma. ama inanın benim elimde olan bişey değil. okulda ikinci dönem başladı. yoğunluk dahada artı. her gecen gün iş yüküm artıyor. yetiştiremiyorum artık 40 parcaya bölündüm. kendime vakıt ayıracak zaman bulamıyorum. ne size ne kendime faydam var. okulda evde ne bulsam yıyorum. moralim cok bozuk bu yüzden. size karşı olan sorumluluklarımında farkındayım ve bunları yerine getıremediğiminde. bu hafta kendime son bi şans vericem. umarım yediklerime dikkat ederım ve size zaman ayırabılırım yoksa takımdan ayrılıcam kızlar![]()
Selam kızlar..
öyle güzel ki hava,sanki şubat değil de nisanmış aylardan.evdeyiz maalesef çocukların hastalığı sebebiyle,azıcık ta olsa iyileşme var kuzularımda.allah evlatla imtihan etmesin insanı,çok zor çok..
Sizler nasılsınız,hepiniz afiyettesinizdir inşallah,selen,herdemk, ben derken takımın gazileri çoğaldı valla..tuğbişimi de unutmadım tabii,ama onun derdi tatlı dert olacak inşallah..her isteyenin çekmesini dilerim..çok öpüyorum canlarım sizi...
Sağol canım benim. Bu hafta seni bir hayli şevkli gördüm. Bikini defilesi işe yaradı desene.günaydın canımcım günaydın, iyileşmen zaman alacaktır elbette, senin gibi harekete alışkın bir insan için çok zor bir durum anlıyorum, inşallah bugünler d egeçecektir. bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum, liste için de eline sağlık canım.
bizler iyiyiz canım..senin daha iyi olduğunu okumak çok daha güzel tabii
liste için de çok teşekkürler canım
elerine sağlık
vayy bee 1 ay önce de 66,3 müşüm ben..şimdide kilo verdim diyo seviniyorum eşşek kafamsabırla devam etmeyip çozutursan olacağı bu akrep
![]()
Ben takımımı çoooooooook seviyorumgünaydın selennn...geçmiş olsun buarada...takımınızı çok sevdimm herkes harikaabakalım bende bu takıma dahil olucam inşallah...
![]()
Ohhh afiyet olsun canım. Ne yediğin önemli elbette ama ne kadar yediğin daha önemli. Dikkat edeceğine eminim.bu aradaaaa kızlarrrr günaydınnnnn
ayyy sabah tartıldım ve tartı bana 66.5 i gösterdi ayy bu bi mucizeeeee ayy çok mutluyummmm yaaaaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam kendime ama canım inanılmaz patates kızartması istiyor çok az kızartcam üzgünüm yoksa hep aklımda kalıp bi gün daha çok yerim :))) akrebimm nede olsa sabah dimi yesem bişi olmaz öğlen salata yicem akşamda yağsız tavada kızarttığım et ve salata :))
bu aralar kitap okuyamıyorum ders çalışıyorum. açıköğretim 4. sınıftayım artık mezun olsam iyi olacak :)))))
İyiyim demek kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor, sağol iyiyim canım. Spor aletin ile aran nasıl? İrem bu arada sen Asya yakasında mısın?
ayy akrebimm yaaa şişşşttt kızlarrrrr kızdırmayın akrebimi heeeee özürleri kabahatlerinden böyük vallaaasen bakma onlara akrebimm :))
ayyy banucumm bende çok özledim seniii evet yaz gelsin artıkkk yaaaaa :))
ayyy bitanem ağlamayaaa kızım ben sana ağlamı dedim kaç dedim :))
işten çıkmakmııı![]()
merhaba kızlar,
banucum nasılsın, çocuklar nasıl oldu?
herdemk çok sevindim senin adına ne kadar güzel şeyler olmuş.
selen de aramıza dönünce tam olacak
seray' ın enerjisi müthiş
ve geri kalanlar bizler sanki biraz monotonlaştık gibi ya da havadan mı neden ben öyle hissediyorum.
böyle gri puslu havaları sevmiyorum.
İyiyim demek kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor, sağol iyiyim canım. Spor aletin ile aran nasıl? İrem bu arada sen Asya yakasında mısın?
Karamel guzel kendine kötülük yapmış olursun. Bu da daha çok atıştırmak ve daha çok moral bozukluğunu beraberinde getirir. Kısır döngüye girip moralini daha fazla bozma. Kendine zaman ayırmak zorundasın. Çünkü sen o 40 parça işten daha değerlisin.
Geçmiş olsun canım. Nasıl gidiyor? Bugün kar yağdı buraya. İnsanın iyi ki hastayım ve evdeyim diyesi geliyor
Sağol canım benim. Bu hafta seni bir hayli şevkli gördüm. Bikini defilesi işe yaradı desene.
Ne güzel işte iki ileri bir geri de iyidir istikrar belirtisidir. İnşallah bu hafta ben de veririm. Önceden gr gr veriyordum şimdi 4 gündür k.b.zım. Eskiden biri 200 gr verince sevineceksin deseydi gülerdim. Beğenmediğim 700 gr ları özledim. Spor şart canımcığım. Sen nasılsın?
Ben takımımı çoooooooook seviyorum
maşallah takımıma.
Ohhh afiyet olsun canım. Ne yediğin önemli elbette ama ne kadar yediğin daha önemli. Dikkat edeceğine eminim.
herdemk çok sevindim iyilişmene kuzum,ne çekerse belinden çeken bizlere de şifa versin rabbim..
selencim doktorum izine çıkınca mrı elimde kalakaldım,haftaya gidip tedavi sürecimi başlatacağım arkadaşım..hem kızlarda iyileşmiş olur..
genic çiğim,kızlar kabuk bağlama dönemine girdiler,bu da kaşınmanın artması demek,büyük neyse de küçüğüme acıyorum,sıkıntısını da anlatamıyor garibim,ağlayıp duruyor işte...
seray ne işiniz var be güzelim ırak ta.aman canım oturun memleketimizde,ekmeğin az olsun,huzurun,kendi insanların olsun,hem bebek te istiyorsun,zor olur senin için..