Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selamlar arkadaşlar.özledim sizleri,nasılsınız..
ben bunaldım bu ara kıştan ve eve kapanmaktan...allahım,yaz gelsin,hastalıklar bitsin,canlanalım,coşalım artık yahu...:52:

canım bizde seni özledik biran önce çocukların ve sen sağlığına ve burdaki herkes sağlığına kavuşur

bizimde bugün bir yağmur yağdı gök delindi sanki doluda yağdı

kızlar ben işe dönüorum bilginiz olsun belki işten çıkarımmm biraz çalışmalarımı hızlandırimm görüşürüzz;)
canım sendemi bende yarın akşam söylemeyi planlıyordum iyi düşündünmü gerçi sana diyorum ama böyle bir kararı vermek çok zor düşünmeden olmaz zaten bu arada öğreneceğin programlar inşaat ta kullanılıyor ırakta deyince eşin inşaat sentöründemi

merhaba kızlar,

banucum nasılsın, çocuklar nasıl oldu?

herdemk çok sevindim senin adına ne kadar güzel şeyler olmuş.

selen de aramıza dönünce tam olacak

seray' ın enerjisi müthiş

ve geri kalanlar bizler sanki biraz monotonlaştık gibi ya da havadan mı neden ben öyle hissediyorum.

böyle gri puslu havaları sevmiyorum.
heralde canım havadan yağmuru severim ama bugün özellikle çoştu elektirik gitti klimalar otamatik gitti dondum birara ya

evetttttt sırada menümüz var

sabah; 2 dilim ekmekle yapılmış tost ve şekersiz çay

ara; bir dilim ayva

öğle; z.yağlı börülce, bir dilim ekmek

ara; bir tane elma

akşam; 2 kepçe çorba, bir tane lahana dolması ve salata

3 lt su, 1 tane yeşilçay

60 tane mekik, 20 dk. aerobik hareketleri
menün ve sporun çok güzel afiyet olsun

ya kızlar yazdıklarınıza yorum da yapmak istiyorum ama yapamıyorum zar zor okuyabiliyorum aradakileri kaçırmayayım diye vallahi.
sen telefondan yazıyordun değilmi

bu aralar kitap okuyamıyorum ders çalışıyorum. açıköğretim 4. sınıftayım artık mezun olsam iyi olacak :)))))
kolay gelsin

Kızlarr özledim sizleri

tüm yazılanları okuyamıyorum, ya da okuyorum ama cevap yazamıyorum.
Herdemkciğim dönmüşsün sahaalara güzel arkadaşım benim. Doktoruna bayıldım. Senin yüreğin güzel olunca güzel insanlar da seni buluyor. Yüreği de, sıfatı da güzel arkadaşım benim.
canım bizde seni özledik valla biran önce kavuşun sağlığınıza dönün aramıza önce sağlık tabi

Canım ben avrupa yakasındayım.
Koşu bandımla aram çok iyi dün yarım saat tempolu yürüdüm ve koştum. Bir yandan da müzik dinledim.
Harika hissediyorum kendimi.
Sende iyi ol hep olur mu :38:
spor aleti süper oldu senin ya

haklısında banucum oranın şartları ii olursa gidelim dioruz zaten belli bişi yok ayrıca erbil e gideriz zaten gidersek...orası güzel...bebek bakımından zor olur aslında bende en çook onu düşünüorum...çünkü ii takip edilmem gerek...düşük yaptığım için...bakalım kısmetimiz nerdeyse artık...ama öncelik burası tabi :34:
işi bırakma büyük karar ırak ayrı cesaret eğer aşırı yüksek maaş olmazsa ki olsada bence önemli değil eğer ailelerde adanada ise bence bebk için bu karardan vazgeçin bebk olunca insan akrabalarının tanıdıklarının daha doğrusu güvendiklerinin önemi ayrı anlıyor

canım bizde seni özledik biran önce çocukların ve sen sağlığına ve burdaki herkes sağlığına kavuşur

bizimde bugün bir yağmur yağdı gök delindi sanki doluda yağdı

canım sendemi bende yarın akşam söylemeyi planlıyordum iyi düşündünmü gerçi sana diyorum ama böyle bir kararı vermek çok zor düşünmeden olmaz zaten bu arada öğreneceğin programlar inşaat ta kullanılıyor ırakta deyince eşin inşaat sentöründemi

heralde canım havadan yağmuru severim ama bugün özellikle çoştu elektirik gitti klimalar otamatik gitti dondum birara ya

menün ve sporun çok güzel afiyet olsun

sen telefondan yazıyordun değilmi

kolay gelsin

canım bizde seni özledik valla biran önce kavuşun sağlığınıza dönün aramıza önce sağlık tabi

spor aleti süper oldu senin ya

işi bırakma büyük karar ırak ayrı cesaret eğer aşırı yüksek maaş olmazsa ki olsada bence önemli değil eğer ailelerde adanada ise bence bebk için bu karardan vazgeçin bebk olunca insan akrabalarının tanıdıklarının daha doğrusu güvendiklerinin önemi ayrı anlıyor

walla ben bayağdır istiyorum canım düşünecek bişeyim kalmadı...erbil konusuna gelince eşimin çalıştıgı yer erbil ve süleymaniyeye bayi açıomuş gidermisin demişler ama daha şartlar vs konuşulmadı tam karara bağlanmış değil...ama gidilsede uzun süre kalınacağını düşünmüorum ben..eşim mutfak üzerine ve dış cephe tasarımı üzerine çalışıyor..çizim falan yapıo...mimar gibi bişi yani iktisatçı ama bu mesleği seçti...bakalım bugün konuşucaz eşimle eğer tam bi karara varırsak bende sölerim yarın işyerine...ama benim için büyük işkence olur çok zorlanırım böle bişeyi sölemekte napcam bakalımm...sen neden ayrılıosun?

haklısında banucum oranın şartları ii olursa gidelim dioruz zaten belli bişi yok ayrıca erbil e gideriz zaten gidersek...orası güzel...bebek bakımından zor olur aslında bende en çook onu düşünüorum...çünkü ii takip edilmem gerek...düşük yaptığım için...bakalım kısmetimiz nerdeyse artık...ama öncelik burası tabi :34:

tabii canım,herşeyin hayırlısı,ben bir kız annesi hissiyatıyla yazdım,yanlış anlama...:16:
irem hayırlı olsun bandın,sağlıkla kullan canım.bu ay senden beklentim arttı kilo verme konusunda,haberin olsun..:27:

tabii canım,herşeyin hayırlısı,ben bir kız annesi hissiyatıyla yazdım,yanlış anlama...:16:
irem hayırlı olsun bandın,sağlıkla kullan canım.bu ay senden beklentim arttı kilo verme konusunda,haberin olsun..:27:

yok kuzucum ne yanlış anlıcam aynı şeleri bende düşünüorum biz eşimle böle düşündük şimdilik ama daha ailelere sölemedik bile...onlara sölücez teklif gelirse ve gitme kararı verirsek...ayrıca dayım gitti ırak a çalışmaya onunla konuşmak lazım giden biri olarak....:34:

çoğunluğu almayalım isterseniz o benim özrümmm :37::37:böle oldum walla...ne kaçacam kıs tubiş sizleri bulmusum kaçarmıyım hiç canlarım benimm :29::29::29:

evet yaaa dayanamıom artık buraya kocişlede konuştum accık...akşamda konuscam...çık biraz evde dur çalışma dedi...ayrıca autocad archıcad öğretecek evde oturdugum yerden çalışıcam belki...belkide ırak erbile gidecez...belkiler birsürü kuzucumm..kısmet neyse o olacak artık..ama burası olmayacağı kesin artık...

çok teşekkürler canımm :17::17:o sizlerin enerjisinden kaynaklanıo :17::17::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ayyy cnmmmmm :16::16::16: kaçma sensiz naparım bennn :)) ayy cnm biliyorum çok sıkıntılı bi durum hakkında hayırlısı ama ırak ta ne işin var gitme orayaaaa :)) azcık çık iştemm dinlen bitanem :))

ayyy cnmmmmm :16::16::16: kaçma sensiz naparım bennn :)) ayy cnm biliyorum çok sıkıntılı bi durum hakkında hayırlısı ama ırak ta ne işin var gitme orayaaaa :)) azcık çık iştemm dinlen bitanem :))

ırak elimizdeki başka bi seçenek kuzucum ...ilk iş işten çıkmak sonra o programları öğrenmek ve çizim yapmaya başlamak...eşimin eski çalıştıgı yerde çizimleri eşime verecekmiş öle olursa süper olur bende programı öğrenirim ben çizerim artık...oda olmadı başka iş bakcam...oda olmadı teklif cazipse erbil yolu gözükecek ama en son planda o;)

ırak elimizdeki başka bi seçenek kuzucum ...ilk iş işten çıkmak sonra o programları öğrenmek ve çizim yapmaya başlamak...eşimin eski çalıştıgı yerde çizimleri eşime verecekmiş öle olursa süper olur bende programı öğrenirim ben çizerim artık...oda olmadı başka iş bakcam...oda olmadı teklif cazipse erbil yolu gözükecek ama en son planda o;)

hakkınızda hayırlısı cnmm allah şansınızı bahtınızı açık etsin inşallah :))

çok hoşuma gitti paylaşmak istedimm ....

$söz.webp

kızlar iş çıkışı eve yürüyerek geldiğim yetmezmiş gibi, eve gelir gelmez giydim sporlarımı attım kendimi yürüyüş parkuruna, nasıl yürüdüysem artık tam 1 saat tempolu yürüyüş yapmışımmm şok oldum resmen eve gelince haşatım çıkmış ama bacakalrımı hissetmiyordum:26::32:

selamlar arkadaşlar.özledim sizleri,nasılsınız..
ben bunaldım bu ara kıştan ve eve kapanmaktan...allahım,yaz gelsin,hastalıklar bitsin,canlanalım,coşalım artık yahu...:52:

ayy ben de bunaldım yaaa bu havalar gerçekten bıktırdı ruhumu, ama tabi en iyisini Rabbim bilir, sizlerde sağlık problemi var galiba , çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Bu hafta seni bir hayli şevkli gördüm. Bikini defilesi işe yaradı desene..

evet bu hafta çok şevkliyim maşallah maşallah ama artık zamanı geldi neredeyse 2 aydır hiç kilo veremiyorum, bikini defilesi şevke getirdi diyemem yaa, çünkü ben çok daha öncesinden motive olmuştum ya çok ta etkilenmedim,manken gibi uzun boylu falan değillerdi yaa, 2 kızcağız işte, turist gibi görünüyorlardı, bulmuşlar iki zavallı giydirip duruyorlardı bikinileri katalog çekimiydi galiba.bu tursitleri de anlmaıyorum yaaa, adamlar sabah akşam bira içerler, kahve içerler, nerde fastfood var atlarlar ama gel gelelim bir tane yağ bir tane selülit yok yaaa, nasıl başarıyorlar anlamıyorum, genetik yaaa brezilyalı kadınlar nasıl taş gibiii taşş, hem etli butlu yağlı oldukları halde taş gibiler yaaa, bizler neden böyleyizzz:37::37::37:

ve nihayet MÖNÜM::3::3::3:

SABAH: 1 kk kutusu beyaz peynir+ 1 domates+ 1 salatalık+1 yeşil biber+ bol bol bol yeşillik+ 2 çay kaşığı ayva reçeli

ARA: Dut kurusu+ 2-3 parça ceviz

ÖĞLEN: 1 dilim börek

ARA: dut kurusu+ 1 dilim ayva

AKŞAM: 1 porsiyon bezelye+ 2-3 kaşık makarna+ bol bol salata

1 saattt yürüyüş:124::124:

bende menümü paylaşim hemen :)))
sabah: 2 dilim ekmek , az peynir , zeytin , maydanoz ve şekersiz çay
ara: 1 brd şekersiz çay
öğle:1 tabak zeytinyağlı pırasa , 1 dilim ekmek
ara: az yoğurt
akşam: 1 tabak etli patates yemeği , kıvırcık soğan ve domatesten oluşan nar ekşili bol limonlu salata

2 lt su ama spor yok malesef :)))

Günaydın herkese.
Dün akşam kızımla annemde kaldık. Geleneksel anneanne-anne-irem yatış gecesiydi yani :emir_bebek:
Çok güzel oluyor ben kızıma annem bana sarılıp uyuyoruz. Tabi uyuyana kadar yatakta bin türlü oyun. :1:
O yüzden dün spor yok.
Menüme gelince.
Sabah dukan krebi aradında peynir, domates
Öğlen fırında tavuk ve yoğurt
Akşam taze fasulye, yoğurt ve tavuk köftesi

günaydın şekerler

kızlar adanadan servise bindiğimde yağmur çiseliyordu sonra dolu yağdı bir kısımda tarsusaa geldik yağmur değil nasıl bir rüzgar var pencereler çarpıyor şangırrr yani okadar sabah sabah okadar değişik hava şartları ile karşılaştımki diğer yerleri düşünemiyorum

ayy ben de bunaldım yaaa bu havalar gerçekten bıktırdı ruhumu, ama tabi en iyisini Rabbim bilir, sizlerde sağlık problemi var galiba , çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

evet bu hafta çok şevkliyim maşallah maşallah ama artık zamanı geldi neredeyse 2 aydır hiç kilo veremiyorum, bikini defilesi şevke getirdi diyemem yaa, çünkü ben çok daha öncesinden motive olmuştum ya çok ta etkilenmedim,manken gibi uzun boylu falan değillerdi yaa, 2 kızcağız işte, turist gibi görünüyorlardı, bulmuşlar iki zavallı giydirip duruyorlardı bikinileri katalog çekimiydi galiba.bu tursitleri de anlmaıyorum yaaa, adamlar sabah akşam bira içerler, kahve içerler, nerde fastfood var atlarlar ama gel gelelim bir tane yağ bir tane selülit yok yaaa, nasıl başarıyorlar anlamıyorum, genetik yaaa brezilyalı kadınlar nasıl taş gibiii taşş, hem etli butlu yağlı oldukları halde taş gibiler yaaa, bizler neden böyleyizzz:37::37::37:
sağolasın canım.
brezilya= samba,bol güneş,deniz,hareket.biz deyince ne geliyor aklına aybüke...
Günaydın herkese.
Dün akşam kızımla annemde kaldık. Geleneksel anneanne-anne-irem yatış gecesiydi yani :emir_bebek:
Çok güzel oluyor ben kızıma annem bana sarılıp uyuyoruz. Tabi uyuyana kadar yatakta bin türlü oyun. :1:
O yüzden dün spor yok.
Menüme gelince.
Sabah dukan krebi aradında peynir, domates
Öğlen fırında tavuk ve yoğurt
Akşam taze fasulye, yoğurt ve tavuk köftesi
aman ne güzel 3 nesil birarada..doping olmuştur sana iremcim..
günaydın şekerler

kızlar adanadan servise bindiğimde yağmur çiseliyordu sonra dolu yağdı bir kısımda tarsusaa geldik yağmur değil nasıl bir rüzgar var pencereler çarpıyor şangırrr yani okadar sabah sabah okadar değişik hava şartları ile karşılaştımki diğer yerleri düşünemiyorum
sana da günaydın kuşum..sağsalim varmışsın,buna şükür canım yaa..
günaydın şekerler günaydıınnnn:119::116::119:

günaydın akrebim..:54:

Back
X