- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla 4 gözle bekliyorum bu kitabı bilginee :))günaydın hanımlar :)
sabah kuş sesleriyle uyandım. dün gece fırtına vardı burada bir kaç kuş benim klimanın arkasına saklanmış sabah sesleriyle uyandım pek güzeldi misafirlerim. eski Osmanlı eserlerine binalarına baktığımızda binaların muhtelif yerlerinde kuş yuvalarının olduğunu görürüz. keşke şimdilerde yapılan binalarında bir cephesine kuş yuvaları yapılsa ne iyi olur.
güneş doğmuştu yürüyüşe başladığımda hava sıcak bile sayılabilirdi aklımda binbir düşünce yürüdüm yürüdüm birde baktım diclenin kıyısında birkaç çocuk öyle masum oturmuşlar suya karşı "keşke hep böyle masum olsanız ve gerçekten çocuk olsanız " burada çocuklar çocuk değil ne yazık ki... eve geldiğimde ocaktaki çayın mis kokusunu aldım,işte huzur...
kahvaltımda;
2 dilim ekmek
sahanda 1 yumurta
5 ad. zeytin
kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
maydanoz,sivri biber azıcık acıydı :)
veee muhteşem tarçınlı karanfilli çay...
birazdan havuç sıkacağım ve yanında 5 ad. fındık yiyeceğim.
öğleden sonra üç boyutlu resim çalışmamı yapmak için arkadaşımla çalıştığımız odaya gideceğim. eşlerimiz (sağolsunlar) çalışma yerlerinde bize konforlu bir oda verdiler :)) resimlerimizi orada yapıyoruz. hobi odamız var artık :))) tabi kısa bir süre,resimlerimiz bitene kadar.
rahatsızlığım süresince çocuklarım için yazdığım kitabın taslağını bitirebildim. şimdi eklemeler veya çıkarmalar yapacağım son hali için resimlerini de çizmem gerekecek, bakalım nasıl olacak, sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum. basit ama etkili bir hikaye oldu sanırım
bana kitap önerisinde bulunan arkadaşlarım Cizre'de kütüphane yok. Şırnak'ta bir tane var ,gitmek hiç aklıma gelmedi( hatırlattığınız için teşekkür ederim diyetisyenime gittim zamanlar uğrayabilirim. :)
eee sizler neler yapmışsınız bakalım geçmişi okuyayım... malum 3 güne yakındır intenetimiz yoktu olsada farketmezdi elektirik bir var bir yokzorla romantikleştiriyorlar insanı buralarda nüfus neden hızla artıyor anlayabiliyorum
elektrik yok su yok ne yapalım
latife tabiki benimki sıkıntıya azıcık güleç bakmaya çalışmak işte..hepsi bu.
hepinize günaydın 2. takım...![]()
Günaydın herkese.
Dün yine 30 dakika sporumu yaptım. Çok iyi geldi çok.
Kızlarrrrrrrrrr bu sabah tartıldım ve 67,1 çıktım![]()
Eğer yarın gelemezsem ki bugün ve yarın çok yoğun olucaz bunu eklersiniz listeye kızlar.
.
günaydın kızlar.nasılsınız,ben biraz yorgun ve uykusuzum malum..kızlar nereden kaptı bilmem bu hastalığı ama büyük maşallah bir kaç döküntüyle atlatıyor ama küçük kötü halde,her tarafını kapladı çiçekler.kaşımasın diye kırk takla atıyoruz,yaz olsaydı giydiremezdik te,şükür kış çıktı da giysiler çoğunu saklıyor,bu sayede kaşıyamıyor..kendi derdimi unuttum valla onlarla uğraşırken..
unutmadan kilom da aynı,devam edemeyince sporun faydasını göremedim tabii..şimdi hastaneye gidiyorum,dönüşte görüşürüz canlarım..
günaydın hanımlar :)
sabah kuş sesleriyle uyandım. dün gece fırtına vardı burada bir kaç kuş benim klimanın arkasına saklanmış sabah sesleriyle uyandım pek güzeldi misafirlerim. eski Osmanlı eserlerine binalarına baktığımızda binaların muhtelif yerlerinde kuş yuvalarının olduğunu görürüz. keşke şimdilerde yapılan binalarında bir cephesine kuş yuvaları yapılsa ne iyi olur.
güneş doğmuştu yürüyüşe başladığımda hava sıcak bile sayılabilirdi aklımda binbir düşünce yürüdüm yürüdüm birde baktım diclenin kıyısında birkaç çocuk öyle masum oturmuşlar suya karşı "keşke hep böyle masum olsanız ve gerçekten çocuk olsanız " burada çocuklar çocuk değil ne yazık ki... eve geldiğimde ocaktaki çayın mis kokusunu aldım,işte huzur...
kahvaltımda;
2 dilim ekmek
sahanda 1 yumurta
5 ad. zeytin
kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
maydanoz,sivri biber azıcık acıydı :)
veee muhteşem tarçınlı karanfilli çay...
birazdan havuç sıkacağım ve yanında 5 ad. fındık yiyeceğim.
öğleden sonra üç boyutlu resim çalışmamı yapmak için arkadaşımla çalıştığımız odaya gideceğim. eşlerimiz (sağolsunlar) çalışma yerlerinde bize konforlu bir oda verdiler :)) resimlerimizi orada yapıyoruz. hobi odamız var artık :))) tabi kısa bir süre,resimlerimiz bitene kadar.
rahatsızlığım süresince çocuklarım için yazdığım kitabın taslağını bitirebildim. şimdi eklemeler veya çıkarmalar yapacağım son hali için resimlerini de çizmem gerekecek, bakalım nasıl olacak, sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum. basit ama etkili bir hikaye oldu sanırım
bana kitap önerisinde bulunan arkadaşlarım Cizre'de kütüphane yok. Şırnak'ta bir tane var ,gitmek hiç aklıma gelmedi( hatırlattığınız için teşekkür ederim diyetisyenime gittim zamanlar uğrayabilirim. :)
eee sizler neler yapmışsınız bakalım geçmişi okuyayım... malum 3 güne yakındır intenetimiz yoktu olsada farketmezdi elektirik bir var bir yokzorla romantikleştiriyorlar insanı buralarda nüfus neden hızla artıyor anlayabiliyorum
elektrik yok su yok ne yapalım
latife tabiki benimki sıkıntıya azıcık güleç bakmaya çalışmak işte..hepsi bu.
evet canim bugun 3. gundu belim agrio neneler gibi yuruyorum:)) cok saolll
Günaydın kızlar kilom 55.1 sadece 100 gr. kaldı hedefe .Sıkıntılı günlerim giden kilolarımla yüzümü güldürdü. Haftaya mezunum inşallah.
herkese günaydıııınnn![]()
çelik gibi bir antalya sabahından merhaba merhabaaaa
![]()
neşeli başlamış olsam da konuşmama kızgınım kendme, bugün daynamadım sabah erkenden tratıya çıktım, ben iyi bir sonuç beklerkenn yine hüsran yine hüsraannnn![]()
pazzartesiden beri uyguladığım diyet ve spor programı sonucunda sadece 100 gr cık verebilmem normal mi kızlarr???:26:
ben de bugün sabah dayanamayıp tartıldım..artıda çıktımanlayamadım şişliğim vardı sanırım kalkarkalkmaz tartıldım çünkü..ama sporun çok faydası var ya..iremcim koşu bandın ilaç gibi oldu sana..evde yer olsa ben de alıcam ama yer yok..olsada kayınbabam var..yani şu yağmurların geçmesini bekliyorum acıcık da ısınır inş havalar..çok özledim yaa yürümeyii
![]()
ahh canım demek o nkadar ciddi haaa, çok üzüldüm peki bebiş varsa nolcakk, çok zor olmaz mı hamileliğin, o bel ağrısı ile nasıl taşıyabilirsin kii, yatarak geçirmen gerekir herhaldeee,, ayyy birden kabus senaryosu mu çizdim neee, tövbe tövbeee, neyse inşallah bir an önce iyileşirsin.
ah bende mezun olabilecekmiyim acaba :)
bugün benim gibi siz de dayanmaışısınız ne komik oldu aynı andaa![]()
off yaaa çok siir oldum bu duruma ama bozmayacağım moralimi çünkü ben kendimi gerçekten incelmiş hissediyorumm, bence tartı bozukk:111: :111:
ireeeemm bak sinir olmaya başladım sana daaönce herdemk geçti beni şimdi de seennn yavaş olun bakiim accıkkk beni de bekleyinn
![]()
kızlar sabah sabah bişi okudum
-ya olduğun gibi görün ,yada psikolağa görün,bana görünmede kime görünürsen görün -![]()
gayet normal canımçünkü şeker ve hamur işinden vazgeçmiyosun..o kadar spora rağmen vermemen bundan..
ben dikkat etsem de akşama kadar sadece oturuyorum yaptığım bu..oyy ben yürüyüşlerimi özledim..bugün güneşli gibi hava inş devam eder yarın sabah çıkarım yürüyüşüme..
1mart hedef
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64,5/66,3 /1,8 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( / 69 / )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( 66,9 / 66,8 / 0,1 kg) 1mart hedefine bişecik kalmamış maşallah
yaren38( 55 / 55,1/0,1kg )canım hedef olarak sana 55 yazdım zaten 1haftaya verirsin maşallah bu hızla
herdemk( 65,1 / 65,8 / 0,7kg)
evder( 75,5 / 77,0 /1,5 kg )
genic( 60 / 60,2 / 0,2)
irem&özge( 67,9 / 68,2 / 0,3kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
husnabanu( 69,5 /71,0/0,5 /
seray0307(68 / 67,8 / 0,2 kg )
kızlar 1 mart hedeflerimiz
kaptanım 2 si cumaya geliyor cuma günkü sonuçlara göre değerlendirirz olurmu
tamam canım..kötü bişey yoktur inş.
tama canım..1 nisan hedeflerini belirleriz önümüzdeki cumaya
benim bu hafta 1.8 kilomu vermem gerekiyor yani hedefi tutturabilmem için:18:
günlük işini daha ciddiye almamız gerekiyor o zaman dimi şeker..
kızlar hanginiz günlük tutuyor elini kaldırsın bakiim![]()
kuşum annenin daha yeni mi haberi oldu hasta olduğundanAyyy ne kadar güzel. Sizinkisi pijama partisi olmuştur. Bıcır bıcır konuşmuşsunuzdur. Özendim şimdi. Annem hasta olduğumu öğrenmiş. Çok sinirlendi. Bu hafta beni evine götürecekmiş.
Bizde öyle yatmak istiyoruz ama annem daralıyor bir arada yatamıyor. Ben en iyisi üçümüz bir arada yatmazsak gelmem diyeyim. Ayy sen çok yaşa, iyi ki yazdın. Güzel bir hatıra olacak bizim için.
Haa haa 48 falandı garibim fırtına varsa koluma girer öyle yürürdü. Hatta bir gün koluma girmemişti ben önden yürüyordum bir baktım elektrik direğine sarılmış bir şekilde bekliyor. Ee tabi gidip hayatını kurtardım, dermişim.
yok yaaaa benim yanlış kodladığımdan değil güzelim ben sadece bizim beslenmemiz yabancı ülkelerdeki kadınlar kadar sağlıksız olmadığı halde onlar bizden daha fit, sanırım genetik yapıdan diyorum, tabi bu konuda bir bilimsel araştırma varmı yok mu bilemiyorum , benimki sadece varsayım, arkdaşlar spor vs. demişler ama ben ne bilim ya genetik faktörlerin de etkili olduğu konusunda ısrarcıyım. hakkımda söylediğin sözler için de çok teşekkür ederim, evet ben manken gibiyim banu alkan gibiiimmmm
bir postişim bir de sarı saçlarım eksik
![]()
sabah reçel ve öğle makarna canımmönüm:
SABAH: 3 zeytin+ 1 kk peynir+ domates+salatalık+ marul+ 1 yumurta+ 1 dilim ekmek+ 1 çatal reçel
ara: Dut kurusu+ 2 parça ceviz
ÖĞLEN: süt+ form cornflex+ 2-3 kaşık makarna
ara: 1 adet muz
AKŞAM: 1 kase çorba+ 1 parça tavuk+ bol bol bol salataa
30 dakika tempolu yürüyüş:122::122: :122:
oyy canım iyice sarınsaydın barii..kuşum çok soğuklarda koy cd yi oyna evde 60 dk..çıkma soğuğa..ben yapamıyorum yapsam kayınbabam koşar gelir yatağından sabah sabah düğünmü kuruldu eve diyekızlaarr bugün hava bildiğiniz çelik gibiydi ona rağmen yürüyüşümü yaptım kesin şifayı kaptım diyorum ya hadi hayırlısı, eşimden gizli çıktım yürüyüşe, haberi olsaydı bu soğukta çıkılır mı diye göndermezdi de, yürüyüşümü yaptım bitirdim onun iş yerine süpriz yaptım, o da şaşırdı bu ne azim yaa dedi, bu soğukta ben arabaya koşturarak giderken sen yürüdün mü dedi, beni korkutuyor bu hırsın dediiii,, sanırım iyi bir şey dediii![]()
![]()
![]()
evet canim bugun 3. gundu belim agrio neneler gibi yuruyorum:)) cok saolll
Bugün ilk günaydın diyen ben olayım istedim.
Hepinizin günü aydın, yüreği sevinç dolu olsun. Uyanmanız için sevinçler ile donatılırsınız inşallah.
Evder, Herdemk, aybuke, tuğba, akrep 33, yaren, irem, genic nasılsınız? Kızlar hepinizi çok özledim.
Çok uyumanın dışında daha iyiyim. Asosyal oldum iyice. Kurslarımı, spor salonumu özledim. Benim gibi birine en büyük eziyet bence bu.
Son zamanlarda çok hazır gıda yer olduk, karbonhidratlı gıdalar düzenimi bozdu. Malum evin hanımı izne çıktı (hastalığın bir tek bu kısmını sevdim, ne yapacağım derdi yok :))))
Spora başladım. 5 dakika yavaş hareketlerle yapmama izin verilmişti söylenildiği gibi yaptım, daha fazlasını zaten imkanı yok yapamazdım. sonrasında zorlamadan arttırılacak inşallah.
Kaptanım nasılsın? Listemiz gecikmeli olarak hazırlandı. Umarım beğenirsin ve yanlışlık yoktur.
![]()
seray0307 nasıl takımımızı sevdin mi?
Eki Görüntüle 354180