Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bugün benim için dua edin müdürlerimle konuşacağım
dün konuşacaktım ama ulaşamadım bütün gün bugünde umarım aynı şey olmaz
geriliyorum yaa

ben günlük tutuyorum kaptanım :):3::3::3:
bravo kuşum bravoo:46::46: kızlar duydunuz zilin sesini hadi bakalım bugün herkesler günlüğe başlasın menüler önce günlüğe yazılsın..
günaydın kızlar

bugün fazla vaktim yok malum ayın 1 i raporlar

hemen menümü yazayım

sabah
peynir-zeytin -domates-biber-2 dilim ekmek

öğlen
ezogelin çorba-yoğurt-salata

akşam
tonbalık ama yağı alınmış olanlardan-dometes soğan maydanoz

spor 20 dk eliptik bisiklet ve 40 adet mekik
su 2lt -2adet yeşilçay-akşam yatarken elma sirkeli su
bir bardak şekersiz türk kahvesi

ama üzerimde bir şişlik var tuvalete fazla çıkamıyorum bu sıra

canım menüne kuru kayısı incir ekle

geriliyorum yaa

Allah yardımcın olsun kuşum

ben de bugün sabah dayanamayıp tartıldım..artıda çıktım:43: anlayamadım şişliğim vardı sanırım kalkarkalkmaz tartıldım çünkü..ama sporun çok faydası var ya..iremcim koşu bandın ilaç gibi oldu sana..evde yer olsa ben de alıcam ama yer yok..olsada kayınbabam var..yani şu yağmurların geçmesini bekliyorum acıcık da ısınır inş havalar..çok özledim yaa yürümeyii:52:

Evet abla koşu bandı çok iyi geldi.
O kadar söylendim kocişkoma nereye koyucaz onu kocaman şey falan diye ama iyi oldu.
Yatak odasına koydum koşeye valla yerini buldu.

herkese günaydıııınnn :16: :16: çelik gibi bir antalya sabahından merhaba merhabaaaa:21: :21:

neşeli başlamış olsam da konuşmama kızgınım kendme, bugün daynamadım sabah erkenden tratıya çıktım, ben iyi bir sonuç beklerkenn yine hüsran yine hüsraannnn:47: :47: pazzartesiden beri uyguladığım diyet ve spor programı sonucunda sadece 100 gr cık verebilmem normal mi kızlarr???:26:

Canım belli olmaz yarına belki daha iyi bir sonuç olur.

bugün benim gibi siz de dayanmaışısınız ne komik oldu aynı andaa :60: :60: off yaaa çok siir oldum bu duruma ama bozmayacağım moralimi çünkü ben kendimi gerçekten incelmiş hissediyorumm, bence tartı bozukk:111: :111:

ireeeemm bak sinir olmaya başladım sana daa :19: önce herdemk geçti beni şimdi de seennn yavaş olun bakiim accıkkk beni de bekleyinn :1:

Kuzum kıyamam o zaman ben bugün şöyle bir tıka basa yiyiyim sen üzülme :38:

ama ben bu hafta sadece bir gün bir dilim börek yemiştim, bu hafta ilk defa reçel yemiştim o da bir iki çatal oluyor 3. sünü almıyorum asla, o kadar da olmasın mı??:26:, çayı bile şekersiz içerim ki ben.onun dışında hamur işim yok ki:43::43:

İşte o küçücük kaçamakların sebebi hep bunlar canım. Ben ne zaman azıcık kaçamak yapsam + çıkıyorum. Bence buna dikkat etmen lazm.

günaydın kızlar

bugün fazla vaktim yok malum ayın 1 i raporlar

hemen menümü yazayım

sabah
peynir-zeytin -domates-biber-2 dilim ekmek

öğlen
ezogelin çorba-yoğurt-salata

akşam
tonbalık ama yağı alınmış olanlardan-dometes soğan maydanoz

spor 20 dk eliptik bisiklet ve 40 adet mekik
su 2lt -2adet yeşilçay-akşam yatarken elma sirkeli su
bir bardak şekersiz türk kahvesi

ama üzerimde bir şişlik var tuvalete fazla çıkamıyorum bu sıra

Afiyet olsun bitanem.

geriliyorum yaa

Hadi bakalım hayırlısı hakkında.
Gerilme hiç cnm kararını verdin sen nasılsa.

Merhaba kızlar. artık gelemiyorum takıma. ama inanın benim elimde olan bişey değil. okulda ikinci dönem başladı. yoğunluk dahada artı. her gecen gün iş yüküm artıyor. yetiştiremiyorum artık 40 parcaya bölündüm. kendime vakıt ayıracak zaman bulamıyorum. ne size ne kendime faydam var. okulda evde ne bulsam yıyorum. moralim cok bozuk bu yüzden. size karşı olan sorumluluklarımında farkındayım ve bunları yerine getıremediğiminde. bu hafta kendime son bi şans vericem. umarım yediklerime dikkat ederım ve size zaman ayırabılırım yoksa takımdan ayrılıcam kızlar:14::14::14::14:

gitmeyi düşünme zaman ayrıabileceğini biliyorum ben :)))

Aaaa kızlar söylemyi unuttum koşu bandım geldi. Ve dün ilk sporumu yaptım.
20 dakika tempolu yürüyüş. Çok iyi geldi valla. Her akşam en az 10 dakika yürücem bakalım. Haftasonları biraz daha fazla.
Birde twister yapıcam 30 kez akşamları.
10 dakika da selülit kemeri var titreşimli ondan yapıcam :52::46::46::46:

hadi bakalım hayırlı olsun canım. güle güle kullan. :))

karamel benim kerdeşim evlenecek temmuzda elbise bakmaya başladım bile ama beden seçemiyorum işte mayıs ayında ya da haziran ayında alacağım elbiselerimi 3 tane elbise alacağım model bakıyorum ama beden de sorun var işteee!!! mayıs a kadaar en az 5 lilo gitmek zorundaa!!! ooff yaaaaaaaaa

5 kilo ne ki fazlasını verirsin sen. bende mayısa kadar 10 kilo verebilsem keşke ...

cumartesi kot aldım kendime..hem de numarası 28 :32: gayet güzel oldu..
ehh bu da bana epey gaz verdi..cumartesi pazar akşamları çozutmadım şükür..
bu kilo problemimden dolayı hiç kıyafet alamıyordum kendime..verdiklerim de kısa sürede geri geldiği için tulum gibi giyip duruyordum işte..
hamdolsun 2 yıldır epey yol katettim aslında..en azından geri dönmüyor kilolar..vee gidicek de inş.
o yüzden böyle verdikçe tek tek bişiler almayı düşünüyorum..
hiç giyeceğim kalmadı özellikle mevsim de değiştikçe hem giyecek bişiilerim olur hem bana gaz verir diye düşünüyorum bakalım artık..

28 beden mi ooo harika ben 55 kiloyken anca 28 giyebiliyordum. boydan mı kaynaklı acaba. boyun kaç akrebim? çünkü şuan bende senin kilonda sayılırım 28 bedene girmem mümkün değil. :(((

Ayyy sinirden delirmek üzereyim şu an.
Telefonumu servise göndermiştim ön camı kırıldı diye.
839,99 tl hesap çıkarmışlar.
Bir ön cam değişimi sadece ya
Pis soyguncularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :47:

o ne öyle yahu... geçmiş olsun canım.

Süt iç kuzum bende burada öğrendim tarçınlı süt bana iyi geliyor.

evet evet en faydalısı haa birde tarçınlı suyu unutmayın onun faydasını ben çok gördüm. hala görmekteyim.

salataya üşendim açıkçası...bitki çayınıda artık akşamları ıhlamur içerim...çünkü işyerinde zor olur benim için ...her bitki çayınıda içmek istemiom şimdi...bebiş için her çay ii değil sanırım...hamile kalmaya uğraşıomda :17:

ah ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız. :))

ya sen ne kadar ilginç bir karaktersin gerçi gurubumuzdaki herkes çok farklı kalitede insanlar hepsinin farklı farklı aktiviteleri var imreniyorum ama sen daha da bir başkasın çünkü yaşadığın ortam nedeni ile bir çok imkandan yoksun iken, bunlar seni zorlamıyo, olabildiğince kendini mutlu etmeyi başarıyorsun, bayılıyorum sana :16: :16:

bu diyetisyenle nasıl bir ilişki kurduysan artık evine kadar gelmesi beni çok şaşırttı, bildiğin kanka olmuşsunuz, ama galiba o da yalnızlıktan seni arkdaş gibi görmüş kendine yakın hissetmiş , yoksa kim gelir ki hastasının evine geçmiş olsuna, nerdeeeee

bize de nasip etsin böyle diyetik bir insan rabbim :1:

kitap için de varsa kütüphaneyi önereyim, gidebilirsen eğer ben çok severim kütüphaneyi istediğin kitabı seçme ve süresi olması süper bir şey, teslim edeceğin süreyi bldiğin için okuma süreni hızlandırıyorsun, diyene de bak diyeceksin, daha buraya taşındık taşınalı evimin çok yakınında kütüphane olmasına rağmen bir kez bile uğrayamadım :((

teşekkür ederim canım. bilgi paylaştıkça değer kazanıyor. benim şansım karşıma bilgili becerikli insanların çıkması. tabi değerlerini bilmek önemli ben bilenlerdenim. şu mutlu etme işine gelince çocukluğumdan beri böyle annem bazen bu halime çileden çıkmıştır ama şimdi memnun "yaradılış amacın mutluluk bulaştırmakmış" diyor :D mesela şuan üst katımdaki güzeller güzeli Öykü kızım ip atlıyor. sabahın bu saatinde böyle enerjik olması benim hoşuma gidiyor sağlıklı mutlu bir çocuk demek ki :)) bu benide mutlu ediyor. mutluluğun sırlarından biride bu hoşgörüde yatıyor. eşimi de zamanla kendime benzettim :)) üst kattan ses gelmeyince çocuklar hasta mı acaba bir arasana diyor :))) bu ufak bir örnek. dediğin gibi kısıtlı imkanlarla yapılan herşey daha başka anlamlı oluyor. farkında olan senin gibi insanlarda benim gözümde başka anlamdalar. yüce gönüllüsün bu çok açık. diyetisyenim benden ziyade eşimle sıkı fıkı :) zaten kayağa da beraber gitmiştik dönüş yolculuğumuzun sonucunu da hemen öğrenmişti,aslında geçmiş olsuna geç bile kaldı :)) evet burada kafa dengi arkadaş bulmak zor, eşi ve çocukları uzakta olduğundan yalnızlığını bizlerle yaşıyor.

şırnakta kütüphane var uğramaya çalışacağım. bakalım kitap bulabilecek miyim :) gerçi ne olsa okurum ben. okuduğunuz kitapları bana gönderebilirsiniz :)) böyle bir kampanya mı yapsak acaba :)))

evetttttt sırada menümüz var

sabah; 2 dilim ekmekle yapılmış tost ve şekersiz çay

ara; bir dilim ayva

öğle; z.yağlı börülce, bir dilim ekmek

ara; bir tane elma

akşam; 2 kepçe çorba, bir tane lahana dolması ve salata

3 lt su, 1 tane yeşilçay

60 tane mekik, 20 dk. aerobik hareketleri

ayva çekti canım. :)))

Kızlarr özledim sizleri

tüm yazılanları okuyamıyorum, ya da okuyorum ama cevap yazamıyorum.
Herdemkciğim dönmüşsün sahaalara güzel arkadaşım benim. Doktoruna bayıldım. Senin yüreğin güzel olunca güzel insanlar da seni buluyor. Yüreği de, sıfatı da güzel arkadaşım benim.

sende dön artık..hasbıhallarımızı özledim,geceleri laflardık :)) senin bakan gözlerinin güzelliği o... teşekkür ederim canım. doktorum şansıma iyi çıktı.

haklısında banucum oranın şartları ii olursa gidelim dioruz zaten belli bişi yok ayrıca erbil e gideriz zaten gidersek...orası güzel...bebek bakımından zor olur aslında bende en çook onu düşünüorum...çünkü ii takip edilmem gerek...düşük yaptığım için...bakalım kısmetimiz nerdeyse artık...ama öncelik burası tabi :34:

Irak mı ... aman aman kalsın,gitmeyin oralara ne varsa Türkiyem'de var. Cizre'yi gördükten sonra arap ülkelerinin ve ırak iran gibi ülkelerinde bana göre olmadığını şiddetle anladım. Suriyeyi çok merak ediyordum yaza kadar giderim diyordum ama adımımı atmam :)) ben arap ülkelerinin bir kaçını gördüm sevmemiştim havasını,şehrini,insanını yaşamlarını... Cizre'ye geldiğimde sanki medinede ciddede lübnanda geziyormuşum gibi hissettim inan hiç farkı yok. halkın giyim tarzından yaşam biçimine kadar aynı. pisler ve gelişmek için en ufak çabaları yok :(( ırak'ı görmedim ama inşaat sektöründe çalıştığım yıllarda oraya giden mühendislerimizin sıkıntılar çektiğini iyi hatırlıyorum. boşverin canım gitmeyin,türkiyemizde çalışanlara ekmek her daim var. Libyada 1 yıl çalıştım mimar olarak,çok iyi paralar veriyorlar ama hayat sıfır :((( Mısıra gittik kardeşimle yemek yemenin su içmenin imkanı yok oralarda zaten gideken bize tedarikli olmamızı öğütlemişlerdi. konserveler hayat kurtarıyordu :))deneyimlerimi paylaştım umarım yanlış anlamadın.

ırak elimizdeki başka bi seçenek kuzucum ...ilk iş işten çıkmak sonra o programları öğrenmek ve çizim yapmaya başlamak...eşimin eski çalıştıgı yerde çizimleri eşime verecekmiş öle olursa süper olur bende programı öğrenirim ben çizerim artık...oda olmadı başka iş bakcam...oda olmadı teklif cazipse erbil yolu gözükecek ama en son planda o;)

aman iyi en son planmış :)) dilerim herşey hakkınızda hayırlı olur. bol kazançlı olur.

Günaydın herkese.
Dün akşam kızımla annemde kaldık. Geleneksel anneanne-anne-irem yatış gecesiydi yani :emir_bebek:
Çok güzel oluyor ben kızıma annem bana sarılıp uyuyoruz. Tabi uyuyana kadar yatakta bin türlü oyun. :1:
O yüzden dün spor yok.
Menüme gelince.
Sabah dukan krebi aradında peynir, domates
Öğlen fırında tavuk ve yoğurt
Akşam taze fasulye, yoğurt ve tavuk köftesi

ne güzel böle beraber uyumanız. benimde annem gelecek mayıs ayında :)) benim çocuğum yok ama hiç değilse bir gece beraber yatarız bizde :)))

herkese günaydınnn:16::16:
nasılınız kızlar?
ben bugün güne hasta uyandım malesef. daha dün maşallahım var hiç hasta olmuyorum diye gecirmiştim içimden sanki vucudum benımle dalga gecer gıbı hasta uyandım yeni güne. faranjitim azdı. bide adet olucam onun sancısı. inş. çok cektırmez :(

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine bu kadar yorma...

sizindemi gitti elektrik..çok kötüydü yaa..ben de dondum işyerinde yağmur olmasına rağmen attım kendimi dışarı yürüdüm..akşama kadar tüm işlerim dondu kaldı..

hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun canım

elektriksizlik ne kötü değil mi canım :((

Merhaba kızlar ben geldim hepinizi çok özledim keyifler yerindedir umarım. Bu sabah tartıldım ve hedefin altına inmişim 54,8 kiloyum çok mutluyum . En son 1999 da ilk hamile kaldığımda bu kilolardaydım. Ama eşim çok kızgın hatta dün akşam yeter artık diye çıkıştı. Sanırım haklı durma zamanı geldi. İnşallah diyeti bırakınca kontrol etmekte zorlanmam.

bencede fazlasını verme,fazla zayıflıkta kötü görünüyor. sen güzelliğinden ödün verme :))

ben geldimm hele sukur girebildim cepten girdigim icin acilmiodu ...doktor rapor verdi 1 hafta yatcamm sonra film cekilecek ..malum bebis varsa cekmeyelim dedi dr.adet olmayi beklicem ..ay ne cok konustum dilim sismis:))) sizler nasilsiniz

geçmiş olsun canım. ne oluyor takımımıza yahu nazara geldik cidden..

Gerçekten iyi gidiyorum kuzucum ya. Hepimize maşallah. Son 5 senedirr bu kiloyu bi çıkarken görmüştüm :27:

Dolu dolu geçsin hep böyle hayatın canım benim. Huzurunuz hiç eksilmesin.

teşekkür ederim canım,huzur önemli...ne güzel dilekte bulunmuşsun. hepimizin hayatında huzur ve güven eksik olmasın.

kızların nasıl oldu canım? buradada 3 çocuk çiçek olmuş...
daha iyiler teyzesi,ellerinden öperler..
bugün 1 mart ve ben hedefime ulaşmamış durumdayım :(((
offf,offf ben de ...hatta uzaklaştım iyice..
geriliyorum yaa

gerilme canım,söyle bitsin,rahatla...

valla 4 gözle bekliyorum bu kitabı bilginee :))

bitsin paylaşacağım seninle :)) verdiğin destek için teşekkür ederim.

herkese günaydıııınnn :16: :16: çelik gibi bir antalya sabahından merhaba merhabaaaa:21: :21:

neşeli başlamış olsam da konuşmama kızgınım kendme, bugün daynamadım sabah erkenden tratıya çıktım, ben iyi bir sonuç beklerkenn yine hüsran yine hüsraannnn:47: :47: pazzartesiden beri uyguladığım diyet ve spor programı sonucunda sadece 100 gr cık verebilmem normal mi kızlarr???:26:

hıım neden acaba ? sağlıkla ilgili bir durum olabilirmi. ne bileyim tiroyidlerine baktırdın mı hiç.. belkide zayıflayamaman hormonaldir.

dikkat et kuşum zorlama hemen kendini..
sen böyle güzel anlatıyosun ama ben yine de daha fazla sıkılmadan bir an önce kendi dünyana dönmeni diliyorum..Rabbim karı dağına göre verirmiş..bu kadar pozitif olmasaydın geçermiydi sana günler..Rabbim yardımcın yardımcımız olsun canım..

amin canım çok teşekkür ederim. çok doğru belkide bu sebeple kendimi iyi hissediyorum dağa göre kar meselesi. kar dedimde aklıma geldi dün mersine kar yağmış :)) tv de izledim. hayırlı olsun :)

bugün benim gibi siz de dayanmaışısınız ne komik oldu aynı andaa :60: :60: off yaaa çok siir oldum bu duruma ama bozmayacağım moralimi çünkü ben kendimi gerçekten incelmiş hissediyorumm, bence tartı bozukk:111: :111:

ireeeemm bak sinir olmaya başladım sana daa :19: önce herdemk geçti beni şimdi de seennn yavaş olun bakiim accıkkk beni de bekleyinn :1:

ben seni beklemeye geçeceğim sanırım. yakında oluşan bir kaç gelişme sebebiyle daha sonra paylaşırım seninle :34::34:

geriliyorum yaa

allah kararını hayırlı kılsın canım benim. heyecanlanma sakin ve kararlı ol. dua ediyorum senin için. öpüyorum seni.

herdemkcim kar buraya değil antalyaya yağmış..biz sadece soğuğunu hissettik..resmen donuyordu mersin akşam..hala da soğuk gerçi de akşam ayrı bir soğuk vardı..
vee 1 mart bugün maalesef hedeften hala uzağım bu da spora başlama nedenlerimden ilki olucak inş.

28 beden mi ooo harika ben 55 kiloyken anca 28 giyebiliyordum. boydan mı kaynaklı acaba. boyun kaç akrebim? çünkü şuan bende senin kilonda sayılırım 28 bedene girmem mümkün değil. :(((
1,64 canım.yazın bir ara 65 lere kadar indiğim dönemde de almıştım bir kot..o da 28 miş :1:diğer kotu alınca baktımda..tabii kilo alınca bol olan kotu zorla giyiyyordum.şimdi onu da iyi ve rahat giyiyorum ama hala kendimi çok şişmanmışım gibi hissediyorum..dün aybükeyi okuyunca akşam aynada inceledim kendimi benimde yanlardan taşıyormu diye hayır taşma yoktu hatta akşam benim minik kızım bile kilo vermişsin annecim dedi benimki de şööle bi süzdü beni:1: sabah tartıda neden artı çıktım anlamadım ama..sabah şişliğimiydiki acaba:31:
teşekkür ederim canım. bilgi paylaştıkça değer kazanıyor. benim şansım karşıma bilgili becerikli insanların çıkması. tabi değerlerini bilmek önemli ben bilenlerdenim. şu mutlu etme işine gelince çocukluğumdan beri böyle annem bazen bu halime çileden çıkmıştır ama şimdi memnun "yaradılış amacın mutluluk bulaştırmakmış" diyor :D mesela şuan üst katımdaki güzeller güzeli Öykü kızım ip atlıyor. sabahın bu saatinde böyle enerjik olması benim hoşuma gidiyor sağlıklı mutlu bir çocuk demek ki :)) bu benide mutlu ediyor. mutluluğun sırlarından biride bu hoşgörüde yatıyor. eşimi de zamanla kendime benzettim :)) üst kattan ses gelmeyince çocuklar hasta mı acaba bir arasana diyor :))) bu ufak bir örnek. dediğin gibi kısıtlı imkanlarla yapılan herşey daha başka anlamlı oluyor. farkında olan senin gibi insanlarda benim gözümde başka anlamdalar. yüce gönüllüsün bu çok açık. diyetisyenim benden ziyade eşimle sıkı fıkı :) zaten kayağa da beraber gitmiştik dönüş yolculuğumuzun sonucunu da hemen öğrenmişti,aslında geçmiş olsuna geç bile kaldı :)) evet burada kafa dengi arkadaş bulmak zor, eşi ve çocukları uzakta olduğundan yalnızlığını bizlerle yaşıyor.

şırnakta kütüphane var uğramaya çalışacağım. bakalım kitap bulabilecek miyim :) gerçi ne olsa okurum ben. okuduğunuz kitapları bana gönderebilirsiniz :)) böyle bir kampanya mı yapsak acaba :)))

ayva çekti canım. :)))

Irak mı ... aman aman kalsın,gitmeyin oralara ne varsa Türkiyem'de var. Cizre'yi gördükten sonra arap ülkelerinin ve ırak iran gibi ülkelerinde bana göre olmadığını şiddetle anladım. Suriyeyi çok merak ediyordum yaza kadar giderim diyordum ama adımımı atmam :)) ben arap ülkelerinin bir kaçını gördüm sevmemiştim havasını,şehrini,insanını yaşamlarını... Cizre'ye geldiğimde sanki medinede ciddede lübnanda geziyormuşum gibi hissettim inan hiç farkı yok. halkın giyim tarzından yaşam biçimine kadar aynı. pisler ve gelişmek için en ufak çabaları yok :(( ırak'ı görmedim ama inşaat sektöründe çalıştığım yıllarda oraya giden mühendislerimizin sıkıntılar çektiğini iyi hatırlıyorum. boşverin canım gitmeyin,türkiyemizde çalışanlara ekmek her daim var. Libyada 1 yıl çalıştım mimar olarak,çok iyi paralar veriyorlar ama hayat sıfır :((( Mısıra gittik kardeşimle yemek yemenin su içmenin imkanı yok oralarda zaten gideken bize tedarikli olmamızı öğütlemişlerdi. konserveler hayat kurtarıyordu :))deneyimlerimi paylaştım umarım yanlış anlamadın.

senin yazılarını okudukça hissettiklerimin doğruluğunu kanıtlamış oldu bu yaz..Rabbim güzel günlere yaklaştırsın bir an önce ve gücünü artırsın inş.

ayy kızlar dün mersine de yağmış kar gerçektende..
ama üst mahalleye yağmış biz merkezde olduğumuz için sadece soğuğunu hissettik..içerde güzeldi ama akşam dışarı bi çıktım brrrr..araba yolun karşısındaydı brrrr bir kaç adımla bile dondum yahuu:37:

ayy kızlar dün mersine de yağmış kar gerçektende..
ama üst mahalleye yağmış biz merkezde olduğumuz için sadece soğuğunu hissettik..içerde güzeldi ama akşam dışarı bi çıktım brrrr..araba yolun karşısındaydı brrrr bir kaç adımla bile dondum yahuu:37:

dün evet onu diyecektim ben de mersin e de yağmış kar, annemler söyledi buraya da serpiştirdi dedi, tabi siz merkezdesiniz, annemler daha yukarlara düşüyor:))

hıım neden acaba ? sağlıkla ilgili bir durum olabilirmi. ne bileyim tiroyidlerine baktırdın mı hiç.. belkide zayıflayamaman hormonaldir.

bilemiyorum baktırmadım ama sebebini anladım sanki ben az önce adet oldummm:1::1::1::1: net sonuç haftaya çıkacak, bakalım haftaya cumayı bekleyeceğim sabırsızlıkla, Allah ım kendimi 65 gibi hayal ettikçe heyecanlanıyorumm çocuk gibi:33:

ben seni beklemeye geçeceğim sanırım. yakında oluşan bir kaç gelişme sebebiyle daha sonra paylaşırım seninle :34::34:

aaaaaa:53: çok merak ettim bak şimdi umarım bu gelişmeler senin için hayırlıdır, beni sevindirecek bir şeydir, sen böyle üstü kapalı söyleyince aklıma direk iyi şeyler geldi,inşallah öyledir

bu arada kitap sözünü ben de unutmadım haaa, sabırsızlıkla bekliyorum bittiği günü.

geriliyorum yaa

ne yaptın konuşabildin mi canım merak ettim , inşallah hakkında hayırlısı olsun.

soruyu akrebe sormuşsun canım ama ben kendi açımdan yazmak istedim, mesela ben de zaman zaman 28 beden giyiyorum ama her markadan olmuyor marka ismi vermek doğru değil sanırım ama mesela A markanın kotları biraz esnek oluyor, ama çok değil gerçekten biraz esnek oluyor, onda 28 e çok rahat girebiliyorum, ama aynı ayarda B markanın kotlarında hiç likra olmuyor onun 28 bedenine hiç giremiyorum,

ben şu açıdan seviniyorum, mesela benim kotlat hep A markadan olur, önceden o A markanın 32 beden kotlarını giyerdim anlatabiliyor muyum? biraz likra bile olsa 32 den 28 e düşmek büyük başarı bence.

Back
X