Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydınnnn...akrebim benim hedef kilom 60..60 olursam sonra evlendiğimde 57 idim onu hedeflicem inşallahh

02.03.2012 menüm

sabah:iki dilim ekmek 5-6 tane yeşil zeytin,1 tane siyah zeytin çok az peynir 2 kupa bardak şekersiz çay.

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

öğle: boş

ara:1 çaybardagı şekersiz çay

akşam: 3 adet pazı yapragı sarması (çok güzelmiş ilk defa yedim pazıyı,1 adet kurutulmuş antep biberi dolması,1 kase yogurt ve biraz tere

ara:2 çay bardagı çay,1 adet kurabiye (kendim yaptım çok güzeldi dayanamadım)

su 2,5 litre

spor olarak pazar gezdim yürüdüm biraz,birazsda parktaki spor aletlerinde çalıştım belim ağrıdıgı için zorlamak istemedim...ay bide araba itekledim kayınvaldemle bi bindik çalışmadı araba..:9::9::55:

günaydın kızlar,bir sürü iş beni bekliyor,pazar,market,diğer alışverişler...ev işlerini,çocukları hiç saymıyorum bile..allah kolaylığını verir,ne yapalım..belim ağrıyınca her zaman yaptığım şeyler büyüdü herhalde gözümde...

iyi geceler kızlar, limango dan alaışveriş yapanınız oldu mu hiç, çok çok uygun fiyata düşmüş alacağım şey, ama ne kadar güvenilir bilemedim,olumsuz yorumlar da var, ne yapsam acaba?? 270 TL den 40 tl ye düşünce büyük bir çelişki yaşaıyorum şu anda?? napsam kii??

iyi geceler kızlar, limango dan alaışveriş yapanınız oldu mu hiç, çok çok uygun fiyata düşmüş alacağım şey, ama ne kadar güvenilir bilemedim,olumsuz yorumlar da var, ne yapsam acaba?? 270 TL den 40 tl ye düşünce büyük bir çelişki yaşaıyorum şu anda?? napsam kii??

cnm ben yaptım güzel şeyler oluyo ki zaten eger beğenmezsen geri yolluyosun ve bikaçgün içinde parayı hesabına geri yatırıyolar :))

kızlarrr günaydınn herkezee güzel sorunsuzzz bi hafta diliyorum :))

Günaydın herkese. Nasılsınız bakalım .

Cumartesi fena bozdum diyeti kızlar. Gerçi telafi ettim akşam ve Pazar günü ama bu sabah 68,7 çıktım. :53: Muhtemelen şişkinliktir bu kadar farkedemez çünkü iyi de spor yaptım. Neyse bikaç güne belli olur muhtemelen.

Ben çok sık yapıyorum cnm güvenebilirsin.

Cumartesi fena bozdum diyeti kızlar. Gerçi telafi ettim akşam ve Pazar günü ama bu sabah 68,7 çıktım. :53: Muhtemelen şişkinliktir bu kadar farkedemez çünkü iyi de spor yaptım. Neyse bikaç güne belli olur muhtemelen.

günaydın canım

kızlarrr günaydınn herkezee güzel sorunsuzzz bi hafta diliyorum :))

günaydın canım sanada sorunsuz bir hafta diliyourummm

günaydın fıstıklar..hava güneşli ve de ısınıyor yavaş yavaş,yaşasın bahar nihayet geldiii...

günaydın kızlar
güzel bir hfta olsun hepimiz için inş.

bu hafta sonu bende biraz kaçırdım

cumartesi///pazar
sabah (her iki günde aynı)
çok şık bir kahvaltı ekmekleri bile kızarttım

öğlen
bir porsiyon adana kebap ///peynirli makarna

ara
bir tane canga///elma-yağsız tuzsuz patlamış mısır

akşam
cumartesi yok/// pazar çorba

kızlar spor olarak hergün 15 er dak eliptik bisiklet-40 ar mekik

su günde 2 lt akşam yatarken elma sirkeli su bir bardak

HERKESE GÜNAYDIN KIzlarrr, çok hastauım her zamanki gibi, bütün haftasonu hastalıkla mücdele halindeydim, diyet miyet spor vs. hak getire anlayacağınız, faranjitim azdı yine, o da yetmezmiş gibi fazlasıyla öksürük aksıık hırıltı ciğerde nefes alırken acıma :53: :53: kızım da hasta oldu, dün akşam uykusundan uynamış yanıma geldi, kıyamam kuzum ilk kez hastalığını konuşarak söyledi, anne boğazım acıyor dediii:53: normalde hep biz keşfederdik hastalığını yada doktor teşhis koyardı, ilk kez neresi ağrıdığını söylemesi beni çok sevindirdi, büyüyüdü tabi artık duygusu çok güzeldi :16: :16:

hemen boğazına baltım kocaman şişmişşşş, beyazlamış, bakteri kapmış besbelli, artık gece gece gittik antibiyotik alıp geldik te kendine geldi biraz.

cnm ben yaptım güzel şeyler oluyo ki zaten eger beğenmezsen geri yolluyosun ve bikaçgün içinde parayı hesabına geri yatırıyolar :))

ayy kızlar çok geç kaldınız yaaa, kaçtı kampanyaaa,350 - 400 hatta 600 TL lik takılar 40 tl ye inmişti, ben size mesaj attıktan sonra limango nun facee ine girdim yorumlara baktım o kadar çok olumsuz yorumlar gördüm ki vazgeçtim , ne bilim işte1 aydır kargosunun eline gelmediğinden bahseden mi dersiniz, ürünün hatalı defolu ya da yanlış geldiğinden bahseden mi, geri iade de sorun yaşayan mı dersiniz, o kadar çok şikayet vardı ki anlatamam, tırstım ben de vazgeçtim alışşverişten.

herkese günaydınnnn...akrebim benim hedef kilom 60..60 olursam sonra evlendiğimde 57 idim onu hedeflicem inşallahh
tamam canım..
1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/65,9 /1,4 kg ) :50:
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg ):50:
aybüke07( 67 /68,8 / 1,8 kg ) :50:
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah( 66 / 66,2/0,2 kg) :46: canım sen ilk koyduğun hedefe ulaşmıştın ikinci ise 0,2 kg kalmış tebrikler
yaren38( 55 / 54,8/ ):46::nazar:tebrikler canım hertürlü hedefe ulaştın şekerim
herdemk( 65,1 / 65,8 / 0,7kg) :50:
evder( 75,5 / 76,9 /1,4 kg ) :50::43::43::43::43:
genic( 60 / 60,2 / 0,2) :46::nazar:tebrikler canım
irem&özge( 67,9 / 67,1 / ):46: :nazar: tebrikler canım
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9) :50:
husnabanu( 69,5 /71,0/0,5 /:50:
seray0307(68 /66,7 / ):46::nazar:tebrikler canım

hedefine ulaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :119::46::46::46:

ben dahil hedefine ulaşamayan arkadaşlarım durmak yok devam edeceğiz:52::52:
ellerine sağlık canım
eline sağlık evderciğim.
1 nisan hedeflerimizi yazarız artık.
doğum günüme kadar 5 li rakamları ucundan da olsa görsem çok sevineceğim.7 nisan a kadar vaktim var yani.haydi hayırlısı...
senin vakit epey var şekercim hiç acele etme:27:
1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/0,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( / 60,2 / )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )

vee 1 nisan hedeflerimiz kızlarrrr :66:
ben bu hafta 2 kiloyu vereyim de banu da 1,5 kilo için nisanı baklesin artıkım:21::33:
akrep 3 kez moral bozmak yok dediğin içinnn tamammm kaptan moral bozmak yok, ta sen bu dukan ı önerir misin yahuu, sonra fena halde geri dönüş olmasın bana kilolar, ben geçici değil kalıcı olarak vermek istiyorum daa, o yüzden bir endişe taşıyorum, karar verbeilirsem pazartesi günü dukan diyetine başlayacağım..
tatlım ben karatayı öneririm.yaparsan kitabını al daha iyi anlarsın önemini ve hayat tarzı olabilecek bir beslenme şekli olduğunu..
kızlarl selam

desem inanmazsınız bizim internet kablolarını çalımışlar sabah geldik yoktu daha şimdi geldi

kilom nerdeyse sabit gibi 76,9 bir önemi yoktur heralde şimdiden sonra ama olsun 76 yıyı görmekte güzelmiş:))))

neyse bir bakim sonra olanlarıda anlatırım
inanırız canım..
bizi insanlar ne kadar doğruysak o kadar da yanlışız işte..Rabbim şeytanın tuzaklarından uzak tutsun inş.
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm :46::46::46::46::nazar:

:16::16:
canım özelden telini yazarmısın..aksiliklerde ulaşabilirsin bana

ayy kızlar çok geç kaldınız yaaa, kaçtı kampanyaaa,350 - 400 hatta 600 TL lik takılar 40 tl ye inmişti, ben size mesaj attıktan sonra limango nun facee ine girdim yorumlara baktım o kadar çok olumsuz yorumlar gördüm ki vazgeçtim , ne bilim işte1 aydır kargosunun eline gelmediğinden bahseden mi dersiniz, ürünün hatalı defolu ya da yanlış geldiğinden bahseden mi, geri iade de sorun yaşayan mı dersiniz, o kadar çok şikayet vardı ki anlatamam, tırstım ben de vazgeçtim alışşverişten.

tatlım sen en iyisi zamanın olduğunda dolaş mağazaları beğendiğini deneyerek al..hem alışveriş hem spor olsun

HERKESE GÜNAYDIN KIzlarrr, çok hastauım her zamanki gibi, bütün haftasonu hastalıkla mücdele halindeydim, diyet miyet spor vs. hak getire anlayacağınız, faranjitim azdı yine, o da yetmezmiş gibi fazlasıyla öksürük aksıık hırıltı ciğerde nefes alırken acıma :53: :53: kızım da hasta oldu, dün akşam uykusundan uynamış yanıma geldi, kıyamam kuzum ilk kez hastalığını konuşarak söyledi, anne boğazım acıyor dediii:53: normalde hep biz keşfederdik hastalığını yada doktor teşhis koyardı, ilk kez neresi ağrıdığını söylemesi beni çok sevindirdi, büyüyüdü tabi artık duygusu çok güzeldi :16: :16:

hemen boğazına baltım kocaman şişmişşşş, beyazlamış, bakteri kapmış besbelli, artık gece gece gittik antibiyotik alıp geldik te kendine geldi biraz.

geçmiş olsun canım hem sana hem prensesineRabbim acil şifalar versin

bizim okul meb in tasraladığı "okulda hayat var "projesi çerçevesine alınmış, buna göre, çevre halkı, saat 15: 00 ten saat 19 :00 a kadar okulu istedikleri gibi kullanabileceklermiş, biz gerekli düzenlemeleri yapmaya başladık bile. şimdi bilgi teknoloji sınıfı halkın kullanımına açıldı, ve rehber öğretmenimiz halka seminer vermeye başladı, dahası gönüllü öğretmenler halka pilates, airobik, satranç, vs.. kurslrı verbeilirmiş, ben gönüllü olmadığım halde müdür bey ismimi milli eğitim müdürlüğüne göndermiş bile gönüllü diye satranç eğitimi verecekmişimm:D ben o kadar donanımlı değilim çok telaşlıyım şuanda:D

Back
X