yarencim ben takıma yeni katıldım seni tanımıyorum ama sanırım mezun olmuşsun,tebrikler canım,desene teyzelikten genç kızlığa terfi ettin,tekrar tekrar tebrikler.
hoşbulduk canım
bende senin gibi takıma bugün katıldım canım,sende hoşgeldin.
şartlar ağır değilmiş,hatta güzel ama kitap konusunda söz veremiyorum,ne zamandır okuyamıyorum,aslında burası motive edici olur,durun hemen kitap ismi araştırayım ve yarın çıkıp alayım,evdekilerin hepsini okudum,sizlerdende tavsiye alabilirim arkadaşlar.
canım menün güzelmiş hem karbonhidrat var,hem protein,yarım bardak kolada affedilir,arada bir metobozlizma şaşırsın değilmi ama.ayrıca o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz yahu,benim aklıma su içmek bile gelmiyor,lütfen bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım.
arkadaşım senin yediklerini görünce valla ben buraya yazmaya utanıyorum,yazmaktan vazgeçicem şimdi.peki arada mesela akşam yemekten sonra başka birşey yemiyormusun,benim genelde yeme krizlerim akşam tutuyor.öncelerini bilmiyorum ama bu menüde sebze yemeği yok,en azından akşam 3-5 kaşık sebze yemeği yesen daha iyi olmazmı canım.
evettttt arkadaşlar sıra geldi bana;valla kaçamak maçamak olmadan yalansız riyasız yazıcam yediklerimi,içtiklerimi,alın yerden yere vurun,eleştirin beni,kendimi size emanet ediyorum.
sabah:1 bardak yeşil çay,hemen arkasından sakarinle tatlandırılmış 1 bardak nescafe(sabahları kalktığımda canım hiçbirşey istemiyor genelde ve bu şekilde geçiştiriyorum)
öğlen:1 kase çorba.
akşam:7 çatal kadar karnabahar kızartması-7-8 kaşık pırasa yemeği,4 çatal kereviz salatası.yemekten bir süre sonra 1,5 dilim meyveli kek ve 1 bardak şekersiz çay,1 elma.
bunlar yine iyi günlerim,daha önceleri akşam olunca gelsin cipsler gitsin çikolatalar şeklindeydi.en azından şimdi onları yemiyorum.
bugün topu topu 3 bardak su içtim,benim böyle bir sorunum var işte su içemiyorum ama mesela sınırsız meyve suyu,kahve,süt vs...tüketebilirim lakin suya gelince nedense içemiyorum.pöfff....
ayrıca bugün antalya yağmurluydu sadece 15 dk yürüdüm,normalde günlük yarım saat yürüyorum.işte benden bu kadar arkadaşlar,bu saatten sonra ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yersem yazarım,keşke ağzımı tahtayla çivileyebilsem,benim yeme krizlerim akşam başlıyor.