yeni antalyalı benim canım

geçmişte okuduğum kadarıyla sende alanyadasın değilmi,bende manavgattayım.
işte geldim burdayııımmmm,ben bu işte ustayııımmmm
evet arkadaşlar dün sabahtan beri kayıptım,akşam kaynanamlarda kalacağımı söylemiştim,onlardada internet yok,şimdi topluca herşeyi dökeceğim ortaya.kayınvalidem almanyaya gidip gelmişti,hoşgeldine gittik bizde,iyiki de gitmişim elim kolum hediyelerle dolu geldim,çikolatalar,parfümler,kremler...biz kadınlar daha ne ister değilmi?ama hemen hımmm çikolata dedi tamam yakaladık demeyin,tabiikide yemedim ama karar verdim sadece cumartesi günleri canım çok isterse istediğim birşeyi(çikolata vs..)1 lokma ,1 parça yeme hakkı verdim kendime.gözlerimi kapadım ve eşime dedimki al bunları sakla bana gösterme diye,o da sakladı

neyse yavrukuşlarım gelelim düne ve bugüne,biliyorsunuz giderken sabah menümü yazıp çıkmıştım zaten,ara öğün alışkanlığım yok sanırım,canım hiçbirşey çekmiyor benim.o nedenle öğlenden devam edicem:
Dün Öğlen:1 dolma biber,1 kase yoğurt,1 portakal
ikindin ara;hafif şöyle midem kazınır gibi oldu ağzıma hemen 6 tane badem attım
akşam;kayınvalidem kurufasülye yapmış,yanında pilav ve salata;4 kaşık kurufasülye yedim,dilediğim kadar salata yedim,3 kaşıkta pilav yedim.diyete başladığımdan beri kurufasülyeden uzak duruyorum yapmıyorum ama mecbur yedim.
dün 1 saate yakın yürümüşümdür saat tutmadım,ve nihayet 2 lt su içmeyi başardım ama bu su olayına bir el atıcam.gidicem 6 tane küçük su alıcam,2 sabah 2 öğle 2 akşam olarak paylaştırıcam,buda 3 litre yapar.anca böyle içebilirim.
veee bugün;
sabah:3 tane zeytin,birazcık peynir,nane,maydonoz,dereotu,1 bardak şekersiz çay.kaynanam şöyle bir süzdü beni,kızım ye ye desede kandıramadı beni,ehi ehi ehi zafer bende yemedim işte
ara:1 lt su içtim,1 tane elma yedim.
öğlen;yarım tost,1 bardak şekersiz çay
ara;1 çilekli activia
akşam;6 kaşık kereviz yemeği,4 kaşık makarna,cacık.
akşamüstü şöyle bir mahalle turu yaptım,yarım saat yürüdüm.fazlası var eksiği yok.
şuan canım neler neler istiyor anlatamam,ama yemiycem işte yemiycem,eğer yaza kadar hamile kalamazsam yazın ortalarda saçlarımı savuttura savurttura bakıııınnn ben tam 10 kilo verdim sizin haberiniz varmı nabeeerrr dercesine kendimden emin mini elbiselerle fink atmak istiyorum.tamam verdim kendime gazı bari gideyim yeşilçay yapayım kendime

heeyyyttt be kim tutar beni.