Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/2,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( 57 / 60,2 / 3,2 kg )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )
yamukprenses(60/64,6/4,6kg)

yamukprenses ekledim canım senide

herkese mutlu huzurlu az yorulmalı bir hafta diliyorum arkadaşlar...

ben bu sefer sizi sabahtan burada yakalıycam dedim girdim ama bu seferde tam girdim,elektrik gitti,bu kadar olur yani.şimdi yine kimsecikler yok.bugün aslında biraz karamsar başladım haftaya,bilmeyen vardır belki ben hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor,bugün yine adet oldum,önce tepki vermiyorum ama sonra koyuveriyorum kendimi ağlıyorum.bu ay birde ara kanama yaşamaştım,acaba yerleşme kanaması falanmıdır diye umutlanmıştım ama işte bugün adet oluncada moralim sıfıra indi.şimdide o kanama neyin nesiydi diye sorguluyorum,sizin başınızada hiç adet dışı kanama geldimi arkadaşlar?yarın doktorla randevum var(tüp bebek)dua edin lütfen.

dünkü menüm;

sabah;1 şekersiz çay,yeşillik,1 yumurtadan yapılmış omlet.

ara;1 lt su içtim,tok tuttu beni.

öğlen;1 kase ezogelin çorba

ara;2 ceviz,1 elma

akşam;3 kaşık yine çorba,çok değil ama ne kadar yediğimi saymadım yoğurtlu ıspanak kavurma.1 tanede muz yedim.

yemekten sonra 2 fincan yeşil çay içtim aralıklı,gün boyuncada sabah hariç 1 lt kadar daha su içtim,yani toplam 2 lt,ayrıca bugün pazara eşimle yürüyerek gittik geldik,toplamda 40 dakika kadar tempolu yürüyüş var(20 dk gidiş,20 dk geliş)

canım dualarım seninle

Allahım önce çift çizgili hamilelik testi arkasına nur topu bebiş versin

pazar menü:

sabah: patatesli otlu omlet ama sadece 1 yemek kaşığı kadar ve şekersiz çay

ara: 2 tane kuru kayısı

öğle: 2 kepçe tavuk çarbası ve bir dilim ekmek

ara: taze sıkılmış karışık meyve suyu bir çay bardağı

akşam: 2 parça tavuk ve salata

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

bu arada misafirliğe gitmiştik. sağolsun ev sahibi neler hazırlamış neler.. benim gözüm hiçbirisini görmek istemediği için hiçbirşey yemedim. ev sahibine de boğazlarım çok kötü birşey yiyemiyorum dedim. eşimde sen merak etme senin hakkını da ben yerim dedi ve yedi :)))) bir de görseniz kocaman servis tabakları dolu dolu adam hepsini yedi şaka gibi :)))

aslında ben bu sabah tartılacaktım dedimki bu kadar iştahsızlıka ne olmuştur diye merak etmiştim ama unuttum :))) aklım nerdeyse artık.

Bravo cnm çok iyi yapmışsın valla yememekle. Tebrik ederim.

herkese günaydıınn

irem senle yarışıyorum bu hafta ona göree

Tamam şekerim. Hatta ortaya birde idda koyalım istersen :27:

İrem&Özge resimde harika görünüyorsun. Gelinlik çok yakışmış.

Canımsın çok saol.

ben bu sefer sizi sabahtan burada yakalıycam dedim girdim ama bu seferde tam girdim,elektrik gitti,bu kadar olur yani.şimdi yine kimsecikler yok.bugün aslında biraz karamsar başladım haftaya,bilmeyen vardır belki ben hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor,bugün yine adet oldum,önce tepki vermiyorum ama sonra koyuveriyorum kendimi ağlıyorum.bu ay birde ara kanama yaşamaştım,acaba yerleşme kanaması falanmıdır diye umutlanmıştım ama işte bugün adet oluncada moralim sıfıra indi.şimdide o kanama neyin nesiydi diye sorguluyorum,sizin başınızada hiç adet dışı kanama geldimi arkadaşlar?yarın doktorla randevum var(tüp bebek)dua edin lütfen.

dünkü menüm;

sabah;1 şekersiz çay,yeşillik,1 yumurtadan yapılmış omlet.

ara;1 lt su içtim,tok tuttu beni.

öğlen;1 kase ezogelin çorba

ara;2 ceviz,1 elma

akşam;3 kaşık yine çorba,çok değil ama ne kadar yediğimi saymadım yoğurtlu ıspanak kavurma.1 tanede muz yedim.

yemekten sonra 2 fincan yeşil çay içtim aralıklı,gün boyuncada sabah hariç 1 lt kadar daha su içtim,yani toplam 2 lt,ayrıca bugün pazara eşimle yürüyerek gittik geldik,toplamda 40 dakika kadar tempolu yürüyüş var(20 dk gidiş,20 dk geliş)

Rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin canım işallah.
Ne kadardır korunmuyorsunuz ki tüp bebek için başlayacaksın tedaviye.
Daha önce hiç hamiş kaldın mı

OOHH ÇOK şükür boşalabildi elim, çok yoruldum çok, bir de yağmur yağıyor ki şöyle şakır şakır anlatamam, nöbetçiydim çok yoruldum. biraz yarına hazırlık yapıp evime gitmek istiyorum.

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /

bu nedirr gemişi okumayınca yabancı kaldım, 1 nisan hedeflerimizi zaten yazmıştık?? ama ben geçen hafta 67,6 ydım sanırsam 68.8 değil, onu mu düzelteceğiz??

Aybuke'ciğim gezmişsin yine. O övgüler herkese nasip olur inşallah. Benim yengem de bana totonu küçültmüşsün dedi pek bir mutlu oldum. .

ayy evett, haftasonu çok şımardım hem de çok da ayarımı kaçırmadım, cuma günü markette 3 sene önce aynı okuld açalıştığımız bir erkek arkadaşımız vardı onunla karşılaştım, selam versem mi vermesem mi, o mu değil mi tanıyamadım hocam iyiki de selam verdiniz yoksa ayıp olacakmış size, dedi ne kadar zayıflamışsınız tanıyamadım dedi :60: :60:

derken cumartesi bir yeğenmizi gördük, yenge inanmıyorum sana resmen şok oldum dedi :32:

pazar günü de 1 yıldır görüşmediğimiz arkadaşlarım övgü dolu sözler söyledi, yeter bana bu kadar gaz:52::52::52:

şimdi en dar gelen pantalonum bile bolarmaya başladı çok mutluyum yahuu, 38 e inmeme az kaldı çok azzzz:16::16::16:

OOHH ÇOK şükür boşalabildi elim, çok yoruldum çok, bir de yağmur yağıyor ki şöyle şakır şakır anlatamam, nöbetçiydim çok yoruldum. biraz yarına hazırlık yapıp evime gitmek istiyorum.

Rakibim bu yorgunluğu ancak kocaman bir dilim pasta alır bak beni dinle. :33:

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /

teşekkürederim canım:16:
canım dualarım seninle

amin canım.Allah isteyen herkese versin.

ben 2 sene önce kendi kendime hamile kalmıştım ama 16 haftalıkken düşük yaptım,ondan sonrada birdaha hamile kalamadım,geçen sene rahim filmi çektirdim,eğrilik var denildi ameliyatlar oldum ama üstünden 1 sene daha geçti hala hamile değilim.işte en sonunda tüp bebeğe kadar geldik,bu arada bende kan pıhtılaşmasıda çıktı,işte böyle durumlar irem özgeciğim.Allah da beni böyle sınıyor belki,işin gerçeği ben hep doğal olarak hamile kalmak istiyordum,sanki tüp bebekle zorla istemeyen bir çocuğu dünyaya getirecekmişim gibi geliyor bana,kaderiyle oynuyormuşum gibi geliyor(tabi tüp bebekte tutarsa,tutmama ihtimalide var).istese kendi gelirdi diye düşünüyorum ama bak 2 sene bekledim kucağım hala boş.bu ay tüp bebeğe karar verdik ya,hep buralarda okuyorum işte tam tüp bebeğe yada aşılamaya karar verdik ama o ay kendiliğimden hamile kaldım diyenler çoktu.bende hep ümitlendim bu ay ama işte bugün adet oldum.hakkımda hayırlısını versin Allah tek dileğim bu.

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /

canım dualarım seninle

ben 2 sene önce kendi kendime hamile kalmıştım ama 16 haftalıkken düşük yaptım,ondan sonrada birdaha hamile kalamadım,geçen sene rahim filmi çektirdim,eğrilik var denildi ameliyatlar oldum ama üstünden 1 sene daha geçti hala hamile değilim.işte en sonunda tüp bebeğe kadar geldik,bu arada bende kan pıhtılaşmasıda çıktı,işte böyle durumlar irem özgeciğim.Allah da beni böyle sınıyor belki,işin gerçeği ben hep doğal olarak hamile kalmak istiyordum,sanki tüp bebekle zorla istemeyen bir çocuğu dünyaya getirecekmişim gibi geliyor bana,kaderiyle oynuyormuşum gibi geliyor(tabi tüp bebekte tutarsa,tutmama ihtimalide var).istese kendi gelirdi diye düşünüyorum ama bak 2 sene bekledim kucağım hala boş.bu ay tüp bebeğe karar verdik ya,hep buralarda okuyorum işte tam tüp bebeğe yada aşılamaya karar verdik ama o ay kendiliğimden hamile kaldım diyenler çoktu.bende hep ümitlendim bu ay ama işte bugün adet oldum.hakkımda hayırlısını versin Allah tek dileğim bu.

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /

canım dualarım seninle

Tüp bebek için 2 sene yeterli bir süre canım.
Hiç öyle düşünme bence için rahat olsun.
Eğer o yavrunun kaderinde dünyaya gelmek yoksa zaten gelemez.
Rabbimin alnına yazmadığı hiçbirşey gerçekleşmez ki.
O bebek senin alnına yazıldıysa tüp bebek tutar ve seninde kucağın dolar zaten.

merhaba kızlar ben geldim. hep aynı şeyi söylüyorum ama yoğunluktan fırsat bulamıyorum.
haftasonu annemın günleri vardı zok pasta börek yedim :(
bugün bismillah dedim başladım yenıden rejıme.
haftasonu kuzenımın düğününe gidicem o o yüzden çarısya cıktım kıyafet almak ıcın tabi hiçbirşey alamadım çünkü içlerine sığmadım ağlaya ağlaya eve geldim cok zoruma gıttı :(
yaza şurda ne kaldı ben yerımde sayıyorum hala:(
gecmişi okumaya gayret edıcem umarım herkes ıyıdır.

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

karamel_guzel( 75,1/ 77,1 /2 kg )
herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /
yamukprenses(60/64,6/4,6kg)[/COLOR]

Rakibim bu yorgunluğu ancak kocaman bir dilim pasta alır bak beni dinle. :33:

bak şimdi bugün akşam yemeğinden sonra seni düşündüm, şimdi riem yürüme bandına geçmiştir dedim, iyice bir sinir oldum, :37:bugün yağışlıydı burası yürüyüş yapamadım yaaaa!! sinir oldum kendime:20: pasta masta cezbetmiyor artık beni, ben çok motiveyim yahuu:27:

merhaba kızlar ben geldim. hep aynı şeyi söylüyorum ama yoğunluktan fırsat bulamıyorum.
haftasonu annemın günleri vardı zok pasta börek yedim :(
bugün bismillah dedim başladım yenıden rejıme.
haftasonu kuzenımın düğününe gidicem o o yüzden çarısya cıktım kıyafet almak ıcın tabi hiçbirşey alamadım çünkü içlerine sığmadım ağlaya ağlaya eve geldim cok zoruma gıttı :(
yaza şurda ne kaldı ben yerımde sayıyorum hala:(
gecmişi okumaya gayret edıcem umarım herkes ıyıdır.

hoşgeldin canımcım, biz sana diyoruz ama sen dinlemiyosun kiii :(((( gel bize katıl bizee, bak naasıl gidiyor o moral bozukluğu

dualarım seninle ve diğer bebek sahibi omak isteyen seray ve tuğbayla
Allah yardımcınnız olsun, senin yaşadığın sıkıtıyı tahmin edebiliyorum ama gerilme, gerginlik ve streste çok önemldir bu süreçte, her bebek geleceği zamanı bilir unutma, eşimin köyünden bir kadın evlenmiişti, 48 yaşında ve ilk evliliği, kimse çocuğu olmaz derken 2 ay oldu evleneli şimdi 1aylık hamileymiş:53: çcouk çok güzel bir şey inşallah nasip eder rabbim, benim de 2 düşüğüm oldu, şimdi kzıım var o da erken doğumla oldu, artık 2. hamileikten korkuyorum yine stres yaşayacağım diye.

ve mönüm:

sabah: midem bulanıyordu birşey yiyemedim, tutar belki diye 1 avuç sarı leblebi yedim

ara: midem yavaş yavaş düzelmeye başladı, simit arası tost+ çay

öğlen: tost öyle bir tutmuş ki birşey yemedim

ara: yapmadım

akşam: 1 kase çorba+ 4 adet kanat ızgara+ bol bol bol salata

spor yok:41::41: ama okulda nöbetçiysim koridorda çok yürüdüm, hiç durmadım belki hora geçer:27::27:

kızlarrr günaydınnn dün çok yoğundum gelemedimm :((( özledimmm sizi :))

bu arada 3 günlük bi beslenme planına başladım bugün protein diyeti adında 3 gün denicem bugün tartıldım kaçım belli cuma sabahı nolcek merak ediyorumm :))

Uyanınca:
Türk Kahvesi + Su
08:30
3-4 dilim peynir,
2 adet yumurtanın beyazı,
10 adet zeytin,
Salam, sosis, sucuk,
Domates, salatalık, mevsim yeşillikleri
10:30
15 adet fındık veya 4 adet ceviz veya 12 adet badem
13:00
* Döner et kısmı + Salata
* ½ göğüs haşlanmış ızgara + Salata
* Şinitzel + Salata
* 80 gram light ton balığı + Salata
* 3 baget ( ızgara veya haşlama) + Salata
--- Salatalarda havuç ve mısır kullanılmayacak!!!! ---

16:00
2 dilim peynir veya 15 adet badem + Yeşil çay
18:00
6 adet fındık
19:30
* 1 çupra ızgara + salata
* 5-6 yemek kaşığı tavuk sote + Salata
* Kanat ızgara + Salata
--- Akşam yemeklerinde öğlen için yazdıklarından da bakılabilir.---

21:00
15 Adet Fındık

Günde 8 çay bardağı yeşilçay içilecek!!

Bu diyet sadece 3 gün üst üste yapılacak!!

Öğlen yemeklerinde sadece zero içilebilir!!

Yasaklı yiyecekler;
Meyve, meyve suyu, Cola, Yoğurt, Cacık, ayran, Çorba, Pilav, Kuru baklagil, Bisküvi, Çikolata, Şeker, Galeta, Grissini vb.

bugünki sabah menümüde yazim hemen boşken öğle ve akşamıda yedikçe eklicem :))
sabah: 1 fincan tek kesme şekerli kahve , 1 brd su
kahvaltı:1 dilim peynir , 8 siyah zeytin , 1 domates , az maydanoz , 2 yumurta beyazı

akrebimm sen ne diyosun bu diete mantıklımı bi denicem merak ediyorum :))

GÜNAYDIN KIZLARRR

ve mönüm:

sabah: midem bulanıyordu birşey yiyemedim, tutar belki diye 1 avuç sarı leblebi yedim

ara: midem yavaş yavaş düzelmeye başladı, simit arası tost+ çay

öğlen: tost öyle bir tutmuş ki birşey yemedim

ara: yapmadım

akşam: 1 kase çorba+ 4 adet kanat ızgara+ bol bol bol salata

spor yok:41::41: ama okulda nöbetçiysim koridorda çok yürüdüm, hiç durmadım belki hora geçer:27::27:
Canım dikkat et üşütmüşsün heralde
ewt yürüyüş olarak bencede geçer

canım 1 nisan hedeflerini hatırlatmak için tekrar haftanın başında ekledim o zamanki kilo yu baz aldım 2 mart cuma olan

bir tane daha liste var oda spor listesi haftalık sporlarımızı ekliyoruz yaptıklarını sende ekle ozaman ne kadar yapıp yapmadığımızı değerlendireceğiz motive amaçlı

kızlarrr günaydınnn dün çok yoğundum gelemedimm :((( özledimmm sizi :))
günaydın canımmm

Back
X