Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Keyfim yok. Hastayım ve aynı zamanda kab.z.m. Tamamen ekmeği ben de çıkarayım hayatımdan bakalım ne olacak? Günde iki öğün nesfit uygulamam devam ediyor. Hala kilomda bir değişiklik yok. Bakalım ne olacak. Ben kızımı aldım kursa gittim bugün. En çok dışarda kaldığım süre bugündü. Sanırım bir de yarın olacak. Doktora gideceğim sabahtan. Listeye yetişmeye çalışacağım. Bu sabah tartıldığımda kilom aynıydı. İnşallah yarın bir değişiklik olur. Bu arada herdemkin iyi olmasına çok sevindim. Öptüm hepinizi.
suyu arttır canım. bir de nesfit iki öğün bana çok mantıklı gelmiyor selenim ya,biraz salata,sebze,ot falan beslenmek lazım...ben de seni öptüm...muck...
sağol canım
grip başlangıcı dedi doktar boğazı hafiften başlamış..yanımda şimdi..azıcık uyudu şurupların etkisi ile..şimdi uyandı azıcık simit yedi antibiyotiğini içirdim..geceden bu yana şurup içti yavrucak ateş yüksek olunca..çok şükür yeni bişiler yiyor..dr 3 günde biticek antibiyotik verdi.normalde vermez ama boğazı için mecbur oldu..Rabbim acil şifalar versin inş..
geçmiş olsun kuzuma,sen bebekler gibi bakarsın,iyileşiverir annesi..bu evlatların sevgisi tatlı da dertleri çok can yakıyor...onlara olacağına bize olsun valla daha kolay..
selam millleeetttttt yamuğunuz prensesiniz geldiiiii

oy anam oy,yol yorgunuyum yemin edrim,gece saat 2 de geldim eve,uçak her zamanki gibi rötor yaptı,pöffff.3 gün koştur koştur öldüm istanbulda.iş sebebiyle gitmiştim biliyorsunuz ve o kadar koşuşturmaca arasında bile kilo almışım:18:umarım bu sadece ödem yada yalancı şişkinlik falandır(bu da nedemekse:1:)hemen kilo bildirimi yapıyorum çünkü saat tam 12 ve kendimi kül kedisi gibi hissediyorum,bunu yazayım çıkayım sonra uzun uzun yazışırız.kilom 63.8:5:

hoşgeldin şekerim..nasıldı seyahatin...

Bu hafta gram verememişim yine. ama şaşırmıyorum çünkü bi çaba sarfetmiyorum.

kızlar ben kötüyüm ya. ve artık herkes bunun farkında bu aralar herkes beni odasına çağırıp sorguya çekiyor neyin var neden böylesin diye. yüzüm hiç gülmüyormuş. farkında bile değildim dün hocam söyledi. kendimi bi boşulukta hissediyorum. herşeyi boşladım hayatımdaki. hergün sabah 8 akşam 8 okuldayım eve gelıp yıne çalışıyorum. gece 1-2 lere kadar. sosyal hayatım sıfır. mutlu olacak hiçbirşey yapmıyorum. şikayette etmek istemıyorum isyana girecek çünkü. ne yapıcam bilmiyorum :([/QUOTE]

oluyor öyle dönem dönem güzelim..sana motive olmanı sağlayacak,hayata bakışını güzelleştirecek bir şey lazım.ben aşk diliyorum sana,şöyle ayaklarını yerden kesecek,dünyayı toz pembe gösterecek,sonu hayırlı bitecek cinsinden...ne dersin..

Son düzenleme:
akrep33 ( 68 / 67.7 / 0.3 / 0.44%)
banusultan( 61.5 / 61.5 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 68.4 / 68.4 / 0 / 0.0%)
karamel_guzel( 77.6 / 77.6 / 0 / 0.0%)
tugbaemrah( 67 / 67 / 0 / 0.0%)
evder( 76.2 / 76.2 / 0 / 0.0%)
genic( 60 / 59.8 / 0.2 / 0.33%)
irem&özge( 66.4 / / / %)
selennnn( 60.5 / 60.5 / 0 / 0.0%)
seray0307( 65.4 / 65.2 / 0.2 / 0.31%)
yamukprenses( 63.1 / 63.8 / -0.7 / -1.11%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 802.1 / 801.4 / 0 / 0,0 )

irem geldi ama kendi kilosunu yazmadan gitti..sabitmi yazalım acaba onun kilosunu da

sağol canım
grip başlangıcı dedi doktar boğazı hafiften başlamış..yanımda şimdi..azıcık uyudu şurupların etkisi ile..şimdi uyandı azıcık simit yedi antibiyotiğini içirdim..geceden bu yana şurup içti yavrucak ateş yüksek olunca..çok şükür yeni bişiler yiyor..dr 3 günde biticek antibiyotik verdi.normalde vermez ama boğazı için mecbur oldu..Rabbim acil şifalar versin inş..

canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. inşallah çabucak atlatırsınız.

iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım..
sabah
4 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara
yarım galeta,1 dilim elma
öğle
1 dilim ekmek,domates,salatalık,biber,zeytin,peynir...
ara
yok
akşam
1 kase çorba
fırında sebze buğulama,salata
2 dilim ekmek..
2 litre su
erken de olsa hırs yaptım=30 dakika pilates...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
benim kız ateşlendi gece..dr a götürdüm az önce geldim.o yüzden geciktim kusura bakmayın kızlar

Akrebim, prenses şimdi nasıl? Gün içinde de birlikteymişsiniz gözün arkanda kalmamıştır. İnşallah bu saatlerde iyileşmiş bir şekilde seninle oynuyordur.
Değilse de Allah acil şifalar versin canım.

dün ne yedim
..........
gece
3 külah maraş dondurma(aslında akşam 11:00 gibi yattım eşim gece gelicekti.kurdum saatimi de..1 saat sonra kalktım eşim çayı sever onun için çay yaptım o ara gözüm döndü sanırım.buzlukta kaç gündür duran dondurmayı uyku sersemi çıkardım 3. külah sonrası kendime geldim.rüya gibiydi yahu:53:)

2 litre su

Kuzum eşi çay içmeyi sever diye saatini kurup yatan, sonra da kalkıp çay demleyen çalışan kadın kaldı mı?
Ben ev kadınıyım ben bile artık uykudan kalkıp çay demlemiyorum. Meleksin sen valla.

suyu arttır canım. bir de nesfit iki öğün bana çok mantıklı gelmiyor selenim ya,biraz salata,sebze,ot falan beslenmek lazım...ben de seni öptüm...muck...

Bugün zeytinyağlı pırasa yaptım tatlım. 1,5 lt su bakalım bugün problemim çözümlenebilecek mi?
Sabah doktora sordum stres kökenli k.b.z.lık olabilir dedi. Bence kesinlikle haklısın ama nesfiti bir hafta daha denemek istiyorum.

günaydın güzel bir hafta bizimle olsun inş.

Akrebim, prenses şimdi nasıl? Gün içinde de birlikteymişsiniz gözün arkanda kalmamıştır. İnşallah bu saatlerde iyileşmiş bir şekilde seninle oynuyordur.
Değilse de Allah acil şifalar versin canım.
hamdolsun daha iyi..haftasonu evde geçirdim..dinlendi iyice..şimdi okula gidicek inş.
Kuzum eşi çay içmeyi sever diye saatini kurup yatan, sonra da kalkıp çay demleyen çalışan kadın kaldı mı?
Ben ev kadınıyım ben bile artık uykudan kalkıp çay demlemiyorum. Meleksin sen valla.

:16::16::16::16:

HERKESE MERHABA arkadaşlar, mümkün olduğunca sizlere eşilik etmeye çalışacağım, yalnız biraz anlayış bekliyorum, aklım hala babamda, telefon elimden hiç düşmüyor, o psikolojiyi hala atamadım, kendime daha gelemdim, bedenen hala yorgunum, geçmişi henüz takip edemedim, sizler iyisinizdir umarım, akrepçim canım geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış anladığım kadarıyla, şimdi iyi olduğuna sevindim. herpinizi öpüyorum selamlar...

selam kızlar

c.tesi menü

sabah: otlu omlet, domates, salatalık, şekersiz çay

öğle: çorba ve salata

ara: bir elma

akşam: 4 tane köfte, salata

3 lt su, 1 tane şekersiz türk kahvesi ve 20 dk eliptik bisiklet + 15 dk twist

pazar

sabah: omlet, yeşillik ve şekersiz çay

ara: bir tane elma

öğle: 5 tane köfte ve bol yeşillik

ara: bir tane armut, bir tane portakal

akşam: çorba, salata

pikniğe gitmiştik ve abartmadan yedim. hatta kocişin doğumgünü de kutladık ben tadına bile bakmadım pastanın. kocişle 1,5 saatlik tempolu yürüdük. 3,5 lt su var.

Selam kızlarr ben geldim

ya bugün işbaşı yaptım ama sabahtan beri internet kesik sizlere bir selam veremedim

kızlar malum izin dönüşü ay başı biriken raporlar okunacak mailler beni bekliyor ama önce size ses vereyim istedim

biraz işlerimi hafifletip geleceğim tabi internet bir daha gitmez ise

1Nisan hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64/67,7/ 3,7 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,4 / 3,4 kg )
karamel_guzel( 75,1/ 77,6 /2,5 kg )
tugbaemrah(64/ 67/3 kg)
evder( 74,0/ 76,2/2,2 kg )
genic( 57 / 59,8 / 2,8 kg )
irem&özge(64,5 / 66,4 / 1,9 kg)
selennnn( 59 / 60,5 / 1,5kg)
seray0307(63,7 /65,2 /1,5 kg )
yamukprenses(60/63,8/3,8kg)[/COLOR]

kızlar biraz acele yaptım birazda geç oldu kusura bakmayın hata varsa söylersiniz

1Mayıs hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (/67,7/ )
banusultan( /61,5 / )
aybüke07( /68,4 / )
karamel_guzel( / 77,6 / )
tugbaemrah(/ 67/
genic( / 59,8 / )
irem&özge( / 66,4 /)
selennnn( / 60,5 / )
seray0307( /65,2 / )
yamukprenses(/63,8/ )

kızlar evett 1 mayıs hedeflerimizi ekleyelim pamuk eller cebe :1:

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//çarşamba*50 dk yürüyüş//perşembe*20 dk yürüyüş=
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor//perşembe*1 saat yürüyüş+30 dk parkta spor
karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :)//
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*50 mekik//perşembe* 45 dk yürüyüş //
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım //perşembe*20dk yürüyüş+450 adım
irem&özge//
selennnn// Pazartesi 15+15 dk spor aleti // salı 15+15 dk spor aleti // çarşamba 20dk yürüyüş+15 dk spor aleti
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi*1,5 saat tempolu yürüyüş//salı*2,5 saat yürüyüş// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*1saat yürüyüş+20dk parkta spor//
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* 2saat yürüyüş//çarşamba*30 dk yürüyüş//perşembe*/

[/COLOR]

kızlar son liste sanırım bu idi yarın ilk işim bunu düzenlemek bugün vaktim olmadı
ve yarın sıfır tertemiz bu haftaya ait spor çizelgemizi ekleyeceğim bir aksilik olmaz ise

bugün geçmişi çok fazla okuyamadım yarın bakarım artık herkes kendine iyi baksın yarın görüşmek üzere

1Mayıs hedeflerimiz

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (/67,7/ 64 )
banusultan( /61,5 / )
aybüke07( /68,4 / )
karamel_guzel( / 77,6 / )
tugbaemrah(/ 67/
genic( / 59,8 / )
irem&özge( / 66,4 /)
selennnn( / 60,5 / )
seray0307( /65,2 / )