Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya kızlar çok ama çok kötüyüm..eklemlerim sızlıyor..öyleki otururken bile işkence çekiyorum resmen..gözlerimden ateş çıkıyor ve karnımda garip bir sancı var öksürük de cabası..yok yok anlicanız..
rüyamda ateşlenip hastalandığımı gördüm dün gece..ve şu an fena oldum..
eşimin izin günü bugün.aradım çok kötüyüm diye hala ortada yok.
anlayamıyorum ya..
kendisi böyle durumda olsa koşa koşa gelirdim.bu erkeklerin hepsimi böyle egoist acaba ya..
pöfff..

Son düzenleme:
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// // //20+20=40 dk yürüyüş//
banusultan/
aybüke07//c.tesi..// pazar// pazartesi// salı 1 saat aerobik+ 20 dakika yürüyş//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok :((((
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

herkese merhaba arkadşlar bugün okulda netim yoktu yazamadım malesef, geçmişe baktım zaten sayfa pek ilerlememiş, geride kalmadım:9::9: selen çok çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, sesi soluğun çıkmıyordu, merak ettik

ben bugün 1 saaat aerobik yaptım, çok güzeldi, okulda yaptık hoca eşliğinde ama malesef bir daha katılmayacağım,çünkü ortam çok pisti, kendimi iğrenç pis hissettim, kaşım kaşım kaşındım, müdür beye de söyledik durumu ama matınızı alın gidinden başka bir çözüm önerisi getirmeyince, ben de bir daha kattılmam dedim, yani anlayacağınız benim aerobik maceram başlamadan bitti :60: :60: yürüyüşe devam:4:

ya kızlar çok ama çok kötüyüm..eklemlerim sızlıyor..öyleki otururken bile işkence çekiyorum resmen..gözlerimden ateş çıkıyor ve karnımda garip bir sancı var öksürük de cabası..yok yok anlicanız..
anlayamıyorum ya..
kendisi böyle durumda olsa koşa koşa gelirdim.bu erkeklerin hepsimi böyle egoist acaba ya..
pöfff..

çok geçmiş olsun canım, hepsi de üst üste denk gelmiş,aaaa izin günü ve gelmiyorsaa çok ayıp etmiş:20::20: benim eşim de yapsa aynısını hastalığı unutup kıyameti koparırdım yahuu:19: tabi sen yapmaa, sakin ol:17::17:utandım şimdi karakedilikten:17::17:

anlayamıyorum ya..
pöfff..

Canım yaa bu aralar tempon çok yoğun olduğu için bünyen zayıf düşmüş olabilir. Dikkat et. Öksürüğü bilmem ama karın ağrısı alarm veriyor bence.
Ah şu eşler ah. Hepsi olmasa da çoğu bencil. Yalnız değilsin canım...

Ben bu akşam iki kaşık yoğurt, büyükçe bir parça ızgara et yedim ve bir kaseden az sebze çorbası içtim. Evet sebze yemeği ve yeşillik yok. Farkındayım.
Salatanın yüzüne bile bakmadım canım istemedi. Halbuki çok severim. Sanırım okuduğum dukan kitabından dolayı
dukana başlayacağım. Bilinç altımda kendimi bu diyete hazırlıyorum herhalde.

günaydın arkadaşlar..
akrebim geçmiş olsun bebeğim ya..şimdi nasılsın,sen de mi üşüttün yoksa.soğuk algınlığıböyle yapar insanı..

kızlar ben ağrılarım tekrarladığı için aktif spor yapamıyorum,doktor yasakladığı için.o yüzden yogaya başladım,spordan sayarsanız saat olarak ben de eklerim...

Canım yaa bu aralar tempon çok yoğun olduğu için bünyen zayıf düşmüş olabilir. Dikkat et. Öksürüğü bilmem ama karın ağrısı alarm veriyor bence.

Ben bu akşam iki kaşık yoğurt, büyükçe bir parça ızgara et yedim ve bir kaseden az sebze çorbası içtim. Evet sebze yemeği ve yeşillik yok. Farkındayım.
Salatanın yüzüne bile bakmadım canım istemedi. Halbuki çok severim. Sanırım okuduğum dukan kitabından dolayı

günaydın arkadaşlar..
akrebim geçmiş olsun bebeğim ya..şimdi nasılsın,sen de mi üşüttün yoksa.soğuk algınlığıböyle yapar insanı..

yoğunluğun içinde üşütmüş de olabilirim tabii..
ama dün eve gidince kendi hastalığımı unuttum..kayınbabamın ilaçlarını da almıştım..ilaçlarını içirirken adamcağız pat yıkıldı yan tarafına..şok oldum aynı bebek gibi oturamıyor ve korkunç bir hırıltı var boğazında..zorla kucakladım ikinci ilacını da içirdim, dedim baba sen böylemiydin bütün gün evet dedi..tabii benimki ortalıkda yok hala..arkadaşlarıyla toplanıcakmış öncesi farklı bir işi varmış mış da mış mış:47: öfkeden nasıl deliye döndüm anlatamam size..beni geçtim insan babayı bu durumda bırakırmı yaa üstelik izin günü:47:
hemen sarıldım telefona dedim çabuk gel bu adam burda can çekişiyor öyleki gelmezse ambulans çağırıcam..az sonra geldi bir hışımla eh sanki planlarını bilinçli bozdum..
o gelene kadar hazırladım babasını temiz kıyafetyler giydirdim..hemen aldık götürdük üniversiteye..akşamı hastanede geçirdik..
güzel ilgilendiler.epey bir tahlil film..ağzına nefes açıcı..ilaç yazdılar..reçeteyi verdim eczaneye gönderirler az sonra..koah teşhisi koyuldu..zamanında içtiği sigaranın etkileri maalesef.

yani özetle akşam eve döndüğümde artık hissetmiyordum kendimi..o halde acıktık dedler kızımla babası..yemek hazırla çay hazırla.
rüya aleminde gibiydim..sınırlarımı zorluyordum..

çok geçmiş olsun canım, hepsi de üst üste denk gelmiş,aaaa izin günü ve gelmiyorsaa çok ayıp etmiş:20::20: benim eşim de yapsa aynısını hastalığı unutup kıyameti koparırdım yahuu:19: tabi sen yapmaa, sakin ol:17::17:utandım şimdi karakedilikten:17::17:

çok sağol canım.
yok canım kıyameti koparmadım ama bozuldum tabii..

ama dün eve gidince kendi hastalığımı unuttum..kayınbabamın ilaçlarını da almıştım..ilaçlarını içirirken adamcağız pat yıkıldı yan tarafına..şok oldum aynı bebek gibi oturamıyor ve korkunç bir hırıltı var boğazında..zorla kucakladım ikinci ilacını da içirdim, dedim baba sen böylemiydin bütün gün evet dedi..tabii benimki ortalıkda yok hala..arkadaşlarıyla toplanıcakmış öncesi farklı bir işi varmış mış da mış mış:47: öfkeden nasıl deliye döndüm anlatamam size..beni geçtim insan babayı bu durumda bırakırmı yaa üstelik izin günü:47:
hemen sarıldım telefona dedim çabuk gel bu adam burda can çekişiyor öyleki gelmezse ambulans çağırıcam..az sonra geldi bir hışımla eh sanki planlarını bilinçli bozdum..
o gelene kadar hazırladım babasını temiz kıyafetyler giydirdim..hemen aldık götürdük üniversiteye..akşamı hastanede geçirdik..
güzel ilgilendiler.epey bir tahlil film..ağzına nefes açıcı..ilaç yazdılar..reçeteyi verdim eczaneye gönderirler az sonra..koah teşhisi koyuldu..zamanında içtiği sigaranın etkileri maalesef.

aa,senin eşin ergen sanıyor kendini herhalde..haydi eşine acımadın,babana nasıl kıyıp bıraktın..ki onlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar,bir de o durumda,yazık diyorum.koah çok zor,allah yardımcınız olsun..eşine de akıl fikir versin ne diyelim..sana da sabır tabii..

anlayamıyorum ya..
pöfff..
canım yya geçmiş olsun evet youn zamanlarda kendimizi ihmal ediyoruz havada malesef hastalık havası

erkekler belki arada tek tük çıkar bunun dışındakiler farklı düşünüyorlarr onlarla çok farklıyız ya

herkese merhaba arkadşlar bugün okulda netim yoktu yazamadım malesef, geçmişe baktım zaten sayfa pek ilerlememiş, geride kalmadım:9::9: selen çok çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, sesi soluğun çıkmıyordu, merak ettik

ben bugün 1 saaat aerobik yaptım, çok güzeldi, okulda yaptık hoca eşliğinde ama malesef bir daha katılmayacağım,çünkü ortam çok pisti, kendimi iğrenç pis hissettim, kaşım kaşım kaşındım, müdür beye de söyledik durumu ama matınızı alın gidinden başka bir çözüm önerisi getirmeyince, ben de bir daha kattılmam dedim, yani anlayacağınız benim aerobik maceram başlamadan bitti :60: :60: yürüyüşe devam:4:
amannn tüh ya temiz olsa idi çok iyiydi pis ise yapacak bişi yok tabi

dukana mı başlıyorsun
şimdiden hayırlı olsun diyetin canımm

günaydın arkadaşlar..
günaydın canım

kızlar ben ağrılarım tekrarladığı için aktif spor yapamıyorum,doktor yasakladığı için.o yüzden yogaya başladım,spordan sayarsanız saat olarak ben de eklerim...
bence yazabilirsin canım

günaydındın günaydın şekerler
günaydın canım

ya çok üzüldüm ya eşinide ayrıca tebrik ediyorum yani :((neyse babsını ohalde görünce vicdan azabı çekmedimi ya erkek milleti işte herşey onlara göre normal (çok feminist gördüm kendimi)

canım ama kendinede dikkat et olurmu ihmal etme sakın

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// // //20+20=40 dk yürüyüş//
banusultan/
aybüke07//c.tesi..// pazar// pazartesi// salı 1 saat aerobik+ 20 dakika yürüyş//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok :((((
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

kızlar dün deneme sınavım vardı eve gittiğimde çok geçti oyüzden dünü boş geçtim

sabah---kaşarlı tost-ayran
ara--fındık fıstık badem karışımı bir avuç
öğle--çorba ve yoğurt -birdilim kepekli ekmek
ara--elma
akşam--balık-koca herşeyi olan salata (marul-kara lahana-havuç-tere-yeşil soğan-nane-maydonoz-sarımsak-domates)

3 litre su 1 bardak yeşilçay

aa,senin eşin ergen sanıyor kendini herhalde..haydi eşine acımadın,babana nasıl kıyıp bıraktın..ki onlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar,bir de o durumda,yazık diyorum.koah çok zor,allah yardımcınız olsun..eşine de akıl fikir versin ne diyelim..sana da sabır tabii..

hem de nasıl ergen..bazen pes diyorum nasıl davranıcağımı bilemiyorum..
sorma adamın yastığa düşüşü hala gözümün önünde..
Rabbim güçlülere sağlıklılara merhamet nasip etsin inş.

ya çok üzüldüm ya eşinide ayrıca tebrik ediyorum yani :((neyse babsını ohalde görünce vicdan azabı çekmedimi ya erkek milleti işte herşey onlara göre normal (çok feminist gördüm kendimi)

canım ama kendinede dikkat et olurmu ihmal etme sakın

bugün daha iyiyim hamdolsun canım..çok sağol.
vicdan Allah tarafından verilen büyük lütuflardan biri ama herkese verilmiyor sanırım canım ya..

Bugün küçük mucizelerin günü olsun............
İkram edilen taze demlenmiş bir bardak çay,ya da mis kokulu bir fincan kahve,eski bir arkadaştan beklemediğin bir anda bir telefon............
Eve veya işe giderken ya da alışverişte hep yeşil ışıklar.................
BUGÜN;
İçinde küçük sevinçlerin olduğu bir gün olsun....
Markette en hızlı ilerleyen kasa sırası......
Mis kokulu bir yemek..........
Radyoyu açtığında en sevdiğiniz şarkının çalıyor olması..........
Anahtarları aradığın yerde bulmak...........
Barış,mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun......
BUGÜN;
Bir şeylerin mükemmelliğinde Allah'ın senin yanında olduğunu,seni kayırdığını ve bir yerlerden sana gülümsediğini hissettiğin,sana özel olduğun hissini yaşatan o garip ama hoş duygu ile dolu güzel bir gün olsun..♥♥♥

herkese merhaba kızlar, internetim gidip geldiği için hemen bir selam vereyim dedim belki sonra fırsat bulamam

Back
X